Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24301) ViZion válasza LÁZ (#24300) üzenetére


ViZion
félisten

Biosba F2 még mindíg. Ha azt jelszó védi, akkor cmos reset talán, laptopot meg kell bontani.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#24302) iday


iday
aktív tag

Ma hoztak be hozzánk egy asztali gépet.
I7-870 procival, gyári lóp.. hűtővel. [link]
Melegszik a proci hibával, hamar eléri a 100C-ot.
Nézem, a 2.93 GHz-es proci 3,8Ghz re van húzva ezzel a nudli hűtővel!?!? Hát nóórmális!??!
Szerencsétlen proci nem győzött throttlingolni. Miért is melegszik... :DDD
Vga Nvidia gtx 460, venti totál beállva.
Remek kis gép. :DDD

3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu

(#24303) cbmfan


cbmfan
senior tag

topik a szomszédból

"Visszadugtam igen, bár a a hűtőt nem raktam fel, mondván, hogy ennyi idő alatt nem tud felmelegedni annyira."

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#24304) Intelligencs

Volt már?

Magyarországon mindenki tehet egy szívességet

The Amiga, Born a Champion

(#24305) gozso válasza Intelligencs (#24304) üzenetére


gozso
senior tag

nekem új az oldal... a leírtak nem :)

fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

(#24306) SityiSXT válasza Jorus (#24297) üzenetére


SityiSXT
őstag

Pozitiv elmeny volt. Probalom mindig ugy gepelni a jelszot, hogy a kis hamis ne lassa, nehogy ellesse, de hat kozben azert diszkretnek is kene lennem... Itt nem kellett trukkoznom, o elfordult, en meg nyugodtan gepelhettem.

(#24307) Jorus válasza SityiSXT (#24306) üzenetére


Jorus
nagyúr

Így már értem, köszi! Nálunk mindenki minimum eltakarja a szemét ilyen esetben. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#24308) szumo válasza Jorus (#24307) üzenetére


szumo
senior tag

S lesekednek a résen :)

Intelligencs:
Amúgy az oldalon leírt esetek teljesen életszerűek :)

[ Szerkesztve ]

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#24309) TaaT


TaaT
veterán

Én most adtam el egy gps-es autós kamerát egy középkorú embernek, annyira vágja a szgépkezelést hogy elküldtem neki emailben a progi direktlinkjét ami a térkép fájlokat kezeli, erre nem tudja letölteni a a fájlt. :O

Give them hell Ukraine!

(#24310) Armagedown


Armagedown
őstag

Lehet hogy nem itt kellene kérdezzem, de ti mekkora összeget kérnétek el kb 40 gépelt oldalért és nagyjából 150 scanelt képért?

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#24311) Mr.Csizmás válasza Armagedown (#24310) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

gugli, scannelés, digitalizálás árak :)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#24312) Darkness


Darkness
aktív tag

Üdv Néktek!

Gyors segítséget kérnék, eddig végignéztem a gugli ajánlatait, és boltok kínálatát, de sajnos eddig nem jártam sikerrel. Lamptron FC5 V2 Blac előlapi panelt keresek. ha netán lenne valamelyik boltosnál elfekvőben :) és pesti, dobna egy privit. erre a hétre kellene...

THX.

Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.

(#24313) ati012 válasza Armagedown (#24310) üzenetére


ati012
senior tag

40 oldal legyen 2k, a képek 1500.

[ Szerkesztve ]

(#24314) gozso válasza Armagedown (#24310) üzenetére


gozso
senior tag

neked kell begépelni, a képeket szekkenlni, retusálni,beilleszteni, a dokumentumot megszerkeszteni?

fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

(#24315) Armagedown válasza gozso (#24314) üzenetére


Armagedown
őstag

igen, nekem, egy részével már kész vagyok, a szöveg többnyire újságokból van kivágva, minimálisan kellett retusálni a képeket, hogy külön legyenek mentve, rendszerezve van az egész.

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#24316) Jorus válasza Armagedown (#24310) üzenetére


Jorus
nagyúr

Ha egy híres embert kompromittáló doksiról van szó, és hozzá kapcsolódó leleplező erejű fényképekről, akkor nagyon sokat. :) Mondjuk a kérdés nem világos egészen. Lásd: gozso kérdése.

Szerk.: már látom. Attól függően kérnék érte pénzt, hogy kinek segítek ezzel, illetve mennyi időm ment el vele. Egy uszkve 2 órás munkáért mondjuk 5k reális lehet.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#24317) #64791808 válasza Intelligencs (#24304) üzenetére


#64791808
törölt tag

Igen, és miért van ez?

Azok miatt a kollégák miatt, akik - és ez most sértő lesz - itt is fellelhetőek, akik kell a pénz címén hajlandóak 500 forintos órabérben dolgozni. Megértem, hogy van, aki rászorul, de nagyon sok olyan eset van, mikor volna lehetőség nemet mondani.

Mottó: Ami ingyen van, annak nincs értéke.

Ha az ilyen élősködőket mindenki elhajtaná, vagy közölné vele, hogy akkor a webshopra az előleg mondjuk 30 ezer lesz, a gép reinstall mentés nélkül 8+fa, ha mentés is kell, az óradíjban 5+fa, és az illető nem kapna jobb ajánlatot, akkor rájönne arra, hogy ez egy szakma, amit illene becsülni, továbbá jobban is vigyázna a gépére. Mért figyelne oda, amikor majd haver megoldja haccázé'?

Érdemes elolvasni Jakab Andor írását. Írt egy ilyet, hogy "mért nem vállalkozom" vagy valami ilyesmi. Abban pont ez az egyik pont, hogy nem tud korrektül versenyképes lenni, mert mindig jön valami buherátor, aki feketén megcsinálja a felének a harmadáért. Miért kell ezt tűrni, csinálni?

Elnézést a bő lére eresztett hsz-ért, de ez a dolog nagyon a bögyömben van. Többször megtörtént eset, hogy ügyfél kihív egy borzalmas állapotban lévő géphez, a vinyó utolsó bitje is betelt, szanaszét van a gép, de csak most szól, mikor már a Windows sem indul el. A gépen könyvelés, számlázás, e-mailek, címlista, meg egy család és egy cég egész élete. Mentés persze sehol. Összességében óvatos becsléssel két munkanap, mire minden lementésre és visszatöltésre kerül, az összes program, driver, modul, adat, a helyén lesz. 16 munkaóra. Adok rá egy 28+áfa ajánlatot szervizbe szállítással, visszaszállítással és helyszíni üzembe helyezéssel együtt, és elzavar. A kiszállási díjamat sem fizeti ki, elvégre hogy le akarom húzni. Eltelik két hét, és felkeres az ügyfél, hogy már hárman nézték meg a gépet, egy helyi csávó, egy pesti szerviz, meg a T-Com szuperszerviz, ebből ketten nem vállalták a feladatot, a pesti szerviz pedig egy 80 ezres ajánlattal kínálta meg őket, és akkor most elfogadnák a 28+áfás ajánlatot. Ja barátom, csak eltelt 2 hét, fene tudja, ki mikor nyúlkált bele, hányszor indítottak egy adatmentésre váró HDD-t, és a többi. Először is a múltkori kiszállást kifizetik, utána behozzák a gépet, és megmondom. Addigra már a bios sem látta a lemezt, kattogott, minden baja volt. A Kürt Zrt-hez irányítottam őket, ott végül 240 ezret ott hagytak, és utána jöttek vissza, hogy akkor install. Mindennel együtt nettó 300-ból állt meg a történet, mert az uralkodó szemlélet az, hogy ezek csipcsup-ügyek, majd a szomszéd kissrác megoldja.

Amíg ez nem változik, amíg itthon az informatika lakossági szinten a bepálinkázott kendácsolás szintjén van, addig a blogon leírt párbeszédek mindennaposak lesznek. Pedig hányok tőlük, és ahogy elnézem, nem vagyok egyedül.

(#24318) Szakbarbár válasza #64791808 (#24317) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Én ingyen csinálom a számítógépeket, mégsem keresnek meg sosem... Utoljára decemberben telepítettem 5 laptopot, tökéletesen megvannak vele elégedve azóta is.

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#24319) #64791808 válasza Szakbarbár (#24318) üzenetére


#64791808
törölt tag

Kiknek és milyen okból csinálod ingyen? Amúgy is ebben a szakmában dolgozol, vagy power userként vállalsz géprendbetételt? Komolyan érdekel.

(#24320) azbest válasza Szakbarbár (#24318) üzenetére


azbest
félisten

Egyetemi órákról lógás időszakában, amikor az élet csupa móka, játék és kacagás volt, simán rendszeresen segítettem ismerősöknek a gépét rendbe tenni. A feladat időigényétől, nehézségétől függően köszönöm-csoki-sör-pizza intervallumban kértem jutalmat.

Aztán amikor már nem gépe, hanem gépei voltak, az ismerős-ismerőseinek-ismerősei is akkor már nem mindig volt vicces. Amikor bejött 8-10 óra normál munka (programozás) plusz szabadidőben végzett rendszergazdai teendők (egy kollégiumban 200 végponttal, irodákkal, géptermekkel) és emellett kerestek, akkor inkább igyekeztem másfelé irányítani őket. Olyankor nagyon szépen kellett kérni, hogy 4-8-16 órát rászánjak ilyesmire és akkor is csak, ha jókedvemben találtak.

Ezek a feladatok egy idő után már nem kihívást jelentenek, hanem rutinból újrafutott köröket, amikből nem sokat lehet tanulni. Az ember szeretne kicsit feltöltődni munka után és ha nem érdekes egy ilyen feladat, akkor az csak fárasztó. Főleg, hogy lehetőleg azonnalra kell, jobb esetben hétvége utánra. Ha valakinek éppen ez a munkája, azt is megértem hogy nem akarja a szabadideje rovására is ugyanazt folytatni, hisz ki akar napi 12-16 órát dolgozni (főleg 8 órás pénzért). Illetve volt már olyan is egy komplexebb feladat kapcsán, hogy "biztos van az a pénz amiért elvállalnád", de kijelentettem, hogy egyáltalán nem biztos. Egyrészt látja az ember, hogy ha teljesen más elképzelésünk van a munka értékéről (ismerve a szop@sfaktort), másrészt hiába minden pénz, ha nincs mikor élvezni gyümölcsét.

Személyes vonalra visszatérve végül a rendszergazdai stafétát át is adtam az újabb generációnak, amikor már túlságosan fejemre nőtt és túl sok lett az éjszakába nyúló adminisztráció kezelés, eszközjavítás, support és hajnal 6os "nem működik a gép" telefon és fejlesztésre már idő sem jutott. A fizetésért végzett főállást sem lehet kialvatlansággal kockáztatni. Na meg így is van mivel eltölteni a szabadidőt, de olyan érdekes témát választhatok, amit akarok :)

Ja és aki családos, ott meg pláne megértem, hogy nem más dolgaival szeretné tölteni azt a kevés szabadidejét, hanem inkább a családjával lenne.

[ Szerkesztve ]

(#24321) vgyuri válasza #64791808 (#24319) üzenetére


vgyuri
őstag

Nézd a regisztrációs nevét. :)

Ismerősöknek én is ingyen javítom a gépeiket, főleg mivel sokan csórók, mint én.

(#24322) Zsivaagoo


Zsivaagoo
őstag

Bár boltos nem vagyok, de valamikor réges régen én indítottam a terminal.hu-n a "Számítástechnikai rémtörténetek" topikot.

Volt mitől őszülnöm, íme egy gyöngyszem a régmúltból:

"07 Jan. 2003

Hi Mincza !

99-ben egy gyógyszernagyker vidéki kirendeltségén voltam informatikai vezető. Az épület 1950-ben épült, és úgy döntött a vezérség, hogy teljes felújítás. De közben csak 3 nap leállás, informatika azonban nem, rendelésfelvétel (modem, telefonos, szóbeli) folyamatos, számlázás, gyógyszerkiszállítás folyamatos.

A felújítás úgy kezdődött februárban, hogy rám döntötták az irodám falát. A vezérség úgy tervezte a felújítást, hogy a koax hálózat helyetti UTP-s háló kiépítés majd csak a felújítás végső szakaszában legyen. Két iroda azonnali teljes szétverése, itt ment az egyik koax szegmens a számlázásra, kénytelenek voltunk egyik beosztottammal falból kibontott koax kábeleket összeforrasztani, hogy menjen a számlázás.

A raktári rész is szétbombázásra került, természetesen középen kezdték (1. emelet). Vezérhelyettes megjegyezte:
"- Ezt az oszlopot (kémény) lebontjuk. Maga meg tüntesse el róla a vezetékét ! "
Csákányok, falbontókalapácsok (SAMU), sikítók + lángvágók állandóan a koaxok közelében (1-10 cm). 3 hét múlva a melósok úgy hívtak, hogy én vagyok "Az Ordítós Ember".

Teljesen jellemzően mindenhol egyszerre kezdődött meg mindennek a szétverése, a folyosón légkalapács. Az augusztusi ünnepélyes átadásra már az irodámban is befalazták a lyukat. Bevakolás, festés már csak októberben.

És mindeközben érkezett a meglévő 386-486-586-P1 noname tákolmányok mellé 10 db új Compaq gép. Korszerűsíthettem.

Mint "gyakorló pszichológus", teljesen megértem vonzódásodat a géppisztolyok és lőszerek iránt. Belőlem is kitör a vérszadista, amikor azt látom, hogy mindenféle humanoid jellegű lények verik szét körülöttem a világot.

U.i.: Az az "optika heggesztés" baromi élvezetes lehetett.

Tisztelettel: Zsivágó"

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.

(#24323) Szakbarbár válasza #64791808 (#24319) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Rokonoknak, ismerősöknek, kollégáknak. Ismeretlenek még nem kerestek meg, de szerintem tőlük is csak a benzinpénzt kérném el. Miért csinálom ingyen? Nem tudom, fogjuk a jó szívemre. :D Nekem sosem volt pofám pénzt kérni a munkám után, ha adtak akkor is úgy kellett rám erőszakolni. De gondolom ha napi szinten megkeresnének, akkor egy idő után nekem is változna a hozzáállásom, de egyelőre ez a veszély nem fenyeget.
Helpdeskesként dolgozom, szóval mondhatjuk hogy a szakmába vág.

Azbest
Engem is kerestek meg akkor amikor épp nem volt sok szabadidőm, olyankor én is átirányítom az embereket máshoz. De egy gyors "ránézést" meg szoktam ejteni, hátha csak pár perc az egész hibát elhárítani.

[ Szerkesztve ]

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#24324) Ygg válasza #64791808 (#24317) üzenetére


Ygg
senior tag

+1 :R
Nem mindig értek egyet az álláspontoddal, de most maximálisan.

(#24325) Zsivaagoo válasza Szakbarbár (#24323) üzenetére


Zsivaagoo
őstag

Meg fogod gyűlölni őket.

Zoli a csapos 1 (affenét) 2 éve keresett meg, hogy az ócska szutyokját életre bírjam. F0s körítésű P4-es gép volt. 160 GB-os IDE WD vinyómba, Palit 9550 (Ati Radeon) 256 MB-os VGA-ba, 2 GB DDR400-as RAMomba és 3 szabadnapomba tellett, mire értelmesen összehoztam neki. Kértem egy 10-est, buktam 20-at és 3 szabadnapot. Inkább 3 db éjszakai műszakot bevállalok, mint egy ilyen "szívességet".

Dögöljön meg az összes láma, aki még egyszer megpróbál megkeresni azzal, hogy "De te értesz hozzá és biztosan van alkatrészed is."

[ Szerkesztve ]

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.

(#24326) domerator válasza Zsivaagoo (#24322) üzenetére


domerator
veterán

Nem vagyok IT-s, de elvezettel olvastam meg a terminalon... ne hagyd abba! :R
(remelem az egesz cucc le van mentve) :U

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#24327) Ygg válasza Zsivaagoo (#24322) üzenetére


Ygg
senior tag

Áááááááááá
ez durva történet.
Sajnos volt részem hasonlóban.
Soha többet.

(#24328) Zsivaagoo válasza domerator (#24326) üzenetére


Zsivaagoo
őstag

Kb. 90-95%-a mentve van.
Az új sztorikhoz már nincs lelkierőm billentyűzetet koptatni.

Kb. tegnap volt Sangháji ferdeszemű sárga nigggggggerekkel kínaijómunkásemberekkel több, mint 2 órás esetem... Sikítok és kitépem a hajamat azonnal, ha eszembe jut és nincs egy liter viszki a kezem ügyében. Az ilyet már nem lehet leírni, csak stand-up comedy live-show-ban előadni hulla részegen.

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.

(#24329) Lord Myn válasza #64791808 (#24317) üzenetére


Lord Myn
senior tag

:C Abszolút egyetértek!

Amikor egy jó 10 éve én is ilyenekből tartottam fenn magam, mindig h*gyért-sz*rért várták volna el, hogy dolgozzam vagy ha valaki netalán kifizette a pár ezer forintot, akkor onnantól cserébe örökös (ingyen) support-ot várt el. Sőt... volt aki azt mondta, hogy ez nem is igazi munka, hiszen a szomszéd kisfia is meg tudná csinálni.

Később megelégeltem és elkezdtem számlára dolgozni (kiszállás, megkezdett óránként + fa), hirtelen meg is csappant a kuncsaftok száma.

Ma már multinál dolgozom (mondjuk szintén EUS, itt is vannak "memoárok") és elhajtok mindenkit aki munkaidőn kívűl IT support-tal keres meg vagy olyan árat mondok, hogy ha azt kifizeti akkor ok (általában nem :) ). Most már többet ér nekem a szabadidő, amit a családommal tölthetek, mint az ótvar szutykok rendbe rakása...

"War does not determine who is right - only who is left."

(#24330) Komi28 válasza Zsivaagoo (#24328) üzenetére


Komi28
senior tag

A mentéseket eltudnád küldeni, ha nem gond? Lenne valami jó kis olvasgatni való. :D :R

(#24331) Ygg válasza Komi28 (#24330) üzenetére


Ygg
senior tag

Arra én is kíváncsi lennék :R .

(#24332) MasterMark válasza Komi28 (#24330) üzenetére


MasterMark
titán

Én is. :D

Switch Tax

(#24333) TaaT válasza Lord Myn (#24329) üzenetére


TaaT
veterán

"ez nem is igazi munka, hiszen a szomszéd kisfia is meg tudná csinálni."

Give them hell Ukraine!

(#24334) Mr.Csizmás válasza TaaT (#24333) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

diablo edition xp, persze x86-ost tesz 4 giga ramra, és társai :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#24336) Traxx válasza MasterMark (#24332) üzenetére


Traxx
őstag

És én is jelentkeznék :D :R

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#24337) Lord Myn válasza Mr.Csizmás (#24334) üzenetére


Lord Myn
senior tag

Hajjaj..

Simplicity edition és tsai, 20 féle virusirtó (másik eset: egy sem), crack-elve, 7-8 soros toolbar-ok és/vagy a gép olyan esztétikai állapotban, hogy bottal sem nyúlnék hozzá. De újratelepítéskor én adjam az Oprendszert (fizeted?) + photoshop meg need for speed meg medal of honor meg anyám kínja és ha 2 hónap múlva besz*rik a gép, akkor azonnal ugorjak, hiszen ő már a múltkor fizetett érte... ja, ha valami hardver elromlik cseréljem már, minél olcsóbban, lehetőleg ingyen, de jobb legyen már, mint az előző volt.

De szerintem itt mindenki ismeri a forgatókönyveket.

"War does not determine who is right - only who is left."

(#24338) TESCO-Zsömle válasza moorland (#24335) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

8 évesen én minden reggel (korán, mert fater 6-kor indult melóba és vitt engem suliba) kinyittattam a portással a számtech-termet, áttoltam a legjobb gépet asztalostul a saját termünkbe, és miután az osztályból egyedüliként képes voltam beüzemelni, egészen addig játszottam, míg nem jött valamelyik 13 éves suhanc, hogy kéne a gép informatika órára...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#24339) szumo válasza TESCO-Zsömle (#24338) üzenetére


szumo
senior tag

Én 8 évesen bicajoztam, fogócskáztam, bújócskáztam.
Számítógép csak az igazgatónak az irodájában volt, azt is csak nagyon messziről lehetett megnézni, ha valaki rosszat csinált. Majd 12 éves lehettem, mire volt 3 gép, amin dos alapismereteket tanítottak, és volkov commander használatot.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#24340) TESCO-Zsömle válasza szumo (#24339) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Én 8 évesen bicajoztam, fogócskáztam, bújócskáztam.

Én is, "of korsz. Számítógéppel való találkozásaim kimerültek a korábban említett 6:30-tól órakezdésig időintervallumban. Odahaza C64 volt, de nem igazán érdekelt, csak néztem néha, ahogy faterom játszik rajta.

A suliban való PC-zés meg egyrészt felvágás volt, mert én voltam rá egyedül képes az osztályból, másrészt mi a túrót csináltam volna tökegyedül egy sötét suliban... Tanári felügyelet nélkül az udvarra se lehetett kimenni...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#24341) DeltaPower válasza moorland (#24335) üzenetére


DeltaPower
őstag

Recovery disk betol, tovább-tovább-befejez, kész. Igaz lassan már ez is zsenialitásnak számít, ha 6 évesen el tudja olvasni és értelmezni a kijelzőn látottakat, némelyik még felsős vagy középiskolás korára se jut el addig.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#24342) cbmfan


cbmfan
senior tag

8 évesen még én is fogócskáztam. 12 évesen jött a fertőzés C64 képében, flopival! pár srácnak volt még C= gépe iskolában, kivétel nélkül magnóval. irigykedtek is rendesen :)

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#24343) TESCO-Zsömle válasza cbmfan (#24342) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Kései gyerek vagyok, én nem is tudtam, hogy a C64-hez kazetta is létezik. ;]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#24344) biker válasza cbmfan (#24342) üzenetére


biker
nagyúr

Best ever game :), persze csak a Wizard of Wor után

valahol megvan 2 CD-n kb az összes játék, + emulátorok, ha még ki nem dobta az asszony

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#24345) thesound válasza biker (#24344) üzenetére


thesound
őstag

Commando

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#24346) biker válasza thesound (#24345) üzenetére


biker
nagyúr

ugyanmár... operation wolf :D

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#24347) #21346560 válasza biker (#24344) üzenetére


#21346560
törölt tag

(#24348) biker


biker
nagyúr

megvannak a lemezek :)
Most backupolom őket.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#24349) zetorg


zetorg
aktív tag

Hello!

Ez egy 4pin molex -> 2x 6pin pci-e tapkabel :D

(#24350) biker válasza #21346560 (#24347) üzenetére


biker
nagyúr

az is megvan....
egyik adag tartalomjegyzéke
ugyanaz másképp

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.