Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Van két óra, ami közül válsztanék:
Az egyik egy Junghans Diplomat Cronograph [link]
A másik egy Junkers 6296M-5 [link]
A Junghans elegánsabb, jobban is tetszik, viszont a Junkers nagyobb, "ütősebb", titán tokos és még olcsóbb is. Ráadásul a Junkersnél lehet tudnia werket (ETA G10.791), a Junghansnál akárhogy kerestem csak annyi van, hogy quarc.
Ti mit javasolnátok? Valaki tudja esetleg, hogy mi van a Junghansban?
Előre is kössz.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
-
nagyúr
Na még mindíg nem tudtam dönteni, de talán ő lenne az igazi:
Zafír üveg, 50m vízállóság, üveg hátlap. Meg szép is...
Vélemények?
-
nagyúr
-
-
nagyúr
Mindkettő kvarc.
Élőben fogom majd eldönteni.
A certina mellett szól az ár meg a DS, a Davosa meg szebb így képenMég ez a seiko volt sokáig a kiszemeltek között, de rájöttem, hogy soha nem fogok sem stoppert, sem ébresztést használni karórán, és kicsit bonyolult a számlap a segédszámlapok miatt...
-
nagyúr
válasz #47053824 #6302 üzenetére
Ugyanonnan, ahonnan kiderül, hogy egy 10 éves dízel kmszámlálója vissza van-e tekerve, ha 120k van benne: Igen, vissza van.
Ez az univerzum alaptörvénye
Biztosan tényleg él valahol egy 60 éves doktornő, aki csak azért vette a 2,5L-es dízel autót, hogy havonta egyszer elmenjen a 3,5km-re lévő rokonait meglátogatni, és soha másra nem használta, és most nyugdíjba megy és hozzájuk költözik és nem kell már neki, ezért adja el. De mind a huszonötezer használtautós hirdetésben nem valószínű, hogy ez igaz.
Az óráknál is így működik...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez a Xetum nagyon bejön desigra! Egy picit kedvezőbb áron még vennék is egyet...
-
nagyúr
válasz Empsepo #6629 üzenetére
Szerintem folyamatosan nem fogod használni a funkciókat. Az első pár nap egyfeszt azt fogod nyaggatni, de azután elmúlik az újdonság varázsa, és valszeg soha többé nem fogod. Aki folyamatosan stoppert használ, az úgyis vesz egy digitális stoppert, ami sokkal praktikusabb és kényelmesebb használni...
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #6815 üzenetére
Szerintem inkább a Ragyogás lesz az, legalábbis mintha Dzseknikolzon lenne az arc...
-
nagyúr
Ez a tachymeter mire jó egyébként?
Mármint tudom, hogy meg lehet mérni az átlagsebességet vele, de van ennek valami gyakorlati haszna? Arra az esetre van, ha elromlana az autóban a sebességmérő?
Vagy inkább csak dísz? (bár annak elég gázos szvsz...)
Hasznája ezt valaki is?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Na meglett végre a Drágaszág!
Nagyon tetszik, szép nagy és súlyos
(Ezúton is köszönet young78 fórumtársnak a keresgélésben, bár nem tőle van, de utánajárt pár jelöltnek...)
-
nagyúr
válasz runner 125 #7265 üzenetére
Mivel políroztad?
Ha esetleg kell majd nekem isAki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz runner 125 #7280 üzenetére
Zsír!
De azért nem veszek ilyen cuccot, inkább próbálom nem összekacolni
Viszont tegnap óta 3 másodpercet késik.
Elvileg havi +/- 15 másodperc a pontossága. Lehet, hogy még nem volt feltöltve rendesen? Bár akkor meg kettessével ugrik a mutató, ha már csak egy nap van benne, de akkor is pontosnak kell lennie, és nem is ugrott kettessével. A töltésjelző 1-7 napot jelez...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Mostanra visszasiette
Egyébként emiatt nem adnám vissza, csak hamár beleírják a használatiba, hogy havi 15 másodpercen belül van, akkor ne 150 legyen már...Mondjuk nem tudom, hogy mennyire kellene így variálódni egy kvarcórának, hogy reggelre késik, délre meg visszaáll?
Vagy lehet, hogy éjszaka nem volt a kezemen, és ennyi hőmérséklet különbség okozhatja?
21 fok van a szobában, a kezemen meg gondolom 25-30 lehet...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
-
nagyúr
Hát nem semmi az biztos. Bár ezek a különleges komplikációk annyira nem vonzanak, mint érdekesség mindenképp jó, de nem kellene. Ilyen pl a Zenith-nek a ZeroG-je is. Fantasztikus mérnöki teljesítmény, de birtokolni nem szeretném annyira...
-
nagyúr
válasz botarobi #7397 üzenetére
Azért a zsiványágról csak annyit, hogy amíg egy swájci gyártó a saját márkanevével ad el bárakármit az egy dolog, legfeljebb ha gyenge minőség, akkor nem veszik egy idő után.
Egy kínai utánzat gyártó meg egyszerűen csak hamisít. Teljesen rendben lenne, ha a kínai gyártó Chingchung vagy Hosszúmenetelés5 márkanéven adná a bármilyen minőségű cuccait (bár még akkor is necces lenne a forma miatt...) Ez így csak sima tolvajlás, ami (legalábbis erre felé) bűncselekmény...Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest