Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz Delávégá #100005 üzenetére
Az, hogy a játékosok helyett részvényeseknek készülnek a játékok, nem teszi ezt kisebb, vagy lényegtelenebb problémává, a másik része meg már meg lett válaszolva:
"a nagy többség nem tudja, hogy mi volt a steam indulásakor" de tudjuk,egyszer már túlestünk ezen, a Valve gyakorlatilag felhagyott a játékfejlesztéssel és a boltból él.A létezése függ tőle, ezért elemi érdeke fenntartani, minden megfontolás szerint hatalmas felhalmozott tőkével mögötte
Miért is kell a bizalmi lottót újra eljátszani a bevált megoldás helyett? Az összes kockázat át van rád tolva ha nem vetted volna észre, zéró előny, vagy kedvezmény mellett, az összes kényelmetlenséggel, mindezt csak azért, hogy a kiadóknak több pénze legyen, Epic meg baltával kifaragjon magának egy nagy szeletet a digitális forgalmazás tortájából.És szerinted ez hiszti.
Jobbak vagy olcsóbbak az Epic store only miatt a játékok? Nem.
Akkor miről beszélünk még?[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Csapoati
nagyúr
Én is pont ezt vallom. Ha játszani akarok egy játékkal, és csak XY Store-ban elérhető, akkor ott veszem meg. Minden más csak hablaty meg önjelölt Robin Hoodkodás, ami már rég nem a játék öröméről szól. Ugye a torrent nem opció, már csak azért sem, mert azzal aztán tényleg a fejlesztőket büntetjük igazán (ha máskülönben jó a játék). Ha a Tencent-Epic által felvásárolt csapatok szar játékot készítenek, hát nem kell megvenni őket, ez ilyen egyszerű.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
vg
addikt
Mi volt? Én máig emlékszem, mert a half life 2-vel telepítettem a steamet. Mellesleg az 2004-ben volt, amikor itthon nagyrészt még betárcsázós internet volt és nem volt olyan szinten az egész internet mint ma. Semmi kedvem nincs feladni a 15 éves profilom és az azon lévő soksok játékom egy másik platformért, remélem megérted.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Delávégá #102681 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs, hanem azt, hogy azon kívül vállalhatatlan. Chat funkció is van, azzal az én részemről nincs gond, de ezen kívül az epices GUI egy vicc. Nagyon sokat elfoglal a képernyőből, mégis alig van kiírva valami infó, rengeteg az üres felület.
Valve is meglépett egy hasonlót tavaly, csak steamen nem olyan rossz a helyzet, de az előző GUI kétségkívül hasznosabban kitöltötte a képernyőt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gyugyo79
addikt
válasz Delávégá #102694 üzenetére
Ami egy évvel később jön az valószínűleg már akciósan és nem drágábban jön ki mint megjelenéskor. Ha mégsem akkor is feltételezem aki várt már egy évet az pont egy akcióig is várni fog mert már nem azon múlik. Tehát a később drágábban elmélet nem feltétlen jó. Még ha lehetnek is kivételek ritkán.
Szóval ha valakinek annyira nem is fontos az a játék, hogy meglegyen megjelenéskor akkor már kb. mindegy ....[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz Delávégá #103544 üzenetére
A lehetőség megvan régiózár alkalmazására a kulcsoknál is, a kiadón múlik hogy milyet generál. Ezért nem tudod az új játékok 15 dolláros orosz kulcsait beaktiválni pl.
Ha jól rémlik az Injustice eredetileg kapható volt nálunk is, csak később vették le amikor felmerült hogy törvényekbe ütközik.
Így a külsős bolti példányok kulcsai amik megjelenéskor forgalomba kerültek sem tartalmaznak magyar tiltást./s
-
válasz Delávégá #103544 üzenetére
A régiózár nem e miatt van, hanem az árazásban és adózásban levő különbségektől, és nem a Valve hülyesége, mert nekik is csak egy púp a hátukon, hanem a kiadók erőltették a Valve-ra (ill. részben az országok is az adózás miatt).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
CooLM@$TeR
tag
válasz Delávégá #107574 üzenetére
A mobilos appban írtakat én így értelmezem:
Ha van net a telefonodon, akkor a QR kód beolvasása az elsődleges opció.
Ha nincs net a telefonodon, akkor marad a Steam Guard kód beírása.
A #107559-es hozzászólásban látható ablakban lehet(ne) választani a két opció között.Nekem viszont egyikre sem kíváncsi a login authentication. A PC kliensben megadom a jelszót, és felugrik a mobil appban a #107564-es hozzászólásban látható ablak.
Rányomok az approve-ra és kész ennyi, se QR-t nem adtam meg, se Steam Guard kódot. Senki más nem jelezte a fórumon, hogy hasonlóan működne nála ez a funkció. Nálam pedig mindegy egyes beloginoláskor ugyanez a helyzet áll elő. Ezért zavaró ez a folyamat számomra.@bepken:
Ahogyan te is írtad régebben, az appból való kijelentkezés csak úgy lehetséges, ha leválasztod a Steam Guardot, de régebben ilyen esetben1-2 hétre felfüggesztették a marketplace hozzáférésemet. Ezért most csak letöröltem az applikációt, majd letöltöttem és újra feltelepítettem. Az első loginkor kérte a Steam Guard kódot, de mivel értelemszerűen nem volt mit beírni, ezért smsben kértem egyet. Sajnos továbbra is a geolokációs hülyeségre kíváncsi csak, szóval feladtam a próbálkozást. Talán jön egy frissítés és megoldódik ez a probléma, vagy valaki talál rá megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest