Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Asszociációs játék. :)
- Google Wallet anomália.
- Mára elég volt az LSD-ből
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@be22
tag
6 szénért valaki ad valami gamét? Igazábol Skydrift érdekelne, de csupa fül vagyok...
-
G@be22
tag
Skacok Van valakinek valami olcsó, kicsi giftelhető játéka?
Szénért persze[ Szerkesztve ]
-
G@be22
tag
Van valakinek kalypso kiadó kuponja?
-
G@be22
tag
Vagy xx% steam kupon?
-
G@be22
tag
VAlaki adjon egy olcsó giftelhető cuccot szénért
vagy ha mást nem van 6kupon, adjatok legalabb 1 szenet hadd craftoljak egyet[ Szerkesztve ]
-
G@be22
tag
Üdv Mindenki, volna egy CS: Source-om amit cserelnek valami számomra értelmesebb gaméra
Ki mit mond?(esetleg +2 szén)
[ Szerkesztve ]
-
G@be22
tag
BUÉK mindenki
Volna nekem egy Left 4 Dead 2 Giftem, jó ajánlat esetén megválok tőle -
G@be22
tag
Köszi, jatek érdekelne
-
G@be22
tag
Még mindig keresi egy Left 4 Dead 2 a gazdáját. Pl Bastion ?
-
G@be22
tag
Skacok valakinek nincs véletlen meg a Bastion amit eltradelne velem?
-
G@be22
tag
Valakinek van -25% (vagy nagyobb) Kalypso games kuponja amit cserélne?
-
G@be22
tag
Worms Revolution esetleg valakinek?
-
G@be22
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár megmaradt kulcsom Humble Bundle Orginis-ből még. Mivel originst nem szeressem, gyakorlatilag 2jatekon kivul minden kulcs megvan. BÁRMI érdekelne az összesért cserébe ami steam kulcs
Ha bárkit érdekel a dolog dobjatok privátot légyszi Hasznalja már el valaki mert én nem fogomUI.: Bocs az OFF-ért, Origin Trade topikot nem talaltam
UI2.: Ha valakinek mondjuk lenne Steam Rayman Origins-e cserébe, imába foglalnám nevét
[ Szerkesztve ]
-
G@be22
tag
Még mindig érdekelne valami steames cucc értük, mert origint nem használok
Esetleg az egészért Rayman Origins vagy Worms?Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest