- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Cucuska2
üzenetére
Sokszor vagyok olyan partner cégeknél ahol a nyilvános wifin is tudom, hogy látják ki mit csinál. Én meg nem akarom, hogy tudják, hogy mit csinálok amíg ott ülök náluk és akár játszom, filmet nézek, netezek mert várok valamilyen olyan folyamatra ami órákig is eltart. De van ahol pld. tiltva is vannak a streaming szolgáltatóktól kezdve sok mindennek az elérése így vpn nélkül az nem is menne.
Így meg az otthoni interneten keresztül ezek simán mennek.Amúgy ezzel én pld. ezt a problémát le is tudtam :
#! /bin/sh
sudo steamos-readonly disable &&
sudo pacman-key --init &&
sudo pacman-key --populate &&
sudo pacman -Syu &&
sudo pacman -S networkmanager-openvpn &&
sudo steamos-readonly enableAztán ha majd a Steamesek egyszer eljutnak odáig, hogy ezeket is rendbe rakják akkor nem fog kelleni.
Jelenleg még ez a helyzet :
There is no flatpak for this. 'ufw' and the vpn components are *NOT* baked in to SteamOS -- despite the KDE desktop having the Firewall UI and other elements available. The frequently also have kernel modules needed for firewall, wireguard, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Katana 15 HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest