Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha volt már ilyen kérdés, nem olvastam vissza minden hozzászólást.
Azt szeretném megkérdezni, hogy automata óránál mennyire lehet hallani a rotor hangját (surlódását), mert én ha közel teszem a fülemhez, és megmozgatom az órát, akkor hallom.?Köszönöm előre is a választ!
-
WiZARD
veterán
Grand Seiko + Sub kéne :p
-
csabulaxi
senior tag
Akinél esetleg az Orient Mako, Ray alternatívájaként szóba jöhet, annak ajánlanám a

Élőben gyönyörű, elhalványítja az Orienteket és úgy emlékszem a Tutu-nál is volt.
Tudom drágább , több, mint 50 ezer és vízállóságban is csak 100 m., de én megfontolnám, hátha van ahol olcsóbb.
Ja és ez is van kékben is.
-
seiko
senior tag
válasz
üzenetére
Mivel másodperc stopos a szerkezet, könnyen be tudod állítani.
Megállítod a másodpercmutatót 12-nél, a percmutatót előretekered a beállítandó idő elé, és szép finoman tekered visszafelé a beállítandó indexig.
Ha ott egy kicsit játszol a koronával, látni fogod, hogy egy kicsi holtjátéka van a mutatónak.
Egy kis gyakorlattal pontosan beállítható az óra
Lehet, hogy lesz egy kis eltérés, de nem fogod örökké azt lesni.
-
törölt tag
5.5nap utan az elvart /4 sec alapjan 22 masodperc kesesnek kellene lennie, ehhez kepest 27....vagyis kozel 5 masodperc naponta...
lehet emeletes hulyeseget kerdezek, de ha a masodpercmutato eluti az egeszet, akkor a percmutatonak nem egesz szamon kellene "allnia"?
Mert nagyon szurja a szemem ez a fajta pontatlansag, h 6ora45perc-nel 6ora44,5 percet mutat.Kvazi a 44 es 45 koze mutat a percmutato...Vagy ez normalis es a mechanikus automatak sajatossaga?
-
Wg5113
aktív tag
-
Bling95
őstag
Hnap megyek tutu-ba kek ray-ert, elobe meg nemlattam, bizom benne hogy olyan szep mint kepeken/videokon
-
Zozzer888
addikt
válasz
pozitivzero
üzenetére
Nap léptetésére.
-
Wg5113
aktív tag
Hát nem sokan szeretik a divereket. 28697?
-
Wg5113
aktív tag
Magam részéről örülök, hogy most többen is figyelgetik a járáseltéréseket ,hiszen azért ez is számít egy órával kapcsolatban és több infóhoz jut mindenki.
Aki elcsábult a Sumoval kapcsolatban az esetleg a solojapantól az ebay-en is megrendelheti 535€ az ára. Spanyolból jön levélként 5nap alatt kb. és nincs szállítási díj meg vám és áfa sem. Pesze kicsit erősebb Ft nem árt.Én is ott vettem 152000-re jött ki.
Seiko : Értem, köszi. -
evo87
őstag
Eddig nem igazán jöttek be a diverek... de ahogy nézegetem az Orient Mako-t, szépen lassan cseppenként adagolva, ízlelgetve egyre jobban megtetszik.

Ha áttetsző lenne a hátlapja, akkor még inkább, de ez csupán részletkérdés... kezdek rajta komolyan elgondolkodni.
-
WiZARD
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Igen, az S betű felső csücske...
Lupéval megnézve csak egy porszem/szösz ami vagy beleragadt a festékbe, vagy véletlen pont ott van.első 24h alatt 4 másodpercet késik, egész jó

-
WiZARD
veterán
ha már bullhead: SBDB005
spring drive

-
törölt tag
válasz
Attila!
üzenetére
ahol vettem, ott alku nélkül, kp-ra (ismertség is belejátszott) ezt a minimálárat adták...
ahol meg rákérdeztem, poénból, h ha virítom a lét, mit ajánl.Így kaptam 7000-es villámárat, ha ott rögtön meg is veszem, mondtam, h ne fájdítsa a szívem, inkább mondjom az explorer 1-re egy jó árat. 5580-at mondott. Ami így első guglizásra jónak tűnik...
kértem egy névjegykártyát a csávó nevével...
Miamiquake: ez ám a customer service

-
csabulaxi
senior tag
Bullhead.

replika

-
-
Z0mbi
senior tag
Ilyet mennyiert lehetne eladni itthon? Nem ismerem a markat. Itthon 72 ert lattam akciosan. (zsir uj, dobozaban, garival, pecsettel, folia mindenutt)
Koszi

-
csabulaxi
senior tag
válasz
WiZARD
üzenetére
A másik Orient Star pedig a feljebb pozicionált helyzetéhez képest kissé nagyvonalúan zománcozott.

-
csabulaxi
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
A múltkor linkeltem mikroszkópos képeket különféle órákról és szerintem ami a mikroszkóp alatt is tökéletesnek bizonyult az a bumé volt.

-
gatto_
senior tag
válasz
young78
üzenetére
Nos, így más a gyerek fekvése..
Azt hittem az üvegnél az érintésérzékelők romlanak el, ami viszi magával az adott funkciót. Ezek szerint ha mondjuk elromlik a hőmérő mód, akkor az üveg nyomására a mutatók a "thermo" felé álnak, csak a digitális kijelzőn nem mutat semmi adatot?
Akkor innentől még inkább óvom a víztől. -
WiZARD
veterán
válasz
csabulaxi
üzenetére
Tetszik, és néztem, de dupla áron (vagy még drágábban) van Sumohoz képest...
Seiko talán presztizst tekintve picit jobb. Orient zafíros, csatja is jobbnak tűnik.Bár most látom, itthon kivételesen egész jó áron van, talán olcsóbb is mint kint...
Azért nem bánom, hogy a Sumot vettem
Kék jobban tetszik, bár melóhelyen neonok alatt szinte feketének tűnik.
Aztán remélem előbb-utóbb összejön egy igazi fekete. (=sub
) -
csabulaxi
senior tag
válasz
WiZARD
üzenetére
Azt akartam kérdezni, hogy az Orient 300M nem jött-e szóba nálad? Nekem az is nagy favorit.
Bár, ha lenne rá annyi pénzem akkor még egy kicsit gyűjtögetve vennék egy Orist.
Árban amikor én néztem kb. 180e Ft volt, most lehet 200e. Nem tudom mennyi alku férne bele és lehet-e még kapni?
Valakin itt a fórumon azt hiszem vett is ilyet. Egy össze fotózást megnéznék.Kíváncsi lennék egy összehasonlításra, minőség, szerkezet, presztízs.
.. és tessék:
-
gatto_
senior tag
válasz
young78
üzenetére
Izzadás? Hogyan izzadsz egy másfél centi vastag óra felső részére?
Alul a csavaros hátlap, csak zár annyira, hogy egy kis izzadást kibírjon. Én az enyémet csap alatt mostam már párszor, és nem lett baja. Szerintem a fürdést, úszást, strandolást nem kell benne erőltetni. -
WiZARD
veterán
válasz
csabulaxi
üzenetére
Higuchi-tól rendeltem.
Máshonnan rendeltem eredetileg, de azok visszadobták, mert japánon kívüli bankkártyát nem fogadnak el... Így pont aznap gyengült a forint. (bár az óra árának dupláját meg is nyertem aznap forinton
) Szerencsére a JPY viszont kb akkor volt a leggyengébb 
itthon jött még rá 27% áfa, meg 1500 Ft körüli kezelési költség.Osztrák Seikonál lehet venni, bár elég durva áron adják.
Szerszámot nem adnak, az volt...
-
WiZARD
veterán
válasz
csabulaxi
üzenetére
jaja, brutálisan kijön minden hiba

8asnál a félkör az vagy üvegen halvány karc, vagy tükröződés.
majd csinálok üvegről pár képet, a széle a legkevesebb
bár egyelőre úgy vagyok vele, hogy ráér a csere, hisz nem látszanak ezek a hibák valójában, csak ha keresem, fény felé tartom, makróval fotózom, stb. -
csabulaxi
senior tag
válasz
WiZARD
üzenetére
Gratulálok a szép órához!

Akkor ez innen egy ilyen?
Seiya
Még a forint gyengülés előtt rendelted vagy mostanában, forintban mennyi lett a vége?
Európában van ez hivatalos forgalomban, vagy egyedileg rendelhető?Az óra súlyáról nem találtam semmit, hány gramm?
A szíj szerelhetősége miatt adják a szerszámot az órához?
Milyen más ezen a fotón! -
-
WiZARD
veterán
Hol van órás bolt, mármint ahol órák szereléséhez szükséges cuccok vannak?
Gumi tömítésre való szilikon zsír kellene leginkább, ha már nyitogattam 1-2 órát, akkor legalább azt be tudjam kenni... -
csaszi72
senior tag
Kérdés, amit lehet látni meghíretett nemműködő T-Touch-kat, azoknak álltalában mi bajuk lett?
Megfürdették? -
ricogsm
őstag
válasz
üzenetére
Megtaláltam a választ a kérdésemre
Tényleg jó az a bizonyos mutatója
-
ricogsm
őstag
Kíváncsi lennék a véleményetekre,hogy megérte e az árát??? Ez ITT
Hány éves modell ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

XD

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)