Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38013) Flowtation


Flowtation
őstag

Sziasztok! Álláskeresős topicból irányítottak ide, bemásolnám az ottani kérdésem, kérésem:

Tanácsot szeretnék kérni, elsősorban informatikai körben vállalkozóktól, de mindenki véleménye érdekel.
Jelenleg rendszergazdaként dolgozom két suliban, ez rendben is van a körülményekhez képest. Egy ideje fontolgatom a munkahely váltást, de 1. ilyen munkakörben Pest nagyon erős, 2. nagyon jól érzem magam a jelenlegi helyemen, nem szívesen váltanék. Jól érzem magam itt.
Felmerült bennem, hogy akkor a jelenlegi munka mellett vállalkoznék, egy kis pc boltban gondolkodom, értékesítés, szerviz lenne a fő csapásirány.

Szerintetek mennyire életképes ötlet ez, egy relatíve kis faluban (2k plusz legalább ennyi vonzáskörzet) ahol semmi ilyen körű megoldás nincs, van a közelben (10 km) egy db bolt de az sem kielégítő. Az elképzelésemben számítástechnikai üzlet áll, asztali gépek összeállítása, laptopok értékesítése, és nem határolódom el a szélesebb körben vett informatikai eszközök forgalmazásától sem. Alkatrésztől kezdve, laptop hűtőn át, bármi amire ráfogható az informatikai témakör.

Ezek mellett szervizes és külsős rendszergazdai feladatokat is ellátnék, illetve ezeket is belevenném a tevékenységi körbe. Persze az észszerűség határain belül.

Nem meggazdagodni szeretnék, inkább fizetéskiegészítés lenne elsősorban, nyilván nem lennék ellensége az idő utáni bővülésnek sem. Pályázatban is érdekelt vagyok, a nejem is épp benne van egyben, a saját szakmáján belül.

A véleményeteket szeretném kérni ezekben, és nyugodtan írjatok mindent, tapasztalatot elsősorban, negatívot is, hiszen ebből lehet tanulni.

Köszönöm az építő jellegű kritikákat! Itt is!

[ Szerkesztve ]

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.