Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Azért ha feljebb tekersz, játék szinten láthatod, hogy nem tökéletes. Ez nem egy konzol. Ez egy hordozható Linuxos PC, amin főként olyan játékokat futtatnánk, ami nem arra lett kitalálva, ezért részben sehogy, esetleg fagyásokkal, esetleg konfigurációkkal, de ritka esetben futnak hibátlanul a Windowsos játékok. Ha még nem vettem el a kedvet tőle, akkor hajrá.
Ami meg alapból fut SteamDeck-en, mert gyárilag multiplatform és nem utólag kendácsolt, ott ott az Apple lógó is.
Én tökös voltam, eladtam a Switchet (miután megvolt minden, ami idén érdekelt, és tudom, hogy nemsokára jön új), fiamnak adtam a PS5-t, így járulok a Valve oltárhoz, és adományozom a pénzem eme fura szórakozásra. Mellettük nekem se volt értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa Rally
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Diabetes - Cukorbetegség
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 16/512GB, touchbar, szürke - garancia (93)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami meg alapból fut SteamDeck-en, mert gyárilag multiplatform és nem utólag kendácsolt, ott ott az Apple lógó is.
Cucuska2