- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
Mivel olyan hányattatott a sorsunk, íme egy mai páciensem:
Egy alig 1.5 éves Asus X550 lapos.
A tünet: Nem működik, nem kapcsol be. Mondjuk kissé furcsa a szaga...
Az Ok: a gyerek tegnap mesenézés közben sugárban lehányta, gyorsan letöröltük, de azóta nem kapcsol be... Mindez közölve miután puszta kézzel összetapicskoltam...
Előzetes vegyvédelmi oktatás és biológiai fegyverzet elleni védőoltások beadása, VV ruházat légmentesítése és egy orrcsipesz feltétele után indult a szétszerelés. Nem volt hiábavaló a BSL-4 -es biztonsági előírások magas szintű betartása:A nyákon szép marás nyomokat hagyott, tulaja is meglepődött. Mondja nekem, hogy odatették a radiátor mellé, azt hitte kiszárad akkor majd működni fog...
Na itt fogyott el a türelmem és a gyomrom...
Gép visszaadva a tulajnak, hogy sajnos ezen már nem tudok segíteni.
De mivel ez volt a munkagépe is, azért gyorsan vett egy másik laptopot hogy tudjon dolgozni. -
westcoastog
veterán
válasz
pw12345 #33895 üzenetére
Azért elkérek 8 ezret hogy betette a lábát a házamba ez a szar.
(#33896) wolfman
Ezzel nem fogok csinálni semmit, hiába teszek bele ventit melegedni fog és kikapcsol, nem tudom mit várnak.
Majd vesznek másikat tízezeré, ezt meg dobják a kutyának had játsszon vele.Lajcsi ügyesebb mint én, ezt sajna nem tudom megbuherni.
-
wolfman
veterán
válasz
westcoastog #33884 üzenetére
Nem volt vegyi fegyver, de venti beszerzés után is melegedett. Utána VGA-t akartam szerezni, de jobb árban volt egy hiányos, de jó VGAval rendelkező ugyan olyan lapos. Most még mindig itt csücsül a laptop, de már tökéletes.
Amúgy ez a duma, hogy "jájj, nem tud tánulni a gyárák kresszre" is azt jelentheti, hogy 'Nekünk kéne a laptop, csak a gyerek vette észre, hogy igazából egy rakás szar és használhatatlan, mi inkább nem használtuk, de most! Most igazán kéne és a lehető legolcsóbból old meg! Nem vagy boltos, tesó! Biztos meg tudod buherálni, mint Lajcsi a villanyórát, tesó!'
-
pw12345
aktív tag
válasz
westcoastog #33870 üzenetére
Nem rossz vas ez: nem jött a pikk ász, aztán elgurult a tag gyógyszere, utána az ágy lába alatt teljesített
giroszkóp szolgálatot, majd, mint szemétlapát. Ez egy ilyen multifunkciós gép.
Nézd, mehet az aljára 8cm-s, kerregő, csapágyas venya szigszalaggal, szigorúan a fedélen átkötve, külső bill, külső monitor előnyben. Nyócezer lesz.
Kis, használt macskaalom mehet mellé, hogy elvegye az alapszagot. -
-
edari
őstag
válasz
westcoastog #33887 üzenetére
"Na de hová tűnt damon hill? Hová tűnt damon hill?"
itt kezdtem el röhögni.. aztán fokozódott a dolog.
-
maláj
addikt
válasz
westcoastog #33865 üzenetére
valljad befele, hogy kellett neked 1 pont olyan venti és kibasztergáltad a helyéről !!!
amúgy sztem is mehet 1. hsz-ba -
edari
őstag
válasz
Hát ez az év postja.
Sírok! Főleg az utolsó képen!
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #33884 üzenetére
Persze nem, csak a hűtésre reflektáltam.
-
válasz
westcoastog #33877 üzenetére
Lassan újra meg kéne nézni. Csak piszok hosszú. 273 perc
-
TaaT
nagyúr
válasz
wolfman-nál is járt hasonló hűtésű lapos.
[link]
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #33877 üzenetére
Valami R.I.P. matricát és egy biohazard jelet azért rakj rá...
-
TA68
őstag
válasz
westcoastog #33870 üzenetére
Ez már kazánba való, ott nyugodtan túlmelegedhet.
-
ViZion
félisten
válasz
Csinálhatnátok lassan valami "önszopató klubbot"
Mielőtt nekiállsz, sztem oltásokat szerezz be... vagy:
before:
after:
-
westcoastog
veterán
válasz
macilaci78 #33871 üzenetére
Ja és mivel C kategóriás cshálád, biztos nem fizetnének ki 5k-t érte.
Kreszoktató ismerősöm hozta, majd leboxolom vele, és megmondom neki többet ajánljon senkinek laptopszerelésre, csak ha megfizetik rendesen, többet ér a lelki nyugalmam.(#33872) quailstorm
Kalapáccsal enyhítettek rajta. -
quailstorm
félisten
válasz
biztos zajos volt, mielőtt túlmelegedős lett volna
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mit csináljak ezzel??
- Sajnos javíthatatlan. 2k a szakvélemény, 3k a kiszállás. -
westcoastog
veterán
válasz
-=RelakS=- #33866 üzenetére
Há dikmánn túlmelegszik.
Kitudja hova lett a venti, jáj nem tud a lány tanúni a kresszre mer nemjó a géép.(#33867) TA68
Konkrétan vissza fogom adni így ahogy van, honnan tegyek én bele ventit meg minek?Ha maga a pápa áldja meg szentelt vízzel is szar marad.
(#33868) Met
Szerintem ezt szépen tedd vissza a zacsiba és holnap add neki vissza.
Így fogok tenni, ez még arra sem méltó hogy kib@sszam az udvarra és ráhugyozzak.
(#33869) LamerGyuri
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Sírok
Én is minden szart elvállalok, de ilyenem még nem volt..és ahogy Met is mondja: én ilyenkor azonnal telefonálni szoktam, hogy 10ezerről indulunk, hibalista beolvasása, és előleg nélkül a csavarhúzót sem fogom meg, vagy holnap jöhet érte, és vigye máshová.
-
Met
nagyúr
válasz
Figyelj már, nem mondták még neked hogy csavarok tartják a burkolatot, mi vagy te kőműves? Rögtön vésőt ragadsz?
Szerintem ezt szépen tedd vissza a zacsiba és holnap add neki vissza.
-
TA68
őstag
válasz
westcoastog #33864 üzenetére
Részvétem. Egy vegyvédelmi ruha elkel hozzá.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
pedig amikor a júzer odaadta, még volt benne ventillátor, nem?
-
westcoastog
veterán
-
Met
nagyúr
válasz
westcoastog #33861 üzenetére
Már a madzag biztatóan néz ki
-
gozso
őstag
válasz
westcoastog #33861 üzenetére
jöhet a többi kép...
-
westcoastog
veterán
Még mindig nem vagyok számtechboltos, de nyugodtan kinevezhettek wolfman2-nek, ezt nem akartam elvállalni de csak idehozták, itt valaki nagyon megfogja fizetni már csak azt is hogy kivettem a szatyorból.
A csomagból temperamentumos dohányfüstös rohadás szag jön, tünetek, túlmelegszik a gép.
Hipó és gumikesztyű kíséretében fogom megidézni az ördögöt. -
-=RelakS=-
veterán
tudom, már megint idepofátlankodok, de nem bírom megállni
Remélem, nem ilyen képekkel hirdetitek magatokat
-
ViZion
félisten
Autós hasonlatok. Az bejön!
Volt anno egy mókus, még a win7 kor "derekán", vett egy drága laptopot és XP-t szeretett volna. Az egy dolog, h licencet nem lehetett már keríteni, de nah...
Mondom neki: ez kb. olyan, mint veszel egy ferrárit és beleraksz egy trabant motort.... ott van a lehetőség, de nem tudod kihasználni, webcam, BT, Touchpad de még lehet a wifi telepítés is macera XP alatt, de ha ezekről le tudsz mondani...
OK, értettem, autószerelő vagyok.
Vicces volt. Jah, akkoriban sok autószerelő legalizált, mert végigbüntették őket. -
TA68
őstag
válasz
wolfman #33855 üzenetére
"Azt azért észrevettem, hogy bizonyos elhintett szavak mást jelentenek nekem aki kimondja, meg annak akinek mondom"
Én is ezt tapasztalom."Nem éri meg vele foglalkozni = Lusta vagyok vele foglalkozni"
Amikor ilyen régi gépet hoznak tuningolni, a legrosszabb mondat, hogy nem éri meg vele foglalkozni. Ebből az átlag user azt veszi le, hogy amin nem tudsz nagyobb összeget szakítani, azzal már nem akarsz foglalkozni.
Azért is szoktam ilyenkor azt mondani, (persze kicsit finomabban fogalmazva) hogy sajnálom, de sz@rból homokvárat nem tudok csinálni. Ezt általában megértik. -
wolfman
veterán
Azt azért észrevettem, hogy bizonyos elhintett szavak mást jelentenek nekem aki kimondja, meg annak akinek mondom (aki kis pénzből szeretne sokat).
Csóró user felfogásszótár
- Ennyiért minimálisan lesz csak gyorsabb = Ennyiért gyorsabb lesz mint volt
- Jobban megéri újabb generációsat venni, igaz az kicsit drágább lesz = Újabb generációs gépért többet kell kiadni, mint amennyid van
- Amit én ajánlok, jobban megéri = Amit én ajánlok, nekem jobban megéri
- Nem éri meg vele foglalkozni = Lusta vagyok vele foglalkozni
- Azt már lehet használni minimálisan játékra = Azzal már tudod nyomni a GTA5-öt
- ATI Radeon R7 240 4Gb GDDR5 = Ati 4Gb "sebességgel"
- Tegyél még hozzá egy kis összegget és tudok ajánlani egy ... = Át akarlak baszni egy ...-val/vel!
-
ViZion
félisten
Én azt szoktam mondani, h ehhez ÚJ alkatrészt nehéz, vagy lehetetlen szerezni, a használt meg lutri, ki tudja ki hol hogy használta... ez hatni szokott.
Wolfman sok sikert a tubózáshoz! Amikor átadod, akkor azért bökd oda, h kicsit gyorsabb lenne, akkor már elérné egy mai 10k Ft-os okosteló számítási képességeit -
opr
nagyúr
válasz
#90933760 #33848 üzenetére
A "már nem lehet bele kapni alkatrészt" dolgot azért nem szoktam mondani, mert nem igaz. Ha meg elviszi máshova, és ott ez kiderül, akkor utána én vagyok a rohadék lehúzós. Rájöttem, hogy hazudni nem éri meg, mert aki meg akar sértődni, az úgyis meg fog, akkor meg már inkább olyankor sértődjön meg, amikor ott vagyok és tudom kezelni.
A használttal meg tökéletesen egyetértek, pontosan erre gondoltam Én is, egy jó kis c2d, vagy 2magos am3-as config (amelyikből jobb ár/értékarányút találok) tökéletes a célra még évekig, és valszeg még belefér az is, hogy 4gb ram legyen mellette és van egy használható gépük.
-
törölt tag
Azt kellett volna mondani, hogy ebbe már nem lehet alkatrészt kapni, meg hogy amúgy is ez a max amit bele lehet tenni.
Hiába pimpeli fel 3 Gigás HT Prescottal, ha egyáltalán tud HT-t az alaplap, meg kap 2 Giga dual ramot, ha egyáltalán tud dualt az alaplap. Egy foshalom marad, már évekkel ezelőtt is kevés volt.
30-40 körül már kap E8400-as gépet komplett, keresztbe kettéhugyozza úgy hogy nem erőlködve nyomja, hanem csak gravitációsan folyik. -
opr
nagyúr
válasz
wolfman #33845 üzenetére
"Ki tudom maxolni a benne rejlő technológiát egy tizesből"
Itt b@sztad el...Ilyen régi fosokra zsigerből kell mondani, hogy már annyit se ér, amennyiért elviszik veszélyes hulladéknak. Ha nagyon erősködik, akkor meg megmondod, hogy ilyen régi szarokkal ingyen nem szívsz, mert nem hiányzik neked az a kétnapnyi szopás + aprózás, rohangálás önköltségen. 30-40k-ért vannak ~használható használtgépek, ha gondolja megmutatom neki melyiket vegye meg, utána szivesen feldobok rá egy rendszert, vagy új gép, 100k-ból már kijön egy normális.
FYI, ha kifizeti az órabérem, hogy szopjak a régivel, kb pont ugyanott fog tartani, mintha vesz egy használtat.Csak az elmúlt két hétben 3 ismerőst győztem meg róla, hogy vegyen inkább újat, ebből egy már meg is valósult, egy-az-egyben azt vette, amit mondtam neki, a másik kettőnek meg megmondtam, hogy amikor ott figyel a zsebében a pénz, és aznap rá lehet nyomni a rendelés gombra, akkor keressen ezzel, mert addig nem fogok vele foglalkozni. Felfogták, megköszönték, még csak meg se sértődtek.
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #33840 üzenetére
Neviccejjé. Kollégám beállított múlt héten hétfőn, hóna alatt egy géppel. Mondom ez mi? Hát hogy majd nézzem már meg hogy mit lehet vele csinálni, mostanság elég lassúcska és ha lehet akkor mit kell bele venni hogy jobb legyen. Az elmondása alapján nem lehet régi gép, csak tényleg belassult az évek alatt.
Aha, igen, az elmúlt 15 év alatt lassult be, mert ez egy 478-as 1,7 Intel celeron (egy mag), AsRock lapban, 256Mb memóriával. Mondtam neki, hogy ez egy kalap szar. Ki tudom maxolni a benne rejlő technológiát egy tizesből (persze tápcserével szigorúan), de akkor lesz annyira gyors, mint az a gép amit az IT részleg nemrég leselejtezett és új gépet kapott helyette. Inkább egy 100-asért vegyen új i3-ast mindennel együtt boltból (csak úgy jó neki), jobban jár. Mondja nekem, hogy igen, ő is erre gondolt, már nézgelődött is a neten, talált pár gépet. Beszélgettünk mit vegyen, mik érik meg. Pénteken bejött az irodába és mondja, hogy hát beszélgetett az asszonnyal és arra jutottak, hogy elég lesz ez a gép ha felújítom, úgy is csak a gyerekeknek lesz szövegszerkeszteni.
Soha ne beszéld meg a gépfelújítást az asszonnyal, ha egy mód van rá, mert gátolja a fejlődést.
-
válasz
quailstorm #33843 üzenetére
De még mindig jobban szereti mint az előző gépemben levő Ati 9200-ast.
-
quailstorm
félisten
válasz
Klaus Duran #33842 üzenetére
Isten óvjon.
Anno a sulinetes i775 65g-be is HD2xxx-et vagy HD3xxx-et vettem volna az AGP-be
de aztán megjött az eszem és gépcsere
Linux se szereti azt a fordítóchipet -
válasz
quailstorm #33841 üzenetére
Nekem van egy a gépemben ha kell.
-
-
gozso
őstag
hoztak ma egy gépet: BŐVÍTSÜNK! felkiáltással...
a7n8x alaplap, 256+512ddr ram, 80gb hdd... és rajta van a címke: SULINET
-
válasz
LuckyL #33823 üzenetére
Semmi rejtet célzás nincs ezzel kapcsolatban csak hogy annak része a magyar nyelv jó ismerete: leírtam amit, és erre előveszed hogy a "panelproli" -csak ezért sokan megsértődhetnének- azért az ami mert nem költ
A gazdagokról volt szó! És nekem csak olyan nagyon vagyonos ismerősöm van, aki mindig mindent fillérre kiszámol, és még magától is sajnál bármit amin nem az élete múlik. Pl Emberünknek van 4 szállodája, 40'000+ négyzetméter bárraktára, sok 100 hektár termőföldje, és egy olyan golf mk1-gyel járt 2013ig, aminek nem működött még a sebességmérője sem. Minek az nem kell. De említhetném az egyik üzlettársamat is aki pl vett Monacoban is magának lakást, de semmit nem vesz meg teljes áron mert ha nem sikerül neki legalább 40%-t alkudni, akkor inkább otthagyja.
(#33824) BlacKSouL : ez így van, csak erre a speciális bunkóságra ( h nem fizet ) írtam , mert ezt én így ismerem sajnos.
(#33825) Crytec210: Nagyon sokan nulláról indulva ha elérnek valamit, teljesen kifordulnak magukból .Ezeket szokta a köznyelv nem ki negatív felhanggal újgazdagnak emlegetni. Tipikus példája ( ha már autó ügyben megint meg lettem szólítva ) pl h megveszi a 730d bimmert, de nem vesz rá még használt téli gumit sem. Úgy van vele hogy ha kiadott érte 7-8 számjegyű összeget akkor tudjon mindent még a fizika ellenére is. Ebből Szeged HmVhely között volt is egy baleset, amiben a vétlen meghalt, a bimmeres meg kiszállt és ment a dolgára.
(#33826) VIPowER : nem szoktam menni étterembe, de ha megyek, akkor 15% körül van a jatt amit hagyok minden alkalommal. Nincs is mindig annyi pénzem amennyit szeretnék
Különben meg mindenki azt hiszi hogy olyan naccucc az a 10 éves touareg, pláne lelakottan ahogy megvettem. Azt elfogadom hogy sokaknak nem telik erre sem, és nem is örülök neki, de én nem fogom úgy feldobni a pacskert hogy meg sem próbáltam megvalósítani az álmaimat
-
totron
addikt
válasz
VIPowER #33826 üzenetére
Már megint szabályokat állítunk. Miért kellene kötelezõen támogatni x-nek y-t? Legyen ez egy elvi kérdés: érzem-e én, mint vendég az adott szolgáltatást élményszerûnek - jön magától is a plusz így - vagy nem, akkor meg nem. Ne kötelezzen már senki, nonverbálisan se! - ilyesmire. Ne presszionálva eszközölje ki az alamizsnát bûntudatkeltéssel, az nagyon piti és olyan..magyar. A szervizdíj óta meg mirõl beszélünk, komolyan. Monduk Mo-n nehéz adni, kevés a mûvelt, jómodorú, jókedélyû felszolgáló. Szó se róla, érthetõ ez is, csak hát ez így egy ördögi kör. Az 'adok, mert szokás' meg talán a legkétségbeejtõbb verzió. Az nagyon jó mentalitás viszont, hogy barátot támogatni, nem pedig nyerészkedni akarni rajta, épp mert barát.
-
totron
addikt
válasz
Pttypang #33825 üzenetére
Az ilyen fószerek azért tudják meglépni ezt és az ehhez hasonlóakat, mert szolgalelkûek veszik körbe, azokon kapaszkodott fel. Senki nem akar kimaradni a 'kedvezményekbõl', így nincs határ. Mondjuk nekem az egészséges moralitás&nemseggnyalás többet ér, de ez van. Sok helyen ez.
-
válasz
bitpork #33811 üzenetére
Azt látom, hogy apám azért nem gazdag, mert full életképtelen és nem törleszti a hitelét, inkább iszik. De ettől még nem értem, hogy ha már gazdag valaki, akkor onnantol nem gondolja ugy, hogy most segit masoknak azzal, h pl normalisabb es nem ilyeneken c.ganykodik? En biztos ezert maradok szegeny, mert en ha kell valami, akkor nem csodalkozom, hogy az enm ingyen van. Legyen az szolgaltatas vagy termek.
-
válasz
bitpork #33819 üzenetére
nem tudom miért hozod fel mindig az én diplomámat, de akkor biztos félreértettem valamit
akit én ismerek gazdagokat, nem attól lettek azok hogy pitiánerkedtek
más kérdés hogy ész nélkül sem lehet szórni a pénzt, de hogy nem fizetem ki a szerelőt pff
ha egy bevállalósabb szaki ment volna ki, akkor most költhetne az illető új fogsorra -
LamerGyuri
senior tag
válasz
philoxenia #33821 üzenetére
Vagy a szalámit...
-
ViZion
félisten
válasz
Jazzos #33817 üzenetére
Ehh, komplikált történet. A helyi kereskedés őt ajánlja mindenkinek, sokat hoznak neki ezáltal. Ennek a boltnak értelem szerűen nagy vevője volt a "polgár", tehát szeretett volna ő is ennyivel hozzájárulni a bolt érdekeihez. Én is sokat állítottam be wifit, TV-t ingyen, és a boltban jelentős kedvezményem is van, gondolom neki is, ezt "viszonoznánk".
-
-
-
válasz
Klaus Duran #33813 üzenetére
Hihetetlen, mi? Pláne hogy ennyire sok devizahitelest kellett megmenekíteni a nem túlköltekezéstől... Valahol érthető, hogy mindenki szeretné a jobbat, de ami nincs az nincs.
Az meg hogy nem költ valahol képletes: ez azt jelenti hogy a gazdag nem ad borravalót, nem veszi meg az újabbat ha a régi működik. -
-
-
mark!
őstag
-
ViZion
félisten
Tegnap este szervizes (hűtő, mosógép, etc...) ismerős panaszkodott:
kihívták egy nyaralóba, mert a villanytűzhely nem működik. Ilyen felkapaszkodott fideszközeli újgazdag. Tudom, mert városunk prominens polgára és... nah mindegy, a leírás ül.Az egy dolog, h többször hívta a tulajt, h mikor ér oda, mert ő a megbeszélt időbe ott volt, tulaj meg sehol. Kiért, mondja, h a kapkodásban a számlát, garijegyet otthonhagyta. Szervizes legyint, nem para, útba esett, úgysem lehet nagy baja, ez minőségi vas - és mivel nem ő szerelte be, tul.képpen nem is garis...
Bementek, a tűzhely tiszta gané. Buli volt, ráöntöttek valamit, szikrázni kezdett... nem tudták hol lehet lekapcsolni, így kitépték a falból a vezetéket... igazi garis probléma.
OK, hol a biztosíték? Újgazdag barátunk felszegi a fejét: - "én tudjam? Te vagy a szerelő, kapcsold le!" Kolléga jól eljátszotta az "embert", mindenki ráismert a társaságban, aki ismeri.
Szervizesünk ezt is tűrte -magam a kitépett vezetéknél már elhagytam volna a pályát, vagy már a várakozásnál- szal. respect. Bizti le, vezeték újraköt, kapcsolótábla kitakarít, bizti fel és kész. Kb. egy bő óra, amiből majd' fél órát a "nemesemberre" várt...
Mindenki boldog. Lehetne...
De a történet vége az, hogy: "köszi a garanciális javítást, ezért nem fizetek, de a következő helyen kérjél majd egy ötössel többet."Éééés.... vége. Nem meglepő módon a szervizes ismerősöm több nappal a történtek után is meséli ezt fűnek-fának. A Nagy nemes embernek volt már egy hasonló története: kihívta a felesége a mosógépszerelőt (egy talpraesettet, nem azt, aki fentebb szerepel), aki a nem működő mosógépet bedugta a konnektorba. Megjavult, felmarkolta a kiszállási díjat és pá.
Tanultak az esetből, már ők húzzák le a szervizeseket...
-
válasz
Mardel92 #33800 üzenetére
Napelemeseknel augusztus huszadikan is dolgoztunk, furan is neztunk, hogy a darusok valamit sirnak h aznap nem dolgoznak, ha egy sima nap volt, ugyanmar..
Ha azt mondod, hogy ket napra csinalod meg, akkor en gond nelkul ugy ertelmezem, hogy ket nap mulva mehetek erte.Ezt a munkanapos dolgot mar hivataloknal eljatszottam parszor, van amikor munkanapban, van amikor sima napban szamoljak, en inkabb sima nappal szamolok, akkor tuti nem kesek el, a tobbit meg intezzek el maguknak.
-
Mardel92
tag
Úgy érzem, nem tudok még elég jól vásárlóul gondolkodni. Nálam a "ma nem tudom elkezdeni és két nap", az munkanapban értendő (hétfő, kedd), már kedd délután visszaadtam volna, ha nem ilyen erőszakos, úgy értettem a 2 napot első körben.
BlacKSouL: Ha ezt előbb tudom, felveszem ma 23:52-kor és visszaadom holnap 0:08-kor, a 2 nap megvolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest