Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delávégá
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Négyszer vittem végig a Bastiont és kétszer hallgattam végig a történetet, szóval szeretem és köszi hogy felhívtad erre a játékra a figyelmem.

-
[Prolixus]
addikt
Szerette itt valaki a Bastiont? Esetleg a Transistort? Urambocsá mindkettőt?
Ha a válasz bármelyik kérdésre igen, érdemes lesz figyelni, mert július 25-én jön a készítők új játéka, a Pyre.A fantasztikus Bastion, és a még fantasztikusabb Transistor után remélem ezúttal sem fogunk csalódni.
Az art director ezúttal is Jen Zee, a soundtrack pedig továbbra is Darren Korb szerzeménye lesz. -
törölt tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ennyit lehet, hogy megér Battlefield 1 mellett is

-
croli
aktív tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Megveszed és 1 példány megy a könyvtárba 3 meg a raktárba.
-
SH4D0W2011
őstag
Úgy látom, két napig ingyenesen játszható a Verdun, plusz kapott akciót is.
Egyébként mióta nem lehet raktárba játékot venni, hogy működik a 4 Pack vásárlás?
-
morfondőr
addikt
Kulcsot nem lehet ellopni a steam-ről esetleg gift-et. A kulcs, ha be van aktiválva, onnantól az végleges. Vagy nem steam fiókról lopták el? Ha tudod valahogy bizonyítani (számla stb.), hogy te vetted a kulcsokat, akkor meg lehet próbálni leírni a supportnak, hátha segítenek.
-
croli
aktív tag
A Steam-el lehetséges valahogy kommunikálni hogy letiltsanak pár kulcsot amiket feltört accból vittek el?
Konkrétan nem az a lényeg hogy be tudjam aktiválni, nem érdekel ha nem kapom meg őket, de az a kedves illető se élvezze már ha nem becsületes módon szerezte őket.
Kb olyan 10 kulcsról lenne szó.(#92894) morfondőr
Nem, nem Steamről lopták. Az kéne még csak. DailyIndieGame.com fiókom törték fel. Ott meg megjelölték őket mint használt kulcsok és több mint 10 napja nem léptem be így a kulcsok eltűntek (archiválódtak). A supporttól 1 heti kommunikáció után sikerült megkapnom egy xlsx fájlban az addig nálunk vásárolt összes kulcsom kivonatát, napra pontosan hogy mikor vettem, milyen bundle, milyen játék. -
De4d
őstag
Azt lehet tudni előre, hogy a sale alatt megint lesz ez a várólista felfedezés és kártya dobálás, lesz sale kitűző?
-
törölt tag
A Rising Storm ma mikor jelenik meg? Mert még nem lehet játszani vele

Steam Kliens - Meglévő fájlok felderítése funkció & telepítési mappa áthelyezése -
Adebayor
aktív tag
Üdv
lehet valahogy törölni, a steam felhőben tárolt adatokat? Egy adott játéknál szeretném. De végülis mindegy ha az egészet resetelem. Bár a legjobb az lenne, ha szemezgetnék a tartalmom között, és amit szeretnék azt törölném. tudom, túl sokat szeretnék

-
Vertigo18
addikt
válasz
Robi bácsi
üzenetére
Vannak uninstaller programok, amik megkeresik a gépeden az ilyen hibás módon eltávolított cuccok "maradékait", majd azokat is eltávolítják. Teszem azt, ha egy játékot (hogy a példánál maradjak) nem a rendes uninstallerjével távolítod el, hanem "csak" letörlöd a mappáját, akkor egy csomó "szemét" marad utána. Hiszen nem csak a játék saját mappájába pakol dolgokat, a C-re is tehet (pl. mentések, beállítások, saját fájlok), illetve a regisztrációs adatbázisba is ír a gamma. Ez mind-mind ottmarad, ha csak a saját könyvtár kerül törlésre.
Ilyenkor jól jönnek az ilyen programok, amik megpróbálják szépen összekeresni, hogy mi maradt meg egy-egy program után, majd azokat is kigyomlálni.
-
Rimuru
veterán
válasz
tomsolo
üzenetére
Nem egyszer megcsinaltam mar.

Jo lenne tudni honnan szedi az info-t, mert az emlitett config configban mindegy mi van ugyis ujrageneralja, plain text pedig csak itt jelent meg.Azt se tudom mar hogy lett beallitva. Biztos hogy kezzel adtam meg, de ez mar 3-4 eve volt.
Ha ezt mar akkor tudom csak siman Linuxot irtam volna Arch helyett.
-
Robi bácsi
újonc
Azzal, hogy először nem a játékokat töröltem, hanem a Steam-et, azt értem el, hogy a játékokat törölte, de a Windows-os listából nem törölte őket. Ha ott ezután rámentem, hogy "eltávolítás", akkor hibát írt, ki, hogy nem találja az adott exe fájlt.
Csak úgy tűnik el, ha a Steam-et újból feltelepítem az adott játékkal együtt, és ha már fennt van, akkor szabályosan Steam-ből törlöm ki.
Én most egy másik meghajtóra telepítettem fel a Steam-et de az eredeti meghajtón az eredeti könyvtátrat nem tudom kitörölni. Azt egy tiszta telepítés előtti formázásra bízom.
Az eredeti probléma (a játék gombra kattintva nem csinált semmit) megoldása az lett, hogy total commander-ben a játék mappájában az exe fájlra jobb klikk és indítás rendszergazdai jogosultsággal. Ekkor sem indította el a játékot de viszont hibaüzenetben kiírta, hogy melyik dll fájl hiányzik. Jelen esetben 2 fájl hiányzott, melyeket letöltöttem és bemásoltam őket a win32 könyvtárba + a játék könyvtárába is (just in case). Így már elindult a játék.
Alapos a gyanú, hogy a legutóbbi nagy Windows 10 frissítés tett be a fájloknak.
-
Edorn
senior tag
válasz
Robi bácsi
üzenetére
Nézd meg a vezérlőpulton belül a programok telepítése/törlése listán, ott vannak-e a játékok. És ha ott vannak, ott próbáld törölni/uninstallálni.
-
Rimuru
veterán
Hogy lehet megvaltoztatni a gepnevet?
Archrol valtottam Gentoora a steam konyvtarat egy az egyben athuztam.
-
Robi bácsi
újonc
-
eami
Topikgazda
válasz
Robi bácsi
üzenetére
rakhatod bárhova a steamet, majd oda teszi fel a játékokat amiket letöltesz. eredeti kérdés meg passz. bármi lehet.
-
Robi bácsi
újonc
Az nem fog problémát jelenteni a játékok Steam-ről való telepítésénél? Gondolom az eredeti könyvtárat fogja keresni alapból, és ha ott van akkor oda teszi.
Egyébként valami ötlet arra amit leírtam korábban? A játék telepítve volt, de nem indult. Az újra történő telepítést pedig dll hiánya miatt nem engedte.
-
eami
Topikgazda
válasz
Robi bácsi
üzenetére
esetleg rakd másik könyvtárba.
-
eami
Topikgazda
válasz
Robi bácsi
üzenetére
én total commandert használok, ott ha ilyenbe belefutsz akkor felkínálja hogy rendszergazdai jogosultsággal töröld, utána windows rákérdez hogy engedélyezed e és mehet is a törlés.
-
eami
Topikgazda
válasz
Robi bácsi
üzenetére
rendszergazdai jogosultsággal törlöd a mappát és újratelepíted a steamet.
-
Robi bácsi
újonc
Sziasztok!
A problémám a következő!
Egy már telepített és sokszor játszott játék nem indult a Steam-en! Ráklikkeltem a játék gombra de nem indult. Pár másodpercig kiírta, hogy "fut" de nem csinált semmit sem. A játék fájljainak ellenőrzése nem talált hibát. Az adott játék (rocket leuge) törlése után a "telepítés" gombra kattintva a következő hibaüzenetet kaptam: az ApexFrameworkCHECKED_x86.dll hiányzik.
Nem mertem buherálni ezért gondoltam a Steamet újrarakom. Windos 10 start menü jobb klikk, majd az alkalmazások és szolgáltatások alatt töröltem a Steam-et. Persze a telepített játékok is törlődtek.
Ezután irány a Steam hivatalos oldala majd a telepítő futtatása során azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a célmappának üresnek kell lennie! Próbálta a Steam mappát törölni, de azt az üzenetet kaptam, hogy ahhoz rendszergazdai jogosultság kell!Kérdésem: Mi lehetett a hiba (nem idult a játék) oka? Miért nem engedte a Steam újratelepíteni a játékot?
Hogyan tudom a Steam mappát végleg törölni?A segítségért előre is köszönet!

-
-
Sziasztok!
Jatekot hozzaadni csak gepre telepitett steam-en lehet?
Bongeszon vagy app-on keresztul nem lehetseges?Elore is koszi

-
Darkness
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan gondom, hogy annó megvettem a CS:GO -t. toltam benne már vagy 700+ órát.
Ma játszottam volna vele, de nem tehetem, mivel azt mondja, vegyem meg.
de hát egyszer már megvettem. Találkozott valaki ezzel a "hibával"? -
eami
Topikgazda
válasz
Winnie The P
üzenetére
szimplán elindítod az új telón a klient, amikor kéri beírod a user / passt. amikor a generált kódot kéri, azt választod hogy nem éred el a korábbi telefont. mobilszámodra küld majd egy számsort, azt megadod és kész is vagy. (ez csak akkor működik ha a telefonszám ugyanaz)
-
Winnie The P
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszi szépen.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
hi
Leveszed az accról a mobil hitelesítést, és újra rárakod az új telóval. -
Winnie The P
őstag
Hali!
A steam fiókhoz be van állítva a mobilhitelesítés, viszont telefont cseréltem. Az új telefonta letöltöttem az alkalmazást, de nem kapok ott kódot, csak a régi telóra. Kérdésem, hogy tudom megoldani, hogy az új telefonra kapjam a kódot?
-
törölt tag
Sziasztok!
A Humble oldalán "megvettem" ezt az ingyenes Rising Storm GOTY kiadást, de nem tudom beaktiválni a kulcsot, mert a Steam szerint nekem már meg van ez a játék. Amit én a library-mben látok: Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer. Ennek része a GOTY, vagy valami buta bugba futottam bele?
Köszi előre is!

-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Játszottam is 4 órát.

-
gyugyo79
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha nem engedi mert nem üres akkor addig nevezd át azt a mappát amibe vannak steam_ment -nek pld hozd létre az üreset és miután beállítottad helyezd át bele a ment tartalmát.
-
kemotox
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem működött eddig.
-
kemotox
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
Újrahúztam a Win10-et a C meghajtóra és hogy tudom leggyorsabban megoldani, hogy a korábban is használt és most is meglévő d:\Games\steamapps\ legyen a játékmappa?
-
alcsa
senior tag
Ezt olvastátok? Ha valakinek achivementekre volna szüksége, most olcsón szerezhet egy párat.

Ahogy bekeményít a Steam, úgy fognak megjelenni ezek a hülye játékok, amiket nem lehet majd kiszűrni, hogy nem játszottál vele, mert mindenért kapod az achikat.
-
_stick_
őstag
Köszönöm!

-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Összegyűlt jó pár kártyám, amiket eladnék a piacon, jó régen foglalkoztam már ezzel.
Belefutottam a piaci várakoztatás történetbe, ami nekem új. Feltettem a mobilomra a steam guard-ot aktiváltam, beírtam, minden ok, de a piaci tételeim továbbra is várakoztatás alatt vannak (júli 1-ig), pedig kapom az értesítőt mobilra. Ez azt jelenti, hogy mivel most hitelesítettem a fiókom, legkorábban egy hét múlva tudok innentől zavartalanul piacozni, vagy minden feltett tétellel egy hetet kell várnom?
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok, ha vettem egy játékot uplayre tudok steames baráttal játszani ha neki steamen van?
-
Spet
addikt
válasz
Adebayor
üzenetére
Igen, de csak, akkor ha teljesíted a feltételeket.
Gondolom én az új rendszerben, ha elutasítod a játék felajánlást a vásárló fél kapja vissza az árát.
(igazából, első körben Bluegiftet sajnáltam, amikor ezt a rendszert bejelentették.)
-
Adebayor
aktív tag
Hali
jól gondolom, hogy csak akkor lehet visszatérítést kérni, ha én veszem meg a játékot? Ha ajándékba adják, akkor nem? Csak logikusan ezt gondolom.
-
Mit szúrtam el a mobilhitelesítővel? A telefonom szervizbe került (fel sem állt a rendszer, SoC hiba), a cserekészülékre felpakoltam az alkalmazást, belépésnél viszont megakadtam, mert ugye kódot nem tudtam megadni. Megvolt a helyreállító kód, de ez pedig kikapcsolta a mobil hitelesítést. Visszakapcsoltam, most pedig két hét büntetés. Hogy lehet ezt megúszni?
-
Benir8
senior tag
Visszatért a Steam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xrace77
tag
Mindig akkor fossa össze magát ez a szutyok, amikor az ember játszana.

-
Benir8
senior tag
Nálam is gond van.

-
Defy94
tag
Steam másnál is lehalt?
"Hiba történt a hálózattal való kommunikáció közben. Próbáld újra később."
Szerk: Oké megnyugodtam, akkor nem nálam van a hiba.

-
törölt tag
Nálatok is lehalt a Steam app és az oldal is? Nem tudok bejelentkezni. Netes felületen még tudok böngészni, de mást nem enged.
-
válasz
Skilly
üzenetére
Igazából nem jó topikba írtál, de ilyen esetben ajánlom figyelmedbe a Youtube-ot. Egy perc alatt meg is találtam a választ, igaz, HD 4440, de sebaj, maximum jobban fut. A leírásban benne van a konfig is, így ránézésre játszható. Bár valószínű egy komplex városnál már más lenne a helyzet. Viszonyításként jó.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Akcios a Cities: Skylines c. jatek, kerdesem a kovetkezo. Van-e valakinek tapasztalata hd 4600-al (i5 igp)? Fut-e rajta rendesen a jatek? Szeretnek ra beruhazni, tetszik a jatek,de csak ez miatt nem fogok vga-t vasarolni.
Valaszokat elore is koszonom!!!
Off: Ha esetleg nem jo topicba irtam, bocsi!

-
válasz
bepken
üzenetére
Ez már kb tőzsdei jóslatokba menő dolog lenne...

Szvsz amikor feloldódik akkor lesz egy tömeges kínálati plusz... akkor eleinte alacsony árak várhatóak... aztán valszeg nővekedhet, mivel egyre kisebb lesz a kínálat.
De majd meglátjuk... én nem jósolgatnék.
Persze igen a kezdőár is magasabb lehet. Ezek a fake játékok eléggé letörték az árakat... régen 0,05-0,07 körül volt elég sok játék még ilyen magas kínálat mellett is... ma meg jó ha 0,04-0,03 körül elviszik a tömeges cuccokat. Talán visszamegy a régire... talán.

Meg most így belegondolva nem tiszta még talán, hogy amikor a játék eléri az adott kritériumot akkor mindenkinek dobálni fogja úgy mint most, azoknak is akik később szerzik be az adott játékot, tehát ők már azonnal kapják majd... vagy pedig minden egyes usernek el kell érni a szintet és akkor kapja meg?
Most így nem emlékszem ez ki lett e fejtve, vagy hogy volt írva.
Tehát hogy a limit az játékra vonatkozik vagy userre is.
Nyilván utóbbi esetén a kínálat szűkítése lesz, ami igen, nővelheti az árakat.Mondjuk azis jó kérdés mennyire unják már a vásárlók, tehát a keresleti oldal és az ott fizetni szánt összeg hogy áll most.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Ulefone Armor 33 Pro
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az art director ezúttal is

.

de hát egyszer már megvettem. Találkozott valaki ezzel a "hibával"?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)