Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsair90
tag
Sziasztok.
Nem tudjátok mi is annak a programnak a neve, amelyik kiírja a steam oldalán lévő, játékokhoz tartozó bővített információkat? Legalacsonyabb ár, melyik bundleban volt stb...?
-
Corsair90
tag
Sziasztok.
Sajnos az IdleMaster program indításánál ezt a hibát írja ki ablakban, pedig ez idáig nem volt vele problémám:
Nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban.Innen vagy a kilépésre tudok kattintani, vagy pedig a folytatásra, amivel próbálja figyelmen kívül hagyni a hibát.
Mi történt, mi lehet a baj? A programot újratelepítettem egyébként, de ez nem oldotta meg.
Valamilyen keretrendszeri hiba lehet?
Segítségeteket nagyon megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
Corsair90
tag
válasz Corsair90 #78397 üzenetére
Az alábbi üzenetet tartalmazza részben (Túl hosszú lenne ide bemásolni a teljes részét, de amit fontosan érzek ami segítség lehet azt bemásolom ide, valaki hátha tudja mit kell tenni.):
Lásd az üzenet végét ezen párbeszédpanel helyett
az igény szerinti hibakeresés megjelenítéséhez.************** Kivétel szövege **************
System.Net.WebException: A távoli kiszolgáló a következő hibát küldte vissza: (500) Belső kiszolgálóhiba.
a következő helyen: System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
a következő helyen: IdleMaster.frmMain.GetAppName(String appid)
a következő helyen: IdleMaster.frmMain.startIdle(String appid)
a következő helyen: IdleMaster.frmMain.<tmrReadyToGo_Tick>d__1e.MoveNext()
--- Verem vége nyomkövetés a kivétel előző előfordulási helyétől kezdve ---
a következő helyen: System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore.<ThrowAsync>b__4(Object state)************** Igény szerinti (JIT) hibakeresés **************
Az igény szerinti (JIT) hibakeresés engedélyezéséhez fel kell venni
a jitDebugging értéket az alkalmazás .config fájljába, illetve a
gépkonfigurációs fájlba (machine.config), a system.windows.forms
szakaszba. Emellett az alkalmazást a hibakeresés engedélyezésével
kell lefordítani.Példa:
<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>Ha engedélyezve van az igény szerinti hibakeresés, akkor a nem kezelt
kivételeket a rendszer a számítógépen regisztrált igény szerinti hibakeresőnek
küldi el, és nem a jelen párbeszédpanel megjelenítésével kezeli.[ Szerkesztve ]
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Van rá mód arra, hogy rátudjak keresni, hogy egy bizonyos játékkal személy szerint kik szoktak játszani?
Egy olyan játékhoz szeretnék barátokat, steam társakat keresni, akikkel együtt tudnánk multizni esetleg. -
Corsair90
tag
válasz genndy #78624 üzenetére
Egyrészt sajnos nincs olyan barátom, akinek meglenne ez a játék, másod sorban pedig játékon belül a multis részében általában senki sincs fent. Ezért lenne jó, ha akár külföldivel is, de össze tudnánk szervezni közös multis játékot. De ehhez az kellene, hogy rátaláljak olyan ismeretlen személyekre, akiknek megvan ez a játék és esetleg aktivan is használja.
-
Corsair90
tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni tőletek. Még pedig azt szeretném megtudni, ha kigyűjtök minden holiday sale 2015 kártyát, akkor mit lehet kezdeni velük, milyen lehetőségeim vannak?
Milyen előnyökkel jár, mit kapok cserébe a kártyákért, milyen hatással van a profilomra, stb... -
Corsair90
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy tablettre (Andriodos), telepíthető valamilyen kártyafarmoló program?
Illetve hogyan lehetne megoldani hogy ha éjszakára is úgy szeretném hagyni hogy fusson? PC elég sokat fogyaszt, hogy éjjel nappal menjen ebből a célból.
Köszi előre is a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Nem pont ide tartozik, de valaki talán tudna segíteni.
Ha nincs szükségem a jelenlegi Humbe Monthlyra, hogyan tudom skippelni?
Másik kérdésem pedig, elő vagyok fizetve fél évre. Hogyan tudom lemondani, hogy automatikusan legközelebb ne hosszabbodjon meg?
Köszi előre is! -
Corsair90
tag
Sziasztok!
Ellopták a fiókom szerintem.
Segítsetek légyszi!!!24-én, 16:18 perckor egy időben kaptam 3 db levelet orosz nyelven ezen az email címen: noreply@steampowered.com A google fordítóba beírva ezek állnak benne:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím A Steam fiók sikeresen megváltozott.
Ezt a figyelmeztetést azért küldtük, hogy biztosítsa a Steam fiók adatainak biztonságát. Ha megváltozik az e-mail cím mailt, akkor nem kell további lépéseket tenni.
Ha ezt nem tette meg (193.58.109.230, FR), módosítsa a Steam fiók jelszavát. Azt is javasoljuk, hogy módosítsa a jelszavát ebből az e-mailből. mailt a maximális számlabiztonság érdekében.A mobilhitelesítő Steam Guardot eltávolítottuk fiókjából a telefonjára küldött SMS kód segítségével.
Ha ezt nem tette meg, kérjük, sürgősen módosítsa fiókja jelszavát, vagy kövesse az alábbi linket a fiók letiltásához, és lépjen kapcsolatba a Steam műszaki támogatásával a visszaállításhoz.A (50-ben végződő) telefonszám sikeresen törölve lett fiókjából.
Ha nem tette meg, akkor a fiókját feltörték. Kérjük, változtassa meg jelszavát most, vagy lépjen kapcsolatba a Steam támogatással.A steam felületén a visszaszerzésnél meg kell adni, fióknevet, emailt, vagy telefon számot. Most próbáltam, egyik alapján sem talál semmit. Pisi, kaki egyben van, nem tudom mit csináljak, pénz és sok játék is van hozzárendelve a fiókhoz. Ha kell okmányokat és több mindent is tudok nekik küldeni.
Minden infót segítséget megköszönnék!
HELP! -
Corsair90
tag
válasz csaba951 #98630 üzenetére
Sikerült megtalálnom régi link alapján a profilom. Megvan minden a raktárban, és az utolsó bejelentkezési adat is 47 óra kb, szóval egybeesik a 24-e, 16 órai időponttal.
Olyan mintha le lenne maszkolva a profilom hogy ne lássak rá. Az orosz linken keresztül pedig azt várják hogy adjam meg az adataim, hogy ellophassák.
Sem gépről, sem telómról nem látom, lehet hogy vírus nem tudom.Elérhetőséget Steamnek tudnátok adni, pontosan hová kinek írjak? Ticketet kell nyitnom valahol? Magyar steam support is van esetleg?
-
Corsair90
tag
válasz KubanitoS #98634 üzenetére
Nem tudok belépni, hibás kód vagy felhasználó nevet ír. 3 teljesen különálló gépről és egy mobilról is próbálkoztam.
Az orosz üzenetű levélben a linkre nem kattintottam, csak láttam, hogy a levelek között egyforma dátummal és idővel van egymás alatt ez a három levél. Számomra ez rejtély.
Minden esetre sikerült írnom supportnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- DPD tapasztalatok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Xbox Series X/S kontroller Astral Purple
- Samsung.com TV bontatlanul gyári garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LU-HN1388T - 144Hz, i7-10870H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1660Ti 6GB
- Eladó BE QUIET! Pure Base 500 szürke
- DOBOZOS ASUS TUF F15 FX506 (Core i5-11g / 32GB DDR4 / 15,6" 144Hz / RTX3050 TI) ASUS gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest