- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Igen-igen, próbálni mindenképp szeretném majd, de egyelőre itt közeli kereskedésekbe sincs igazán időm elmenni, pedig már a város túlsó feléről Outsider kolléga is önzetlenül felajánlott egy megtekintést a sajátjára.
Egyébként én is úgy vagyok vele, mint Te. Sőt, még a fogyasztás sem érdekel, tehát jöhetne a H6 is... csak az manuálisban még a 2.5nél is ritkább. És ezért írtam, hogy végülis kompromisszumot inkább ezen a téren fogok vállalni, fontosabb szempont az állapot lesz. Ha 137 lovasból találok jó áron közel szalonállapotút, akkor majd egy kis fizikával kompenzálom a teljesítmény hiányát (lendületből előzünk, visszaváltunk, pörgetünk, ha szükséges).
A teljesítménytöbblettel valós kiaknázásával kicsit úgy vagyok, mint a házimozi projektoromon a 3D-vel. Nagyon ütős, de kb negyedévente egyszer van szükség, hogy beletapadjak az ülésbe egy gázadásnál és azt is többnyire a vendégek lenyűgözésére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged