Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
őstag
mi van, minden kocka nagydarab itt?
én 135 körül, ~190 centi.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Traxx
őstag
-
Gézengúz
addikt
Szerintetek ezt, hogy gondolja? Ingyenes anyaghoz linket ad vagy mi?
http://hardverapro.hu/apro/nod32_virus_es_internetes_kartevovedelem_1000_forintert_4
Valamiért nem működik a linkelés
-
ViZion
félisten
válasz Gézengúz #26161 üzenetére
MűXik az, adblockot ott kapcsold ki.
Ez a legjobb bót: ingyen kapod és eladod pénzért. "Kákán is csomót keres" esete...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Traxx
őstag
válasz cbmfan #26160 üzenetére
és ViZion: jó látni az ilyen vendégszerető topiclakókat
Olvasni (meg a sztorikon röhögni) azért maradok
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
MR_Joe
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz Gézengúz #26170 üzenetére
Valami script nevében "ad" van, reklámnak hiszi. Régebben is volt, vagy a PH!, vagy az adblock javította akkor is pár nap alatt. Most nem vártam, a válasz gomb után kiválasztod, h az oldalt ne szűrje, kész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
TaaT
nagyúr
Ezt ide is beírnám hátha tud valaki segíteni. Van egy asus P8P67-M revision B1.3 alaplapom amin frissítve lett bios (a revision B3-é került rá mint utólag kiderült), utána sajnos nagyon instabil lett a rendszer (vagy elindul vagy nem) és minden értéket (feszültség, hőmérséklet, fordulatszám) hibásan jelenít meg már a biosban is. Az eredeti biosról nem készült backup, ugyanazt netről leszedve meg azt írja outdated és nem lehet felrakni. Mi lenne a megoldás?
Give them hell Ukraine!
-
ViZion
félisten
Minden Asus deszka ilyen, Win alól nem lehet "régire" frissíteni (ez mekkora köcsögség már, nem lehet, h az user TUDJA mit szeretne? Egy warn ablak nem elég? ) de a dos verziót das pendrive-ról felrakja kérdés nélkül. Remélem segítettem.
-
ViZion
félisten
-
-
localhost
Közösségépítő
Nos. A tanulság, hogy máskor szakemberhez kell fordulni. Nem utána, hanem előre. Aztán szívjon vele a szakember. Aztán meg jól megfizetem, hogy levette a vállamról a copás terhét.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-=RelakS=-
veterán
válasz localhost #26186 üzenetére
Akarod mondani:
Csak kattintgatott, nem csinált semmit! Öccázas is elég lesz, viszlát
(még valahol az elején olvastam, hogy a 2000Ft-os munkadíj ellenértékére kijelentette a vásárló, hogy 500 is megteszi )
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
cbmfan
őstag
ordas off:
tudtok valami tesztprogramot, amivel tudnám tesztelni két Voodoo 2 kártyát SLI-be kötve? Carma2 Quake 3 alap
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
íme az álomgép kb.1998-ból:
- QDI Slot1-es lap BX chipsettel, szinte minden állítási lehetőséggel
- Slot1 Pentium II 450 MHz 600 MHz-en
- 1X256 és 2X128 MB 133 MHz-es SDRam
- Ati Rage Pro TV tunerrel
- 2 db Voodoo 2 SLI-ben
- Creative Sound Blaster AWE64
- 20 GB HDD
- DVD írónem volt olcsó mulatság akkor, most meg csak betúrtam gardróbba szóval ehhez kellene valami tesztprogram a régmúltból. 3DMark 99 hibával elszáll, egyéb ötlet?
-
föccer
nagyúr
válasz cbmfan #26191 üzenetére
Bacsist kérdezd meg. Ő majdhogynem napi szinten foglalkozik ilyesmikkel.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
SityiSXT
őstag
válasz SityiSXT #25995 üzenetére
Csak megoldottam. Leszedtem az XP Mode-ot, kicsomagoltam belőle a VHD fájlt. Aztán ezt próbálgattam be Hyper-V-be (maga a játék nem szerette), VirtualBoxba (itt el sem indult a virtuális gép se valami miatt), végül VMware Playerbe - utóbbi lett a nyertes, még a 3D gyorsítás is működik!
-
macilaci78
nagyúr
Ha már OFF-olunk:
Dell Optiplex 745 SFF gép integrált GPU-ja kevés lenne Counter Strike 1.6-hoz?
Települ, indul, menü háttérképe bejön, zene szól, de a menüpontok nem látszódnak.Intel GMA 3000, Intel Q965/Q963 Express Chipset Family, 256MB RAM.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
cbmfan
őstag
proci lecserélődött, másik dobozban találtam egy 600-as PIII-at
-
azbest
félisten
válasz macilaci78 #26195 üzenetére
Három féle grafikai módban tud menni: software, opengl és directx renderinggel. Ha csak a windows által magától installált vga driver van fenn, abban nincs rendes opengl driver. Telepítsd az intel oldaláról letölthetőt. Win7-ig van hozzá rendes driver, win8 alá már csak ms féle, 8.1 alá pedig azt hiszem csak szabványos vga módban megy.
-
macilaci78
nagyúr
válasz azbest #26197 üzenetére
Ezzel együtt sem lett jobb.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok.
Van itt valaki, aki dolgozik német/amcsi bay-re és tudna segíteni elpasszolni pár cuccot?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest