- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
MasterMark #34894 üzenetére
Szimütex Kft. - ők szivacsban utaznak, biztos van ilyenjük is. Bármilyen méretben adnak bármit, és nem drágák.
-
Pötyi
őstag
válasz
Találtam ilyen vékony szivacsot a Népszínház utcában, egy bútorkárpitos szakáruházban. A másfél méterszer két méteres, 5 miliméter vastag tábla 500,- Ft-ba kerül.
Egyetlen aprócska zavaró eltérés van az általad kérthez képest: csak két színben van nekik, fehérben és rózsaszínben...
-
Jazzos
őstag
válasz
MasterMark #34896 üzenetére
Gépészeti boltban kapsz ilyet, ahol szellőzéstechnikával foglalkoznak.
-
demerion
tag
válasz
-
MasterMark
titán
Esetleg innen valaki nem tud ilyet?
-
-
gozso
őstag
minden világos....
-
F.E.K..
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #34879 üzenetére
úúúúúúúbazzzzmeeeeg!
Ezért remélem bannolnak az univerzumból -
-
-
-
ViZion
félisten
Valamelyik nap, mikor kollégám látta, h le vagyok törve, odajött:
- ha úgy érzed, h semmit érő, jelentéktelen a munkád, akkor gondolj bele, h mit érezhet a jóember a BMW gyárban, aki az indexeket rakja a helyükre... -
-
válasz
Hequila #34801 üzenetére
Ugyan más területen, de én is foglalkoztam így személyesen emberekkel. 2 évig bírtam.
Legtöbb ember akihez szerencsém volt, olyan akivel "normális" esetben soha nem venném fel a kapcsolatot. De "jó" látni, nem csak felénk vannak ilyenek.ui: ha megengeded, elküldöm ezt a linket a volt kollégáimnak, ez erőt ad nekik, látják, nem csak ők kínlódnak.
-
*Ropi*
félisten
-
madgie
titán
válasz
macilaci78 #34863 üzenetére
Az nem kiszolgálás, vagy szolgáltatás, ha 25 percen keresztül mondja a faszságait. Nálunk ez néha másfél óra (!) is lenne, ha engedné az ember. A szolgáltatás nem azt jelenti, hogy körbeugrálod az érdeklődőt. Tudok segíteni XY témában? Nem? Akkor viszlát. Nem vagyok kíváncsi arra, hogy mit főzött vasárnap.
Soha nem szabad túl közvetlennek, segítőkésznek lenni, mert akkor kisujjad adod, könyékig kell pontos esete fog előfordulni. Mindig azzal szívsz a legtöbbet a kereskedelemben, akinél a legjobban törted magad, hogy minden jó legyen. Szvsz meg kell találni azt a határt, amikor még nem vagy bunkó, de megmarad a kellő távolság is.
-
válasz
Hequila #34801 üzenetére
A vége az b@zd meg jó lett, ekkora iq betyár, ja és még valami, nekem az nem tetszik
Nem csodálom, ha ezen 2 úriember után döntöttél a kapitulálásról, és az a szomorú, hogy rokonom is mesélte, hogy a irodában lévő Mici titkárnéni se okosabb és neki kell ajánlotak adni, szomorú, ami a mai világban folyik, ennyi hülyét szabadlábon.Ja és még valami ...
-
madgie
titán
válasz
macilaci78 #34859 üzenetére
Azért pár év múlva nagy bizonyossággal meg tudod mondani már köszönés előtt, fog-e venni valamit.
-
dobragab
addikt
válasz
macilaci78 #34859 üzenetére
-
Hequila
őstag
válasz
Speed® #34857 üzenetére
Ha elviszi a RAM-ot, másnap hozta volna vissza megégve, hogy nem működik, pedig a hozzáértő haverja rakta bele. Akkor magyarázhattam volna, hogy miért nincs garancia az égett RAM + hallott dialógus is elhangzott volna.
Rengeteg ilyen járt nálam, és hidd el, ezeknél gazdaságilag és emocionálisan is a legjobb válasz a NINCS! -
-
Mercutio_
félisten
válasz
bullseye #34853 üzenetére
Megmondod, hogy egy 9 éves gyerek szórakozik, ugyanis ha idősebb lenne már tudná, hogy ha az igekötő az ige előtt áll egybeírjuk
-
bullseye
addikt
válasz
_Karesz_ #34849 üzenetére
Pontosan, sőt, mivel mi nem bolt vagyunk, hanem lap (ezért is volt offban...) és egy korábbi üzenet alapján egyszer vett már újságot (vagy csak valahonnan megkapta a vírusírtó kódot), így nyilván jár neki az ügyfélszolgálat élete végéig, mert ez PR kérdés. Meg az ilyen lelkes ügyfelek szeretnek rögtön a kiadóvezetőnek nyafogni, ha esetleg nem válaszolok elég gyorsan...
-
shteer
titán
válasz
Klaus Duran #34848 üzenetére
ügyfélnek se nevezném
-
-
_Karesz_
tag
válasz
Klaus Duran #34848 üzenetére
Mert náluk van a pénz?
-
válasz
bullseye #34847 üzenetére
Én is hülye vagyok a gépekéhez, ezért használok Linuxot. És abból is Gnome Ubuntut amihez egy hangyaf@sznyit legalább konyítok. De ha nem muszáj akkor nem fárasztok másokat az idióta kérdéseimmel.És akkor egy nem költői kérdés minden eladóhoz.
Mi a F@SZNAK COPATJÁTOK magatokat ilyen ügyfelekkel?
-
bullseye
addikt
Na én is kiborulok ide egy kicsit. Néha jönnek problémák FB oldalunkra is, amiket ha elég érdekesek meg bonyolultak, átpasszolok a kollégáknak; ha egyszerűbbek, én megoldom őket ambuláns módon. Általában megköszönik, és ennyi. De most van valaki, aki úgy gondolja, hogy mi ingyenes távszervíz vagyunk, és hetente ellát valamilyen érdekfeszítő problémával. Érteni nem nagyon ért a dolgokhoz, arra nincs ideje, hogy minimálisan is utánanézzen bárminek, még a részleteket is úgy kell kicsalogatnom belőle, de van egy olyan rossz érzésem, hogy egyre bátrabban csinál hülyeségeket, mert majd úgyis kiderítjük helyette, mi történt.
1-2 ilyen kérdés simán beleférne, de ez pl. az elmúlt hónap termése:
"Fujitsu P7935 milyen videó kártyát ajánlana hozzá processzor az Intel típusú + olyan kártya van ami a régi és az új monitort el fogadja ?""a gép kap új merevlemezt jól értem a win 7 kell 100 GB azt NTFS-re kel formázni a többit FAT32 Ext2 Ext3 - ra kell formázni ? ui: az xp gép lemeze mind kettő NTFS így mikor kapott frissítést össze vissza pakolta őket . ötlet ?"
"üdv ez még jó volna a wind 10-re de valamiért reklamál és nem tudom meg nyitni ötlet valami ?
Legfrissebb: MP3Gain 1.2.5
open source
magyar nyelvű
Készítő: Glen Sawyer
Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10
651 KB""üdv van egy Fujitsu P5731 sz gép a házat ki akarom cserélni egy kicsit jobbra de az alaplap a hűtő borda 4 csavarja miatt érdekes egy kicsit mely típus lenne jó neki elvileg a ház 203*390*392 méret ,"
"ami most írok az wind 10 a másik az most furcsa reggel óta ezt írja ki akármit csinálok nem mozdul se mere
"
"7.1 CH Surround Audio PCI 3D Sound Card CMI8768 Windows 7 32-Bit most vettem de nekem 10 van a gépen és nem akar működni miért ? valami ötlet ?"
-
toydog55555
csendes tag
Munkahelyen 4 ilyennel és egy "erősebbel" vagyok megáldva. Laptopot akartak venni olcsón, lett 4 E1-2100-as, +1 erősebb a főnöknek. SSD sokat gyorsított rajtuk. A wifi részével sem az igazi valami, mert hajlamos eldobálni a hálózatot, meg a BIOS is szeret visszaállni IDE módból AHCI-ra.
-
Mercutio_
félisten
E6400 nem is 9W-ot eszik
Mivel igp-s, így +2GB ram sokat segítene rajta, W7 home-nál kövérebb rendszert nem érdemes rá tenni, és a drivereket is megnézném, mert ott valami wifi bibi is lehet, ha ilyen lassan tölt, a proci hw-san gyorsítja a videókat ás a netes tartalmakat. (htpc-nek/letöltőgépnek tökéletes, nálunk ennek az E-350-es elődjével szerelt 11.6"-os netbookot használták a kölykök FB+filmezés hdmi-n tv-re kötve, torrent, youtube, stb. aztán lecseréltük egy 1007U-s intel procis ugyanilyenre)
-
gozso
őstag
hogy nem gyors?
komolyan egy dell e6400 lealázza. pedig az nem mai gyerek...
youtube indítása (oldal betöltődés) 39mp...de közben ne akarj ám mást csinálni...és persze jön a kérdés: ez ilyen lassú? vazze akkor nem kérdeztél amikor megvetted ezt a szutykot...
lehet gyorsítani???
persze: vagy magasabbról, vagy messzebbre dobom... -
gozso
őstag
én ilyen hulladék laptopot még nem láttam... ami nálam volt abban 2gb ram, és 500-as vinyó volt. a telefonom gyorsabb, pedig nem csúcskategória.. sőt
megőszültem mire felment rá a rendszer
minek, kinek gyártanak ilyeneket??? -
válasz
Hequila #34801 üzenetére
Huh, hát bevallom, 5 részletben sikerült végighallgatni. Hát, nem csodálom, hogy hagyod a francba, ennél az unalmas irodai robotmeló is jobb, még egy igazi kretén főnökkel a nyakadban is.
Szóval, grat a türelmedhez, meg a döntéshez is, csodálom, hogy még nem vagy egy teljes idegroncs. Viszont ha bezár a bolt, nagyon nem fogom irigyelni azt, akinek újrakiosztják a telefonszámot.
-
ViZion
félisten
válasz
quailstorm #34831 üzenetére
Szerintem reggelente elszívott egy trombitát, anélkül tutira lemészárolná ezeket minden normális ember...
-
quailstorm
félisten
válasz
Hequila #34801 üzenetére
Xperia L-t adtam el magánszemélynek, aki ilyen volt. Szerencsétlen fehér készülék már fekete volt mire elvitte, kénytelen voltam elfogadni a -1 ezres alkut, mert a rongálása nagyobb értékvesztés volt...
Respect a türelemért. Hihetetlen vagy. Most járok 11 percnél, élőben már kezdődne az agyfasz.
-
Mercutio_
félisten
válasz
gyurkikrisz #34829 üzenetére
Őt meg az nem érdekli, hogy rabolja más idejét. Hallgatóságra van szüksége, ennyi.
-
ViZion
félisten
Németben voltam, ott tök normális, h az ember albiban él örökké. Amikor fiatal, akkor egy kicsit, gyerekekkel a suli közelében nagyobbat, majd valami kertest és kész. Nálunk egyelőre még nincs kialakulva ez a dolog... És az albi vegetálás, minden pénzt elvisz (OK, lakáshitel is...), az a legnagyobb baj. Pedig valami egészséges tartalék kell mindenkinek, mert valami mindig belefosik a ventilátorba.
-
Alg
veterán
válasz
ViZion #34815 üzenetére
Mondjuk az albérlet árak most BP-en is kriminálisak...
Néhány éve sikerült 50+ rezsiért megcsípni egy belvárosi (7.ker, Dózsa felőli rész) garzont - most ugyanez 70, de inkább 80 lenne minimum. Viszont földszinti, udvarra néző, sötét, a pince miatt hideg, salétromos...
Nem keresek rosszul, mostanában gondolkodom autóvásárláson, de ahogy számolgatom akkor jobb lenne kicsit kellemesebb helyre is költözni: kapásból 120 fölé lőné csak az albérlet, plusz a kocsi fenntartás plusz kaja ott lennék hogy 250/hó, és akkor kellene még megtakarítani későbbi lakásvásárlás, családalapításra már így 30hoz közeledve...
Ez így egyedül nagyon nehéz - párom meg éppen Bécsben tanul és dolgozik... -
-
ViZion
félisten
válasz
wolfman #34814 üzenetére
Ez itthon is ilyen, h aki már 140-150 k/hó felett kap nettó, az a "sztárgázsis". Volt jelentkező, aki 2 nyelvvel, készülő diplomával havi 100-ért is jött volna dolgozni. Kicsit megcsavartuk, nekünk sem jó, ha szórás van nagyon a bérek között (hasonló pos-ban), az csak bajt okoz. De annyi biztos, h vidéken is a 110-140 k már nem luxus, inkább vegetálás, ha szülőkkel lakik az ember akkor esetleg spórolni lehet belőle, de amúgy horror. Főleg a kaja drágult sztem, mondjuk albik is, mi még jófélét 25/hóért béreltünk, most meg már 35-40k/hó és ezek az olcsók...
Utána meg pislognak a kedves "honatyák", h kimennek a fiatalok. FaCCé maradjon itt? Vegetálni, mint egy petúnia?
-
wolfman
veterán
válasz
Hequila #34805 üzenetére
Igen, én is így vagyok vele, hogy nagyon kerülöm az olyan álláshirdetéseket, ahol eladónak kell lenni vagy kiszolgálni másokat, mert azzal tuti csak a szopás van. Márpedig kis hazánkban a meghirdetett állások 80%-a ilyen.
Az egyik jóbarátom most akar hazajönni (vagyis csak a közelbe) a fővárosból, mert elmondása szerint a vidékiek rettenetesen felhígították a fizetéseket, a külföldiek meg az albérlet árakat aztán a kettő nagyon nem passzol. Előbbivel kapcsolatban az a baja, hogy az egyszeri vidéki felmegy, kínálnak neki egy munkát az ott kérhető összeg feléért, azok meg elvállalják, mert így is kétszerese amit egy kisvárosban kaphat, de nem látja be ésszel, hogy megélni már nem fog tudni ott. A munkáltatók meg az évek alatt hozzászoktak és meg se próbálnak nagyobb összeggel meghirdetni pozíciókat, mert remélik egy vidékrő' gyütt' fog jönni betölteni, az beéri kevesebbel.
-
-
pycur
tag
válasz
MasterMark #34802 üzenetére
Ááááá ez kééész, ez nem szinesfém ugyeee?
Az év első userje, tegnapi eset:
User (nő, idősebb) személyesen jött, megkeresett, hogy az okostv-jét nézzem már meg, nem e kell rajta vírust írtani, meg ilyesmi.
De voltam olyan rendes, hogy megnyugtattam, hogy emiatt ne aggódjon.
(Ha akartam volna se tudtam volna neki hasonló jelenséget produkálni, ami úgy csinál mint ami keres.) -
Hequila
őstag
Egy munkanapnap az utolsók közül: [link]
Tudom, hogy ment volna nyóccázassal is, de nem akartam eladni semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest