Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10497) liver


liver
tag

4-5 hete hoztak egy notit,hogy újra kéne telepíteni rajta az oprendszert,mert az már teljesen "halott" volt.Amikor neki láttunk egy kicsit meglepődtünk,mert a billentyűzet nem működött.
Ügyfelet felhívtuk,hogy mi a helyzet.Ügyfél azt mondta,hogy a billentyűzetnek eddig semmi baja nem volt(hupsz).
Notit szétkaptuk és láttuk,hogy valami ragacsos trutyi van a billentyűzet "alatt".
Ügyfelet felhívtuk,hogy jöjjön be,nézze meg.Ezután már emlékezett,hogy valóban le lett öntve a noti kólával,de ezt már teljesen elfelejtette és a notit nem is ő használja,hanem a gyerekek(na igen).Így belement abba,hogy ne cseréljük ki neki újra,ha már ők öntötték le kólával(nagyon kedves).A notira végül feltettük a vadi új XP-t.
Aztán a mai nap bejönnek ismét az üzletbe,hónuk alatt a notival,hogy megint az a baja mint múltkor.Sugallták,hogy nekünk ezt gariban kéne megcsinálnunk,mert hát mi az,hogy 1 hónapot se bír ki a noti.Ezt én vitattam,de mondtam nekik,hogy hagyják itt és ránézek.
A notiból kikaptam a vinyót és belevarázsoltam egy működő konfigba és mit látok!
Az összes könyvtár ami a vinyón volt 2009.07.20.-án lett létrehozva.A boot fájlok mind hiányoztak a gyökérből.Tehát próbálkoztak valamit,de közben szétcseszték a rendszert,de azért mi csináljuk meg gariban.
Felhívtam és elmondtam neki,hogy ez gyenge próbálkozás volt.Fél óra múlva jött és elvitte a notit szó nélkül......
Csak a szemeteknek higgyetek,mert kicsiny országunkban nagyon sokan hülyének nézik a másikat és ez mostanában sajnos egyre gyakoribb :(

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.