Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 among many
tag
Köszönöm a válaszokat!
Tehát 7 nap késleltetés után működik a késleltetés feloldására való késleltetés késleltetésének késleltetése, hogy késleltesse meg ezeket az Isten, mikor a legrosszabbkor jön nekik. Nevetséges. A valve az egyetlen cég, akit ismerek és aktívan és direkt üldözi és lehetetleníti el a felhasználóit.
-
válasz
1 among many
üzenetére
7 nap türelmi idő után lesz jó... onnantól számolva hogy aktiváltad.
(És a másik félnek is ugyanez meg kell legyen.)
-
csaba951
veterán
válasz
1 among many
üzenetére
De ma tetted fel, nem? Majd akkor nem lesz a 7 napos delay, ha már legalább 7 napja be van kapcsolva.
-
1 among many
tag
Üdv!
Probléma:
Doridra feltettem a steam appot autentikáció okán. Eddig nem volt. Telefonszám már régebben volt rendelve a fiókhoz. Beüzemeltem az appot, belépésnél a pc-n kéri a kódot, be tudok vele lépni. Trade esetén droid appon nyomom a megerősítést, működik. Pár kártyát már el is adtam. Ha viszont trade offert küldenék barátnak, még mindig azt írja, hogy nem használtam több,mint 7 napja az autentikációt, 1 nap delay. A hülyéje, hát ezzel léptem be, ezzel tradeltem. Elég biztosan használtam. Akkor most mit?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
És tényleg

-
[Prolixus]
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Bár nem használtam még az 3. opciót, ez nem az szerintem amire gondolsz. Szerintem ez arra vonatkozik, hogy azokat a játékokat amiknél már van 2 óra futási idő kártyázza ki először, majd utána jönnek azok, amelyek még "szűzek", vagy nem érték el a két órát. Utóbbiaknál is max úgy lehet, hogy akkor 2 óráig parallel futnak, utána egyesével. Olyan opció láthatóan nincs, hogy 2 óra előtt és után is egymás mellett történjen a futtatás, annak meg nincs értelme, hogy 2-ig külön-külön fussanak, utána egymás mellett.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére

végül ahogy nézem, az egyenkénti futtatás opció kifizetődőbb
-
[Prolixus]
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Olyat nem is lehet csinálni, amit kérdezel. A 2 órás limit után tudtommal csak külön-külön lehet a játékokat futtatni. A 2 órás limit idejére lehet választani olyan opciót, hogy egyszerre pörögjenek a játékok.
-
gyurkikrisz
őstag
Idle Mastert használjátok? Hogy érdemes futtatni? Egyenként érdemes futtatni a játékokat két óra után, vagy többet egymás mellett?
-
Fortian
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Biztos ezért van mert még nem vettem semmit a sale-ben 
-
-
eami
Topikgazda
válasz
EmptyParadox
üzenetére
vagy ilyen esetben ügyesen automatikusan jóvá lehetne írni a nem daily / flash áron vett játékokra a különbözetet.
-
maross
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ez is igaz..
-
Fortian
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
A játékok miért nem mennek külön szerverről vagy mittudom én miről? Mert ez amit mondtál megértem.
-
-
Fortian
tag
Az rendben van, hogy sale van, mivel én is szoktam pár dolgot vásárolni, de hogy ne tudjak meglévő online gamméval játszani fos sale miatt: steam loby not found felírattal el sem indul. Tényleg összefosta tegnap este magát a steam. Figyelhetnének azért rá h használni tudjam a játékaimat

Az csak hab a tortán h nem lesznek napi leárazások
-
-
Spet
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Mindíg az elején, mert akkor van a legkevesebb belőle, a végére mindenki csak szabadulni fog tőle pár centért.
-
-
Spet
addikt
válasz
Rolix007
üzenetére
A dobozos és a Steam-es verzió között van egy kis különbség. A dobozos verzió csak Uplay-es, míg a Steam-es verziónál a Steam indítja el a Uplay-t és úgy indul a játék. Szóval ha neked Steam-en van meg akkor hagynod kell, hogy lecsorogjon netről.
A CD kulcsot meg a könyvtárad/Játék, jobb klikk menüpontok között kell keresni, de mindenképpen telepítve kell lennie a játéknak vagy el kell indítanod letöltést hozzá (de ez sem működik midnen játéknál)
-
válasz
Rolix007
üzenetére
Ha a telepítéshez kell kulcs, akkor a Steam kliensben a játékot megkeresve a listában, majd rákattintva jobb oldalon van egy oszlop, ahol ilyesmi van, hogy áruház, közösség, stb. Ott kell lennie egy CD kulcs menüpontnak is. Viszont ha lemezről is telepíted, valószínű javítást akkor is fog mellé még letölteni.
-
genndy
addikt
válasz
Rolix007
üzenetére
Ha a Steamens is vetted, akkor sehogy sem látod a kulcsot, nem lehet kibányászni, mert nincs neki. Egyszerűen az acccodra került. Nem tudod telepíteni a lemezről (ráadásul az szerintem Uplay-es, el se fogadná a Steames kulcsot).
(#88267) olly: igen, van még SAM, megy vele a farm. Az hogy mennyire biztonságos, te döntsd el. Én még soha nem láttam negatív hírt róla ezzel kapcsolatban. Egyszerre úgyis csak egy játékot érdemes futtatni, mert többnél hatványozottan lassabban esnek a kártyák. Előny, hogy telepíteni a játékot nem kell.
(#88268) ProEvoFan: nincsenek külön akciók, amiket most látsz az lesz végig. A főoldal változik csak naponta változik, hogy mi a "kiemelt", de annak az árra nincs hatása.
Elvileg kiadók akciózhatnak külön a salen belül rövidebb ideig, de nem tartom valószínűnek hogy lesz ilyen. -
edgR
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Add el, amíg még ér valamit.
-
olly
aktív tag
Tudom millió egyszer voltam már és, hogy unjátok

De mi a legegyszerűbb és (legbiztonságosabb) módja a kártyák kinyeréséhez?
Régebben volt valami steam achievement manager vagy mi. az még él? jó megbízható?Választ előre is

-
Csapoati
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Kizártnak tartom.
-
gyurkikrisz
őstag
Trading Cardokat mikor éri meg eladni? Később még megy fel az áruk?
-
bul07
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Szerintem nem azért mert másodregre venné valaki, mert azt így is megtudja tenni, sőt ezzel a 5$ tiltást is feloldja
Szerintem azért mert sokan így tudták kiszedni azt a kis pénzt amit kártyával összeszedtek, és ugye az nem friss forrás a steam rendszerébe
Én is így csináltam, megvettem mikkor akciós majd ment is az apróra árában, én is jól jártam meg az is aki lemaradt az akcióról és kellet neki a játék
De most főhet a fejem hogy tudom kiszedni azt a pár eurót.(Ide írtam volna még de biztos hirdetésnek ment volna és ajjaj
)Játékot magamnak nem veszek mert Steam-es játékkal nem játszok, EA játékokkal játszok
Battlefield 1-re szántam a kiszedett összeget mert ilyen olyan hírek alapján Prémiummal együtt lesz vagy 30e Ft -
Rolix007
csendes tag
Sziasztok gyors kérdés, haver megvette dobozosan a TC - The Division játékot, ahhoz volt egy cd kulcs, eddig oké, én megvettem steamen de a lassú netem miatt nem túl gyorsan jönne le a játék (22 óra), ezért próbálkoznék az ő dvd i telepítésével, de a steamen nem találom sehol a Division cd kulcsomat, ami meg persze kellene a telepítéshez, a mappájában a steamnek valahol meglehet? vagy hol keressem?
előre is köszi a segítséget
-
csokinick
csendes tag
Netbankon keresztül a menüben Betéti kártyák, hitelkártyák menüpont alatt webKártya adatoknál tudod megnézni a kártya adatait.
Ugye értelemszerűen utalsz rá pénzt (a 7*24 órás kártyák közötti utalás opcióval) majd a Steamen belül már pontosan nem emlékszem, de talán hitelkártya/bankkártya opciót kiválasztod és bepötyögöd utána az adatokat.
Úgy rémlik ennyi.
Ui.: Szerintetek várható, hogy a Far Cry 4-et leárazzák 75%-ig?

-
Jofi81
őstag
Szeretném megvenni ajándékba a CS:GO-t, ami nekem már megvan, de nem engedi, nem tudom kiválasztani, hogy gift legyen.
"Counter-Strike Global Offensive "%s" can only be purchased for your own account at this time."
Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem is fogom tudni megvenni a sale ideje alatt?
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Ez Steam leárazás engem is megérintett, és vásárolnék 1-2 dolgot. Olvastam, hogy OTP-s WEB kártyával lehet fizetni, de köszönhetően a tapasztalatlanságomnak, ismeretlen számomra, hogy mit hova kell írni, illetve hol találom a hozzá tartozó adatokat. Online OTP-s fiókom van, de maga a WEB kártya fizikailag már nincs meg. A Steamen belül ott akadtam el, hogy a vásárlásnál kéri, hogy milyen típusú a kártya. Kéri a számát, amit a kártya fizikai hiányában csak ONLINE OTP-s fiókból kellene kiolvasnom, de ott nem találom a leírásban, illetve a lejárati dátumát sem. Tudna valaki ebben segíteni, aki járatos a témában? -
-
Out
addikt
6,72 eurót sikerült elköltenem. Ki VÁSÁROLT ennél kevesebbet?

-
SyriusEzo
csendes tag
Sziasztok!Egyik barátom,velem együtt megvásárolta a Rainbow Six Siege Starter Edition-t Steam-en.A játék letöltésénél kiírja,hogy: meghatározatlan hiba Valami megoldás? Előre is köszi!

-
Arkennys
addikt
Van itt aki steam walletről rendelt már steam controllert? Ha igen, lenne hozzá kérdésem, amennyiben nem gond.
-
bepken
veterán
ez a summer sale 2016 kitűző mit ad, ha elkészítem? kapok egy kupont meg valami hülye szmájlit, ha jól sejtem....jobban járok, ha túladok rajta, igaz?

-
Qmi
tag
CS:GO akciós ára szerintetek menni fog lejjebb is? Az tervem, hogy kivárok és egyet beújítanék ha még olcsóbb lenne.
-
Mostanában nem böngészgettem, így a belépés is érdekes volt (a guard kódra először azt mondta, hogy nem oké, kértem újat, akkor 500as hiba, frissítésre pedig bent voltam...), de a felfedezési lista negyedik eleméig két "Sorry...heavy load" üzenez volt. A harmadiknál meguntam. Majd holnap. Be kell lőnöm ezt a mobil hitelesítőt is, mert különben nehéz lesz eladni a kártyákat.
-
bul07
nagyúr
Mondjuk a CS GO-t miért nem engedi ajándékként megvenni?
-
Szokás szerint teljesen instabil a Steam webes felülete...
-
BMS
őstag
hali
meddig tart ez a steam leárazás?
-
batman91
őstag
Nekem is azt írta, hogy a vásárlás nem jött létre forduljak a steam supporthoz. De pénzt nem vont le a számlámról és a kosárban is ott vannak a termékek. Akkor ez most azt jelenti, hogy próbáljam újra? Nem fog duplán levonni tőlem?
-
Vertigo18
addikt
Nah ERRE leszek most nagyon kiváncsi!

A végére csak sikerült megvennem, eljutottam a postacímig, sőt, hozzátette az említett postaköltséget, így 55 € lett végül a controller. Aztán, amikor rányomtam a vásárlásra, kiírta, amit eddig ezerszer az elmúlt órában, hogy nem sikerült a tranzakciót feldolgozni, majd próbáljam újra.
Visszalépve a főoldalra a Kosárban még mindig ott virít az 1 tétel, viszont levonta az 55€-t és kaptam 4 kártyát...

Ezek szerint boldog tulajdonosa lettem egy controllernek...?!

-
Vertigo18
addikt
Köszönöm szépen, remélem is hogy így lesz, ha egyszer túljutok a "Hiba történt a tranzakció feldolgozása közben" szövegen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
gyugyo79
üzenetére
Múltkori akciónál utánanéztem a szállításoknak:
Magyarországra nekem 15,8€-ra számolta a postát

- Ausztria: csak 8,9€ a postaköltség
- Angoloknál pedig 7,4£
- Németeknél 6,89€
- Íreknél 13,3€
- Amerikán belül 11$
- Talán a Görögökhöz drágább: 24€
- Illetve Kanadában: 25$Mondjuk érdekes hogy hozzánk ennyire drága a többi viszonylag közeli országhoz képest
-
Vertigo18
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Hogy minek tettem szóvá? Csakis a hagyományok miatt... Minden évben szóvá teszem!
Visszatérve: most beugrott egy pillanatra, hogy 38€, de természetesen esélyem se volt. A postával is számolok, olvastam kb. egy hónapja , amikor itt ki volt vesézve, hogy honnan mennyi a posta, de tudom, hogy úgysem nagyon vásárolnék már steamről, viszont az ott lévő egyenlegemet se kezdem kimenteni. Az azonban biztos, hogy sosem adnék ennyi pénzt egy kontrollerre, így sosem lenne ilyenem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Vertigo18
üzenetére
Ha nem ma kezdted, akkor meg miért tetted szóvá? 100% volt az esélye annak, hogy így lesz.

Amúgy meg tudjátok mikor vennék Steamen 25-€ért Witcher 3-at... Dobozosan (extrákkal) volt 6k márciusban, azóta meg már 4-ért is láttam.
maross: Na akkor meg pláne... 2x annyiért csak a steames achik miatt szerintem nem éri meg. A GoG Galaxy egy egész jó kliens, na meg a dobozoshoz jár soundtrack cd meg papír térkép is.
-
sensejke
aktív tag
OK Gaben

-
Vertigo18
addikt
Steam controller is 38-at ír ki, már venném is... ha lehetne!

Tudom, ne 19.01-kor próbálkozzak!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mindegy, nemszámít.

-
Hinnye, Arkham Knight Season Pass 9,99...már veszem is...ha összeszedte magát ez a fos.

-
-
bul07
nagyúr
Nézetek rá a raktáratokra mert a nyári kártyákat visszavágta a piacról a raktárba (nekem igen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos ezért van mert még nem vettem semmit a sale-ben 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)