- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
_Karesz_ #34399 üzenetére
Ha az ablak nincs megcsinálva és csótányok vannak, akkor ott sem a közvetlen főnök a ludas, hanem magasabbról kezdődik a kemény marok, ő csak a végrehajtó.
Ez az irodaszer visszatartás, pénzt rá nem költés valami egységes államötlet lehet, mert mindenhol megy a zsidóskodás vele egy ideje. Anyám mesélte korábban, hogy munkahelyen (Nagyon Arrogánsak Vagyunk hivatal) nekik kell vegyék a tollakat maguknak mert egyszerűen nem kapnak. Ha lenne egy cseppnyi összefogás abban a közösségben, egész nap ülnének a székekben és beszélgetnének és mikor a főnök jön, akkor elmondani, hogy nincs mivel dolgozni. De ha 10 ember csinálja a 150-ből akkor nem is lesz eredmény. De hát, a magyar ember jobban fél mint erős. -
_Karesz_
tag
válasz
wolfman #34398 üzenetére
Asszony köztisztviselő. Neki a közvetlen nagyfőnöke a barominagy sóher. Úgy kell kikönyörögni a munkához szükséges irodaszereket, akkor is darabra adja, de úgy, mintha a fogát húznák. Tonerért külön szentmisét kell hallgatni, pedig ha nincs mivel nyomtatni, nem tud ügyfeleket fogadni, de azért is ő a hibás, hogy miért kell nyomtatnia. Télen majd meg fagy, annyira szar a fűtés. Tavasszal meg majdnem agyoncsapta egy ablak, mert csak úgy kidőlt tokostól a falból és nem csináltatták meg, hanem csak visszaszögelte a főnök. Az épületben csótányok szaladgálnak minden nap, mi meg attól rettegünk, hogy nehogy hazahozza a táskában, vagy a cipője talpán a petéket. És ez még csak a jéghegy csúcsa...
-
wolfman
veterán
válasz
Pttypang #34388 üzenetére
Egy pár haverom állami cégnél van, mindegyiktől csak azt hallom, hogy mekkora sóherkedés megy, itt spórolás, ott megszorítás, itt ügyeskedés és mindez kivitelezése, hogy ne legyen túl átlátszó, logikátlanságokat és ineffektívséget szül. Többnyire ilyenkor nem a közvetlen főnök miatt van az ami és nem is az ő főnöke miatt, hanem magasabban fogan meg a mutyiskodás alapja, viszont az ukász után a főnökségen áll, hogy a döntést, hogyan vitelezi ki. A vezető vagy főnök fenn akarja tartani a munkások között az alázatot és a saját tekintéjét így gyengeség jelét nem mutatva osztja az észt mit hogy csináljanak.
Mondjuk nálunk a közvetlen vezetőnk amennyire tud annyira engedékeny és mi javunkra hajtja a malmot, de sajnos rettenetesen meg van kötve a keze, valahol ő is csak báb.
Van egy pesti haverom, ő minden nap novellákat ír, hogy éppen mi az aktualitás náluk. Picike sarkítással ott tartanak, hogy bent ülnek öten egy 15nm-es üres irodában, minden mást ők vegyenek meg maguknak, mert hát "sokat lopnak a dolgozók" címszó alatt megvonnak tőlük minden irodai szert és eszközt. Volt is egy cikk az ő cégéről a múlt héten.Családias hangulat? Hát nem tudom. Inkább ne legyen céges buli, céges kajálás, céges kirándulás, de legyek megbecsülve és egymást segítsük munkatársakként a cég és egymás érdekében, mint hogy bulizzunk, viccelődjünk, haverkodjunk közben meg a belünket kidolgozzuk potom pénzekért, de a hét végén mintha mi se történt volna, céges buli! Jeee! Úgy jó: Családias hangulat + barátságos fizetés
kenyszer tamad bennuk, hogy igazoljak a poziciojuk letjogosultsagat
És mennyi ilyen van! -
válasz
ViZion #34396 üzenetére
Az, amikor csak unalombol maszkalnak a valamilyen felugyelo tisztsegu emberek, mert eppen mondjuk nem szarnyal a ceg es az eddigi szivatasra meg ratesznek egy lapattal, hogy minden aprosagba probalnak belekotni, amibe amugy nem, de ilyenkor hirtelen kenyszer tamad bennuk, hogy igazoljak a poziciojuk letjogosultsagat, ezert mindenfele idiotabbnal idiotabb otleteket talalnak ki, meg megy az askalodas...
Az is egy rendkívül hálás dolog.... Ja nem -
ViZion
félisten
válasz
Pttypang #34388 üzenetére
+1
Ezen harcoltam sokat idén is. Mondtam a kollégáknak, h "lelkeket kell venni". Szerintük a hó végi fizu és a néha rádobott prémcsi csak a valami, "ezek" csak a pénzt nézik...Bakker, olyankor éreztem, h nem oda való vagyok, csak egy felkapaszkodott proli, akit befogadtak az úri ficsúrok valamennyire. De "ezek" értékelték nyáron amikor vittem jégkrémet, vagy üdítőt. Ritka az, ha én kérek vmit és nincs megcsinálva. "Azok" meg csak néznek... pl. nem adtam még pénzbüntit, pedig párszor közel voltam... egyik ilyen jóember fizu után jütt, h nem volt levonás. Mondom tudom, szóltam, h ne vonjanak le. Erre: pedig tényleg megérdemeltem volna... kösz. És azóta -legalábbis nekem- kevesebb a bajom a "lázadóval", kiismertük egymást, nem piszkálom, teszi a dolgát.
-
válasz
TESCO-Zsömle #34387 üzenetére
Mert az uj tulaj profitorientalt, mintha a kenyerre valot venned el tole azzal, hogy normalis korulmenyeket akarsz.
Az, hogy a termeles mennyivel valtozik annak hatasara, hogy mondjuk nem fagynak szarra a dolgozok, reszletkerdes.. U_U
Amit rendszeresen hianyolok az eddigi munkahelyeimrol, hogy senki se lat az orranal tovabb, nem gondolja at, hogy az a harom forint pluszkoltseg mekkora bevetelnovekedest hozna, altalanos hangulat emelese mennyire aranyat erne adott esetben... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
wolfman #34386 üzenetére
"Családi vállalkozás". Addig volt családias, míg élt az öreg főnök. Mióta átvette a valakije a céget, azóta szarrágás van... Régi melósok mesélik, hogy az öreg főnök volt, hogy egy hajtósabb hét végén rögtönzött egy 20L-es bográcsban gulyást ebédre és telente a fűtésen se spórolt...
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #34385 üzenetére
Írd bele az önéletrajzba ezt a céget is, aztán már keresgélhetsz. Ha állami cég, várhatod a fűtést. Csak ha már emberek ájulnak el vagy hallnak meg.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
wolfman #34384 üzenetére
Ja, igen... Onnan lehet tudni, hogy dél van, hogy a targonca telef*ssa kipufogógázzal az egész műhelyt. Semmi levegőelszívás, ez mindennapos buli, persze por is van. Ősszel a behúzott függönyök közt átvillanó fénypászmák olyanok voltak, mint az ilyen jellegzetes, régi templomokban/romokban készült felvételek.
Szóval ez van. Az egyetlen pozitívum, hogy az első 2 hónap alatt eldobtam majd 20 kilót... Itt vége is a bulinak... Mindegy, ezt a hónapot még kihúzom, de ha januárban is szívóznak a fűtéssel én keresek valami más helyet...
-
wolfman
veterán
Nincs joguk megtiltani, egyszerűen ráülnek és ha hozzányúlok, utána hallgathatom az utálkozó szövegüket. De igazából lehet hogy az lesz, hogy felbasznak, a hónom alá csapom és leviszem. A főnök titkárnőjének elég az új 220eFt-os kávéfőző is, a főnök nem mondta ki, hogy mi legyen a régivel, de utalt rá, hogy felesleges szerinte (ő is kerüli a konfliktust), egyedül a csajok érzik úgy, hogy ez az ő felségterületük.
(#34373) Mercutio_: Ez alapvetően így lenne, de egy 20 éve vett kávéfőző már irreleváns ki vette hová. Ha mondjuk egy vállalati számítógép lenne, akkor nem adjuk csak úgy át másik részlegnek, mert leltáron van, de egy kávéfőző nem tétel, az élvezeti cikk, nem a munkafolyamathoz kellő eszköz. Oda tudnánk adni, nem kell. Pl. a veszélyes hulladékot én intézem, van hogy kilószám hozzák az ITsek a régi gép alkatrészeket. Volt hogy megengedtem, hogy válogassanak kinek mi kell (apróságokat vittek csak), de mivel ilyenkor elkapja az embereket a bizsuláz, mostanság már olyan moshpit-eket nyomnak egy egy szállítmánykor, hogy félelmetes nézni. Egymás kezéből tépték ki a COM1 kábeleket, mert azt hitték monitor kébel hosszabbító, annak ellenére, hogy 20x mondtam el, hogy DE EZ NEM AZ! De neki ilyen van otthon.
(#34379) TESCO-Zsömle: Ne is mond. Én nekem elég egy kis kellemes 19-20 fok is az irodában, de a csajok minden reggel odakongatnak a kazánnak 23 fokig. Ugye beérkeznek, jujj de hüsi van, fázok, hujjuj, aztán csak úgy reccsen a termosztáton a tekerő "csapágya". Munkások jönnek papírmunkát végezni, mindegyik padlót fog, hogy de rohadt meleg van. Ugye lent a műhely fűtött, de jönnek mennek, 16-nál nincs melegebb ha megszakadnak sem télidőben.
-
válasz
macilaci78 #34382 üzenetére
Itt ez nem divat, teli munkaruha nuku. Az van, amit otthonrol hoz az ember, jatszos pulcsi es tarsai, munkasnadragot kireklamaltam meg nyaron egy mondhatni normalisat, meg augusztusi esos idoben uj cipot.
-
válasz
moha bácsi #34366 üzenetére
Sok mindent nem tudsz tenni vele, keruld meg.
-
válasz
TESCO-Zsömle #34379 üzenetére
Nyugi, en teton dolgozom, eppen debrecenben most, nagyon halas dolog havat lapatolni a tetorol, hatha iden lesz lehetosegem ra.. U_U
-
kmisi99
addikt
válasz
Na ez engem már régóta nagyon idegesít. Minden hirdetésemben feltüntetem, hogy postázok, illetve saját hajdúsági városomban átvehető, erre fel a fele érdeklődő ezzel kezdi. BP en át tudom venni? Nyugatihoz ki tudod hozni? Mikor jársz BP en? BP en bármikor átveszem. Agy f@szt kapok, hogy aki él és mozog a hardveraprón BP en lakik. Jövőre várhatóan én is ott fogok.
gubisadam És feltette a kezét?
-
gubisadam
aktív tag
korábban az egyik online piactér-en keresgéltem autós szivargújtó - USB átalakítót.
Találtam egyet jóáron. Elkezdtünk levelezni hogy hol lehetne találkozni.kb így hangzott:
Ő: napközben infopark
én: nagyonjó, itt dolgozok, melyik épület?
Ő: D
én: nagyonjó, én is. melyik cég esetleg?
Ő: pitypalang kft (kitalált)
én: még jobb, én is! Azon belül hol?
Ő: Operation center
én: nagyon jó én is. Mikor tudunk találkozni?
Ő: azonnal, itt van nála a termék.
én: oké, akkor tedd fel a kezed és odamegyekegyszerű volt
-
wolfman
veterán
válasz
Nem, itt nem kell velük kivételezni, csak mindenki hagyja őket békén munkával. Az ő kis nyugalmuk legyen meg, nekik legyen mindig ami szokott és akkor nincs gond.
Vettek új kávéfőzőt, régit le akartam vinni a festőknek, de neeem, azt nem lehet mert ha itt lent az ebédlőben céges rendezvény van, akkor kelleni fog. Most volt pénteken buli, nem vitték le, mondom most bizonyosodott be, hogy nem fog kelleni. Nem, akkor sem vihetem el a festőknek. Ez meg ilyen női gőgösség meg irodás kontra melós osztálykülönbség megtartás, hogy azért se kapják meg a "kinőtt ruháinkat". Főzzenek kávét csak a szarrá rohadt teafőzőben filterrel, azé' se adjuk oda. Inkább ott porosodik az irodában a szekrény tetején.
Egyszer úgy is kicsempészem. Most éppen ez az aktuális agy..szom velük. -
Pötyi
őstag
válasz
A cicababák tisztában vannak a saját piaci értékükkel és tudják, hogy többet engedhetnek meg maguknak veled szemben, mint az átlag, mert ha hisztizni kezd, mindenki automatikusan őket kezdi el védeni.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Nem akarom védeni a nagyfaluban élőket de Békéscsabaiként
, azon belül is Jaminaiként volt már hogy felhívtak egy eladó cuccommal kapcsolatban és amikor kiderült hogy hol vagyok húzta emberünk a száját és megkérdezte hogy nem-e járok fent a belvárosban.
Mondjuk egy 10e forintos cuccot simán felviszek bringával ha olyan az idő vagy tényleg van fent dolgom, de egy 500ft-ost inkább csak a 4utcányira lévő postára vinnék el.
-
wolfman
veterán
válasz
_Karesz_ #34363 üzenetére
Én Gyulán lakom, tesóm a XIV. kerületben. Bizonyos távolságig elmegy ő ha kell nekem valami, vagy volt hogy házhoz vitték a cuccot. Mostanság mindenki Budán lakik, egy lépést képtelenek utazni bármiért és házhoz kell menni. No way.
Sosem felejtem el, volt egyszer egy gyerek. Vettem tőle egy AGP-s geforce-t (nemtommit) és leutazott Debrecenből, mert ingyen utazik és ráér.
-
_Karesz_
tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
wolfman #34358 üzenetére
Mint kiderült, aki árverést szervezett, az külföldről hoz be lapokat és a másik két lap is megfordult már nála. Szóltam neki, hogy hátha megint lesz, rakjon már félre...
Az egészben az a legfájóbb pont, hogy tényleg jó lett volna a héten kézhez venni a lapot és az isten nem gondolta, hogy ez lesz belőle...
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #34354 üzenetére
Az itt felsorolt "élmények" közül a privát árverést kivéve mindet átéltem 3 hét alatt. SSD és HDD vásárlás kapcsán is.
- Pont azt és olyat árul ami nekem kell. Budapest külterületén lakik, nem megy sehova, nem postáz!
- Jujj, bocs, nem olvastam. Már elvitték.
- Igen megvan (nincs több válasz, hirdetés továbbra is aktív)
- Eleve semmi válasz nem jön
- Válasz nincs de még csak be se jelentkezik utána és azóta sem.
- Az van aki ami nekem kell, olyan ami nekem kell, jó áron. újonc, 0 értékelés, bontatlan csomaglás, garancia nincs.Most így év végére megőrült az internetes piactér szinte teljes eladó állománya. Komolyan mondom, ez nem lehet igaz.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
SityiSXT #34345 üzenetére
Igaz, ezt is kinézem belőlle..
A floppy illetve később a cd hajlítgatás ismerős, ha szerencséd volt meg tudtad értetni a postással hogy ne hajtogassa... (Aztán pechemre jött egy helyettesítés, persze darabokban lett meg az aktuális melléklet).
Ha valami akkor ez nem hiányzik a régi időkből
-
TESCO-Zsömle
titán
Hali.
Valamelyikőtöknél nem kallódik egy használt 1155-ös Asus deszka a tuningosabbak közül? P67, Z68, 10+ fázis, ilyesmik, lehetőleg 30k alatt... Már a harmadik aprós deszkára megyek rá hiába... Az első eladója b*szik reagálni, egy "Még megvan"-on túl nincs tőle semmi. Üzeneteket nézte, nem reagált, 3 napja be se jelentkezett. A második tulaja privát kis árverést szervez, nem mondja meg se azt, hogy mennyit szeretne a lapért, se azt, hogy eddig milyen ajánlatokat kapott. A harmadikra meg kb 5 perccel előttem csaptak le.
És a héten még ide is kéne érnie a cuccnak, hogy hétvégén be tudjam szerelni...
Előre is köszönöm.
-
Hequila
őstag
válasz
salaud #34349 üzenetére
Le a kalappal... hogy ezt így távolról egyértelműen megállapítottad... hát na. Az évek meg a rutin.
A sok hülye csillámfaszláma szakbarbár kókánymiska meg azt a régi szar POST kártyát használja diagnosztikára... csak hogy utána meg jól lehúzhassák az ügyfelet. Botrány!TaaT:
Én azért még a helyedben futnék vele egy kört... ha nincs POST kártyád (mert mér' is lenne, csak a lúzerek használják, mint pl. én), akkor húzz le mindent, cserélj memóriát és tápegységet, hátha.
Ilyen idős gépeknél sűrű a kontakthiba, leginkább a memóriáknál. Oxidmentesíts. -
SityiSXT
őstag
Utállak, hétfő. Ügyfél nyíg, hogy nem megy a rendszer. Nosza, mondom, teszteljünk. Nem vicc: nyolcszor írtam le neki, hogy akkor most a laptopját csatlakoztassa a wireless AP-hoz, míg az AP-t a routerhez, mire visszakérdezett, hogy tényleg azt akarom, hogy az AP-t a routerhez, ahhoz meg vezeték nélkül csatlakozzon a laptopjával... (Addig persze dugdosott mindent össze-vissza mindennel)
-
TaaT
nagyúr
Akkor erről ennyit.
Aztán lehet kereshetek az illetőnek másik lapot az apróról mert normális gépre biztos nem lesz pénzük.
-
TaaT
nagyúr
Visszahozták a múltkori P4-es gépet [link] hogy nincs kép. Nem tévedtek, tényleg nincs kép, a CPU venti maxon pörög, HDD led folyamatosan világít, a winyó nem indul, ha kihúzom az IDE kábelt akkor elindul a winyó, kép továbbra sincs. Valami tipp?
-
-
F.E.K..
senior tag
Ma a következő "konkrét" kérés (helyi nagyfőnök által) volt hátrahagyva a titkárnőnél számomra: "ebből a lemezből másoljon párat!" (szó szerinti idézet a lemezre ragasztott post-it ről)
Hát kösz...
-
SityiSXT
őstag
Majdnem. Paki.
Van egy új-zélandi frissreges, Mehmet néven. A mai napra hirdettünk egy 20%-os akciót. Erre kérdi: ha holnapra megszerzi a pénzt, mennyit engedünk még a 20%-on felül? Az egyetlen reális válasz erre az, hogy "Maaaaaaargit! Noooormális?!?!", de tartok tőle, nem értené a finom célzást... -
totron
addikt
válasz
wolfman #34235 üzenetére
Apám okostévét akart venni, mert hogy megy azon a facebook is, mondom yáyy! Asztali gépre rábeszéltem, épphogy sikerült. Jó, akkor ahhoz meg olyan monitor kell, ami monitor és tévé egyben, yáyy2! Végül ez is sikerrel zárult, lett egy normális monitor abból is. De ha nem vagyok..
-
SityiSXT
őstag
Hétfő reggeli gyögyszem:
"Sir! Help me in my culture!" -
Adamis
őstag
Kicsit off a kérdés, de mivel szakik vannak itt, csak feltenném: Acer V5-121 lapihoz kellene nekem a billentyűhöz ilyen kis fehér leszorító pöcök. Filléres dolog, de sehol nincs. Enélkül pedig a 7-es bill nem marad a helyén. Ha valakinek lenne, vagy tud olyan helyet, ahol van, írjon már privátot. Köszönöm!
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34329 üzenetére
Az csak egy szimpla, egyportos USB csatlakozó. Régebben asszem a d-link wifi stick-hez járt ilyen "desktop dokkoló".
-
-
SityiSXT
őstag
Újabb gyöngyszem: "Ingyen wifit akarok biztosítani az ügyfeleimnek, de az üzlethelyiségem nem túl nagy." - Most akkor tulajdonképpen mit is akar? Az ingyenwifi szolgáltatás oké, az a profilunk - de a boltját nem tudjuk megnagyobbítani. Nincs hozzá pumpánk...
-
-
SityiSXT
őstag
Ahh, a chaten supportálás gyönyörűségei. Amikor már azt hiszed, hogy ennél nincs lejjebb, egy kreatív idióta mindig jön, és bebizonyítja, hogy de. Most is egy ilyennel próbálok zöldágra vergődni... Behány egy raklap screenshotot a router beállításairól, minimum a fele irreleváns, pár fontos részlet meg hiányzik. Kérdi, miért nem megy a szolgáltatásunkkal. Bekérek még egy screenshotot a hálózati beállításairól, ő küld nyolcat, ebből 3 ismétlés, 4 irreleváns megint, de ott az az 1, ami kellett. Süti! Szépen pontokba szedve leírom neki, mit csináljon. Jön megint a képáradat - innen tudom meg, hogy csak egyet sikerült megcsinálni az öt instruckióból. Na jó, ha ennyire hülye vagy, játsszunk, hátha leesik. Copy-paste a maradék négyet. Képáradat - megint csak a legelsőt sikerült abszolválni... Ctrl+Ins - Shift+Ins (én még DOS-on szocializálódtam
) a maradék háromra. Igen, eltaláltátok, még mindig nem esett le neki, és csak a legelsőt csinálta meg megint. Hogy nem tűnik fel neki, hogy szóról szóra ugyanazt írom neki...
(Időközben szép fokozatosan csak elértünk a végére) -
válasz
-=RelakS=- #34310 üzenetére
Altalaban inkabb ez tortenik. Kiveve, ha kirugjak a tobbieket
-
ViZion
félisten
+1
Nem a közvetlen beosztottam, ha az lenne, már nem lenne... vagy meg lenne nevelve. Nem azt mondom, h ne fészbókozzon vagy ilyesmi, mert történetesen leszarom. De ne munka helyett. Kapja össze magát, ami ki van adva azt oldja meg és utána ha elnyúlik kicsit a kajaszünet, vagy lemegy kávézni (de ezzel nem zavarja a dolgozókat, nem pofázik, nem tart fel mást) akkor leszarom. Munka az első, azután a szórakozás! -
Met
nagyúr
válasz
macilaci78 #34308 üzenetére
És a jobb felső sarokban lévő X gombot hogy tünteted el? Reflexből kattintanak oda mert eltakarja a böngészőt
-
ViZion
félisten
válasz
wolfman #34304 üzenetére
hehe... olyan nekem is volt, h telefonáltam a titkárnőnek, h a főnök van-e még. Van. Akkor jó, megyek le, mondjad neki, h várjon meg. Kb. 2 perc és ott voltam. Mondom mizu? Hááát a főnök elment.
Bakker... elfelejtette, mert közben a gyümölcsleves lelki világát gondozták a másik titkárnővel és ezen jót mosolyogtak is. OK, ez rendben, de tudod vannak, amit csak a főnök hagyhat jóvá, és ezt ki kellett volna küldenem, de így csak holnap lehet és egy nappal később fognak utalni. Neked sem lesz gond, ha egy nappal később lesz fizetésed, ugye?
Nah, itt lehervadt a mosoly, meg hát azé' ez nem a világ vége, meg nem ettől függ a fizu...
De, abból lesz fizetésünk, amit kiszámlázok. Nekem probléma, hogy ma elvetél 10 percet az életemből, holnap megint ezzel kell szaladgálnom...Egyszer megmondta, h kötsög vagyok, mindig piszkálom... mondom úgy kell dolgozni, h ne lehessen belekötni. Kérdezősködj, h kik utálnak... és gondolkodj el rajta
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #34302 üzenetére
Ne is mond. Vannak pillanatok mikor beülök hozzájuk dolgozni mert ott vannak a kellő iratok és nem akarom átvinni pl. stb. és akkor hallgatni a kotkodácsolást meg a csiripelést. Nagy levegő belélegez, nagy levegő kifúj.
Van hogy pörögnek és dolgoznak mint a gép, nem tagadom, de hogy több magánéleti dolog kerül be az éterbe a szájukból, az is biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest