Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17730) szumo válasza Varoz (#17726) üzenetére


szumo
senior tag

Viccet félretéve.
Ha most itt segítünk annak a két embernek valamiben, nem szégyen, nem bűn, akkor a góglííí meg minden kereső ezt a topic-ot fogja kihozni először, aztán meg mindenki gondolkodás nélkül ide talál, hisz itt vannak a szakik, aztán gondolkodás nélkül kérdezget holott mindenki érdeklődésének megfelelően ott van azokban a topikokban, ahol a kérdéseknek amúgy is helye vagyon.

Nincs itt semmi probléma senkivel, de ide a napi irritáló, másoknak vicces sztorikat jövünk kibeszélni, és nem még egy problémát megoldani. Ez nem azt jelenti, hogy nem segítünk, hanem azt, hogy nem ebben a topikban segítünk.

Ha már ennyi mindenféle vackot hordtam itt össze, akkor megosztok egy időszámítás előtti történetet, még a P3 és az ingyen sms korából. A mi koli szobánkban igen felszerelt volt már akkoriban is. Mindenki nálunk akart netezni. Ezt először jelszavazott gépekkel, majd jelszavazott bios-al próbáltuk megfékezni. Amikor nagyon elfajult a dolog a CD-ket már pénzért adtuk kölcsön, és aki nem hozta időre, annak késedelmi kamatot is felszámítottunk.
Mivel a szobában két hálózati rendszergazda is lakott, mindenki azt hitte, hogy a mi kötelességünk a winfosokat újratelepíteni, a lassulásokat kezelni. Majd fél évünkbe telt, mire normalizáltuk a helyzetet valamelyest. Sok érdekes eset volt a BNC-s hálózatok korából, de azokat majd egyszer.

Na a tanúság, hogy a kollégák ezt az állapotot próbálják elkerülni, ki ki maga módján.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.