Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
Fallout Collection valakinek ?

-
kisdudeEe
csendes tag
20 szénért és 8 kuponért adna valaki valamilyen játékot?

-
Zamery
senior tag
Disciples III - Resurrection nem kell valakinek? Egy jó ajánlatért megválok tőle.
-
e=mc²
őstag
12 szenem jatekra, jatekokra cserelnem!
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Vinném!

-
nepszter1
addikt
2X Terraria
Dino D-Day
Trials 2: Second Edition
RUSHAmit keresek : ORCS MUST die , meg szivesen meghallgatok más játékokat is . szén nem érdekel sajnos
-
lostprophet
aktív tag
Van egy Dangerous Waters hajószimulátorom. Valakit érdekel?

-
Nekem is van egy olyan kuponom, ami nagyobb akciót biztosít, mint ami a jelenlegi:
50 % Off Back to the Future
Ha kell valakinek írjon, odaadom ingyen -
Wizard of Oz
aktív tag
Ingyen vihető két kupon:
-33% bármely 2K játékra
-50% Garshasp: The Monster Slayer -
( V )
veterán
van egy Humble Indie Bundle #3* Steam Kulcs is elfekvőben!
* VVVVVV, Crayon Physics Deluxe, Cogs, And Yet It Moves, Hammerfight
-
Crytek
nagyúr
42 szenem van ajánlatokat kérek ki milyen gameket adna érte!
(Vicces poénos ajánlatokkal kíméljetek!) Volt olyan tréfa répa aki Sanctumot adott volna 42szénért. 3-ért szereztem Sanctumot.
Leginkább olyan game-ek érdekelnek amik acsit adnak pl Xotic,DoD Source,Universe Sandbox,Flight Clontrol HD stb.
-
DirrtyRay
csendes tag
-
( V )
veterán
igen, félreérthető: nem ennyiért adnám csak jelzem az értékét - ergo arányos barterben gondolkodom! ez persze nem jelenti azt hogy pl. a Valve pakkért min 45€es játékot várok cserébe, de azért egy 2-3€-s nél kicsit több kell a licithez

eszmei érték helyett (bár elgondolkoztam rajta) én inkább másnak szereznék örömöt egy ilyen pakkal

-
maross
nagyúr
Mindenki linkeli a profile-jat ilyen formaban "http://steamcommunity.com/id/jfernandoself", en miert nem talalom az enyemet?

-
fpeter07
veterán
Tényleg nézőpont kérdése. Ingyen kaptad a játékot és ha nem tetszett, elcserélted egy olyanra, amivel játszani is fogsz. Ha így nézzük nem lehet rosszul cserélni.
Én már letettem az ajándékjátékokról. Tegnap 3 achi után kaptam 3 kupont. Nem is tudtam, hogy létezik-e egyáltalán olyan játék, amire fel lehet azt a kupont használni. Már csak egy achit tudok teljesíteni, de nem sok remény fűz hozzá.
-
scorpy02
aktív tag
Hát mivel nekem az akció kezdete óta leginkább egy Dead Island-re fájt nagyon a fogam, így muszáj voltam élni a lehetőséggel. A Borderlands meg totál hidegen hagy. Meg azt írta a srác, hogy a lopott kulcsok azonnal visszavonásra kerültek. Szóval ha aktiválni tudtam, és megjelent a library-ben, akkor nem lesz gond vele.
-
edgR
őstag
az se volt normalis
mondjuk de, talan megis. egy bughalmazt cserelt egy betara. a realis erteke 20-25$ korul mozog a dotanak. mondjuk pont ez a szep a tradeben, hogy szubjektiv, kinek mit er meg a cucc; es ha eleg kitarto vagy, egy ido utan minden jatekod ingyen van 
csak igy tovabb!
-
( V )
veterán
eladó/barter egy Valve Complete 2011 Pack (45€) , egy Orange Box (7€) ill. egy Runaway (5€) játék is. kupon/szén köszönöm nem, de játékok érdekelnek ( wishlist ill más is szóba jöhet ) alkura is nyitott vagyok
. -
BloodyEddie
őstag
33 valve, 50 GTA4 Complete és Audiosurf 50 kuponok vihetők szénért!
lett egy GeminiRue 50, szintén szénért.
-
scorpy02
aktív tag
Borderlands GOTY-t cseréltem Dead Island Key-ért.
Vele: [link]
Steam topikja: [link]Rendkívül sok és csak pozitív visszajelzés róla, úgyhogy megbíztam benne a kulccsal kapcsolatban. Ő küldte először a kulcsot, majd a sikeres aktiválás után én a játékot. Már baromi sok DI kulcsot eladott, szóval szerintem rég kibukott volna, ha ezek lopott lennének.
-
m1sk4r
aktív tag
Portal 2 és Orange Box elkelt!
-
edgR
őstag
bocs, hogy a nemet ob nem gyozott meg..

mindenkepp cserelni akartam, kaptam en is penzbeli ajanlatokat. viszont szamomra a dota2 maximum annyi erteket kepvisel, mint egy doboz gyufa. cserebe viszont kaptam 2 olyan jatekot, amivel valoban fogok jatszani is.
egyebkent epphogy azt tapasztaltam, hogy a kutyanak nem kell a dota2, es train simulatorokat, meg hasonlo marhasagokat ajanlanak erte. nameg az 50 szen es tarsai, hogy aztan craftolj 7 kupont. ha faj, akkor menj fel steamtrade-re, hemzsegnek a kinalt dota2-k, de valahogy senki nem tud megegyezni. en ezt untam meg. -
salieven
aktív tag
Day of Defeat Sources és Orc Must Die! játékok cserébe adom.
Akit érdekel jelezzen PÜ-ben. -
edgR
őstag
elkelt a dota2 hs-em, trine2-t + braid-et kaptam cserebe

-
-=Vacsek=-
senior tag
FEAR 3 nincs vkinek?
-
Hiába várom, az istennek se akcióznák a Torchlightot, Morrowindet, vagy az Obliviont, ha van valakinek 75%-os kuponja ezekhez, akkor adnék érte 2 szenet
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Ha valakit érdekelne esetleg egy ilyen kombinációt is adok:
Van egy ORIGIN-re regisztrálható Crysis 2 cd kulcsom a direct2drive-tól amitől megválnék egy steam-n kapott GTA Complete Pack-ért cserébe. -
Tom6
aktív tag
Üdv. Nincs valakinek egy fölös játéka? Bármi megfelel, egy szenet tudok adni érte.
-
m1sk4r
aktív tag
Nekem van, engem egy Commandos Collection érdekelne, most 3,49€ a Steamen.
(#1049) Rabbitf_24-nek ment
-
-=Vacsek=-
senior tag
Mit is kellet csinálni amikor ezt irta Your account could not be verified. ?
Megoldodott..
-
Rabbitf_24
addikt
Orange box-ot keresek. Most 7 Eur steamen, ennél jobb ajánlatot tegyetek.
Utalok. -
Crytek
nagyúr
SteamTrade-re is kiraktam az általam keresendő játékokat!
-
maross
nagyúr
Tovabbra is csereberelnem meglevo cuccaimat jatekokra, egyeseket jobban, masokat kevesbe
.35szen
Chantelise
EDGE
Flatout Ultimate Carnage (trade)
Half life 2 episode 2 (gift)
Half-life 2 + hl2: lost coast (gift)
Left 4 Dead 2 (gift) -
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
A következő dolgaim vannak : www.steamtrades.com/forum/tLFF6/h-games-coals-and-coupons-w-games-see-the-first-post és ezekért cserébe szeretnék egy GTA Complete Pack-t, természetesen értékegyeztetéssel.
Ha valakit érdekel küldjön itt egy pm-t.
Köszönöm előre is az ajánlatokat,
Dreimus. -
SQX_Barto
addikt
Arra gondoltam, DOTA2 HS-emet elcserélném sok szénre 50-60 körül gondoltam, és utána vagy még próbálok rajta játékot bizniszelni vagy elkraftolom mind és csak leesik belőle pár játék is

-
pachito
őstag
Köszi a válaszokat, kicsit hiányosan tettem fel a kérdést, én hibám, ezért elnézést. Csupán arra voltam kíváncsi, hogy érdemes-e elcserélnem a Portal 2met az említett game-re.

-
Béééla
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Borderlandssal nem sokat toltam, de valószínű tényleg tartalmasabb, de ha van még egy haverod, portal 2-vel felszerelve, és szerettek multiban ökörködni, mindenképp portal2.
(ez kb olyan szintű kérdés volt, mint lekváros kenyeret vagy tegnapi maradék sültcsirkét egyek reggelire, teljesen más műfaj
) -
edgR
őstag
na meg1x:
dota2 trine2-ert + 28 szenert viheto. ez alatt nem, mert kaptam mar ennel picivel jobb ajanlatot mas forumon, de inkabb egy magyar kapja meg..
-
pachito
őstag
Borderlands GOTY vagy Portal 2? Ti melyiket valasztanatok?
-
-
Alien83
senior tag
mit jelent vagy takar az a bumpolás?
-
Ilsyde
őstag
Van még egy Amazonos
Lara Croft and the Guardian of Light két DLC-vel
aki szeretne cserélni. Csak játék érdekel, szenet vagy kuponokat nem kérek.
-
Sundesz
addikt
FEAR Complete Pack-et cserélném más játékra. Portal 2 jó lenne (persze nem egymagában), SC Conviction, de más is jöhet.
-
Alien83
senior tag
Nah szerváltam egy Braid-et.

-
Sundesz
addikt
Érdekes, eltűnt a topicom a steamtrades.com oldalról. Pedig nem bumpoltam sokat, nem értem.

-
maross
nagyúr
ismet csatasorba allitok egy EDGE-et meg par szenet, ki mit adna erte?
-
Alien83
senior tag
válasz
Alexios
üzenetére
Pontossan, mikor ki van írva egy játékhoz hogy -75% off egy akcióban az semmit nem jelent.
Van egy ára és kész, ha 10 euro mert oda van írva hogy amúgy 40euro lenne, akkor ennyi., akkor 10 euro és arra egy 50-es kupon az 5euro....lesz
Vagyis így 90% off lesz ha az áthúzott árhoz nézitek...
De vagy egy gyanúm hogy nem véletlen csak március 1-ig lehet alkalmazni!

-
djculture
félisten
Na mindegy akkor a két kupon 25% és 50% valve ha valakinek kell jelentkezzen
Kuponon kivül jöhet bármi. ajándékba adok egy 50% klick it nyavaja kupont is
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Na éppen ez érdekelne engem is. Ha használható lenne egy most kapott kupon későbbi napi akcióban az számomra úgy lenne logikus, hogy az akciós árból vonná le az adott kedvezményt. Tehát adott egy -75%-os napi akció és van egy -50%-os kuponom. Az eredő kedvezmény ekkor -87,5%.
-
djculture
félisten
van 50% meg 33% valve is nekem. Ezeket amugy gondolom nem lehet majd egybe használni egy termékre?
-
maross
nagyúr
válasz
pieceofshit
üzenetére
Csak a 33%-os valve kuponokert, egy-ket szenet a 25-osokert is.
-
Alien83
senior tag
Megmaradt szeneimet elkölteném!!!
Csak játék Pass-ok (killing floor, amikkel tudok játszani is multiba) és kisebb olcsóbb játékok érdekelnek.
Drága sokszenes játékokról lemondtam már. Ilyenekkel most ne is keressetek.Illetve néhány játékomat cserélem online Pass-okra, ha van valakinek.
Privátba keress!!! úgy hamarabb észreveszem!
-
SQX_Barto
addikt
DOTA 2 HS kérnék érte Worms Reloaded + Serious Sam HD Gold Edition + némi szén
Add me! -
pieceofshit
csendes tag
Van itt olyan aki szenet ad kuponokért? : D
-
Chiller
őstag
Frissült a gyűjtemény, jelenleg így állok:
[W] Skyrim [H] Dota2, Orange Box, Frozen Synapse, 47 szénMeg van még egy rakás 50%-os kuponom is.

-
pieceofshit
csendes tag
Valaki nem adna egy Orcs Must Die-t szénért? : D
-
ruti
Közösségépítő
Még mindig megvan a cserepadon:
Patrician IV - Steam Special Edition
cserélném játékra, értékegyeztetés szénben, kupon nem érdekel, van nekem is
egyébként szénért vennék:
mai napi eksünből: Riddick
Greed Corp.,Defense Grid: The A.,Cities In Motion,Cities XL-ek, Mafia II DLC-k,TW: Empire és/vagy Napoleon, vagy a GOTY, Homefront, Section 8: Prejudice,
...lásd még a wishlist-emet, de minden ajánlatot meghallgatoksteam id/: keegan77
ajánlatokat priviben légyszi -
maross
nagyúr
0.99 euros flight control hd-ert adnek 4 szenet
. -
GabN73
addikt
14 szén+3 kuponért érdekelne:
-Portal 2
-Tropico 4
-Cities in Motion Collection/sima -
ProEvoFan
nagyúr
Puzzle Agent 2 (2.5 euró) ha valaki megveszi nekem, adok érte 6 szenet.
-
Crytek
nagyúr
Szénért venném a következőket:
Fallout New Vegas, Rock of Ages, Day of Defeat: Source, Universe Sandbox,Cargo! The Quest for Gravity,E.Y.E: Divine Cybermancy,Civilization 5
Kérlek szóljatok haveroknak is hátha nekik van valamelyik fontos lenne! Nem akarom a maradék szeneket kraftolni mert szart se adna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.