Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benir8
senior tag
válasz
shaddy1027
üzenetére
Hogy érted? Nem a gombbal van baja.
-
Amantius
senior tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Ha valaki megváltoztatta, akkor igen. E-mail-ed rendben?
Na, megjavítottuk.
-
törölt tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Caps lock off vagy cserélj jelszót, kérj emlékeztetőt.
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Miért nem tudok bejelentkezni a steam accomra? Hibás jelszót adok meg szerinte, pedig nem...Már jó... -
grosy
senior tag
Tudnátok abban segíteni, hogy a Gamemanias verzió van meg a Stalkerből, amit szeretnék a STEAM-el párosítani, hogy a STEAM-controller tolhassam. A STEAM be is teszi a könyvtárba, de nem talál hozzá előre beállított gombkiosztást annak ellenére, hogy rengeteg van hozzá. Mi maradhatott el?
-
underdark
aktív tag
idle master:
kitűzők betöltése sikertelenerre van valami megoldás?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én csak a cloud mentés hiányát tudom felróni a GOG-nak, el is veszett egyszer emiatt 100+ óra W3.

-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem meg két hat terás vinyó van raid0-ban, 664 steam játékom szerintem simán ráfér. ssd-t hagyom rendszernek, de abból is ha sima sata csatis akkor kettő kell raidba, akkor nincs az hogy beterhelődik és várni kell.
Steam meg végre teljesen magához tért minden megy, lehet pénzt költeni

-
válasz
djculture
üzenetére
Ez tény... bár én nyáron vettem egy terásat 7x ezerért... és azért nem szükölködök.
Én ezt már nem tartom egy vagyonnak komoly gamer gépnél. Ha van 150-200 VGA-ra meg procira meg lapra... akkor 70-80 erre már kell hogy legyen.
Fent van jópár játék, több mint 10.

Uplay: AC Rogue, AC Sydicate, AC Unity, AC Chronicles Trilogy, FC 3, FC 4. (~195GB)
Steam: Deus Ex HR, Dying Light, FC 1, FC 2, Quantum Break, 3DMark, Dishonored 2 (~175GB)
Bnet: Star Craft II (30GB)
Origin: BF 1, BF 3, BF 4, BF BC2, BFH, Mirrors Edge Catalyst, SW BF, Titanfall, Titanfall 2 (425GB)
MS Store: Gears of War 4 (85GB)+ a rendszer és apróságok... és még ígyis van vagy 30-40GB szabad hely...
Ez mind ráfért 1TB-ra, 22 játék, és van köztük jópár soktíz gigás.
Azért ez nem rossz.
Persze igen... az újabb játékok már mind 50-60GB-ot karcolják... szóval ez se tart örökké... na de nem is játszik az ember ennél több játékkal... szóval tud törölni (átmásolni "backup"-ként), ha úgy alakul.
Nekem is van még majd ugyanennyi HDD-re áttéve... amit csak vissza kell másolnom, ha épp az kené - bár ez ritka manapság, mint a holló.
(#90888) djculture
Megmondom őszintén én már nem tudnám elképzelni az életem HDD-n... lehet az akármilyen raid, akkor sem tudnám elképzelni tároláson kívül. Akkora a különbség.

Én már csak tárolok lemezen. Elkényelmesedtem... én ezeken a HDD sebességeken már csak a hajam tépem néha, ha épp olyan nagy adatokat kell mozgatni vagy dolgozni velük.
Elavult az egész, túl kellene már lépni rajtuk csak lassan megy, mert a pénz az úr, olyan lassan adagolják a piacra, hogy kész szenvedés kivárni.Nekem már fél órája is ment rendesen a Steam (bár én már idénre elvertem a pénzem), csak a kártyákat pörgettem ki.

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az az ssd amire 10-20 db 50 gigás játékot rátudsz tenni kb egy vagyon igy is meg úgy is
Már pedig 10-20 db játék fel telepítve manapság nem egy nagy igény..Nekem is van most fent amivel játszunk hetente 12 db abból 7db 50-nél is többet foglal. GtaV is havonta növekszik a dlc-vel patchekkel 4-5 gigát. Úgyhogy erre a célra jobb a 2hdd raid 0-ban... -
válasz
üzenetére
Akkor neked igazi felüdölés lesz majd ismét az SSD vétel.

Oké a rendszer a fontosabb, de ilyen téren is már őskövület a HDD... letöltések, torrent... akármi. Ég és föld a dolog.
Veszel egy SSD-t és arra töltessz majd így Steam-ről, proci terhelésed a töredéke lesz majd (harmada kb)... -
genndy
addikt
Igen, legalábbis megpróbálhatod, ha még bontatlan a doboz fóliája, megvan a számla, stb. Steames Witcher 3-at csak Steamen kapsz (más digitális boltban sem, mindenhol csak GOG-os kulcsokat árulnak). Az eladó átvert vagy rosszul tudta. Egyébként a GOG-os aktiváció rajta van a dobozon is, megnézhetted volna fizetés előtt.
-
cZBc
csendes tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Sajnos jogos a válaszod, be kell látnom, köszönöm szépen a segítséget.
Kellemes ünnepeket!
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Majd amikor cserélek nagyobb SSD-re, mert most a játék akkora mint amelyik SSD-n a rendszer fut
(2011-es SSD) -
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Szolgáltatói topicban, meg az Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül topicba megy. Sokan kérdezik, mennyire stabil a szolgáltatás, nekem meg 8, ha közben az OBS dolgozik.
-
[Prolixus]
addikt
Mehetsz, de én nem fűznék hozzá sok reményt. Nem sok mindenre tudsz hivatkozni. Az eladó ugyan megtévesztett, de sehol nincs leírva szerintem, hogy az eladó mindig minden körülmények között pontos információt szolgáltat, és ha nem, akkor kártéríteni köteles a bolt. Lehetőséged megvolt rá, hogy magad ellenőrizd az információ helyességét: átvetted a dobozt fizetéskor, láthattad, hogy gog logó van rajta, ezzel szemben steam logó nincs rajta.
Plusz a bolt nem tudja ellenőrizni, hogy a kódot ami a dobozban volt, nem-e használtad-e már fel. Nem fog visszavenni egy olyan, amúgy tökéletesen működőképes terméket, amiről nem tudja, hogy ténylegesen használható-e, ezért újra lehet-e értékesíteni. Ha jófejek akkor visszakapod a pénzed, de max ebben a jófejségben bízhatsz szerintem.
-
válasz
üzenetére
Amúgy ritka fontos dolog egy steam telepitésről fél órás videókat készíteni
Open Broadcaster eleve eszi a procit persze hogy 100%-on jár a proci. Nekem a xeonos i7-en is 4 szálat befoglal simán leterhel az open broadcaster. Előtte az i5 4460-at már nem lehetett úgy használni hogy játszom és közbe rögzítem mert meg meg akadt. -
törölt tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Amikre még gondoltam, Kaspersky, MBAM Premium, meg ugye H264-ben dolgozott az első két videónál az Open Broadcaster Software is, ami H.264-ben tömörít felvétel közben. Plusz Nálad 8 szálat tud a 4 fizikai mag

Mondjuk amikor még Phenom II X945-ös CPU-m volt, akkor meg csak 100-as INvitel Internetem volt mellé... szóval nem tudom, ott mi lenne 240-es tempónál

-
cZBc
csendes tag
Először is köszönöm a gyors válaszokat.
Akkor ha jól értem, mehetek vissza a boltba 27.-én, ha nem fűlik a fogam a GOG-hoz? -
cZBc
csendes tag
Sziasztok!
Először is mindenkinek kellemes ünnepeket, másod sorban a segítségeteket szeretném kérni ebben a problémámban!Lehet egy kicsit off lesz.
Történt ugyanis, hogy a mai nap megvettem a Witcher 3 GOTY Edition-t PC-re, mondván van egy kuponom és az így fizetendő ár (6500 Ft)
végett, kiváló ár-értékű ajándékot találtam magamnak karácsonyra. A probléma ott kezdődik, hogy ahol vettem a játékot van digitális kód is, ahol kihangsúlyozzák, hogy csak GOG.com-on lehet beregisztrálni, azonban volt dobozos változatuk is, ahol semmi ilyenről szó se esett. Amikor elmentem a boltba direkt(!) rákérdeztem, hogy Steam-en be lehet-e regisztrálni és az eladó nagy mosollyal nyugtázta, hogy persze, ám amikor kinyitottam a dobozt a következő felirat fogadott a regisztrációs kulcs felett, "GOG.com játékkód" és természetesen nem tudtam beregisztrálni a játékot Steam-en. 
Szerintetek írjak-e a Steam supportnak ezzel kapcsolatban, vagy egyszerűen csak lesöprik a dolgot az asztalról? Jogos lesz, ha a sok finomságtól eltelve 27.én reklamálok a boltban, ha addig nem sikerül megoldanom a problémát?
-
törölt tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Azért, hogy árnyaljam a dolgot:
Logitech ARX Control vs Windows 10 PRO Task Manager
Pont a Batman Steam-en keresztüli letöltésénél néztem. ARX szerint nem annyira gáz.
-
törölt tag
Na meg ezek a kliensek ám sok szálon szedik, szintén mai: UPC Fiber Power 240 - Uplay - Watch_Dogs 2 letöltés CPU terhelés hasonló, mint a Steamnél.
(#90864) Benir8:

-
mark!
őstag
helyreállt? és mégis mi? merthogy elindítani se bírom a klienst
( webes felület bejön) -
törölt tag
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Miért nem működik a képernyőmentés? Hiába nyomogattam az f12-et. Előtte jó volt,nem állítottam rajta semmit, ugyan úgy maradt a beállítások.
Előre is köszönöm a választ!
-
zseko
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Lehet nem ezért fizetnek, de elképzelhető, hogy látják, ezt meg tudták fektetni, így fizetnek azért, hogy mást üssenek ki.
-
Gyula84
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
honnan tudod hogy a legjobb szórakozásuk ez nekik?

-
Źşë'
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
mondjuk ha belegondolok józan paraszti ésszel abba ha a földön leáll pár percre akár az áramellátás billiárd dolláros veszteségek keletkeznek... igaz sztimre vetítve azért nem ekkora a kár, de lehet okkal blokkolták őket, hogy elérjenek más dolgo(ka)t - cél(okat), ezt nem lehet tudni
másrészt itt vannak az ünnepek, mindenki odahaza pihen, sokan kockulnak a pc és steammachine előtt... mi sem jobb lehetőség reklámra mint az adott időszak - vagy éppen üzletrontásra... mert ha véletlen nem állna talpra pár napig akkor a szenteltvíz se mosná le róluk azt hogy ennyire semmit nem érő banda, inkább vegyék az ikszbokszot meg a péesnégyet - ott nincsenek ilyen gondok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
válasz
üzenetére
Hát igen,aki céltudatos,már tegnap átpörgethette és bezsákolhatta,amit akart,nyugiban.

Bár ma pl.horror volt IRL is bármi nagyobb boltba menni,szóval...pedig semmit nem hirdettek a kari előtti napokra sehol.Emberi hülyeség.
Engem pl.csak azért aggaszt(hatna) a kiesés,ha épp gémelni akarnék,de rendes emberként estére partizás,IRL "headshotok",holnaptól pedig család,ilyen dolgok.
A FB-t azért ne bántsák...
Bár az is olyan,hogy inkább csak bosszankodnék,ha pénzért kéne sms-ezni,hívni az ismerősöket,köszönteni. -
Pocok256
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Mint írtam ez egy reklám. Precíz ddos támadásokkal aukciókat és egyéb időre menő pénzügyi tranzakciókat lazán letudnak bombázni
és akkor ez még csak 1 példa a sok közül... nem szeretnék tényleg ebbe belefolyni 
-
mark!
őstag
válasz
üzenetére
a reklám az reklám. ha látsz valahol egy hirdetőtáblát ami szép, jól néz ki, (mondjuk egy ruhabolté) nagyobb eséllyel fogsz ott vásárolni, mert tudat alatt tudsz róla, hogy ha a reklám/hirdetés igényes, a ruhák is azok. nem foglalkozok marketinggel, közöm sincs hozzá, de ezt már így fiatal fejjel is felfogom, hogy ebben a mai világban már minden csak a pénzről szól.
-
törölt tag
"de az is simán elképzelhető, hogy maga a steam keze van a dologban: mennyi oldal, fórum, hírcsatorna foglalkozik most ezzel?"
Azt azért nem tartom valószínűnek
"sok. elég sok. ez csak reklám a steamnek."
Persze, és ha az terjed, hogy pár kis pattanásos arcú fektette meg, akkor az miért is jó? Egyébként is minden fórum foglalkozik a Steam-mel, és lehet hogy pl pár Ubi-s játékot pont azért nem Steam-es verzióban vesz meg valaki, mert legalább a Uplay ment.
-
mark!
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
törődj bele, hogy valahol hatalmas összeg talált gazdára. és nem kell itt a konkurenciára gondolni, lehetett volna az fb is, de a google is. de az is simán elképzelhető, hogy maga a steam keze van a dologban: mennyi oldal, fórum, hírcsatorna foglalkozik most ezzel? sok. elég sok. ez csak reklám a steamnek. de erre hogy ki volt, és ki akarta, szvsz sosem fog kiderülni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Igen, csak ez a 2-3 óra kitűntetett időpontban van, simán felér egy átlagos 2-3 nappal az évben, azt ne feledd.
-
freeknight
őstag
Mindenki állt, nem csak a steam. A konkurencia is. Meg meddig is állt a steam? 2-3 órát? Az év 365 napjából egyetlen rohadt napot sem tesz ki az összes ddos támadással töltött idő. Ha megfektetik mondjuk 2-3 napra, na az már teljesítmény lenne, meg arcvesztés gabenéknek, de ez így? Lepkefing. Továbbra sem értem, ezért a pár órácskáért ki fizetne nagy pénzeket.
-
elithun
őstag
Helyreállt minden. forrás
-
törölt tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Ilyenkor persze automatikusan előjön, hogy vajon melyik konkurens bérelte fel a csapatot, a zombihálózatának használatára. Mivel pedig már több saját klienst is nyújtó vállalat van, nem is olyan egyszerű rájönni. Na meg előbb el kell a támadókat kapni, ami még sokkal, de sokkal nehezebb lesz. Itt most egyrészt rengeteg pénzt veszít a vállalat, másrészt komoly presztízsveszteség is, mert még a tiniknek is leesik, hogy a zsebpénzüket rendszeresen betolják, és bármikor járhatnak úgy, hogy időlegesen elvesztik teljesen a saját játékaikat. Most például offline sem lép be. Mivel nem ajánlja fel.
-
mark!
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
élnek ezen a bolygón olyan emberek, vannak olyan cégek, amik nem szeretnék a Steam-et a globális ranglistákon tudni. hidd el, van aki pénzeli őket.
ha képes lennél ilyenre, pár millió dollárért megcsinálnád te is. (nem ócsárolni akarlak, nem ismerlek, de gondolom innen nem sokaknak menne egy ilyen kaliberű dolog
) -
freeknight
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
De akkor magyarázd már el kérlek, hogy mi ebben a profit. Nem trollkodok, tényleg érdekel.
Ki fizetne ezeknek? Leállítanak valamit, eddig oké, pl é-korea fizetne, hogy kikapcsolják az usa légvédelmét stb. Csakhogy abban erősen kételkedem, hogy erre képesek lennének ezek a kis csicskák. Másvalaki meg ki adna pénzt nekik? Az oké, hogy feltörnek valamit, megszereznek bankkártya adatokat, de ennek semmi értelme. -
NandoXXL
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
És az mitől lehet hogy napok óta 99% tovább nem tölti le a játékokat?
-
törölt tag
Na, az előbb jó volt fél percre, aztán fogta magát, kijelentkeztetett, és most megint nem lehet becsekkolni.
-
Pocok256
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Eszméletlen pénzek vannak egy ilyen mögött és itt nem a steam ddos rol beszélek hanem egy olyan zombie hálózat mögött ami képes a steamet is megfektetni. Ennek a squadnak, hogy ilyen ereje van és ilyen nyíltan tudja prezentálni olyan pénzügyi értéket képvisel amit láthatóan te nem nagyon tudsz megérteni, de hidd el akik jártasak ebben azoknak igenis sokat jelent egy egy ilyen akció
De ez a publikus topik nem alkalmas a dark web kivesézésére 
Maradjunk annyiban, hogy nem kis cserkészek poénos szórakozása és nem is morális elvek miatt történik ez. Hanem kőkemény profit miatt.
-
csadi0011
őstag
Hasznos volt ez a steam leállás. Én kaptam achikat. "Új tétel elérhető a raktárban "Porszívócső", "Partvis" "

-
-
Scholes9
nagyúr
Régóta nem használom a Steamet, ezért most meglepődve olvasom, hogy mi történt

-
VGYke
addikt
Sziasztok! Persze visszaolvastam! Valakinél már működik a Steam?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DragoonFly
üzenetére
Alapvetően még a frissen telepített Win10-et állítgatom.
-
törölt tag
Beleírtam inkább a címbe, hátha így nem lesznek felesleges kérdések.
-
mark!
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
az a baj, hogy ez nem így van azért
semmit sem tudnak velük kezdeni, nem hülye ez a lizard squad. valamI céljuk biztos van, ha más nem keresztbetenni a steamnek/felvágni hogy mit tudnak. én sem örülök ennek, nem tudok játszani, de valami oka csak van, gondolom nem azért csinálják ezeket mert unatkoznak. -
[Prolixus]
addikt
Áldott legyen GabeN neve.

-
DragoonFly
csendes tag
IZGI mikor jön vissza

nem létezik h ezzel töltjük az estét
-
SpongyaBob
veterán
nálam is jó már..
-
asuskiddd
tag
Nálam jó.
Fellélegezhetünk. -
-
mark!
őstag
Kész, ez meghalt. De ez így nem vicces, hogy PSN meg LIVE megy még. Ilyenkor érzem hogy konzolt kéne vennem, de karácsonyra kérni már késő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keIdor
titán
Ezeknek a majmoknak amúgy mi a céljuk ezzel évről évre?
-
törölt tag
Gyerekek mi van steam-el? Gaben sem veszi már fel a telot.
-
Legalább annyi változás már történt, hogy abszolút nem reagál márt ha ráklikkelek, meg sem próbál bejelentkezni

-
tomsolo
addikt

-
[Prolixus]
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Mert meghalt a Steam. Teljesen. Támadás érte a GabeN HQ-t.
szerk: mire megírok 1 sort, 5-en válaszolnak. jó, mert nem pörög mindenki ezen a témán.

-
Adebayor
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
olvasd el az elözö 20 hsz-t

-
csokinick
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Senkinek nem működik, áll az egész vagy 1,5 órája.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Néhány hozzászólást érdemes visszaolvasni

-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Bait?

-
elithun
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
DDoS-olják az egészet, nem nálad van a baj.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Win10 HOME friss telepítés. Steam-et telepítettem, be is lépett első alkalommal, még egy játékostárssal is chateltem.
Következő indítás óta nem akar csatlakozni, csak offline módban indulna. Hálózati hibakereső tippek linkje és az oldal szövege:
An error occurred while processing your request.
Reference #97.7b7ffea5.1482516555.119c67ClientRegistry.blob átnevezve ClientRegistry.blob.old-ra, de nincs változás.

-
djdream
csendes tag
valami támadás lehet akkor a háttérben? mikorra állitják helyre vajon??
-
djdream
csendes tag
Sziasztok! mi van a steam-el??? valaki tud valamit. Total war-ozni szerettem volna de nem jó valami. uninstaláltam vissza akkor se müködik valami. valami ötlet??
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

végett, kiváló ár-értékű ajándékot találtam magamnak karácsonyra. A probléma ott kezdődik, hogy ahol vettem a játékot van digitális kód is, ahol kihangsúlyozzák, hogy csak GOG.com-on lehet beregisztrálni, azonban volt dobozos változatuk is, ahol semmi ilyenről szó se esett. Amikor elmentem a boltba direkt(!) rákérdeztem, hogy Steam-en be lehet-e regisztrálni és az eladó nagy mosollyal nyugtázta, hogy persze, ám amikor kinyitottam a dobozt a következő felirat fogadott a regisztrációs kulcs felett, "GOG.com játékkód" és természetesen nem tudtam beregisztrálni a játékot Steam-en. 

( webes felület bejön)
amúgy nincs min csodálkozni, steamen tömörítetten jönnek le a motyók, nyilván a proci tömöríti ki.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)