Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24154) SityiSXT válasza deicide (#24151) üzenetére


SityiSXT
őstag

Nem csak neked, hanem MasterMarknak is szol:

Pedig meg lehet kerulni a Task Managert is, eleg csak arra rakeresni, hogy "hide process in task manager" - esetleg arra gondolni, hogy a driverek miert nem latszanak benne...
Hogy kedvenc hasonlatunknal maradjunk, amit ti csinaltok, az talan a naptar modszerre emlekeztet a legjobban. Egy darabig meg lehet uszni, ha szerencsetek van, akkor sokaig, de messze nem a legbiztonsagosabb modszer. Egy jo viruskergeto pedig - ahogy az mar elhangzott - lehet, hogy kicsit kenyelmetlen, de lenyegesen nagyobb biztonsagot ad.
Azzal takarozni, hogy egyeni szocproblema ez az egesz egeszen addig elfogadhato indok, amig nem pont egy ilyen modon "vedett" gep kezdi el ontani magabol a spamet az en fiokomba vagy kezd el DoSolni egy altalam hasznalt szolgaltatast, esetleg kezdi el feltorni valamelyik online fiokomat, authenticator ide vagy oda (sajna nem minden online szolgaltatasnal van jelen ez a rendkivul hasznos feature).
Felreertes ne essek, nem azt vitatom, mennyire vagytok kompetensek IT-s szakemberek, viszont a fentiek tukreben talan nem artana atgondolni par dolgot. Tevedni emberi dolog, ahogy a sundiszno is mondta, miutan lemaszott a drotkeferol - en is beismerem, ha sikerul ellenervekkel meggyozni. Peace!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.