Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Kiderült már milyen hősi üzenet átadása a cél a DDoS támadásokkal?

-
--Rawlings--
tag
3 mp kellett volna, hogy lejöjjön az AOE2HD, most nyomhatnám offline. 8 igazi ember van körülöttem, de azok olyan furák, én inkább ostromolnék.
-
szaszyka
senior tag
Nem megy a steam, nem tudok játszani

-
djculture
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
DDOS támadás állítólag ma már nemfog menni szerintem.
-
Źşë'
addikt
-
tomsolo
addikt
Ubinál a szervíz megy de a store szintén le van rohadva.
-
asuskiddd
tag
Meg akartam venni a Lego Batman 2: DC Super Heroes, és tényleg nem tartalmazza a 2 DLC-t? Külön sem lehet megvenni őket....

-
peterm711
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Tehát másnál sem működik
Jó tudni. -
Spet
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Most engedik le a fáradt gőzt

-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Meg van rekt-elve.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#90783) Spet

-
Tényleg, ha offline módban szerzek acsit, azt megkapom, ha online leszek?
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy Steam controller vásárláson, mert az Xbox360 controllerem rendetlenkedik. Viszont az egyik barátom beleültette a bogarat a fülembe, mégpedig, ha nem steames játékkal játszom, akkor ugrott a controller "támogatása", és nem lehet az adott játékkal játszani ami steam támogatás nélkül fut? Ez igaz?
Köszönöm
-
MrTwister
őstag
válasz
üzenetére
Még mindig jobb mint ez a meleg sale!

-
fanfany65
tag
Először szerettem volna online játszani erre meghal az egész!!Ez égi jel,hogy ne próbáljam többé!!
Mindenkitől elnézést kérek miattam van az egész!!

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Maximum Forró sale-lel tudok szolgálni.
-
energy4ever
addikt
Latom masnal se mennek a dolgok.

Az a nagy ossze visszasagu kb mindenes learazas meddig fog tartani?
Melo kozben jott ertesites csomo mindenrol, az egesz kivansag listamat learaztak, csak mivel hazaerve jottem ra, hogy nem megy a steam, igy felek kifutok az idobol, es mar nem lesznek learazva.
-
Out
addikt
Lehet menni kifele a jó levegőre focizni!
-
SP4C3
veterán
Szóval nem nálam a hiba: [link]
-
Tanisz
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi

-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A kereszthalált inkább kihagynám.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ez csak online gamer apokalipszis. Van itthon egy 24 portos switch-em, szóval LAN party-t akár tudnék is szervezni. Valahonnan csak el kell kezdeni újjá építeni a gamer társadalmat.
-
xrace77
tag
Valaki(k)nek nem tetszett az idei Winter Sale.

-
tomsolo
addikt
Teljes csönd.
-
M4XP4YN3
tag
Öcsém, lemondják az RX 480 rendelésem, másrészt aktiválni akartam a Rise of The Tomb Raider 20 Year Celebrationt, mert olcsóbban találtam máshol, erre bedöglik. Duplán tökön rúgás, ez az! Mindig a pénteki napokon történik velem balszerencse...
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy gog-on vásárolt játékot, nevezetesen a Witcher 3-at át lehet aktiválni steamen?
A steamen vásárolt Witcher 1-et tudtam aktiválni gogon, a 2-őt már nem engedte, nem szerette a kódot
Köszi előre is.
ui: persze feltételezve, hogy működik a steam, nem úgy mint most

-
Ryder62
őstag
"Nem lehet csatlakozni a Steam hálózathoz."
Hát persze, vásár van. Lehet hogy megint meghekkelték a szervereket.
-
vndlczndr
tag
Pont amikor akciós lett a Kerbal Space Program... Ez nem lehet véletlen!
-
törölt tag
Jöhetnek a "mi van a steam-el?" hozzászólások.
De még a steamstat.us is nehezen jön be.
-
zseko
veterán
Jó, vásárlás gombra kattintás után jutott eszembe, hogy nem-e van (volt...) a játékból goty vagy hasonló verzió... Ügyes vagy zseko...

-
ayo
veterán
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
teljes más a két rész, szerintem youtube-on nézz rá.
-
Out
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Inkább a Zero-val. "Történelmileg" ez az első rész.
Azért nem kezdtem még el én sem a sorozatot, mert nekem még drága ez a rész
-
SH4D0W2011
őstag
Van itt Resident Evil fan?

Nem igazán ismerem sajnos ezt a sorozatot, de a VII. rész demója - bár állítólag nagyon más, mint az eddigi részek - meghozta a kedvem, és szívesen megismerkednék a játékokkal. Melyikkel érdemes kezdeni? Resident Evil / biohazard HD REMASTER esetleg? -
EVL2
aktív tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Ma nálam is jelentkezett a probléma. Feltelepítettem a most ingyenesen megszerezhető GRID-et és nem jalnadó 1080p-be menni. A választható felbontások között 1080p nincs is. Ha véletlen rájöttél a megoldásra kérlek majd írd meg. Addig én is keresgélem mi a frász lehet ez.
Több Steam-es játékom van most telepítve és azoknál hála az égnek nincs ilyen. minden más remekül működik.
-
flymi
addikt
Üdv!
Lenne két kérdésem...

Az egyik, hogy GTA IV-et lehet-e regisztrálni steam-en? Dobozos verzió természetesen.
A másik, hogy mire jók a játékkártyák amik a raktárban vannak? Van kerek 30, abból kettő "Test of Time (Játékkártya)", amit most kaptam a legutóbbi vásárlással. Mit csináljak ezekkel?
Valaki elmagyarázhatná mire jók ezek.Előre is kösz a segítséget!

-
Vertigo18
addikt
Nekem így sem működik sajnos. Amikor belépek, átkattolok a piac oldalára, de ott is be vagyok lépve. Ha ott kilépek, majd újra be, akkor sem kerül el a SIH ikon mellől az OFF felirat.Köszönöm, sikerült. Úgy csináltam, hogy amikor még nem voltam belépve, ott rámentem a piacra és ott léptem be.
Köszönöm a tippet még egyszer!

-
yozsee11
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ezt meg lehetne oldani például úgy, hogy ilyenkor ha refundolsz egy játékot 2 hétig nem veheted meg újra, és giftben sem kaphatod meg.
-
Urguru
aktív tag
Az árak végig maradnak vagy naponta lesznek más akciók is karácsonyi vásár alatt?
-
Źşë'
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Szia, picit megkésve de itt le van írva minden pontosan.
-
Vertigo18
addikt
Az nekem mitől lehet, hogy Chrome alatt a Steam Inventory Helper ikonja mellett van egy kék "off" felirat és el se érem a feuture-öket?
-
bul07
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nem tudom lehet csak simán elírás és jan 2 akart lenni, és javítani fogják
De ha megmaradnak azután is hogy nem lehet majd kapni akkor elméletileg emelkedni fog az áruk
De hátha Csaba majd benéz mert ő a piac guru
De ha valaki fórumon biztos infót talál erről akkor ne tartsa magába
-
De4d
őstag
Van egy 4es szintű társ accountom, most van a sale és napi 2+1 kártyát lehetne kinyerni szavazásért.
Mégse adott egyet se.
Túl alacsony szintű lenne? -
bul07
nagyúr
válasz
Chiller
üzenetére
Na igen ha veszel hozzá kártyát akkor nem
Én a hét elején kiraktam 14 kitűzőt jól el is adtam a téli kártyákat mert úgy számoltam hogy napi 3 lesz, buktam is rajta eddig darabján 0,03€
Csak ugye az a gond ha megtartom és tényleg vége ahogy szokott vásár +1 nap akkor a végén nagyon be fog esni az ára
Jó lenne biztosat tudni
-
Chiller
őstag
Nem lenne hülyeség, ugyanis amit jelvénykraftolás után kapsz ajándékként, azzal egy hétig semmit sem tudsz kezdeni (trade/market). Így legalább az azokból jövő feleslegeket is el tudod adni/cserélni.
Én például a salet eleve 20 winter kártyával kezdtem (direkt erre időzítettem a kraftolásaimat).
-
bul07
nagyúr
Kérdés
Létezne hogy a téli vásár kártyák megmaradnak február 2-ig?Mert a kártyánál
Érvényesség vége: 2/2/2017, 6:00:00 PM -
zseko
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Hát, valamihez kell az öt euro az fix, csak nem emlékszem mihez

Más, úgy néz ki, lehet ha akarnék se tudnék euróban fizetni innen, nem igazán akar a kosárba berakni semmit, vagy nullát, vagy be sem tölti. Össze akartam hasonlítani a font és euro árakat, de míg az angol acc hiba nélkül fut, az otthoni szaraxik, főleg a kosárnál.Na csak összejött:

13€ különbség van a kettő között, szerintem átváltom a fiókomat fontra. Na meg a kártyák is ezen gyűljenek már akkor
-
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni:
Adott az Assassin’s Creed® III játék(de Uplay-en lett letöltve) és most szeretném megvenni a Season Pass-t(de Steamen).
Össze tudom hozni a kettőt avagy sem.Azért kérdezem, mert a Steamen letöltött Ubi tartalom látszik Uplayen, de fordítva nem.
Előre is köszi,
gaben -
Gabesz87
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
És hol találom a profil linkjét?
Ezt megtaláltam, csak épp most nem reagál
Csak pörög és pörög 
(#90698) zseko
Most vásároltunk, tehát ez a feltétel is teljesült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valaki elmagyarázhatná mire jók ezek.

eami