Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Egyik ismerősöm már most 829-nél jár. Nekem eddig a max nyolcszáz volt a nap végén. ¯\_(ツ)_/¯
Lutri az egész. -
Danny365
őstag
Akik a sale alatt szeretnének vásárolni, csak egy tipp: előtte nézzétek meg, ebay-en mennyibe kerül a steam kód. Én tegnap vettem meg a Skyrim-et, Steam-en 40%-kal olcsóbban 5600, ebay-en én 4400-ért vettem. És ez nem az első eset, hogy csomót spóroltam.
-
Danny365
őstag
Nektek nem kezdett el növekedni a Highest Level tök érthetetlen módon? Nekem eddig 1090 volt a max lvl, erre most már 1530-at ír és a kitűzőt is megkaptam érte.
-
Danny365
őstag
Szerintetek mi nem tudnánk egy jó kis 300k-s szobát összehozni? Annyira sok ember végül is nem kell hozzá, mert ugye alapból 1000 játékos kell, hogy egyáltalán legyen szoba és tudj csatlakozni (vagy nem jól tudom?), ezek meg ugye random emberkék, illetve a maradék 500 közé is bekerülnek olyanok, akik véletlen kerülnek oda.
-
Danny365
őstag
válasz maddionmax #79642 üzenetére
Lehetőleg olyan szobához, ahol mindenki azon van, hogy a level szint a csillagos ég legyen. Fentebb volt már linkelve 1-2 ilyet steam csoport, ahol lehet bogarászni room számokat, de én az enyémet twitch-csen találtam. Persze olyan szobához nem tudsz csatlakozni, akik 10 szinttel feletted állnak.
JoinGame(x); a csatlakozós script, x természetesen a szoba számát jelöli. És ezt a http://steamcommunity.com/minigame/ oldalán kell beütni, nem pedig játék közben.Aztán ha bent vagy, benyomod ezt a szkriptet és hátradőlsz.
-
Danny365
őstag
válasz Jinxb1rd #79645 üzenetére
Ha a linkelt twiccs streamen vagy direkt monsteres steam groupban találod a szobát, akkor nagy valószínűséggel mások is azért vannak ott, mint te, szóval nehéz mellélőni szerintem.
Ugyanakkor egészen biztos vagyok benne, hogy a Steam Sale végére aki akarja, biztos megszerzi a 300k-s kitűzőt, mivel a következő resetkor rengeteg embernek lesz rengeteg wormhole-ja, így egy csomó szobát fel tudnak majd húzni.Ráadásul annyira kapkodni sem kell, hogy a legelsőkbe bekerüljön az ember, mert tökre nem számít. A mi játékunk másfél órája megy, jelenleg fél milliónál járunk.
-
Danny365
őstag
-
Danny365
őstag
válasz Dawe966 #79672 üzenetére
Valaki kapott már levelet, hogy 3rd party cuccok segítségével boostolta a játékot, ezért ő ki lett zárva. De csak a játékból, szóval nincs semmi komolyabb következménye. No meg olyanról még nem olvastam, hogy a scriptek miatt dobtak volna ki valakit.
Amúgy én megint csak 2 kártyát kaptam, nem értem, a harmadik hol van...
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Oh, ezt nem tudtam (bár nekem is fura volt). Elnézést a félreinformálásért.
@-secret-
Gyors kattingatók egyébként pont, hogy nem kellenek, sőt, a legjobb az, ha az ember nem tápolja a damage pontjait, nem vesz nuke-ot, se semmi ilyesmit. A Wormhole teszi a dolgát. Ha gyorsan kinyírják a boss-t, azzal csak rontanak a helyzeten.szerk.: mi most ugrottuk át a 300k-t, nájsz.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz Hunbeast87 #79681 üzenetére
Igazából vásárolni kell, csak amik a HP-det tolják fel, mert amúgy később egy csapásra meghalnál. De egyébként nem kell semmihez sem nyúlni, se kattintgatni, a képességeket se használd fel, a script intézi azt, ahogy kell.
-
Danny365
őstag
És ezt próbáltad is? Mert szerintem nulláról nem lehet becsatlakozni egy többszázezres szobába. Mintha 10 level lehet a max különbség a te és a szoba szintje között. Bár a Valve naponta variálja a dolgokat, úgyhogy lehet, már ez is változott.
Viszont ha egyszer bent vagy egy szobába és kilépsz, többet oda nem lehet visszamenni.
-
Danny365
őstag
Yaay, kereken 2 órába tellett elérni. És van még 895 WH-m.
-
Danny365
őstag
Szerintem jó buli ez a játék. Nyilván, ha az ember csak belép egy random játékba és kattintgat, úgy unalmas, de ha követi a twiccs chatet, meg a szobákat, akkor izgalmasabb versenyezni, meg anyázni, hogy már megint nuke-olták a bosst, stb. Én amúgy is szeretem a klikkelős játékokat, szóval az alapötlet is tetszik, mégha itt hátráltat is minden egyes klikkelés.
-
Danny365
őstag
válasz cskamacska #79738 üzenetére
Van igazság abban, amit mondasz, de mindenkinek meg van adva a lehetőség, hogy úgy játsszon, ahogy szeretne.
Ha kattintgatni akar, akkor úgy tesz. Mivel a szkriptes szobák kb 2 másodperc alatt betelnek, ezért elég kicsi az esély, hogy egy ilyenbe kerüljön, ha mégis, indít egy újat. Itt tényleg nem rontja el senki senkinek a játékát. Aki meg rekordokat akar döntögetni scriptekkel, hát tegye.
Senki nem néz le senkit amiatt, hogy hogy játszik. Aki meg a twitch és egyéb cseteken van, annak persze el van mondva, hogy ne nuke-oljon, meg ne növelje a DPS-t, ami tök normál, hisz alapból azért van ott az emberke, hogy magas szintet érjen el.
No mindegy, többet nem akarok a témában hozzászólni, mindenki úgy tolja, ahogy neki jól esik.
-
Danny365
őstag
Én is órák óta lvl 0 vagyok, se kitűzők, se inventory, se semmi. Gratulálok, Valve.
-
Danny365
őstag
No reggel arra keltem, hogy megvan a 100,000,000-ós Monster Summer Badge, de ez is csak 200xp-t ér. Nincs nagyobb szint a játékban.
-
Danny365
őstag
válasz noorbertt #79809 üzenetére
Egyelőre fel sem tudom dolgozni ezt a hihetetlen teljesítményt...
@-secret-
Itt van. Most nézem csak, milyen keveset játszottam mostanában...@CactuS
Igen, eddig csak a 100-as szoba érte el, szerencsére sikerült kifognom eddig minden nap a legjobbat. De még bőven van ideje a többi szobának is. -
Danny365
őstag
Szerintetek engem mi a túróért léptet ki állandóan a Steam? Mármint böngészőből. Hiába mondom neki, hogy maradjak bent ezen a gépen, mégis kirak bizonyos időközönként. Így meg megint le lettem tiltva Marketről 7 napig. Jól rám rohadnak majd a Sale kártyák... no majd keresek valakit, hátha el tudom cserélni Skyrim kártyákra.
ps.: kösz annak, aki bejelölt, ezentúl aktívabb leszek Steamen, ígérem.
-
Danny365
őstag
Chrome, FF biztos tud ilyet, többiről nem tudom. (de akár a Greasemonkey add-onhoz is hozzá tudod adni)
Itt a script amúgy. És igen, fél óra van hátra, most már nem érdemes belevágni. Meg ha simán indítasz egy új szobát, nem fogod elérni egymagad. Itt a chaten jelentik majd be, hova érdemes csatlakozni majd.@Assimilator
Igen, van már 100 millás is. -
Danny365
őstag
válasz Assimilator #79972 üzenetére
Hát igen, egy Sale minijátékot azért illett volna véresen komolyan venni, ejnye Valve...
Írok is egy petíciót, hogy bannoljanak mindenkit, akinek megvan a 100 millás badge. -
Danny365
őstag
válasz -secret- #80068 üzenetére
Az a lényege, hogy csak néha tolja őket. Vagyis olyan bossoknál, amelyek 00-ra végződnek (mármint a szint).
És éppen ezért nem szabad ezeket gyorsan megölni, mert ha mondjuk 30-40 percet is elidőztök egy ilyen levelen, miközben mindenki szórja rá a WHt, akkor tíz milliót is simán ugrotok. -
Danny365
őstag
Én már szerencsére leszoktam arról, hogy mindenféle vackot megvegyek csak azért, mert olcsó. Ahogy látom, ti is vásárolgattatok azért régi játékokat szép számmal, szerintem ha az évek során nem visz rá a lélek, hogy megvegyük ezeket, annyira nem is kell nekünk. No meg pár "gagyi" helyett normálisat is vehet ugye az ember.
-
Danny365
őstag
válasz Riccsiz_h #80205 üzenetére
Amúgy mondanám, hogy vegyél nekem belőle 32 Skyrim kártyát, de nagyon nem lennél előrébb, mert ahogy számolom, az ezer forint se. De ha mégis érdekelne így, írj privit.
Szerk: Bár ahogy látom, 5 euróval is mar fel tudom tölteni a walletem, úgy meg egy fokkal egyszerűbb azért beszereznem őket.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz Assimilator #80211 üzenetére
Miért? Ennyivel is előrébb lett volna. A maradék 16 eurót meg másból szedte volna össze.
-
Danny365
őstag
válasz wwenigma #80377 üzenetére
Én nem is értem, hogy eddig egyáltalán miért volt a Valve kötelessége, hogy más bénaságát saját pénzből/időből orvosolja. Főleg, hogy ez tényleg csak úgy volt lehetséges, hogy valami Steamen kívüli oldalra kattintgatott az illető, meg jelentkezett be.
szerk.: abban meg biztos vagyok, hogy továbbra is tesz ellene: ha tudod bizonyítani, hogy xy profil lopott dolgokkal üzletel, azokat tuti kitiltja
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz wwenigma #80379 üzenetére
Egyszerűen igaza van a Valve-nek, józan ésszel el lehet kerülni az ilyen eseteket. Így is már olyan biszem-baszom védelmi rendszer van beépítve, hogy én, mint normál felhasználó, már a hajamat tépem, mert néha random kitilt egy hétre a Marketről. Sőt, már az újonnan craftelt dolgokat sem lehet eladni x ideig, meg amiket vettél a piactéren.
Abban pedig szintén igazuk van, hogy ha visszakapod a lopott tárgyat (magyarul kapsz egy ugyanolyat, de nem ugyanazt, mert azt már eladták, mittudomén), akkor ez a tárgy veszít az értékéből, hisz csak több lesz belőle a piacon, és ez így nem járja.
-
Danny365
őstag
válasz vorosmarti #80426 üzenetére
Az SMS miért lenne biztosabb, mint a Steam app használata? Konkrétan ugyanaz a kettő, csak nem sms-ben kapod a kódot, hanem meg kell nyitni az alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Spórolós topik
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest