Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Pár napja volt egy Win és egy steam frissítés is, és azóta az xbox one kontrollerrel nem tudom behozni az overlay-t nagy kép módban. Előtte működött, a regedit-ben 0-ra állítottam a megfelelő értéket (UseNexusForGameBarEnabled). Ezzel lehet valamit kezdeni? Win 10 64bit.
A segítséget előre is köszönöm!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
Több variációban megnéztem a dolgot és kiderült, hogy normál nézetben a shift+tab-ra sem jön elő az ovarlay, abszolút nem működik, pedig mindenhol be van kapcsolva. Amit a napokban csináltam: vga csere, driver teljes ddu, legújabb nvidia driver fel, afterburner + riva tuner ss újratelepítve. A fentiek közül esetleg tipp, hogy mi okozhatja az overlay eltűnését? Első körben a steam frissítésre gyanakodtam, de akkor valami más blokkolhat.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz FollowTheORI #92197 üzenetére
Letiltottam mindkettőt, steam-et újra telepítettem és csak annyit értem el, hogy elveszett az összes képernyőmentésem, az overlay nem jött helyre. Nem is értem, hogy egy uninstallal miért töröl minden user datát a steam, vagy legalább figyelmeztetne!
-
morfondőr
őstag
válasz morfondőr #92198 üzenetére
Próbálgattam az új vga-val a játékokat és újabb érdekes dologba futottam: a Batman Arkham City játékban működik minden gond nélkül az overlay! A többi telepítettben (Rise of the TR, Witcher 3, Batman AK, GTA 5 stb.) pedig nem. Mindegyikben külön-külön is engedélyezve van az átfedés!
-
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #92219 üzenetére
Olvass vissza egy fél oldalt, ugyanez a problémám, de nem sikerült rá megoldást találni! Nálam is van olyan játék, amiben tökéletesen működik az átfedés, de a legtöbben pedig egyáltalán nem! Ha sikerül kitalálni, hogy ezt mi okozza kérlek jelezd itt is!
-
morfondőr
őstag
-
morfondőr
őstag
válasz default. #92348 üzenetére
A játék exe-jét be tudod tallózni a steam-be és onnan tudod indítani, de az eredeti kliens (pl. uplay) akkor is fog indulni. Steam-en nem lesznek achivementek, játékidőt sem fog számolni, uplay-nél viszont az overlay működni fog, scrennshotokat is tudsz csinálni a steam-el!
És ha már itt tartunk: hozzá adtam a steam-hez a fenti módon az Andromédát, Origin-ben kikapcsoltam az overlay-t és először működött a steam-el a screenshot, de azóta nem akar. Az Origin-ben pedig nincs lehetőség képernyőmentésre, az ansel pedig pl. átvezetőknél nem jön be, meg macerásabb, ha csak egy pillanatképet akarok. Valakinek sikerült origin-es játékkal működésre bírni a steam overlay-t?
(#92349) default. az ha jól tudom úgy működik, hogy a steam-en megvásárolt ubisoft vagy EA játékokat be tudod importálni az ő kliensükbe, de visszafelé nem működik, tehát ha uplay-en vagy origin-en van meg a játék, nem fog teljes értékűen bekerülni a steam fiókodba, csak a fenti betallózós módszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
válasz vaakuum #92353 üzenetére
Nem olyan régen egy kollégámnak adtam egy steam kulcsot, akkor hoztuk létre az acc-ját és csak az az egy játék került rá (bundle-szökevény). Ő nem tudott engem felvenni barátnak, én viszont megtaláltam és be tudtam jelölni. Ha a te acc-od nincs valamiért korlátozva, akkor elvileg te fel kellene tudnod venni a fiad barátnak. Max várj egy kis időt, hátha később fogja csak listázni a barátkeresőben!
-
morfondőr
őstag
Ha egy ismerősömnek megosztok egy játékot family share-el, és én közben egy másik játékkal szeretnék játszani, akkor őt ki fogja dobni a játékból, vagy csak akkor ha a megosztott játékok valamelyikét indítom? Gondolom az előbbi, de hátha valaki jártasabb ebben a témában!
-
morfondőr
őstag
Köszi a válaszokat, gondoltam, hogy túl szép lenne, ha egyszerre többen játszhatnánk egy fiókkal! A társaságból csak én vagyok gyűjtő, de így akkor maradnak nekem a játékok!
-
morfondőr
őstag
válasz Robokutya #92446 üzenetére
Ha a saját fiókodon elindítasz egy játékot, akkor tiéd a prioritás, mások nem játszhatnak semmivel, vagy ha épp játszanak, akkor 5 perc után kidobja őket a játékból.
Egyébként, ha bele gondolsz a valve sem ellensége önmagának, ha engedné, hogy egy időben többen játszanak egy fiókkal, akkor összebeszélnek 20-an vagy 100-an és egy játékot vesznek mindenből és mindenki játszhat a fiókkal kedvére. A family share arra való, hogy a családon belül (pl. 1 pc-t feltételezve) ha a gyerek, vagy tesó, vagy apuka oda ül a gép elé, akkor a saját fiókján játszhat adott játékkal, saját mentése, haladása acsijai lesznek. Amikor rákérdeztem én is sejtettem, hogy nem fogja engedni, hogy egyszerre többen játszunk, csak megerősítést akartam.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz bepken #92448 üzenetére
Ha ezzel trükköznek, hogy többen használnak egy fiókot offline módban, akkor nincs kilátásban valami retorzió, ha kiderül (ban pl.)? Volt már ilyenre példa? Tavaly nagy divat volt ez az antidenuvo, ami hasonlóan működöt, egy emberke 1-2 dolcsiért megosztotta a fiókját, játékát és offline tolhatta több ezer játékos, aki fizetett. Én nem próbáltam, de ebből nem lett balhé? Valahol azt olvastam, hogy egy javítással ezt kilőtte a steam!
-
morfondőr
őstag
válasz kisselandras #92543 üzenetére
Én már találkoztam olyan játékkal, aminél elvileg nincs cloud save az áruház szerint, kilépés után mégis megjelent a szinkronizálás felirat. A legegyszerűbb, ha a könyvtár nézetet jobbra falül listára állítod és megnézed, hogy van-e felhő ikon a cím mellett!
-
morfondőr
őstag
válasz Corleone33 #92567 üzenetére
WUT??? Azonnal el kell küldeni a gift-et? Azért attól függetlenül, hogy olcsóbb régiókban felvásárolt játékokat adogatják így tovább, elég sok olyan lehetősége is lenne a gift-nek, ami az eredeti szándékkal megegyezik, vagyis azzal, hogy tényleg ajándékba adsz valamit! Pl. a gyerek szülinapja jövő hónapban lesz, de a kinézett játékra jön egy akció és apuka gyorsan megveszi, majd a nagy napon elküldi. Nem beszélve a csere-beréről, ami nehogy már ejnye-bejnye kategória legyen! Értem én, hogy így több profitot remélnek, de ahogy már leírtátok, ezzel csak a kulcsboltok felé terelik a népet!
-
morfondőr
őstag
válasz [Prolixus] #92611 üzenetére
Én azt tartom valószínűbbnek, hogy a kiadók fizetnek a valve-nak, hogy a játékaik az ő rendszerüket használják, de ez csak morfondírozás részemről!
-
morfondőr
őstag
válasz pixta78 #92683 üzenetére
Nem csak a kézbe símulással jobb, hanem sokkal precízebb és finomabb az irányítás a One kontrollerrel! Fps-ben is sokkal kevesebbet bénázok vele! Viszont az tény, hogy a 360 kontroller masszívabbnak tűnik, aki dobálózik a kontrollerrel, annak jobb választás lehet!
-
morfondőr
őstag
válasz wanted5 #92710 üzenetére
Nálam is fordult már elő, hogy HDS nem jelzett hibát, mégis minden nagyobb állomány írás/olvasás közben random megállt a folyamat, és eltűnt az adott meghajtó a winből, csak újraindítás után látta újra. Kiderült, hogy a sata kábel volt hibás, csere után minden probléma megszűnt. Persze ez csak tipp, lehet nálad nem ez lesz a hiba, de a steam-nek mindenképpen fel kellene ismernie a megfelelő helyre bemásolt játékkönyvtárakat!
-
morfondőr
őstag
válasz Baxo89 #92728 üzenetére
Szerintem pont a legutóbbi frissítés miatt lett az, hogy nem tudod a raktáradba tenni, mivel megszűntették a giftek tárolását. Ha elfogadod, akkor a saját könyvtáradba kerül a játék! Azt nem tudom, hogy ha elutasítod, akkor azt más be tudja-e majd aktiválni Még esetleg azt meg lehet próbálni, hogy a gift linket elküldöd a barátodnak, hátha ő el tudja fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
válasz Baxo89 #92731 üzenetére
Hát két lehetőség van szerintem, ha elutasítod:
1 - ahogy írtad, várólistára került a gift és elutasítás után újra felhasználható
2 - elutasítás után a link nem fog működni, és a gift vissza kerül az eladó raktárába.
Esetleg a hardveraprón keress valakit, aki árul pár száz forintos gifteket és beszéld le vele az ügyet, hogy ki akarod próbálni a dolgot. Persze gondolom az árát el fogja kérni, de így biztosra lehet menni! A Kinguinos eladóval nem hiszem hogy meg fogod tudni dumálni, ha nem sikerül beaktiválni.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz Ga3rieL #92739 üzenetére
Telefonon letöltöd a steam app-ot és ott kedvedre vásárolhatsz és használhatod a különböző fizetési formákat. Másik lehetőség, hogy telefonon megnyitod a böngészőt és belépsz a steam fiókodba weben keresztül, ahol szintén tudsz vásárolni.
-
morfondőr
őstag
-
morfondőr
őstag
Kulcsot nem lehet ellopni a steam-ről esetleg gift-et. A kulcs, ha be van aktiválva, onnantól az végleges. Vagy nem steam fiókról lopták el? Ha tudod valahogy bizonyítani (számla stb.), hogy te vetted a kulcsokat, akkor meg lehet próbálni leírni a supportnak, hátha segítenek.
-
morfondőr
őstag
válasz férfiállat #92910 üzenetére
Elvileg folytatnia kellene onnan, ahol abba hagyta. De a letöltésekben mentél rá a szüneteltetésre, vagy csak egyszerűen kiléptél a steam-ből? Ha az utóbbi, akkor lehet az volt a gond!
-
morfondőr
őstag
válasz vorosmarti #93500 üzenetére
Amúgy meg nem is tudom, hogy hány magyar szinkronos játék létezik egyáltalán, ami hivatalos fordítás. Az utóbbi 10 évben én biztos nem találkoztam ilyennel!
-
morfondőr
őstag
Ezt a booster pack-ot jelzi értesítésként a steam? 22-es szintű vagyok és nekem még sosem esett (vagy még nem vettem észre).
-
morfondőr
őstag
válasz Hauptmann #93627 üzenetére
Nálam minden feltétel adott, amit leírtál és mégsem kaptam még soha booster packot, csak gem-ekből csináltam! 150+ játékom van, van amit megjelenés után 1-2 hónappal vettem meg és mégsem jött semmi! Esetleg az hatással lehet rá, hogy legtöbbször kulcsot aktiválok és nem közvetlenül a steam-ről veszem?
-
morfondőr
őstag
válasz gyugyo79 #93631 üzenetére
Én sem fakadok sírva ez miatt, de most csodálkozok, hogy sokan rendszeresen kapják én meg soha! Ha írnék a supportnak, gondolom kapnék egy sablonos választ, hogy így jártam, majd esik, ha esik, nem is töröm magam ilyennel. Inkább a lottón kéne szerencsésnek lenni, azzal többre mennék!
-
morfondőr
őstag
válasz kekesi132 #93656 üzenetére
Ha a rendszermappákban mókolsz, hiába vagy rendszergazda, akkor is megkérdezi a win! Első körben próbáld rendszergazdaként futtatni a steam-et: steam.exe-re jobb gomb, majd futtatás rendszergazdaként!
-
morfondőr
őstag
Másnál is eltűntek a summer sale-es kártyák? Maradt még pár darab, gondoltam eladom, vagy bezúzom gem-nek, de mára eltűntek! Nem aug. 5-ig volt határidő, hogy lehet vele kereskedni?
-
morfondőr
őstag
Elvileg úgy kellene működnie, ahogy szeretnéd! Nekem van olyan játékom, amit az otthoni PC-n és laptopon is játszok, és mindig a legújabb mentéssel kezdem. Az zavarhat be szerintem, hogy az egyik gép mac, lehet nem is kompatibilis a PC-s mentés vele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- SörcsaPH!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 4000D Digitális fényképezőgép
- Core i5-4460 processzor, GIgabyte GA-H97-HD3 alaplap, 16 GB DDR3-1600, és 1TB HDD eladó olcsón
- Eladó használt Schwinn Csepel bicikli
- Eladó Samsung Galaxy A22 (SM-A225F/DSN) fehér
- HP ProLiant DL ML Gen8 Gen9 Gen10 SFF 2.5" SAS SATA HDD SSD Caddy tray keret tálca 651687-001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest