- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz squir #213692 üzenetére
Pár érdekes összehasonlítás: THE BEST TACTICAL WATCH
link1
link2
link3
link4
A Casio, Luminox... mellett mindenhol ott a MARATHONAmi érdekes a második linkben, hogy a legdrágább PANERAI SUBMERSIBLE MARINA MILITARE CARBOTECH tokja elvégre carbotech. Ugyenezt használja a Luminox is 300 dolláros óráknál...kinek a pap, kinek a papné
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
squir
aktív tag
-
Csari93
aktív tag
A Marathonról jut eszebe, de pl MM300 hasonlóan érintett: mecha óránál nem terheli a szerkezetet jobban egy ilyen bumszli nehéz végű másodperc mutató? Azon kívül, hogy de, nincs hatással a járásra és a kopásra?
Nagyon tetszik egyébként a GSAR.www.flickr.com/csari
-
@mriya@
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz Gempas 70 #213680 üzenetére
A Vostok 2416B és a Rolex 3135 is 31 köves, ma már semmit nem jelent önmagában a kövek száma, rég elmúltak azok az idők, mikor még ezen spóroltak a gyártók és az olcsó szerkezetek egyik ismérve az alacsony számuk, vagy extrém esetben akár teljes hiányuk volt.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Gempas 70
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Arra keresem a választ, hogy mennyire számít az órákban a kövek száma.. Gondolom minél több annál simább járása van ill. akár pontosságban is szerepet játszhat. Nem mindig látok ár-minőség-márka párhuzamban komoly eltéréseket. Tehát az a jó ha minél több, vagy el lehet engedni ezt a kérdést. Chrono nem érdekelne mert minél bonyolultabb annál több a kövek száma is. Bocsi ha láma kérdés ill. ha bénán fogalmaztam. Remélem a lényeget értitek. THX
-
nagyúr
-
squir
aktív tag
Mivel rendszeresített ez is a TSAR-al együtt, gondolom nem nagy hiba az automata szerkezet.
Mondjuk a Mühle SAR is jól elvan vele és az is csobban rendszeresen az északi tengerbenSzulita: ezt elmagyaráznád?
[ Szerkesztve ]
-
-
squir
aktív tag
Köszi
a Marathon órákkal tizenpár éve szemetek, de ritkán fordul elő a használt piacon , újonnan meg veszett drága főleg, hogy EU-n belül kevés helyen forgalmazzàk.Djeperto: észben tartom
Mr.perfect: A megszokott 3-as indexhez a 24h számlap miatt nem rakhatták
-
aktív tag
válasz squir #213661 üzenetére
GRATULA!!! Nagyon tetszetős darab, álandóan nézegetem Heinnie Haynes oldalan... hátha leakciózzák, de eddig csak a MIDsize volt akción, az meg nekem kicsi. Meg ez még ETA 2824-2-es, nem pedig Selitás. Szólj majd ha megunod
-
squir
aktív tag
válasz Nimda #213664 üzenetére
Újonnan 1000 USD körül mozog, Európában kevés helyen forgalmazzák (de pl angoloknál is 1000 font)
"Diver's" és "military standard" minősítésű búváróra, WR300m, szerkezet ETA2824, koronazár, trícium csöves számlap és mutatók, stb
Netről mentett kép, de ilyen szépen tele van írva a hátlapja
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz korpicschess #213660 üzenetére
20k még mindig olcsóbb, mint egy strapcode szíj, de abból is csak Mako 2 van.
Pagani Design PD-1701 Alaska Project eladó!
-
korpicschess
veterán
válasz dzsi23 #213659 üzenetére
Írtam már használtan órát hirdető emberekre, senki nem akarta gyári szilikonra meg pénzre cserélni/eladni. Jófogáson órákat hirdető illető azt mondta a nagyker sem ad szívesen.
Ebayen baromi drága. Nem szeretnék 20k-ért szíjat venni egy 50k-s órára.
Amúgy persze, jó lenne... Ez a Mako 2 is szembejött, hibátlan darab, 6k volt, totál megörültem a dolognak, de végül nem nyert.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
dzsi23
addikt
válasz korpicschess #213658 üzenetére
Gyári Mako 3 fémszíj nem jó?
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Vegyes volt a neten amit találtam, hogy Mako 2 fém szíj jó-e a Mako 3-ra. Vettem egyet használtan, jó áron volt, rápróbáltam az utolsó szemet, mondom totál passzos, király.
Itthon realizáltam, hogy amibe a spring bar menne be, az úgy áll, hogy pont nem megy el a lyukig...
Meg lehet szerintetek ezt valahogy hajlítani, érdemes ezzel próbálkozni, vagy inkább adjam tovább, és engedjem el, hogy lesz fém szíjam valamikor az órához?
Előre is köszi!Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nagyúr
válasz dzsi23 #213651 üzenetére
A fekete péntek egyedül a földnek rossz. Felesleges szarokat okádnak a gyárak ész nélkül.
Ja nem! A kereskedőnek sem, mert nem tud teljes haszonkulcsot sosem elérni.
És a vásárlónak sem jó, mert minden szart megvesznek és folyton pénzt veszítenek.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
válasz Polarstar #213650 üzenetére
Az Alzánál pl. majdnem minden héten Black Friday van, sőt, Black Friday hétvége! De volt már Black Friday hét is... nagy átverés amúgy, a kamuakciók ünnepnapja, ami régeben egy évben egyszer volt, és az usában (onnan indult ez is) tényleg voltak/vannak igazi akciók, nálunk nem. Minden évben leakcióznak kb. 3 db laptopot, telefon, meg 1 db mosógépet vagy hűtőt, amik úgyis elfogynak, mire sikerülne belépned a túlterheltség miatt, és ezzel ki is merítettem a magyar Black Fridayt, mert a többi akciót bármikor láthatod.
Na jó, az első hazai BF még jó volt, vettem is pár cuccot, a második csalódás, azóta pedig már belépni sem érdemes egyik áruházba sem.[ Szerkesztve ]
-
jlaudio
tag
válasz Polarstar #213643 üzenetére
Adott esetben ha alkatrész kell bele és nem pont ugyanaz mint az ETA vagy Sellita akkor szivás lehet, mert nem biztos, hogy egyszerű beszerezni igy valószinűleg drágább lessz a javitás, mert nem találtam sehol leirást, hogy miben más ez a szerkezet mint pl egy eta?
Az ára most 450, mert most BF akció van a franciáknál amúgy 749 a rendes ára.
Ne vágjál eret de mint @mriya@ és Sungoo mondta azért ennyiért már nehogy ne férjen bele az árba egy zafir, ha ez is 70 dodó lenne mint egy Amphi én se bánnám, hogy nem zafir. Én sajnos sokszor odaütöm mindenhez az órám , pedig vigyázok rá ahogy tudok igy ami nem zafir az nálam nem játszik. -
nagyúr
válasz jlaudio #213642 üzenetére
Ugyan miért is lenne szívás???
Ezeknek az óráknak az alapja majdnem ugyan az. Egy igényes és jó mester meg tudja csinálni, a másik, hogy el lehet kérni a javítási útmutatót a cégtől. De a legegyszerűbb a fotós dokumentálás.
Most akkor ez 450 vagy 749 ejró?
A harmadik: én most akkor vágjak eret a plexis óráim miatt?
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
jlaudio
tag
válasz djeperto #213570 üzenetére
Már majdnem elcsábultam egy YEMA SUPERMAN LAGOON AUTOMATIC modelre 450 euróért (BF ajánlat)mikor látom, hogy nem zafir hanem sima ásványi üveget használtak, 749 euróba manapság már nem fér bele egy zafir üveg? Pedig amúgy bejön de a saját szerkezet miatt lehet, hogy szivás lenne a szervizeltetés, meg lehet túl nagy lenne az én 17cm csuklómra, megvárom az új Alpinistát remélem annál megmarad a zafir és a 39mm átmárő.
-
soldier2
őstag
Szép. Egyértelmű honnan merítettek a számlap és a lünetta tervezésénél, de egész tetszetősre sikeredett. Viseld egészséggel.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Alpachino
veterán
-
IvI88
tag
-
petim
csendes tag
Sziasztok!
Új Citizen NY0040-09EE beszerzésére az alábbiak közül melyiket javasolnátok? Vagy tudtok esetleg jobbat?
- chrono24
- timestore.hu
- ebayKöszi!
-
aktív tag
-
aktív tag
-
Spet
addikt
Azért a Chrono részleg is megér egy misét
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
csabulaxi
senior tag
idén is Seiko kapta a diver díjat
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Empsepo
senior tag
A Watch de luxe is elköltözött az Andrássy útra.
-
zsocy
őstag
válasz pulutodurumo #213605 üzenetére
Erre azért kellett az idő, de amikor leesett akkor rombolt
-
aktív tag
válasz Empsepo #213589 üzenetére
Jó kis rész volt
Más: GONZI! csinálhatnátok egy epizódot titán órákról, én személyszerint imádom őket és hordom is (elvégre csak egy acélom van amit hordok is ) és másokat is érdekel. KÖSZI
p.s.: 4et fel is tudok ajánlani a forgatáshoz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest