Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
A napi ajánlatról meg annyit kérdeznék, hogy az Operation Flashpoint: Red River játékot egyáltalán játssza még valaki multiban manapság?
Régen is gondolkodtam már rajta, de a -80% egyben bíztató (anyagilag) és elgondolkodtató (használhatóságilag/élvezhetőségileg) is. -
olly
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
nekem akkor szokta felfüggeszteni, hogyha nincs elég helyem (akkor hiába indítóm el újra nem indul)
Bár 0.1mb-nál ez nem valószinű
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
nalam suspend-en segiteni szokott, ha megallitom, majd ujra elinditom
-
FehérHolló
veterán
Crimecraft Gangwars letöltése olyan fél napja suspended. 0.1 MB lenne még vissza belőle.
Lehet valamit tenni, vagy várjak? (Local environment és a célmappa cseréje nem segített.) -
olly
aktív tag
én most próbálom ki: 2 gép fel veszem magamat bartának aztán pvp mecs.. meglátjuk sikerül-e

-
ProEvoFan
nagyúr
RACE 07 boltólható más játékra

várom a PÜket! -
FZoleee
tag
25 perc után meglett a 10 assist, kaptam is érte 1 db szenet
Ha egy másik steam accal belépek, de ugyanarra a rise of immortals accountra, akkor vajon megadja a másik steam accountomnak is az acsit? -
HS 2142
őstag
-
válasz
Nordic
üzenetére
Én is kb. 2 óra szenvedés és 3 5vs5 meccs után szálltam ki, a legjobbam 8 assist volt, egy embernek lett meg a 10 assist és mellékesen mi nyertünk, menjenek a fenébe
Le is töröltem, nehogy véletlenül visszataláljak
BigBlue69: te meg őstehetség vagy akkor, ilyen 40 perces meccsek voltak, de annyi idő alatt nem sikerült
-
Zamery
senior tag
50% OFF Eufloria kupon kell valakinek? Ezt kaptam 3,5 óra szenvedésért a Rise of Inmortals-ban.
-
BigBlue69
őstag
Van egy "eladó" ArcaniA – Gothic 4 és egy CivCity: Rome
És egy HL2-m.. ha valakinek még nincs meg..

-
Rent
senior tag
de jó, hogy nem tudok reggelni rise of immortalsban, mert nem megy a regisztráció....
ha másnak használnám a rise of immortal akkját, megadná az acsit az én steamemre?

-
HS 2142
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Kezdj egy másik vásárlást és amikor listázza az adatokat ott lesz a payment method sornál, hogy change.
(#13779) Rabbitf_24: Jó kérdés, mert most nincs akkora túlterheltség, meg arra más hibaüzenet is szokott megjelenni.
-
Rabbitf_24
addikt
Hi
hol tudom változtatni a kártyaadataimat a steamen belül?
Vásárolni szerettem volna, de a rendszer azt írja ki, hogy a kártyaadataimat nem fogadta el a rendszer...
Kössz. -
ProEvoFan
nagyúr
Call of Duty 4: Modern Warfare 75% kupon cserélhető, de nem másik kuponra
így 6.25 euró lesz a játék -
lordjancso
senior tag
Van egy -50%-os Dungeon Defenders kuponom. Biznisz tárgyát képezi.
-
rt06
veterán
válasz
üzenetére
ha mar csoves jatek, akkor szakadt csoves
-
bul07
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszönöm kihagynám , ez tényleg a csövesek legalja (szerintem)
Nekem amúgy mostanában nincs szerencsém az ilyen játékokban , két hete nyertem két mozijegyet a Álcák csapdája című filmre , ma(csütörtökön) kaptam meg a jegyeket, na mondom megnézem hogy Debrecenbe mikkor vetítik, hát látom hogy már nem vetítik, egyetlen CINEMA CITY vetíti még a Aréna, kösz tőlem 250Km
, így postázom az unokatestvéremnek hátha ők még elhasználják -
Ilsyde
őstag
Nekem is meglett de nehéz szulés volt. Annyi idiótát kifogtam csapattársnak hogy nem igaz...
Végul a PH-s csoportból segítettek ketten. Koszi mégegyszer.Ráment pár órám, természetesen szenet kaptam. Hát ez nagyon nem érte meg, foleg hogy 4 óra múlva mehetek dolgozni

-
bul07
nagyúr
Sikerül végre
Ere dobot egy szenet, mondjuk a kuponnál még mindig jobb, de végre valami csöves játékot is adhatna -
Na, megvan a Rise of Immortals achie, kb másfél óra volt, és kaptam érte egy 50%-os L4D2 kupont.

-
Murder3
addikt
33%-os id super pack

-
Lacee1986
senior tag
Kinyitottam az első játékom.

The First Templar - Steam Special Edition
Ha valakit érdekel, szívesen cserélem más játékra!
-
Varoz
addikt
Ezeknek a kuponoknak mi értelme amúgy?
Én is kaptam 2-őt, egy Valve 50% meg egy Blood Bowl Legendary Edition 50%.
Alapból 50% kedvezmény van, akkor ez a halottnak a csók kategória.FehérHolló
Ja. Látom most már. Átsiklottam felette.
Így már valóban van értelme is. 
-
JSaN
addikt
15 perc alatt meg lett a rise of immortal, azon mar meg sem lepodok hogy csak kupont kapok.
-
Murder3
addikt
2v2-be nem jöttök 4-en ott 1-2 elrendeznénk az assistoakt
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ez válasz volt
Én pénzért vettem. Mindkettő demoját próbáltam de az, hogy egy TD-s játéknél fix helyre lehet csak pakolni a tornyokat nekem már alapból bukta. Igaz A Sol-t is fel kellett tolni legnehezebbre hogy kihívás legyen de akkor izzadtam rendesen a wawek alatt.Szerk: Az előző játékmagasztaló írásom linkje nem jó
Itt a helyes: [link] -
olly
aktív tag
hát ez nem a mi napunk, meg csináltam a
Rise of Immortals küldit
erre kaptam szenet, 7db szén beváltom és
50% OFF Solar 2

-
KubanitoS
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Szerintem 6x kenterbe veri a Defense Grid-et.
Ezt az egyet nem hiszem. Nincs ennek a kijelentésnek köze ahhoz, hogy ingyen kaptad a játékot?

-
Doki16
addikt
Ezt nem hiszem el. Kraftoltam 2x7 szenet erre kaptam mindkettőért Victoria II kupont ami 60%-os. Szóljon valaki akit érdekel.
-
Ilsyde
őstag
Megy a Rise of Immortals, lehet gyulekezni! Pont idoben, épp most vertem fel a szomszédokat az ordibálásommal (bit trip runnerrel játszom
) -
sagem
addikt
Na megcsináltam a mai free achit, szeretem a stílust, bár a LOL nálam a kedvenc, ez meg nem azt majmolja, de mind1 is többet ugysem játszom vele

Sajna megint csak kupont kaptam, akinek esetleg kellene egy ilyen 50% OFF Back to the Future dobjon rám egy privit 1 db szénért pl. vihető

Akinek meg nem megy a mai free: annyi a lényeg, hogy 10 assistot kell csinálnod. Assist = nem te ölöd meg az ellent, de nem sokkal a halála előtt te is sebzed, magyarul legyél, pl a "puskás" fazonnal" és lődözd az ellent, csak arra figyelj, hogy ne te öld meg..

-
bul07
nagyúr
és hogy csináltad írd már le a menetét
hol mit kell nézni nekem eddig hármat már megadott de pont nem azt ami kelet
Tomb Raider/Gold Digger/Double bot killer
Amúgy az nem lehet hogy csak sikkeres pálya befejezés után adja be(#13738) Vasinger!
Hát elindítottam a játékot vagy 10x 15x és egyszer jó lett, jobb alsó sarokba lesz a belépés gomb azóta ki se léptem -
olly
aktív tag
nekem még mindig nem akarja megadni a spiral knights-es dolgot, pedig már vagy ha 200szor nem próbáltam akkor egyszer sem!
A játék kiírja hogy elértem de a steam nem hajlandó!
Több képpel is tudom bizonyítani, hogy elértem! -
törölt tag
Kemények ezek amai Update-ek Steam-en. DX: HR pl 312byte-ot frissített.
-
Ilsyde
őstag
Van egy 75%-os Napoleon Total War kuponom (Steamen csak 50%-kal olcsóbb) ha valakit érdekel.
-
Varoz
addikt
Ha a steam-en vettem egy játékot, azt bárhol feltelepíthetem? Fel rakhatom-e két gépre? Vagy ez, hogy van?
Ja meg még eszembe jutott egy kérdés. Magyarítás telepíthető a játékokra? Nem számít illegális módosításnak? Nem szeretném ha letiltanának.jer1cho és JSaN
Értem, köszönöm.
-
scorpy02
aktív tag
Az achievement-es játékok végig akkora százalékú kedvezményen maradnak január 1-ig, mint amennyit elsőre megkapnak? Konkrétan a Defense Grid érdekelne, hogy 23:00 után is marad-e 75%-on?
-
-
bul07
nagyúr
pontosan mit kell csinálni a Rise of Immortals játéknál mi ez a
Szerezz 10 segítést egyetlen meccsen.
mi a tök az a segítés -
Murder3
addikt
válasz
üzenetére
mikor mások meg kapnak heroes 6-okat meg valve packoakt meg AAAAAA+ kategóriás címeket úgy még jó, hogy
főleg ha pl vki első ingyenes achijára kapja meg, más meg mondjuk összeszenvedi a 7-et és craftol magának egy 25%-os valve kupont hát még szép h elégedetlenkedünk.... -
Asbee
veterán
Valaki ismeri a Sol Survivor-t? Azt kaptam játéknak

-
JSaN
addikt
kraftoltam 7 szenet, na mit kaptam?
szar max payne kupon -50%
De ahogy olvasom ma mindenki szinte csak kupont kapott kraftolasert, valve is elmehet oda ahova... -
olly
aktív tag
cserélném:
50% OFF Runespell: Overture
25% OFF Bethesda
50% OFF Valvekuponokat 1db szénre

-
Murder3
addikt
50%-os bit trip kuponom bármi másra cserélném szénre vagy értelmesebb kuponra

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Elden Ring
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...annyit nem ér nekem az achi.

Végul a PH-s csoportból segítettek ketten. Koszi mégegyszer.

Így már valóban van értelme is.
5 vs 5 meccsre menjetek, ott gyorsabban könnyebben gyűlik az assziszt, és ahogy írtam is, az a lényeg, hogy ne te öld meg az ellenfelet, de nem Sokkal a halála előtt megsebezd legalább egyszer! és ezt 10x..

eami