Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4353) adik válasza ML320 (#4351) üzenetére


adik
őstag

IMHO

Óóóó, kedvenc témám: aki az MS Office-t meg tudja tanulni, az OpenOffice-t meg nem, az vegye csak a MS termékét. Apámék képesek voltak rá, így nem hinném, hogy nagy etvasz a dolog. Ha a gyereknek meg annyi ideje van, hogy játszon, akkor esetleg fogjon meg egy könyvet, mittomén akár el is olvashatná, hogy milyen zseniális könyvből készült a hulladék kedvence, a orrturkász szpilberg féle: a.i., és játszon csak sokkal kevesebbet, pl vegyen meg csak 3 féle játékot évente, nem pedig havonta 4-et töltsön le. Inteligensebbis lesz (hosszú távon bejön a nőknek), a programozókat is jobban megbecsüli és pl kap a dobozban egy telefonszámot, hogy kit híjjon föl, ha nem megy tovább a 4. játéknál. Képszerkeszteni PS-sel sztm nem sokkal könnyebb, mint Gimp-pel, vagy a PaintShop Pro-val.
A magyar közoktatás meg tisztelettel nyalogasson kaktusz-mezőt, amiért lefekszik és csak MS termékeket propagál. Nem baj, 20 év múlva felzárkózunk a nyugathoz (talán) és majd szabad szoftvereket is használunk.

(Tudom nekem nagy a pofám, hiszen most a családom gépein minden töktiszta, és igen, régen fel nem jelenthetem családtagom warezwindózt használt. De az már elévült :D )

Kettő, csipkebokor vessző!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.