Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Az ultrahangos tisztítás nagyjából milyen árban megy? Illetve mennyi időbe szokott telni?
Köszönöm.Üdv!
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Lauda #213155 üzenetére
Az volt hogy beállítottam az órát PAR-ra és legalább 10x kértem ezt a rádiójeles frissítést, de egyszer sem állt be. Tehát teljesen mást írt ki, de még a perc sem volt jó.
Tehát az időzóna beállítást követően lefrissítettem többször is, de nem tudta beállítani magát egyszer sem. Legalább tízszer biztos hogy rányomtam a rádiójel frissítésre és nem lett jó.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
fagyalllo #213140 üzenetére
Oké, megértem.
Szerintem nem ismerjük egymást úgyhogy ne kérdőjelezzük már meg kinek milyen a stílusa. Gondolom ez a mondat sem tetszett,bocsi.Mivel nem vagyok szakértő-hozzáértő, ezért sajnos nem tudtam hogy koronának hívják.
Úgy gondoltam hogy ide írok, mert előző alkalommal amikor Japánba mentem nagyon gyorsan segítséget kaptam innen, amiért hálás is vagyok.
Ahogy írtam, azóta sikerült beállítanom!
Számomra ettől még nonszensz marad az hogy egy férfi karórát ilyen bonyolult beállítani. Elsőre szerintem mindenkinek fejfájást okoz, bár nem vagyunk egyformák. De véleményem szerintem egy ilyen órát egy idősebb, mondjuk 60 év körüli ember nem tudna beállítani.
Nem az volt a szándékom hogy bárkivel összevesszek, vagy leszóljam az órában lévő "technikát", de talán az ember elvárna annyit egy 160 ezer forintos órától hogy álljon át magától és ne legyen egy rémálom a beállítása. Gondolom ebben is tévedek és nézzem a telefonomról az időt, igaz? Nem tudom miért az én stílusommal van a probléma, amikor te kérdőjelezed meg hogy minek van órám.
Értem a hasonlatot is és beismerem hogy nem értek az órákhoz.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Lev Abalkin #213137 üzenetére
Egyetértek.
Egy YoueTube videó alapján be tudtam állítani, de számomra még mindig nonszensz az hogy egy 150 ezer forintos órát ilyen nehézkes elsőre beállítani.
A beállítás cirka 2 óra volt.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Lauda #213128 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy semmi köze hozzá.
Amikor megvettem az órát akkor marketing szövegként hangzott nekem nagyon az hogy eco drive, radio controlled.Elhiszem hogy hasznos dolgok, de a használati útmutató szerint nem tudom beállítani az órát, vissza fogom vinni.
És szerintem marketing fogás ez az egész, kifizettem jóval több mint 100 ezer forintot, már azt se tudom megérteni hogy miért kell állítgatni rajta bármit is amikor radio control-os.
Miért nem elég egy új jelvétel kérés, PAR beállítani és működne. De nem így van.Azt sem tudom felfogni hogyha magától nem áll át, akkor kézi jelvétel kérés után sem állítja át magát. És nem is az hogy csak az órát írja rosszul, de a perc is teljesen más.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
fagyalllo #213129 üzenetére
Természetesen.
Azért király dolog hogy hülyének nézel mert nem tudom beállítani igaz?
Akkor azt mond meg hogyha jelvételt kérek akkor miért nem 00:00-re áll be? Eddig 00:00-ra állt, most 1:00-ra.Biztos én rontottam el, mivel átállítottam az időzónát egyszer Tokyo-ra, utána meg vissza Párizsra
Tudom, nem nekem való. Azt is megmondtad hogy nézzem a mobiltelefonomról az időt.
Jelenleg 3:47 van, nem állt át az órám. Kértem új jelvételt, az óra szerint 2:21 van. Párizsra van állítva, kértem legalább 3x új jelvételt, nem áll be.
Biztos én vagyok a hülye, erősíts meg kérlek.
-
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
válasz
DJosef #213105 üzenetére
Kihúztam azt a cuccot, lenyomva tartottam 4 másodpercig. Pörgött valamit, vissza nyomtam ezt a bigyót a 0 pozícióra, egy nappal többet ír meg már 4 óra van.
Nem tudom mi értelme van ennek a sz*r ecodrive-nak, semmi értelme. Komolyan. Vissza se tudom állítani, azt se tudom hogy egyáltalán hogy kell resetelni, mert a dokumentációba ez van.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Az hogy a p***ába lehet hogy van ez a Citizen AT8110-61E órám, ami rádió kontrollos és nem állította át az időt magától. Újraszinkronizáltam, ugyan úgy 13:29-et ír.
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Komolyan vicc, ilyen drága óra, nem szinkronizálja újra magát, és újraszinkronizáláskor is a régi időre áll vissza.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Itt vagyok Japánba, a Citizen Rádiókontroll-os órám nem hajlandó átállni. Megnyomtam ezt a wave gombot, 12:00-re beállt, kereste a jelet pár percig, de ugyanúgy 11:40-et mutat a 18:40 helyett. Pedig már itt vagyok több, mint 10 órája.
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni?
160k-s óra. -
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Kicsit furcsa kérdésem lenne.
Vásároltam egy Citizen AT8110-61E órát, amit nagyon szeretek és nagyon tetszik!Az a kérdésem hogy a pulóver illetve a kabát ujja nem tudja megkarcolni a szíjat vagy az óra keretét?
Arra gondolok hogy ez az ezüstös bevonat, nem lesz idővel hajszál karcos?
Sose volt még ilyen kaliberű órám.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Chrome
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest