Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hát azért volt már ellenpélda :/ ... de az a sima volt hál isten és nem a Definitive

-
asuskiddd
tag
Úgy értem, ha mindenképpen a Definitive Edition-t szeretném megvenni magyarul, akkor csakis a Steam-en érdemes?
-
[Prolixus]
addikt
-
PhilBrick
őstag
-
asuskiddd
tag
Csak a Steam-en megvehető Dishonored: Definitive Edition tartalmaz magyar nyelvet?
-
underdark
aktív tag
hali
szerintetek lesz valami akcio fekete penteken? -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én a játékosokról és nem a kiadókról beszéltem.
By thhe way , valóban nem lennének ilyen esemény, de én csak hülyültem.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
alratar
üzenetére
Mámint mi, ha ingyenes hétvége után is tolható lenne a játék vásárlás nélkül? Persze, csak akkor egy szem kiadó nem csinálna ilyen akciót.
Nekik nyilván azért jó ez, mert ingyér sokan kipróbálják, aztán ha már az így beszívott játékosok 1%-a veszi csak meg, már akkor megérte. Viszont nem véletlen, hogy olyan játék, amiben nincs erőteljes multi fókusz és a single rész kitolható 8-10 óra alatt, szinte sosem kerül be ilyen ingyenes hétvégés akcióba... -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
By the way, nem lenne rossz a játékosoknak.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
BenQhunria
üzenetére
Addig ingyenesen játszható/kipróbálható. Utána ha továbbra is akarsz játszani vele, ugyanúgy meg kell venni a játékot. Ez is csak egy promóciós fogás, nem "jótékonyság". Viszont mindenki jól jár vele, neked van alkalmad fizetés előtt kipróbálni a játékot, és eldönteni, hogy meg akarod-e venni vagy sem. Amióta nincsenek demók gyakorlatilag, erre nem nagyon van lehetőség...
-
cyberkind
félisten
válasz
BenQhunria
üzenetére
Ingyenes hétvége volt aminek lassan vége.

-
BenQhunria
tag
Akkor rosszul értelmeztem és csak 10 óráig ingyenes?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BenQhunria
üzenetére
Szóval ha jól értem, úgy akarsz játszani vele, hogy később sem veszed meg?

Ha jól értem amit akarsz, akkor arra a válasz: Megveszed. Máshogy sehogy. Szép is lenne, ha az ingyen hétvégés játékokat meg lehetne szerezni "örökre" fizetés nélkül...
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Ugye most ingyenes a Tom Clancy's Rainbow Six Sieg és szeretném berakni a könyvtáramba , de most nem szeretném telepíteni , hogy tudom megoldani , hogy ha később szeretnék játszani akkor csak telepítenem kelljen ? -
SityiSXT
őstag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy az adott játékot elsőnek mindenképp online kell indítani - utána megy offline is.
-
Vadernagyúr
senior tag
Köszönöm a segitséget

-
KubanitoS
veterán
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Igen, menni fog. Van offline mód a Steamben.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
ez játék függő, vannak amik netkapcsolatot igénylő DRM-el vannak ellátva, ez az adatlapjukon fel van tüntetve ha ilyen. a steamet viszont lehet offline módba állítani.
-
Vadernagyúr
senior tag
Én még nem igazán értek a steam-hez.. Az lenne a kérdésem,hogyha letöltök egy játékot,akkor az utána futni fog internet kapcsolat nélkül is? Csak mert eléggé lassú netem van,fölösbe meg nem szeretnék fizetni egy játékért sem,ha utána nem futnának

-
SP4C3
veterán
Dirt 3 Complete Edisön FOR FREE, még másfél óra hátra, ha esetleg valaki akar rajta spórolni 29,99€-t.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Hát gyorsan megvizsgálták és gyorsan elutasították.

-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha benne vagy a 14 napban, akkor attól függ, milyen supportost fogsz ki. Ne füzz hozzá sok reményt, de megeshet, hogy megkapod.
Nekem volt olyan, hogy megvettem egy játékot, de időm sem volt letölteni sem, kicsúsztam a 2 hétből pár nappal, közben a reveiw-ok totál elvették tőle a kedvem. Kértem refundot, "hátha..." alapon, és vissza is kaptam az árát. -
Jinxb1rd
addikt
Nem tudom ismeritek-e a Silent hill: Homecoming című játékot, játszottam vele 5 órát és kértem rá refoundot. Mennyi az esélye hogy megadják? Radnom crashel a játék, optimalizálatlan. Béta jellegű, csak megpróbáltam vele játszani mégis...
-
xrvman
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi, akkor a korlátozás a kártya átadásra is vonatkozik.
5 € kell betenni, vagy elég ha kisebb összegért is de vásárol valamit? Pl 1,5 € értékben.
Legalábbis régebben elég volt valamit vásárolnom. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Adva van egy új Steam felhasználó, 0 szint és korlátozva van, mely úgy oldható fel, ha 5 $ betesz a fiókjára.
Telepíti a Dirt 3 Complete Editiont, mely most ingyenes a Humble Bundle-n.
Ha esik kártya azt át tudja adni a barátjának? -
csaba951
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ahogy elnézem a hozzászólásokat, Nvidia kártyán (valószínűleg) alapértelmezetten be van kapcsolva a TXAA élsimítás. Ez rögtön a törtedékére (<50%) csökkenti az fps-t.
"A VOID Engine egy csomó PC-s optimalizálást nem kapott meg"
Ha ezek (jelenleg) nem léteznek a PC-s engine-ben, akkor nem is lehet őket használni. -
Agyzuzo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Már megint nem tudom mi ez a sírás, 50-60 fps-el fut nekem Ultra beállításon UHD-ben (belső tereken fix 60 fps, külső tereken tud beesni néha 50 alá).
Kifejezetten jól fut, sokkal jobban mint a Maffia 3 vagy a Quantum Break. De még a Mankind Divided-nál is. És bitang jól néz ki.
Néztem én is a Steam-es hozzászólásokat, de kicsit nehezen hiszem el mikor valaki odaírja egy 6700k-val meg 16 giga DDR4-el és 1080-as kártyával hogy 20 fps. Az nem tudom mi a f*szt (már bocsánat) csinál meg milyen 32x élmosást kapcsolt be, de nekem egyszer nem esett le 20 fps-re. -
[Prolixus]
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Vagy még akkor sem. Reagáltak egy steam-es posztban a PC-s problémákra. Arról, hogy az ő játékuk sz@r egy betűt nem írtak implicite sem (explicit kijelentédssel persze hogy ezt nem fogják konstatálni). A javaslatok: Csekkold, hogy a legfrissebb-e a driver, Windows stb. Plusz ha nem megy így sem, vedd lentebb a felbontást. LOL. Botrány a köbön.
-
csaba951
veterán
válasz
gyimger
üzenetére
Gyakorlatilag botrányos állapotban fog megjelenni a PC verzió! Semmiképpen ne rendeld elő. Fél év múlva lesz belőle valami, talán... Ráérsz akkor dönteni, hogy adsz-e pénzt az akkori állapotért.
-
prtvlogan
aktív tag
A Humble Store ingyen Dirt3 -at ad. Dirt 3 " Limited Time"
Nézzen rá, akit érdekel. -
gyimger
őstag
Srácok, még nem refundoltam Steamen soha. Nagy parasztság lenne megvennem a Dishonored 2-t, hogy megnézzem magamnak ezt a bizarr gépigényt igénylő játékot, hogy aztán visszavetessem? Mit szóltok?
-
cyberkind
félisten
Az Idle Master még mindig ajánlott program, illetve ha igen akkor van hozzá leírás, vagy nem bonyolult dolog használni?
-
cskamacska
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Egyébként ebben az a poén, hogy pont a Gonosz Tengelye könnyebbült meg a hírek hallatán, gratulált az új elnöknek, és ha az új vezetés is úgy akarja, akkor az utóbbi hónapok háborút ígérő feszült keménykedése helyett békés évek köszönthetnek a világra.

-
SP4C3
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Idiocracy

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
genndy
addikt
válasz
zoli121
üzenetére
Azt már SenorGrande írta, nem én, de elvileg működhet. Elkezded szedni, leállítod, kimásolod valami biztonságos helyre az .acf-et, törlöd az addig leszedettet, bemásolod a játékot (nézz utána a pontos könyvtárnévnek), bemásolod az .acf-et, elindítod a letöltést. Elvileg így működnie kéne, de speciel a GTA V nincs meg, kipróbálni nem tudom.
-
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Ha Steam-en vetted, ÉS 14 napon belül történt a vásárlás ÉS ez idő alatt a két óra játékidőt nem haladtad meg, lehet kérni refundot (visszatérítést) a supporttól (a Steam Support oldalára külön kell regisztrálni). Mivel ez inkább multis játék, ha nincs benne arcpirítóan sok óra, érdemes egy próbát tenni, egyéni elbírálás is szóba jöhet. Ha viszont máshol vetted és kulccsal aktiváltad, akkor tényleg nem tudsz mit tenni.
(Szerk.: amíg gondolkoztam, megelőztek)
-
genndy
addikt
válasz
zoli121
üzenetére
Ha valaki elküldi neked a Steames GTA V .acf-jét, és azt meg a játékot bemásolod a megfelelő helyre, akkor sok letöltéstől megmenekülhetsz.
(#89937) SPucu: ha közvetlenül a Steamen vetted, vagy vették neked, és még nem játszottál vele túl sokat, akkor van refund, visszakapod a vételárat. Van erről részletes FAQ is a Steamen valahol.
-
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Csak olyan játékot tudsz cserélni, amit giftként (Ajándékként) veszel az áruházban. A már beaktivált játékok az accounton maradnak örökre (törlést lehet kérni a supporttól, de el is lehet rejteni a könyvtárból, ha valamiért nagyon zavar).
A market zár ennyi idő, de mobil hitelesítő aktiválásával (ami kvázi kötelező már) ha jól emlékszem csak 7 nap a tiltás.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
létezik elvileg egy olyan funkció,hogy el tudok egy játékot cserélni valakivel,másra.ez hogy müködik?tényleg van ilyen?
találtam egy piac funkciot a steamben,de most azt irja hogy nem használhatom,mert nincs steames vásárlásom 30nap és 1 éven belül.veszek valamit,vagy töltök fel pénzt,ez nem gond,de ha jol értem csak 30 nap mulva tudom használni ezt a funkciot?
köszönöm. -
zoli121
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Akkor most helyre teszem a dolgokat
Volt egy úgymond téves vásárlásom és Social Clubról letölthető eredeti fájlok megvannak. Szeretném újra megvásárolni a játékot máshonnan ezért kérdeztem hogy melyik lehet jobb választás. Szóval a Social Clubról letöltött játék megvan és ezt akartam átvinni Steamre ha lehetséges 
-
SenorGrande
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
Nekem ez nagyon kusza. Az eredeti hsz alapján arra tippeltem, hogy mindkét verzió megvan neki, és nem akarja Steamen újból letölteni; a végén meg már azt kérdezi, melyiket érdemesebb megvenni. Tippre Rockstaros warezverziója van, és azt akarja a jövőbeli vásárlásnál felhasználni.
A hsz-em megállja a helyét, Steames eredeti játék(ok)hoz fel lehet használni a máshonnan származó fájlokat.
-
genndy
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Egyedül akkor sem tudja megcsinálni a Rockstaros GTA-jával, mert nincs honnan .acf fájlja. Én erre válaszoltam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni hogy a GTA V-t letöltöttem a Rockstar oldaláról és ezeket a fájlokat Steam-re átvinni hogy ne kelljen ismét onnan leszedni?
-
KubanitoS
veterán
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Meglestem, madzagossal műxik, szóval ment is a rendelés.

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
A steam link is annyi.
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Foloslegesen nem fogom harmadjara/negyedjere is koptatni a billentyuzetet...
-
válasz
maross
üzenetére
Írtam a supportnak a kulccsal kapcsolatban, és ezt kaptam :
"NOV 08, 2016 | 11:54AM CET
Paula replied:Hi,
Your purchased keys never expire and can be activated at any time. However, we strongly advise you to activate your keys within 60 days of purchase as it might be troublesome replacing your keys should there be issues.
Thank you."
-
KubanitoS
veterán
-
regener
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
-
[Prolixus]
addikt
Whoah, steam store főoldal átesett egy elég radikális update-en.
-
edgR
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Már nem, de korábban létező címet aktiválni még lehet. Ezzel nem lesz gond szerintem.
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Mukodik, es vanilla dying lightot fog aktivalni, ami magaval vonja azt hogy automatikusan enhanced dying light alapverzio fog indulni, mindenfele dlc nelkul.
-
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
bontas nelkul ne tarold az indiegala kulcsokat, x ido utan mikor "visszaadjak a felhasznalatlan kulcsokat a kiadonak" mar nem lehet kibontani. redeemeld es mentsd egy valahova textfileba. ha lehet redeemelni, es megjelenik a steam key, akkor tuti mukodni fog.
-
-
edgR
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Úgy tudom, hogy 60 napig garantált az aktiválási lehetőség. Nekem még több évvel ezelőtti aktiválatlan kulcsaim is működtek, de azt hiszem, hogy 60 nap után már nincs reklamációs lehetőség, ha nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/CwcNjCkXcAA4b4f.jpg)
eami