Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz vendingo #31898 üzenetére
Mégis mennyien érdeklődnek nála, pedig 1-2 képen látszik, hogy a gagyibbnál is gagyibb
De manapság mindenre lehet madarat találni[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
DjBlero
őstag
(\(\
(=':')
(,(")(")sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
vendingo
veterán
-Az órák segédmutatói élethű dekorációk
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zozzer888
addikt
Senki ne felejtsen el 2kor felkelni és 3-ra állítani az óráit!!!
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
törölt tag
nem órás, de szerintem ha az ember egy rollert hajt, a kávéját sem illik mással kevernie
(humor)
Rolex Bucherer Vintage Spoonés tök poén, h pont az gyártotta ahol vettem az órát.Ezért nekem többet ér mint a piaci ár
ajándékba kaptam kettőt, egyik se tudta a másikról, h adni szeretne (értéke elmebayon 7 dodó)
(#31891) Tothgera30 ne adj nekik ötleteket
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #31886 üzenetére
A linkelt órás oldalon múltkoriban ennek a többünknek tetsző gyönyörűségnek meghökkentünk az árán, most engednek belőle 30%-ot.
Biztosan figyelnek ránk és kaptunk egy szívességet , hátha így már viszi valamelyikünk.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
kircipeti
senior tag
Üdvözlet!
A múltkoriban találtam egy ha jól emlékszem győri órás webshopot, ahol mielőtt a kosárba raktad az órát lehetett húzgálni egy egy csúszkát, hogy mennyit ér meg neked vagy valami ilyesmi keresgélem most össze-vissza, de nem lelem. Elég egyedi dolog ez, hátha valaki ráismer.
-
WiZARD
addikt
egy kis újdonság: http://www.youtube.com/watch?v=igHLWsUFxQg
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
NoOne1976
őstag
Mi lehet a baja annak az automata Orientnek, ami este 7kor, meg éjfélkor is dártumot vált? Mennyire javítható? Mibe fájhat?
-
Dzsana
senior tag
válasz Adamf40 #31868 üzenetére
Egyrészt ha nem tudod, mikor volt szervizelve, nem is nagyon kellene erőltetned a járását, mert visszafordíthatatlan károkat okozhat, másrészt igen, ha a mutató elakad akár a plexiben, akár az indexben, akár a másik mutatóban, akkor megfogja a szerkezetet is. Az is lehet, hogy bekerülhetett kosz a fogaskerekek közé. Szóval mindenképp le kellene szervizelni.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
vendingo
veterán
válasz WiZARD #31864 üzenetére
Ilyen a szíj:
Nem sok látszik belőle, de jelenleg ez az egy képem van róla.
BN0000-04H az óra típusa, google-be van sok kép még róla.
Arra gondoltam, hogy hajszárítóval melegítem egy kicsit, és úgy próbálom formálni.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz vendingo #31861 üzenetére
Milyen ora szijarol van szo? A kemeny muanyag/gumi seiko szijjat forro vizben fozni szoktak paran, utana allitolag jobb, illetve ha hajlitva van fozve, akkor megtartja a format. (Persze ora nelkul kell fozni)
Jobb gumi/kaucsuk szij sokkal kenyelmesebb, nekem is van fiokban kemenybseiko, sajnos tenyleg nem az igazi (vettem is helyette bonetto cinturini szijjat, ezt ajanlom)Anri-ur grat, szep ora
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
anri-ur
tag
-
vendingo
veterán
A gumi/kaucsuk szíjak mennyire idomulnak a kézhez? Ami most van nekem az eléggé merev, sok helyen nyom, ha lazábbra veszem, akkor meg elpörög a kezemen.
Rendeltem "NATO" szíjat, de sajna rossz színt küldtek, csak jövő héten kapom meg az újat, addig meg szenvedek a gyári gumissal, vagy feltetetem a kamu rolex szíját
Érdemes szórakozni a hajlítgatásával, hátha kényelmesebb lesz?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
stephenx001
csendes tag
Szevasztok.
Ehhez a típushoz tud valaki magyar nyelvű leírást itizen Super Skyhawk JY0020-64E
köszi előre is.
-
anri-ur
tag
válasz Tothgera30 #31856 üzenetére
Hazaérek és lövök párat!
-
-
anri-ur
tag
Tegnap érkezett meg a Steinhart ovm. Szép pàrt alkotnak az orange monster és ő!
-
WiZARD
addikt
-
seiko
senior tag
Submariner klón lünettabetét+korona+tokcső+postaköltség=85 Euro. :-(
-
WiZARD
addikt
korábban volt szó szerviz díjakról:
Grand Seiko Spring Drive díjak:
sima 500-600$ környéke, chrono 1000+$
(és ha jól tudom, csak japánban szervizelik ezeket)sebaj, ha lesz lé GS-ra, akkor már nem ez fog zavarni
-
Mariner
tag
-
kp78
addikt
válasz Skimaster #31847 üzenetére
Alapvetően nem veszélyes a külseje, sőt szerintem ahhoz képest, hogy 2004. decembere óta szinte minden nap hordom, kimondottan jó állapotban van. Az üvegen semmi karc, csak némi a koronán/tokon, meg a szíjon alul, ahol leér az asztalra.
De ha pár ezer Ft-ért vki eltüntetné ezeket, azt nem bánnám, mert nagyon szeretem azt az órát.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Megkérdeztem az ötvöst, de ő is azt mondta, hogy titánt nem tud sajnos.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
seiko
senior tag
válasz nanokultura #31844 üzenetére
az Ingersoll teljesen kínai, maximum a weblap német.
-
nanokultura
csendes tag
válasz nanokultura #31804 üzenetére
Kollégák, az előző hsz-mre valami vélemény, tanács, ötlet? Bár nem akarok tolakodó lenni. ...közben olvastam, h az Ingersoll nem a legtutibb koncepció [amerikai cuccos, német design, kínai belsőség]. Hm.
-
vendingo
veterán
Ismerősömnek van egy Citizen órája (típusát nem tudom, eco drive)
Az a gondja, hogy az egyik gomb, amivel az ébresztőjét lehet kinyomni az elromlott.
Elvitte az egyik helyi óráshoz, de nem tudott vele mit kezdeni.
Ha elromlik egy gomb, azt nem lehet javítani, vagy csak az órás nem konyított hozzá?[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Glashuette-original.com szerint Panomaticcounter XL
Gondolom csak jól tudják....[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
sokkal inkább Panomatic Counter. gyönyörű
itt egy eladóSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
seiko
senior tag
válasz tricktrick #31831 üzenetére
Panonavigator.
-
tricktrick
csendes tag
Sziasztok,
valaki megmondaná nekem, hogy EZ melyik Glashütte modell?
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Hát az baj , de azért köszönöm!
Azért megkérdezem, hátha...„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
csabulaxi
senior tag
válasz Palika71 #31825 üzenetére
Drágán dolgozik.Amúgy a hátlapot nem volt túl nagy kihívás kipolírozni, hisz évekig védte a gyári matrica.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #31820 üzenetére
Az nem az én újjam, hanem a gazdájáé, mielõtt elvállaltam, akkor küldte át. :-) És köszönöm Nektek!
-
Miamiquake
aktív tag
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
kp78
addikt
válasz NoOne1976 #31814 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert a 2004-es, titán tokos/szíjas Certina-m már itt-ott viseltes kezd lenni.
Szerk.: ötvös ismerős lehet, hogy akad is, meg is kérdezem, hogy vállal-e ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Mit lehet csinálni egy használatból eredő kopásokkal rendelkező fém szíjas órával? Főleg a tokon, szíjon vannak hajszál karcok. Szebbé lehet varázsolni?
-
Dzsana
senior tag
válasz Wg5113 #31811 üzenetére
Van még egy 55-ös, aminek a számlapja majd most kerül kialakításra. Hülyén nézne ki fekete számlapon aranyozott indexekkel, és mutatókkal, krómozott tokban? Végül is ez a Tissot is gyárilag ilyen. Valami ilyesmiben gondolkodom most.
-
Dzsana
senior tag
válasz Attila! #31808 üzenetére
Ja, feldobja. Igazándiból ez a véletlennek köszönhető, mert ezen nem volt másodperc mutató, és törött volt a centráltengely vége. Azt kicseréltem, és vettem hozzá gyári Doxa mutatót, arany színűt, mert ez eredetileg galvánezüstözött számlap lehetett, aranyozott indexekkel, és mutatókkal. Viszont ilyenem már van, ezért szerettem volna egy feketét. Az óra és a perc mutató az acél, így könnyen leradírozható volt az aranyozás róla, viszont mint kiderült, az új másodperc mutató nem acél, így nem is polírozható. Nem volt mit tenni, be lett festve pirosra. Ha bele tenném nitrohigítóba, újra arany színű mutatót kapnék! :-) De jó ez így.
Ez a galvánezüstös Doxa:Lassan összeállnak a projektek
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Wg5113 #31803 üzenetére
A kék az egy 1022-es 23 kavicsos automata finomszabályozós szerkezettel szerelt acél tokos day date-es Omega Geneve, 36-os acél tokba helyezve. Jelzett koron, jelzett hátlap, stb. A fekete pedig egy Omega Cal. 283-as szerkezettel szerelt 34-es acél tokba helyezett szép karóra, jelzett koronával, hátlappal, stb. Így röviden ennyi, szépek, de nekem mégis ez a kevésbé értékes 1955-ös Doxa dobogtatta meg jobban a szívemet. 37 mm-es felújított tokban, ETA szerkezettel szerelve.
[ Szerkesztve ]
-
nanokultura
csendes tag
Sziasztok! Nagyon megörültem nem oly rég, h ilyen topikot találtam a következő óravásárlásom előtt. Körülbelül 4-5 hete olvasom a fórumot; de laikusként is sokat tanultam az órákkal kapcsolatban.
Most, h már (nekem) elegendő infót szereztem be – le is írom miben kérek segítséget, véleményt.
Alaposan átböngészve a Baselworld 2013as katalógusait, meg bogarászva a watchtime.net oldalt – egy bőrszíjas, viszonylag nagy méretű órát [45+ mm korona nélkül] szeretnék hosszú távra, folyamatos használatra. Nem vagyok megalomán vagy méretőrült; a mostani Citizen [CA0155-57E] is nagyobb – szimplán csak ez tetszik, ez tudom elképzelni a kezemen. Automata vagy kvarc, nekem mindegy. De azért megbízható és minőségi legyen a szerkezet. Olyan 100E HUF lenne a max, mondjuk.Mondanék párat, amit lestem, ezeknek a stílusa a lényeg, ehhez/ilyenhez szeretném, ha hasonlítana az óra (javarészt elég drágák a lentiek, de most nem ez a lényeg).
anonimo pro crono, aviator vintage douglas, ernst benz chronoscope traditional, glashütte grande cosm tourbillon, ingersoll_Bison Nr. 19, jaerman & stübi time to play 7, louis erard automatic, louis moinet geograph, maurice lacroix rétrograde mp7018, meistersinger granmatik, paul picot technicum, saint-honore carrousel automatic.Igazából ami az én pénztárcámnak még jó lenne, az a Zeppelin, a Junkers, az Ingersoll vagy a Steinhart. Csak például én nem találtam a Zeppelinek között 42mm-esnél nagyobbat.
Linkelek egy Ingersoll-t, ami eléggé tetszik, bár olvastam más fórumon róla rosszakat; a körülményeket nem ismervén – nem tudom, h akkor ez a márka most jó-e vagy nem. Illetve itt még fontos, h ez az oldal [chronostore.hu] megbízható-e? …mer’ a cégjegyzékben rendben van, a facebook oldala is okésnak tűnt.
Plusz még linkelek egy Zeppelint, ami klassz, csak hát 42mm…
[link]
[link]De minden mást szívesen megnézek, örülök a tanácsnak, ötletnek! Előre is kösz, és bocs, h ilyen bőlére eresztettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest