- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is szerettem, még desktop-ként is használtam csak aztán pár játékhoz úgy kevésnek bizonyult és inkább építettem egy rendes PC-t. Így viszont hogy csak egy szerepet kell betöltenie maradni fog egy ideig.
Rengeteg játékom van amit pótolnim kéne, de majd egyszer.
#9978 30z.Samu: Nekem jó a sima LCD is, sajnos most nem engedhettem meg magamnak hogy annyit kiadjak a jobb modellért, ezért is volt fontos az hogy kicsit olcsóbban megússzam ezt az egészet ami végül sikerült is.
-
esfrost
tag
Reméljük cserélni nem cserélik, ha csak ez a gond, nehogy visszakapj egy olyan gépet, aminél meg dead pixel lesz a hiba. Sajnos sokan így jártak, akiknek cserélték a gépet. Én ugyan azt kaptam vissza, mint amit elküldtem - szériaszámot ellenőriztem -, szóval örülök és reméltem is, hogy ugyan azt fogom visszakapni.
-
-
zoltannagy
aktív tag
Nem emlékszem, hogy az LCD verziónak annó, voltak e nyűgjei. Lehet voltak csak nem hallottam róla. Bár azért én sem hiszem, hogy tömeges hiba lenne mert azrt arról nem olvasok a rediten. Persze van hibás darab mint mindenben, engem mondjuk a legjobban a beragdt pixel zavarna azt gondolom meg cserélné a Steam?
-
jcrk
tag
Én az 512-est a kijelző miatt mondtam vissza. Most is 512esem van és nem szeretnék glassy kijelzőt. Az 1tb osra meg annyit nem szántam volna rá ennyit oled, meg revízió ide vagy oda
Itt volt a fórumon ez a videó. Ez alapján is csak anti glaret vennék:
https://youtu.be/GYtRGQdhytc?si=EaFCeH_Hgk3dFGCJ -
esfrost
tag
Nekem az 1T van az etched glass-el, hibátlan. Switch OLED-ről jövök, ami glossy kijelző, szóval tudom mihez hasonlítani. Tökéletesen lehet élvezni az OLED előnyeti és a HDR-t. Nem szabad bedőlni a YT videóknak, amik lehúzzák. De persze ez csak az én személyes véleményem, és izlésem.
-
gyugyo79
addikt
Nem sajnos, csak villog a kijelző (link), ráadásul volt olyan frissítés amikor jó lett és utána egy vagy kijelző vagy dock frissítés után megint rossz.
Ugye ez nem is igazán annyira HDMI hanem DP alt
Nekem van itthon több fajta Dock (2 Steames) meg kijelző és megoldottam, hogy ott vannak ahol a Samsung de aki csak ahhoz veszi. Vannak amikor voltak megoldások pld .: Steam Deck Dock Samsung TV Troubles
De ugye a PnP -től messze van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest