Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worang
csendes tag
Valaki cseréljen velem kérem valami kupont csak az achi miatt. Tök mindegy miaz. nekem -25% Might and Magic Clash of Heroes kuponom van érte. Vegyen fel kérem aki segítene. Köszönöm!
Steam: worang / Xbox One: Worcsi
-
csaba951
veterán
Teljesen lehalt a csere funkció a Steam-en. Remek!
>Dota2-m elment egy Dirt3-ért. Picit nehéz szabadulni tőle értelmes játékért,
>mert már a fórumok tömve vannak vele.Viszont ez jó hír is, mert ezek szerint elfogadják csere alapként. Váltópénzként pedig a L4D 2-t, és a Portal 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
lewton
csendes tag
Nekem Terraria kene 5 szenert meg szuperhasznos kuponokert, ha van valakinek.
-
scorpy02
aktív tag
Dota2-m elment egy Dirt3-ért. Picit nehéz szabadulni tőle értelmes játékért, mert már a fórumok tömve vannak vele.
-
Jatekokra cserelnek 11 szenet, es a kovetkezo jatekokat:
Counter Strike: Source
EDGE
Flatout
Half life 2 episode 2
Left 4 Dead 1 GOTY
Orange Box (Half-Life 2, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2)
The Tiny Bang Story
Torchlight
TrineKilling floornak, sacred2-nek orulnek, de mas is johet, uzenj priviben.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
GabN73
addikt
Ingyen elvihető egy -25% Valve kupon. Aláírásomban megtaláltok.
-
kisfer
aktív tag
Lenne 13 szenem, vmi olcsó játékra cserélném vagy ha veszel játékot adom érte.
33% valve kupon 1 szénért vihető.Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
SQX_Barto
addikt
Nekem pont akkor kezdett szarakodni a bankkártyám, és 8adik próbálkozásra sem tudtam megvenni. Aztán végülis "csessze meg" felkiáltással hagytam a fenébe. De van egy rakat szenem, és ha valaki megadja érte a játékot, akkor miért ne...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
Franklin
addikt
50%-os Dirt 3 kupon eladó szénért, vagy egyéb ajánlatért (pl. TF2 cuccok). Kupon nem érdekel.
-
-
use_r
tag
Kérnék szépen egy szenet, hogy benne legyek holnap a kalapban. Pls.
Leszararom a piros pontokat! Eddig még nem volt rám panasz. Nem is lesz!
-
zozyk
addikt
Valaki csere,szén kellene...
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
Nah én befejeztem a trade-elést meg játékvadászatot.
Ha utólsó nap valaki 3 kupont ad elvihet 1 kavicsot cserébe!
Valve kupon nem kell, max egy darab -50%-os lehet a 3 ból!
PÜ-ben!
Szén ahogy jön úgy tudom adni, ha jön még véletlen.DE HAVERJAIM ELSŐBBSÉGET ÉLVEZNEK, HA ŐK ADNAK KUPONT!!!
-
kisdudeEe
csendes tag
Üdv!
Egyik haverom Race07-et és Half Life 2-t adna Worms Reloaded-ért vagy Worms Ultimate Mayhemért.
Ez a steam ID-je, akit érdekel az ajánlat, vegye fel.
Ne írjatok PÜ-t nekem, nem én árulom a játékokat.Get out of here Stalker.
-
SQX_Barto
addikt
Far Cry 2 Fortune's Edition-t vagy Worms Reloaded-et keresek rakat szénért.
Add me[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
pecze
aktív tag
Dungeon Defenders four pack-ból két hely maradt, 730 Ft-ért vihető darabja
-
renji00
aktív tag
fölösleges kuponokat elfogadnék légyszives írj ha adnál
-
Rabbitf_24
addikt
Ha vki meg tudja oldani, hogy egy külföldi ismerőse vagy rokona megvegye a Skyrimet (ami most akciós) és elküldje nekem giftként, annak szívesen kifizetném az árát.
Köszönöm.
-
edgR
őstag
lenne egy overlord complete packom cserebe ezert es ezert.
2eurot sporolhat, aki esetleg meg szerette volna venni az overlord cp-et. -
addikt
Utolsó 24 órára is érvényes (sőt emelek egy picit), 5-6€-s játékot veszek Fallout 3 GOTY-ért.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Chiller
őstag
Dota2-t szeretnék, van rá 35 szenem.
-
Alien83
senior tag
Sorry
Mindenkitől sorry, de több szenes cuccot nem tudok már, lejárt az idő és 0-án vagyok!
De minden egyes embernek nagyon köszönöm akikkel üzletelhettem!!!Full korekt mindenki, akivel cseréltem, és előre küldtem ha régebbi tag volt ha nem...nem vert át soha senki! RESPECT
találkozunk nyáron a nyári táborban!
UPDATE
LOL nincs még vége!!!!!!!!!!!!!! :????
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz PunkZoli #1460 üzenetére
>50coalt adok a LaNoir ért, ha valakit érdekel
Kedvedért nyitottam egy topikot, hagy szórakozzunk!
[H] L.A. Noire: The Complete Edition [W] 15000 coalsA beváltási nyerési esélyt tekintve kb. 1200 szénért lenne kb. nullszaldós az üzlet.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Mi ez a szenes játék, hol lehet elérni?
Már megvettem ma a Heroes VI-ot, de most találtam rá erre a topicra( eszembe se jutott hogy körülnézzek), létezik olyan funkció mint az android marketen hogy refound?
Lehetséges hogy be tudnám szerezni olcsóbban is a játékot? -
G@be22
tag
Skacok valakinek nincs véletlen meg a Bastion amit eltradelne velem?
-
Szajo
őstag
Valaki nem tudna EGYETLEN EGY darab szénnel megszánni? Vaalkit kérek odaadom érte az összes kuponom csak egyetlen szén kellene! Még 7 előtt!
-
-
PunkZoli
aktív tag
50coalt adok a LaNoir ért, ha valakit érdekel
-
Béééla
őstag
-
Sundesz
őstag
Valve Complete Pack 2011-emet cserélném Portal 2 + egyéb játékokra.
Amik érdekelnének: Splinter Cell Conviction, Dead Island, LA Noire, és még sokan mások.
Van sok kuponom is szénért vagy HL2-ért: [link]
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
$p@rr0w
őstag
az utolsó egy órában 90 szén becraftolásáért:
-25 valve
-33 valve
-dod source
-50 valve
-25 valve
-25 valve
-25 valve
-50 valve
-25 valve
-25 valve
-25 valve
-50 valveKinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
-
nepszter1
addikt
2XTerraria
Dino D-Day
RUSHcsere vagy akár kpért is eladom .
-
BloodyEddie
őstag
Left 4 Dead továbbra is cserélhető, Haunted Hells Reach érdekel elsősorban, de más játék is jöhet.
-
Sonja
nagyúr
A 37 kuponomat sikerült eladnom szénért!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Angelo69
senior tag
Renegade Ops-ot cserélnék értelmes játékra.
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
G@be22
tag
Még mindig keresi egy Left 4 Dead 2 a gazdáját. Pl Bastion ?
-
ruti
Közösségépítő
ahogy mondtad
kivártam itt, megvettem ott (igazából tegnap, nem kockáztattam az elsejét, de még mindig annyi)
itt STEAM-en az STCC (1) van 2,5-ért, most ezen tünődöm (még 25óra )Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Niczo
senior tag
Szerintem olyan nem is létezik. Amiket akcióztak már mind megvan, az újabb kiegeken meg semmi kedvezmény nem volt. Simbin játékokat egyébként is nagyon ritkán akcióznak - sajnos.
Race07-et a hivatalos honlapjukon megvetted 1,5ajróért?mr_b-nek itt is hálás köszönet a HL1-ért
netbookomon jöhet egy kis nosztalgia[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Eyesis
őstag
BUEK
"50% OFF Call of Duty: Black Ops" kupon kell valakinek steamre?Eyesis
-
mr_b
csendes tag
Half-Life 1 elajándékozva, szenek beváltva (eredmény Valve kuponok, micsoda meglepetés).
Mellesleg a haverok közül négyen toltunk összesen 50-60 achievementet, abból egyetlen játékként az említett HL1 jött ki. A szerencse forgandó.BÚÉK mindenkinek!
-
ruti
Közösségépítő
SIMBIN kiadói kuponnal azóta sem találkozott senki?
(vagy RACE játéksorozatossal?)
érdekel, szénért...Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Vasinger!
nagyúr
Most craftoltam össze 35 szenet. Lett belőle 5 kupon.
Valakinek kellenének?:
-
BalaNce87
addikt
Kell valakinek HL2+EP1? Meg sok fos kupon...
-
Lunky88
tag
Amúgy azt honnan veszitek hogy már nem lehet játékot kapni craftolásból? Hivatalos forrás van hozzá?
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Meddig lehet steam achievementeket csinalni? holnap estig?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ruti
Közösségépítő
KUPONOKAT KERESEK:
>= 50% Ubisoft kupont (nem tudom, 75-össel találkozott vki egyáltalán?)
>= 50% THQ kupon
>= 50% Bohemia kupon (ha volt ilyen egyáltalán)
>= 50% Paradox kupon (ha volt ilyen egyáltalán)
66% CoD: MW vagy MW2 kuponha fenti kiadók egyes játékaira vonatkozik, azt is meghallgatom (pl. WiC, Op. Flashpoint, Frontlines, ARMA, Cities in M.)
JÁTÉKOT KERESEK:
Greed Corp (most 2,5 eur)mindezekért szénnel tudok fizetni, ajánlatokat priviben légyszi
[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Zolás
addikt
válasz Wolverine #1426 üzenetére
Amik kellenének azok pont Valve játékok, igazából nem hiszem hogy nyerhetek valahol a szenekkel, ugyhogy irány a kuponolda
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Keresek Greed Corp és SPAZ játékot és cserébe tudok adni L4D1 GOTY és Block that matter játékot.
Illetve kérdés hogy a szén meddig lehet össze craftolni (ma este 7ig vagy holnap este 7ig)?
-
Lunky88
tag
Sziasztok! 7db szenet cserélnék játékra. Privátban várok ajánlatokat!
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
BloodyEddie
őstag
Haunted Hells Reach van valakinek?
-
Wolverine
félisten
-
Zolás
addikt
Ezen a kettön kivül igazából semmi sem érdekel jelenleg. Na jó egy Skyrimnek örülnék, de az még drágább, ugyhogy az is kimarad
A Portal2 is csak a multi miatt, szóval leginkább egy Dota2nek örülnék. Csak eddig mindig kupont kraftoltam, már nem merek rányomni a gombraCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
morvaigaben
tag
BÚÉK!
Egybe vihető vagy 10-14 szénért
Vagy akár külön-külön, egyeztetve."Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Zolás
addikt
Van 11 szenem, egy Sanctumom, és egy Flatout1 játékom. Szerintetek tudok érte szerezni egy Portal2 vagy Dota2 játékot, vagy hagyjam a fenébe, és kraftoljam el a szenet?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
baluka96
csendes tag
Csaló! Ne üzleteljetek vele!
-
Wolverine
félisten
Akkor ide is...
A Magicka egy trükkel könnyen teljesíthető: indíts egy új játékot és a tutorial után közvetlenül (ha végigcsináltad vagy átugrottad) ne menj ki a buliról, hanem menj le a zenekarhoz a sarokba. Először vizezz be mindenkit egy QQQQQ vagy Shift+QQQQQ varázslattal, utána egy Shift+RRRRR segítségével megfagyaszthatsz mindenkit; és itt nagyon gyorsnak kell lenned, és a Shift+RQ varázslattal gyorsan ki is végezhetsz mindenkit, aki megfagyott, mielőtt kiolvadnának. Ez 10 killt jelent az achi érdekében. Ha megvagy, akkor legyél öngyilkos (DDDDD és középső klikk), majd a respawnod után mehet megint elölről.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Na, kaptam L.A. Noire-t egy 5 eurós játékért.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Cooper911
senior tag
válasz TazLeacher #1367 üzenetére
Vagy ha akkora mákod van mint nekem akkor egy portal 2-t.
Pont erre vágytam. 7 szénet craftoltam és pont az lett. JuhúúúEzen felbuzdulva:
Two worlds II 66%
Valve 33%
Valve 50%INGYEN VIHETŐ
Aki elöbb ir PM-et azé.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
BloodyEddie
őstag
50 GTA4 complete
50 Audiosurf
50 GeminiRueKuponok vihetők olcsón, plusz van Valve is, már akit érdekel
-
Béééla
őstag
HL2 ep kettő olcsóba vihető, amíg nem gondolom meg magam és teszem próbára a szerencsém vele
Bélabá
-
Vasinger!
nagyúr
Innen ha kéne valakinek valami írjon.
A kuponokat nagyon olcsón adom, akár egybe is!
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz BloodyEddie #1405 üzenetére
értem, háát, mocskos pici az esély rá sajnos, mivel nem látunk bele de viszont ismerjük a valvét, tuti telerakta kuponokkal a csomagot... ezzel is boldog új évet kívánva nekünk... amúgy sztem elég nagy marketing fogás volt a játék és biztos vagyok benne hogy a többszörösét kapták vissza
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
use_r
tag
1 szénért 33% valve kupont adok!
Vagy csak valaki adjon 1 db szenet.[ Szerkesztve ]
Leszararom a piros pontokat! Eddig még nem volt rám panasz. Nem is lesz!
-
Źşë'
addikt
bekraftoltam 56 szenet, eredmény:
- 3x 25% Valve
- 2x 33% Valve
- 2x 50% Valve
- 1db Portal 2mikor jöttek a redvás valve kuponok egyre inkább elkenődött képet vágtam, aztán hál isten bedobott egy Portal 2-t is
szerk.:
(#1396) BloodyEddie most már csak valve kuponok és játékok vannak, a többi elfogyott.... sajnos
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest