Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Polarstar #211995 üzenetére
Nekem kimondottan tetszik egy jó ideje ez a robosztus tokos modell, csak a számlapok eddig nem fogtak meg. Mondjuk más kérdés, hogy paramétereit megnézve látatlanban is biztos, hogy nem az én csuklómra való, de ha az lenne, akkor vásárlás lenne a vége.
A San Diego nekem a 8-as Miyota miatt nem lett végül, mert az csak nagyon budget órában elfogadható számomra. (Már ha jól emlékszem egyáltalán, hogy 8-as Miyota volt benne. )dzsi23: A Rado nagyon fuky!
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
-
nagyúr
válasz KelemenUhr #211994 üzenetére
A Colomer ennél sokkal finomabb szerkezet.
Ez egy drabál állat.Esetleg egy másik gyártó?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
KelemenUhr
aktív tag
[link]
Ez csak nekem új? Már a hasonló Colomer & Son's számlap is nagyon bejött, de ezzel a tokformával megfejelve nagyon elfogott a kell érzés. Remélem nem fogy el túl hamar......De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
petipetya
nagyúr
-
BloodRay
veterán
válasz Nimda #211987 üzenetére
Nem vészesen drágák, gnomonwatches-on meg tudod nézni a már forgalomban lévőket.
Persze "vámáfát" rá kell számolni az árra.
Én is gondolkoztam rajta egy ideig, de végül a g-shock és a suunto mellé úgy döntöttem, hogy nem kell, pláne inverz kijelzővel."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dzsi23
addikt
válasz Fall-N #211975 üzenetére
Már rég belefér a 9-es Miyota... ha jól látom, ez a 831 az utolsó, amiben 8-as van. Ehhez hasonló modell a 213, bár az drágább is.
(#211967) CoolBoy323:
Ha csak a szerkezetet nézzük, akkor igen, túlárazottak, de ha az egyediséget, a dizájnt, a hazai tervezést és összeszerelést nézzük, akkor talán megérheti az árát. De ez már szubjektív.[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz CoolBoy323 #211967 üzenetére
Ha arra a modellre gondolsz, ami most le van árazva, abban sajnos miyota8215 van, azt kihagynám. Még ennyiért is drága.
A többi modellben viszont a 9015 szerkezet van, teljesen jók! -
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #211921 üzenetére
Fortist kihagytad 😀
-
petipetya
nagyúr
válasz Görgőőő #211304 üzenetére
“Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt.”
Ezzel arra is utalok, hogy ez a topic a 22-es csapdája, mivel minden elvárásomnak megfelelt ez a Seiko SUR269P1, így szinte azonnal berendeltem a creationról, majd ma átvettem - ennyiért ajándék volt. Egy Vostokhoz képest szinte túl könnyű volt méretre állítani a fémszíjat 🙂
"nincs rá lezsóidő"
-
nagyúr
válasz BAti77 #211976 üzenetére
Alapvetően minden rendben van az aláírásoddal.
Nekem is a két kedvencem nem a kollekció legdrágább órája.Evolvensre visszatérve: azt állították, hogy Budapest inspirálta a fiatalos megjelenésű óráit.
Azért én kiváncsi vagyok egy hedonista szecessziós lakótömb mellett elhaladva, hogy hogy az istenbe lesz a színes, cirádás, kacskaringós, szexi csajos minták ihletésű érzelemgazdag milleneum után katonásan németes, tankszerű technokrata érzelmű a "Budapesti frissesség?"Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
BAti77
aktív tag
válasz Polarstar #211972 üzenetére
A Ronda SA alapvetően alkatrész gyártó cégként indult 1946-ban. Rengeteg cégnek volt sokáig a beszállítója, köztük olyan neveknek is, mint például a Rolex. 1952-től bérgyártásban a Brac-nak már gyártottak komlett mechanikus szerkezetet is. 1961-től pedig saját kalibereket is készítettek egészen a '70-es évek elejéig, amikor az óraiparba betörő kvarcválság változásra kényszerítette a céget. 1974-től hozták ki az első saját kvarc kaliberüket. Azóta gyakorlatilag átálltak ezek gyártására. De Ronda-tól sosem állt távol a mechanikus szerkezet gyártás, csak visszatértek rá...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Fall-N
veterán
válasz Polarstar #211972 üzenetére
Azt ígérte valahol, talán FB-n hogy lesz ETA is. Gondolom az nem jönne össze, maximum a Sellita. De ott a Miyota a 9-es szériával, nem tudom miért nem fért eddig bele. A másik ami kritika szokta érni az Evolvenst az az hogy baltával szabottak az órák dizájnjai. Nekem ez nem gond, mert bejön az ipari stílus.
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #211973 üzenetére
Mondtam nekik, hogy a franszia Ambre szerkezetet is tudnák használni, de szerintem nem ment nekik levél. Pedig még Superman is azt használja!
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #211970 üzenetére
Még mindig a 8xxx kalibert erőltetik???
Szóval nem sikerült nekik túllépni rajta. Hát, sajnálom!
Pedig annyi jó szerkezet van a világon!
Már ott tartunk, hogy a Ronda is gyárt mecha kalibert! Amekkora technika van mögöttük, már régen még tudtak volna egy saját kalibert szerkeszteni!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Mr.Robot
újonc
Sziasztok!
TAG HEUER AQUARACER Calibre 5-öst keresek 43 mm-es méretben fémszíjjal full setben:
https://www.tagheuer.com/en/watches/aquaracer-calibre-5-automatic-watch-43-mm-way201b-ba0927
vagy
https://www.tagheuer.com/en/watches/aquaracer-calibre-5-automatic-watch-43-mm-way201a-ba0927Ha van valakinek elfekvőben, bátran írjon rám privátban árral és képpel!
Köszönöm!
-
pulutodurumo
addikt
A leolvashatóságot, praktikumot feláldozták a szépség oltárán. Az a Miyota 8215 pedig már fele ennyiért is ciki lenne.
Másrészt egyedi, szépen kidolgozott, trícium csöves. Szervizelni olcsó.Egy Orient Star Classic II esetleg? Vagy csak egy sima nemsztár?
Kedves Sarkcsillag úr!
Nem az a baj, hogy nem inháúz a werk, hanem hogy a 8-as Miyota pont annyira nem illik egy 100+ -os órába, mint egy 7S26. Egyszerűen ciki. Mintha az 5-ös BMW-be 1,3-as Suzuki motor lenne. Külön - külön mindkettő jó, de együtt nem adja ki.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
nagyúr
Nincs azzal semmi gond. Az tény hogy ismert gyártó szerkezeteit rakja bele, de lesz hozzá alkatrészed az biztos.
Mellesleg tènyleg egyedi órát fogsz kapni ha az egyedi opciókat választod.
A cucc igen igényesen van megtervezve és elkészítve. Volt kézbe nálam is.
Az más kérdés, hogy kinek mi tetszik.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
CoolBoy323
nagyúr
Faternak ugye keresek órát. Evolvens Budapest 831? Mit szóltok hozzá?
Olvastam a topikban, hogy túlárazottnak tartjátok a szerkezet miatt... De egyedi, minőségi talán.
Szerintetek? Vagy kb ennyiért (142k) más, jobb tippetek van?
-
Mercutio_
félisten
-
pulutodurumo
addikt
Nemtom' milyen, csak megláttam. Hátha érdekel valakit gofri mintás gumi karperec.
AliExpress"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dzsi23
addikt
válasz Polarstar #211951 üzenetére
Szinte minden búváróra Submariner másolat valamilyen szinten, sok mindent bele lehet magyarázni, de nekem sem a Mako 2-ről, sem a Mako 3-ról nem ugrik be más, szerintem van egyéniségük, csak szvsz. nem fogják meg eléggé az embert. Vagy csak azért adják el sokan, mert ez a legolcsóbb normális automata búvár, és a sznobság hajtja a tulajt, hogy inkább egy drágábbat vegyen.
(#211952) Polarstar:
Mehet. Szerk.: Ja, amúgy kedd és 24-e van...[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
dzsi23
addikt
válasz m3tr0 #211947 üzenetére
Az semmit nem jelent, hogy sok Mako 3-at látsz. Egy jó óra, ami olcsón és könnyen beszerezhető, így sokan megveszik. Olyanok is, akiknek nincs rá szükségük, csak azért, hogy kipróbálják. Én is eladtam 2 hónap után, pedig semmi gond nem volt vele (na jó, egy szabályozás nem ártott volna, mert 20s/d körül volt az eltérése, de azt stabilan tartotta, szal pontosra be lehetett volna lőni).
[ Szerkesztve ]
-
Csari93
aktív tag
Herdsman Balaton megvolt? Vélemény? Magyar feliratok (én még asszem sosem láttam órán)!
ST19, 2x100 db limitált, 145.000 HUF.www.flickr.com/csari
-
m3tr0
őstag
Amúgy igen...de szintén a luxus márkáknál szinte csak euroban mondtak árat. (nekem nem,de nem egyet hallottam)
Mercutio_: de volt kint, de rajta kívül tényleg csak azaz árszint,vagy azon felüli órák voltak amit írtam. Nyilván nem én vagyok a célközönség.
Mellesleg az Orientet én annyira nem szeretem, nézegettem most is őket de semmit nem indítanak meg bennem. Amúgy az elmúlt pár napban elég sok Mako 3-at látok hirdetve ilyen 40-45-50 ezerért, alig használt,pár hónaposat. -
Lev Abalkin
tag
Néha különös viszketegséget érzek egy-egy ilyen bolondabb óra iránt. Ráadásul ez még tanulópénznek sem túl drága...
-
nagyúr
válasz Misi1979 #211937 üzenetére
A fényeket is felhozta?
Milyen véletlen!
Évek alatt sem csináltak ezen semmit. Egyszer volt a Fehérvári úti művközpontban börze, no ott elsőrangú volt a világítás. Tudom. Én is jàrtam ott!
Mind a Mercure déli pu, mind a csodàs luxushotel ottalvós menedzser rendezvényre szuper, megnyugtató környezet. Remek dolog lehet bent kivetítőt nézni - de kiesik a szemed abban a félhomályban, ha egy nem A4-es fehér papírt kell már nézned! Az óra pedig nem fehérlap.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz MARVEL #211926 üzenetére
Itt egy érdekes írás [link]. Az első óra az űrben egy Pobeda volt. A második egy Sturmanskie amit Gagarin viselt.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
nagyúr
válasz MARVEL #211926 üzenetére
No lássuk. (Nem vagyok szaktekintély. Itt pedig csak egy sima, csóró órarajongó. :K )
Az űrhajósoknak való órákat az Astronaut watch néven tudod keresni.
Szokás szerint speciális körülményekhez alkalmazható órákról van szó itt is, mint a búvár, vagy a pilóta órák esetében.
Amit fogsz találni azok Bulova, Omega, Fortis, Rolex.
Amit nem fogsz találni, pedig kimentek, sokszor éveken keresztül - hát persze az oroszok! :C
Gagarin, Strela, Sturmanszky. Nekik nem olyan jó a marketingjük, de ha akarnak ők is tudnak szuper dolgokat.
Akik most törekszenek kifelé, vagy csak felfelé;
Breitling, Yema, Seiko, Timex, Casio, Halda sweden, és bizony a sárgák "csak azért mi is tudunk ilyent" márkája a Fiyta.Ami nekem is van ebből az egyre bővülő listából az a nagy kedvenc Sturmanszky. :R
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz futizoli #211860 üzenetére
Szép óra, a kedvenc Vostok tokommal. Még zöld számlapom nincs tőle, csak narancs és kék.
Szombatom jött meg a 01k3-as, fel is raktam a 90-re, optikailag kiszélesíti az órát jól néz ki, de már egész megszoktam a 01k2 -t is. Nem tudom melyik marad majd rajta.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
MARVEL
tag
válasz Polarstar #211919 üzenetére
Ezt most nem értem :)
Addig oké, hogy a Google a barátom. (Minden topikban ezt írják, ha nem akarnak válaszolni, vagy "vót má" ilyen kérdés, pedig a Google nem egy élő személy, így nem is lehet a barátom. Ennyi erővel egy radír darabkával is haverkodhatnék. ) Táltam pár oldalt a témában, de mindenhol az Omega modelleket futtatják, ezért is írtam ide, hátha tud valaki még valamilyen "űrhajós" óráról.....
De mi van a válaszod ezen részével: "És nem csak becsléseket meg kívánságokat fogsz ott kapni." Tényleg nem bántásból kérdem, és a tisztelet is megvan bennem irántad, mivel itt a topikban egyfajta szaktekintély vagy, viszont nem értem, hogy ezzel mit akarszkifejetnikifejezni Egy kissé tropa a szövegértésem na.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mercutio_ #211924 üzenetére
Gondolom a folyamatosan emelkedő árak miatt lett elege.... Nem hiszem, hogy ez a közönség azokat az órákat keresi.
Én azért mondtam búcsút nekik, mert a jegyár jelentősen nőtt, de ez alatt sem sikerült elérni, hogy a megvilágítás javuljon. A fények továbbra is rettenetesen gyengék maradtak.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #211921 üzenetére
Meg Seiko meg Omega meg Breitling...
-
nagyúr
válasz Mercutio_ #211917 üzenetére
Az majd a Bencúr hotelesben ott lesz októberben.
Mellesleg tényleg igények esetben a chrono24 felé vannak árazva már régóta az órák.
Ezért sem vettem meg a frankó Glycine Airman-t sem.Marvel: gugli a jó barátod. És nem csak becsléseket meg kivánságokat fogsz ott kapni.
[ Szerkesztve ]
-
MARVEL
tag
Üdv!
Van arról valamilyen lista, hogy milyen órákat viseltek az űrhajósok eddig a világűrben? -
Mercutio_
félisten
válasz m3tr0 #211913 üzenetére
elég szarul éreztem magam mert az órák 95%-a 200 ezer forint feletti összegekbe került
Ne mááár, nem volt kint az Orient árus arc a sok szép órával?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tib78
tag
Sziasztok!
Mi a vélemény az Aeronautec órákról?
ETA 2824-2 werk van benne, azt sem nagyon ismerem, első svájci lenne.Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
m3tr0
őstag
válasz Polarstar #211892 üzenetére
Én voltam.
Elég jó volt.
Nagyon sok szép óra volt, de én elég szarul éreztem magam mert az órák 95%-a 200 ezer forint feletti összegekbe került.
Ettől függetlenül mindent megnéztem, többször is körbejártam,felpróbáltam pár órát.
Sokat beszélgettem az Evolvens gazdájával Mezei Istvánnal.
Fogtam a kezemben egy 3500 eurós Heuer Calculatort,amiről azt se tudtam mennyit ér.
Jó volt, élveztem.
Kicsit azért úgy láttam,hogy fel voltak árazva az órák némelyik eladónál. -
törölt tag
válasz fagyalllo #211904 üzenetére
Én olvastam a Wus-on, de azt hittem, elírás....
De nem, és meg vannak őrülve érte, több helyen is olvastam, hogy: "my next watch...", meg ilyenek.
Most komolyan, mi az értelme ennek az órának? Súly? Nehezebb lesz, mint egy 5600/5610-es. Oké, tudom, ez a GMW-B5000 modellel közelebbi rokonságot mutat és azt is tudom, nem vagyok ideológiailag képzett eléggé, de ez az óra szimpla lehúzás a fanok felé a Casio részéről. Zafír? Hűha, az komoly fícsör egy napi játszós G-Shock-ba....
-
soldier2
őstag
"A titán G-n senki se akad ki?" -de, csak nem olvastam fórumot a hétvégén. Nem is tudom, hogy a titán 6510 6510 400k-ért
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
dzsi23
addikt
válasz Tsebacsi #211903 üzenetére
Ha lenne is automata Casio, azt biztos nem Oceanusnak hívnák, mert ennek a sorozatnak pont az a lényege, hogy minél fejlettebb elektronikus technológiát ötvözzenek kifinomult stílussal, prémium kivitelben. Legalább is a honlapjuk szerint. Amúgy is mennyire bizarr lenne már egy automata Casio... mint egy abacus Casio felirattal.
-
Nimda
addikt
Igazából a sok macera a távolkeleti rendeléssel, ami visszatart, de még így is olcsóbbak mint egy Grand Seiko.
Egy egyszerű fém szíj, amit alliról rendeltem, a csomagkövető szerint már hetek óta valamelyik bevét postán toporog, megkérdezve, semmit nem tudnak róla mondani. Lehet sose kapom meg, elkeveredett valahol.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Tsebacsi #211903 üzenetére
Casióból mechanikus? Nem hinném.
Nimda: Gondold át az árfolyamod, annyira nem vészesen drága ez az óra! Zafír a lünetta, persze valami nagyon kézműves cucc, mi más lenne!
Szulita28: Japánban nettó 650.
A titán G-n senki se akad ki? Több mint 400.000 nettó!!!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
aktív tag
Egy jó kis DROP Armand Nicolet kedvelőknek.. ha van ilyen
Jó nagy darab 47mm, 300 m vízállóság, zafír, ETA 2878 ..."there are more jacks then one at the fair..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest