Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Ha nyerek egy játékot, és átajándékozom valakinek, akkor aki kapja, annak rögtön beteszi játéknak, vagy beteszi neki is csomagnak, amit továbbadhat, vagy kinyithat?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Van 11 szenem, egy Sanctumom, és egy Flatout1 játékom. Szerintetek tudok érte szerezni egy Portal2 vagy Dota2 játékot, vagy hagyjam a fenébe, és kraftoljam el a szenet?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Ezen a kettön kivül igazából semmi sem érdekel jelenleg. Na jó egy Skyrimnek örülnék, de az még drágább, ugyhogy az is kimarad
A Portal2 is csak a multi miatt, szóval leginkább egy Dota2nek örülnék. Csak eddig mindig kupont kraftoltam, már nem merek rányomni a gombraCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Wolverine #1426 üzenetére
Amik kellenének azok pont Valve játékok, igazából nem hiszem hogy nyerhetek valahol a szenekkel, ugyhogy irány a kuponolda
-
Zolás
addikt
Sanctum és Flatout1 elcserélve- Portal 2
Van még pár szenem. Gondolom már fél fityinget se ér, elkraftoljam, vagy megtartsam?
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Nost kraftoltam egyet még egy 50% Valve kuponért Maradt 4 szenem, azt meg megtartom a hihetetlen sorsoláshoz.
-
Zolás
addikt
válasz Franklin #2164 üzenetére
Mikor a 2 gagyi játékomat cseréltem egy Portal2-re, előre elküldte a srác a játékot, mert nem volt tradable. Külföldi emberekkel egyszerübb üzletelni, mint itt a ph csalóival, akik minden értelmes hirdetést megtalálnak. és igyekeznek átverni, ahol tudnak.
-
Zolás
addikt
Binding of Isaaac 50% /2
Trials2 Second Edition 50%
Serious Sam HD: Second Encounter 50%
id Superpack 33%
Oddbox 50%
Poker Night at the Inventory 50%
Ares Extinction Agenda 50%
Lost Horizon 50%
Valve 50% /3 25%/1
Csere-bere meg minden ilyesmiCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Binding of Isaaac 50%
Trials2 Second Edition 50%
Serious Sam HD: Second Encounter 50%
id Superpack 33%
Oddbox 50%
Poker Night at the Inventory 50%
Ares Extinction Agenda 50%
Lost Horizon 50%
THQ 50%
Valve 50% /3 25%/1
Csere-bere meg minden ilyesmiCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Minden kuponomat elcseréltem edgR kollégával, egy Torchlight játékra, nagyon szépen köszönöm az üzletet, további jó kuponolást mindenkinek.
Ollie: ha nem kell a Skyrim, szólj, és átveszem
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Cserélhető egy Torchlight játék. Kipróbáltam a demóját, és rájöttem, abszolút nem tetszik. Kuponokkal kíméljetek, csak játék mehet cserére.
-
Zolás
addikt
-
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Az a baj, hogy a régiónkba nem elérhetőek ezek a játékok, így max egy külföldivel tudod elbizniszelni. Egyébként rácsapnék
-
Zolás
addikt
válasz Rabbitf_24 #3048 üzenetére
Érdekes, nekem múltkor nem dobta ki, pedig kerestem.
-
Zolás
addikt
válasz Rabbitf_24 #3050 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm. Elég rég kerestem rá, megmondom őszintén, ezért se lepődtem meg, hogy a Skyrim se elérhető.
Most matekozhatok, kell vagy nem kellCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Én is inkább eltradeltem egy olcsóbb játékra az én cuccom, mert olyan dolgokat kínáltak érte, hogy sírva fakadtam. Kb mindenki MW3-at akar egy HL2-ért. Az, hogy fair ajánlat, nem létezik. hagytam a fenébe az egészet, megláttam egy engem érdeklő játékot, és elcseréltem érte. Igaz hogy buktam rajta, de ezt a részét meg le...rom.
A Dota2-vel üzletelőknek pedig üzenem, hogy ingyenes, mikrotranzakciós lesz a játék, tehát kb. akkora értéke van a cuccnak, mint a SuperMNC-nek.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest