- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Igen-igen, próbálni mindenképp szeretném majd, de egyelőre itt közeli kereskedésekbe sincs igazán időm elmenni, pedig már a város túlsó feléről Outsider kolléga is önzetlenül felajánlott egy megtekintést a sajátjára.
Egyébként én is úgy vagyok vele, mint Te. Sőt, még a fogyasztás sem érdekel, tehát jöhetne a H6 is... csak az manuálisban még a 2.5nél is ritkább. És ezért írtam, hogy végülis kompromisszumot inkább ezen a téren fogok vállalni, fontosabb szempont az állapot lesz. Ha 137 lovasból találok jó áron közel szalonállapotút, akkor majd egy kis fizikával kompenzálom a teljesítmény hiányát (lendületből előzünk, visszaváltunk, pörgetünk, ha szükséges).
A teljesítménytöbblettel valós kiaknázásával kicsit úgy vagyok, mint a házimozi projektoromon a 3D-vel. Nagyon ütős, de kb negyedévente egyszer van szükség, hogy beletapadjak az ülésbe egy gázadásnál és azt is többnyire a vendégek lenyűgözésére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest