Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7601) diegho válasza localhost (#7599) üzenetére


diegho
nagyúr

hehe gondolom valami p4 2ghz-es hulladékra akarta feltenni 512 ram-al :D hozzám is jöttek hogy 900-as p3-ra kellene nekik vista, erős kiröhögés áldozatai lettek.

(#7602) localhost válasza diegho (#7601) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Én viszont nem kérdeztem. :) Amikor margarint veszek, tőlem sem szokták megkérdezni, hogy kenyérre lesz vagy csemegeuborkára ?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#7603) diegho válasza localhost (#7602) üzenetére


diegho
nagyúr

én tanultam a hülyékből és mindig megkérdezem milyen gépbe lesz, minden alkatrészt amit vesznek megkérdezem mibe lesz és ha hülyeséget akarnak venni adok nekik tanácsot.

(#7604) localhost válasza diegho (#7603) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Régebben én is így tettem, de már az apukára sem emlékszem, mikor volt itt és mit is vett?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#7605) sutykuru válasza localhost (#7604) üzenetére


sutykuru
tag

Én is vettem, jó drágán (mostani árhoz képest) DDRII-ramokat, levásárolhatnám az árát? :D :))

(#7606) localhost válasza sutykuru (#7605) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Igen, az előző esettel azonos feltételek mellett.
Hasonlóképpen.

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#7607) sutykuru válasza localhost (#7606) üzenetére


sutykuru
tag

poén volt :D

Sw-t senki nem vesz vissza, ha fel van bontva.
Minek vette meg? Legalább Ultimate?

(#7608) glutamin válasza TheReMiXeR (#7564) üzenetére


glutamin
őstag

Tűkön ülve várjuk. (vagy még jobb: "tülkön ülve várjuk" - nem árulom el kitől hallottam :DD )

„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“

(#7609) ML320 válasza sutykuru (#7607) üzenetére


ML320
aktív tag

Nálam még 2002-ben volt egy ollan eset, hogy a win98-ból alap verziója volt a tulajnak, az újonnan vásárolt vas meg Second Edition-t kívánt. Nem érdekelte, mellényzsebből kivette a lovettát, és közölte: akkor csapjunk hozzá egy olyant. Kétszer is rákérdeztem, hogy nem akar-e inkább XP-t?
Nem, neki a w98 kell!
Másnap a fia jött be, hogy mennyire átvertük a papóját, mert így meg úgy! És felhívta a Microsoftot, akik közölték, a kereskedő minden további nélkül kicseréli neki a szoftvert!
De arra a kérdésre, hogy a felragasztott matricával mit kezdjek, nem tudott mit kezdeni, így közöltem, amennyiben sérülésmentesen nem tudja prezentálni, addig sajnálom.
És még ezek után is neki állt feljebb. :(((

Ember tervez, Isten perverz...

(#7610) sutykuru válasza ML320 (#7609) üzenetére


sutykuru
tag

Sokan nem képesek felfogni, hogy miért van rajta matrica, meg, hogy miért nem lehet telepíteni egy eredeti vistát a fél város gépeire.
Csomagolás sérült, sajnálom...
Talán ajánljatok egy új gépet?
Vista kompatibilist?, ja, hogy gyalog van;- a szomszédban szép autókat lehet kapni :D árukapcsolás :D

mod: erre csak azt tudom mondani, amit egy ügyész mondott:

"Nézze kérem, ha én bemegyek egy drága édesség boltba, és megveszem a legdrágább doboz bonbont, -haza viszem, óvatosan kibontom, a felét megeszem, másnap visszaviszem a boltba, hogy mégsem ilyet szeretnék hanem olyat, mert ez nem ízlik"

[ Szerkesztve ]

(#7611) diegho válasza sutykuru (#7610) üzenetére


diegho
nagyúr

nem jól mondod az árukapcsolást... amikor apuci és csinos leánya hozza be a gépet mert vírusos és nem megy az msn és apuci nem akarja megvárni amíg kész van, hanem szól hogy majd csörögjön rá a lány, aki megvárja mikor kész a gép, akkor meg kell jegyezni, hogy - itt áll kint a kocsim, az a szép nagy, hazaviszlek, ez benne van a szervízköltségben - ó milyen rendes vagy, meg hát :D

(#7612) net84


net84
őstag

a véglények új stádiumba léptek!
este 10 elött pár perccel (21:30-22:00 között valamikor, nem tudtam felfogni) csörgött a telefonom pénteken - egye fene, felveszem, "rokon" keres, hátha valami fontos, halaszthatatlan. köszönés, bemutatkozás (látom! én még el tudom olvasni, hogy kinek a nevét írja ki a telefon), elnézés kérés a késői zavarásért (szerencséd, legalább illem az van!), majd a következő párbeszéd játszódót le:
- tudnál segíteni számítógép összeállításában, illetve jó áron tudnál is új számítógépet hozni?
- persze! milyen célra kellene? Mire szeretnétek használni?
kis susmus a háttérben
- igazából nem tudom, a sógoré lesz, 126.000.- Ft-ért kellene gép
- csak gép vagy monitorral együtt?
megint susmus
- akkor inkább térjunk rá vissza késöbb, rákérdezek, hogy pontosan mit szeretnének
:W akkor végülis felhívtál a semmiért :F
- okés!
- de egyébként 126.000-ért lehet már kapni?
- lehet, de nem mindegy, hogy monitorral vagy monitor nélkül kell-e a gép...monitor nélkül egy egészen kellemes gépet lehet kihozni, monitorral együtt már nem lesz olyan erős, de még mindig nem lesz az olcsó és gazdagságos szint..

szombaton inkább nem foglalkoztam semmi szakmabelivel, délelött maszíroztattam egyet (a talpmasszázstól majd befostam), délután kipihenten beton födémet fúrtam alulról felfelé :) egy kampósszögnek, majd fröcsekmintás gipszstukkót kreáltam köré, hogy ne törje meg az öszhangot a plafonból kilógó fémdarab, igaz egy honlapot lementettem adatbázisostol, pár száz fájlostol kb. 5. nekifutásra az éjszaka közepén...ha munkakört váltok, biztosan belsőépítész leszek - azt legalább megfizetik és meghálálják :DDD

Read only...

(#7613) csemberlen válasza ML320 (#7609) üzenetére


csemberlen
őstag

Csak óvatosan kérdezném, mi van akkor ha a matricát nem ragasztom rá?
Szinte minden termékre van 3-8 napos "próbaidő" visszavételi garancia erre nincs?

Hja kérem az élet nem egy habostorta

(#7614) net84 válasza csemberlen (#7613) üzenetére


net84
őstag

a 8 nap él, de az is csak netes rendelés esetén
3 nap már rég nincs a maga nemében úgy, ha nem tetszik, visszaviszem és vissza kell adniuk az árát...

Read only...

(#7615) Shadows válasza net84 (#7612) üzenetére


Shadows
senior tag

mivel mentesz weblappot?? nekem is kéne egyet, de a progik amiket találtam rakés hulladék!! olyan kéne ami az online cumót full offlineba tudja. Ez egy statikus tartalom nem frissítik tulajdonképpen ez egy okotó oldal aminek autentiákája van de az nembaj.

Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet

(#7616) sutykuru válasza net84 (#7614) üzenetére


sutykuru
tag

csak ha a védőfólia sértetlen, cd, dvd, kazetta esetében

(#7617) ML320 válasza sutykuru (#7616) üzenetére


ML320
aktív tag

Mire fel? Utánna meg más megveszi, és ha nem tudja beregisztrálni, akkor jön az anyázás, és persze ki a hibás: a boltos. Az a szemét lenyúlta a telepítő kódot, és a fél város gépeire az átvert ügyfél kódjával előre feltelepítette a cuccot.

A licenszszerződés, amit a véglény már az elején, a csomag kibontásával elfogad, illetve a telepítés során szintén elfogad, stb... egyértelműen kimondja, hogy a matricát fel kell ragasztani. A jogtisztaság igazolása is egyértelműen le van rögzítve. A szabályok nem ismerete senkit sem mentesít. Ja, kérem, a vevőknek nem csak a jogaikkal, hanem a kötelezettségeikkel is tisztában kellene lenniük :DDD Illetve ha szépen és kultúráltan megkérnek, akkor tudunk segédkezni mindenben. De ha nyuszi bejön a vadászpuskával, akkor is megnézem, van-e rajta sapka :P

Ember tervez, Isten perverz...

(#7618) sutykuru válasza ML320 (#7617) üzenetére


sutykuru
tag

ezt gondolom nem nekem szántad :)
Senki nem köteles visszavenni a felbontott adathordozót.

(#7619) net84 válasza Shadows (#7615) üzenetére


net84
őstag

ftp - nem mentek honlapot szórakozásból, aminek tetszik valamilye, egy tesztfázisú honlapot szedtem le a tárhelyemről, hogy utánna át tudjam pakolni a végleges helyére - most már eddig is eljutottam, igaz úgy elszállt sql hibával, mint a huzat (adatbázis nélkül nem csodálom, csak egyelőre nem jöttem rá, hogyan tudom úgy visszavarázsolni bele az adatbázist, hogy közben ne szálljonjon el)

egyébként vannak erre a célre használható progik - szoftverbazis.hu (itt anno találtam ilyeneket)

sutykuru - ezt most mire és hogyan értetted? Minek milye legyen sértetlen és milyen vásárlás esetén?

[ Szerkesztve ]

Read only...

(#7620) Hequila válasza Shadows (#7615) üzenetére


Hequila
őstag

HTTrack-ot próbáltad? Nagy ritkán, ha szükség van ilyenre, én azt használom. Nem mindig tökéletes az eredmény, de használható. Bővebben ne kérdezz róla, ezekhez nem értek :)

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#7621) Zofren


Zofren
aktív tag

Ma nem a vevőkön borultam ki. Bevittem reggel a kocsival a biciklit, gondoltam jo lesz, mozogni majd a városban ezzel. Igy is volt, mig vissza nem mentem a boltba. Letettem a bolt elott (mellettunk egy kávézó terasza, egy mirelites bolt és 30 méterre egy kocsma), bementem egy cd-ért, megyek vissza, bicikli sehol. A be és kimenetel közt 5 perc telhetett el. Eloszor arra gondoltam fonok szorakozik, mert multkor eldugtam a kocsijat a parkolo végébe egy furgon mögé, de nem. Nem volt drága bicikli, de most koltottem rá 9540 Ft-ot. :W :W :W :W :W :W :W és ne legyek ideges? sportolni akartam, erre nem sikerul. marad az autó.

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#7622) biker válasza Zofren (#7621) üzenetére


biker
nagyúr

le volt zárva?
értsd: rendesen???

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#7623) localhost válasza biker (#7622) üzenetére


localhost
Közösségépítő

... és a kocsmában kérdezted? :(

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#7624) Zofren válasza biker (#7622) üzenetére


Zofren
aktív tag

johiszemen nem zártam le :( de ha legkozelebb bicom, ha kirohognek, akkor is lesz rajta 3 zár. utolag okos vagyok tudom.
localhost: persze, bementem az összes kocsmában egy rendőr ismerosommel, aki civilben volt és végigkérdeztük, hogy volt e vki, aki bicot akart eladni, vagy ha jön, hivjanak fel. semmi még.

[ Szerkesztve ]

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#7625) biker válasza Zofren (#7624) üzenetére


biker
nagyúr

johiszemen nem zártam le
ahha, pesten...

ez max falun működik, 2000lakos alatt :(

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#7626) Zofren válasza biker (#7625) üzenetére


Zofren
aktív tag

nem pest. komárom. ha esze van, akkor már szlovákiában van a bicikli szétszedve.

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#7627) ML320 válasza sutykuru (#7618) üzenetére


ML320
aktív tag

Pedig amire válaszoltam, az azt sugalta, hogy vissza kellene....

Ember tervez, Isten perverz...

(#7628) biker válasza Zofren (#7626) üzenetére


biker
nagyúr

akkor triatlonos volt :(
átúszott, elszaladt a kocsmáig, majd hazabiciklizett :(

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#7629) shteer válasza biker (#7628) üzenetére


shteer
titán

szűkül a kör :)

..szerintem jónak tűnik

(#7630) TheReMiXeR válasza biker (#7625) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

Na azt Te csak hiszed!

2olyan bringát loptak el tűlünk a "kocsma udvarából" falun, hogy csak veszélyességi pótlékkal lehetett vele cangázni... és még is elvitték! Igaz ez vagy 15éve volt...
Kb. 2percenként figyeltük, hogy még a helyükön vannak de láss csodát gyalog kellett haza mennünk...

(#7631) Hequila válasza TheReMiXeR (#7630) üzenetére


Hequila
őstag

Ne menjünk messzire, tőlem néhány hónapja lopták el a biciki..... LEZÁRÓJÁT!
Kimentem a vasútállomásra (naponta ingáztam még akkor), annak rendje és módja szerint lezártam a biciklit, mire estére visszaértem, a lezáró sehol, a bicikli érintetlen... Kicsit alaposabban szemügyre véve látszott, hogy a ci... calányok ismerték a zár típushibáját (van egy féle zár, amit jó ponton megütve, kiold és nyílik. A baj az, hogy eléggé elterjedt zártípus, és mindenek megvan ez a hibája, anno mi is szórakoztunk vele (persze csak a saját zárainkkal)), és látszik, ahogy a bicikli vázán végigverték (keresték azt a bizonyos pontot). :W
Az állomásra járáshoz előrelátóan rendszeresítettem anno egy rozzant kempinget, valószínű, ha jobb bicikli lett volna, azt is viszik.
Csak azt nem értem, hogy délután 4 - 5 óra körül, fényes nappal hogy nem tűnik fel senkinek, hogy néhány kis suttyó éppen a vázat püföli egy lezáróval...

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#7632) sasa311 válasza Hequila (#7631) üzenetére


sasa311
veterán

Te beszólnál egy falka indiánnak?

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#7633) Sátán44 válasza sasa311 (#7632) üzenetére


Sátán44
addikt

Simán,még pár haverral mellettem :B

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#7634) blueMerle válasza Zofren (#7626) üzenetére


blueMerle
veterán

akkor már szlovákiában van a bicikli szétszedve
MUSZÁJ EZT??? Fontos a provokáció? :W

[ Szerkesztve ]

(#7635) [HUN]Zolee válasza blueMerle (#7634) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

Ez nem provokáció. Minden rendes tolvaj, ha határ mellett él a másik országba akarja értékesíteni, így elég nehéz megtalálni. Szóval nem a szolvákián van a hangsúly hanem a külföldön.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#7636) Zofren válasza blueMerle (#7634) üzenetére


Zofren
aktív tag

nem provokálni akartam. de kedvedért akkor utolag helyesbítem:
"akkor már külföldön van a bicikli szétszedve"

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#7637) Nyugdíjas válasza blueMerle (#7634) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Ha az van legközelebb...

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#7638) Djuree válasza Hequila (#7631) üzenetére


Djuree
félisten

az én bicómnak a vasútállomáson rendre az ülését meg a kerekeit elviszik :W :W

már többször jártam így. sajnos nincs lehetőség őrzésre. lezárjam külön az összes részét a bicónak? már lehet jobban kijöttem volna :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#7639) TheReMiXeR válasza Djuree (#7638) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

:DDD vazelin legyen nálad :DDD

(#7640) Hequila válasza Djuree (#7638) üzenetére


Hequila
őstag

Én ennek elkerülése érdekében az összes gyorszáró csavart (nem tudom mi a neve...) fix csavarra cseréltem. Üléshuzatomat vitték már el (ismét hangsúlyozom, hogy egy rozzant kempingről van szó, és ez alól az üléshuzat sem volt kivétel). A kezét levágnám, és feldugnám a seggébe annak a suttyónak, amelyik más biciklijét piszkálja. Ráadásul az állomás nálunk közel van Bronxhoz is sajnos :(

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#7641) shteer válasza Hequila (#7640) üzenetére


shteer
titán

gyorszáró csavar - gyorskioldónak hívják :DDD

..szerintem jónak tűnik

(#7642) localhost


localhost
Közösségépítő

Jelentsük be összeolvadásunkat a kerékpáros topic-kal ??? :K

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#7643) Hequila válasza shteer (#7641) üzenetére


Hequila
őstag

Hát végülis ha kioldani gyorsan lehet vele, akkor zárni is... :D

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#7644) Zofren


Zofren
aktív tag

zökkenjunk vissza a régi kerékvágásba :)
- jó napot! a gépért jöttem, amit megrendeltem. - ő a vevő
- jó napot! nevet tessék mondani! - ez volnék én
- iksz ipszilon vagyok.
- megvan, csak árajánlatot kért, megrendelést nem adott le, de az alkatrészek itt vannak.
- szóval akkor nincs osszerakva és telepitve?
- nincs, mivel nem jelezte, hogy elfogadja az ajánlatunkat.
- de igen jeleztem. -a vevő felháborodva
- ???
- telefonon, tegnap este 7kor.
- 6ig vagyunk nyitva, uzenetrogzito nincs.
- pedig vki felvette.
- jó számot hivott?
kiderult, hogy nem (éljen a mobilokon a hivásnapló), vki poénból eljátszotta a boltot. rendes volt, mert délután is jó lesz neki. felét előre itt is hagyta.

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#7645) localhost válasza Zofren (#7644) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"vki poénból eljátszotta a boltot." <<< Még jó, hogy nem mondta az a valaki, hogy
"... de százhúszezerrel drágább lesz, és csak októberre vállaljuk, de ha nem tetszik akkor nyazsgem..." :)

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#7646) as_Rock válasza localhost (#7645) üzenetére


as_Rock
őstag

Sokdiplomás, magat nagyratartó kollégám adja elő gyakran a "Milyen számot hívtál te khöcccsög!!!" jelenetet, amikor véletlenül hívja fel valaki :DDD :W

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#7647) Sanyix válasza diegho (#7356) üzenetére


Sanyix
őstag

Bármi lehetne, én 1 hétig minden létező dolgot teszteltem, mert random fagyott az új gépem játék közben(nem szeretek rögtön a szervizbe szaladni, mert macerás, és úgyis mindig megtalálom a hibát), tényleg annyira random volt, hogy köze nem lehetett melegedéshez, ami amúgy nem is gyakori, sikerült úgy összehozni. És az egyik fagyás körülményeiből feltűnt hogy jé pont akkor fagyott le, amikor egy rövid idle-ből full terhelésre megy. Mi volt a probléma? Cool & Quiet :D volt egy órajelszorzó amivel olyan órajele volt a procinak, hogy nem tudta leosztani belőle a memóriának a ~800mhz-t és hopp 1050mhz egy pillanatra, és paff. De annyi minden lehet még ezen kívül, én ilyen apró "kigondolná" (a saját gépeimnél is sokszor találkoztam olyan hibával, amire pont legkevésbé lehetett gondolni) hibák után mindig arra jutok, hogy gépszerelés munka hosszabb ideig -> idegbetegség :D

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#7648) diegho válasza Sanyix (#7647) üzenetére


diegho
nagyúr

az akkori hibát elsőre elhárítottam, csak a buta user szerint a fagy a gép kékhalállal és a kilépek a játékból és nem enged vissza mert hibaüzenetet ír az ugyanaz. sata kábel volt szar ugyanis, előtte volt 5-6 fagyás win szétesett és most szórakozik nála, ennyi a történet, azóta nulla fagyás.

(#7649) nyunyu válasza Sanyix (#7647) üzenetére


nyunyu
félisten

C&Q az elso dolog, amit tuning elott kikapcsol az ember K8-as lapokban.

Szerencsere Intel hasonlo megoldasa nagysagrendekkel jobban mukodik.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#7650) Shadows válasza nyunyu (#7649) üzenetére


Shadows
senior tag

emeljük ki a lényeget "INTEL" :C

Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.