Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Nem sajnos, csak villog a kijelző (link), ráadásul volt olyan frissítés amikor jó lett és utána egy vagy kijelző vagy dock frissítés után megint rossz.
Ugye ez nem is igazán annyira HDMI hanem DP alt
Nekem van itthon több fajta Dock (2 Steames) meg kijelző és megoldottam, hogy ott vannak ahol a Samsung de aki csak ahhoz veszi. Vannak amikor voltak megoldások pld .: Steam Deck Dock Samsung TV Troubles
De ugye a PnP -től messze van -
esfrost
tag
Nekem az 1T van az etched glass-el, hibátlan. Switch OLED-ről jövök, ami glossy kijelző, szóval tudom mihez hasonlítani. Tökéletesen lehet élvezni az OLED előnyeti és a HDR-t. Nem szabad bedőlni a YT videóknak, amik lehúzzák. De persze ez csak az én személyes véleményem, és izlésem.
-
jcrk
tag
Én az 512-est a kijelző miatt mondtam vissza. Most is 512esem van és nem szeretnék glassy kijelzőt. Az 1tb osra meg annyit nem szántam volna rá ennyit oled, meg revízió ide vagy oda
Itt volt a fórumon ez a videó. Ez alapján is csak anti glaret vennék:
https://youtu.be/GYtRGQdhytc?si=EaFCeH_Hgk3dFGCJ -
zoltannagy
aktív tag
Nem emlékszem, hogy az LCD verziónak annó, voltak e nyűgjei. Lehet voltak csak nem hallottam róla. Bár azért én sem hiszem, hogy tömeges hiba lenne mert azrt arról nem olvasok a rediten. Persze van hibás darab mint mindenben, engem mondjuk a legjobban a beragdt pixel zavarna azt gondolom meg cserélné a Steam?
-
Topikgazda
Így van. Leírtam, hogy nem tudom használni és hogy szeretnék élni a 14 napos elállási jogommal. Bekérték a szériaszámot, küldtek shipment labelt, bementem a postára, ennyi.
Majd küldik a pénzt egyszer csak.
Nem az első rodeóm a 14 napos elállással.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
esfrost
tag
Reméljük cserélni nem cserélik, ha csak ez a gond, nehogy visszakapj egy olyan gépet, aminél meg dead pixel lesz a hiba. Sajnos sokan így jártak, akiknek cserélték a gépet. Én ugyan azt kaptam vissza, mint amit elküldtem - szériaszámot ellenőriztem -, szóval örülök és reméltem is, hogy ugyan azt fogom visszakapni.
-
-
senior tag
Én is szerettem, még desktop-ként is használtam csak aztán pár játékhoz úgy kevésnek bizonyult és inkább építettem egy rendes PC-t. Így viszont hogy csak egy szerepet kell betöltenie maradni fog egy ideig. Rengeteg játékom van amit pótolnim kéne, de majd egyszer.
#9978 30z.Samu: Nekem jó a sima LCD is, sajnos most nem engedhettem meg magamnak hogy annyit kiadjak a jobb modellért, ezért is volt fontos az hogy kicsit olcsóbban megússzam ezt az egészet ami végül sikerült is.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Neztem videot, mintha lennének benne ilyen boss fight szerusegek, vagy ilyen elitebb ellenségek mechanikákkal, tápos életcsíkkal....az szimpi lenne.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest