Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montebá
tag
Ez sem egy zökkenőmentes start katt
Ilyenekből ez alatt a pár óra alatt is előfordult pár, már mindenhol néztem, legfrissebb driverek, és régen ugyan ezen a gépen tökéletesen ment. Remélem megoldódik idővel.
Üdv -
hash99
senior tag
válasz Montebá #45051 üzenetére
Nem tudom milyen winfost használsz de ha win7-et ott nekem régen előfordult hogy le kellett szednem directx packot mert a régebbieket nem tartalmazta se a win se a vga driver és nem működött egy-két játék. Esetleg próbld meg lehet segít. Win8 alatt nem voltak ilyen gondok.
Ha jól tudom az sc2 még direcx 9-el megy szval elképzelhető hogy a directx 9-ed nem up to date csak a direct x 11-ed amit ugye nem tud használni.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
oxox
addikt
uj szezon 3v3-ba silverbe sorsolt
csunya vagyok de elvezem...masodik meccsre terrant kaptam fajnak...komolyan mondom, ugy porogtem terrannal, hogy buszke voltam magamra . Persze mar az elejen eldontottem 3reaperrel, mert szetszivattam oket, es akkora gazdasagi hatranyba vertem oket, hogy onnan mar csak bukni lehetett volna...bar silverligaban ket hikomat csapattarsal nincs biztos gyozelem. de duborgott a gazdasag, nott az army, es az upgradek is szepen alakultak...jo volt.a besorolo meccsen meg zerg voltam...majd 500unitot morfoltam ...kaptunk az elejen egy komoly pusht, de az agressziv eco + a ling+bling+muta atment mindenen kesobb.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van itt aki laptop-on játszik ezzel a játékkal?
Csak azért kérdem, mert szeretnék venni egy lap top-ot, és nagyon fontos lenne számomra hogy olyat vegyek, amin az SC2 tökéletesen fut, mivel ez az egyetlen játék amivel játszok pc-n.
Ezért segítséget szeretnék kérni, olyat szeretnék ami 4v4-be vagy 8-as FFA ba is viszi a játékot FHD-ba max-on.
Viszont azt se szeretném hogy feleslegesen erős legyen a gép.
Letudnátok írni nekem, hogy kb milyen felszereltségű laptop-ot kellene vennem?
Kell az I7, vagy elég az I5? GT750m-nél kell erősebb gpu? Ha igen mennyivel?
Azt tudom hogy ssd-n sokkal jobban fut a játék, meg hogy 4 gb ram elég neki.
Eddig ezekkel a gépekkel szemezgettem:
Lenovo y50, Lenovo y510p, Lenovo y580, DELL Inspiron 7537, ASUS N550JKMinél olcsóbban úsznám meg, ha lehet.
Vagy esetleg ha tudnátok ajánlani egy laptop-ot amin a leírtak alapján tud futni a játék és nem kerül 300000Ft-nál többe az is jó lenne.
A segítséget, és a választ előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
törölt tag
válasz Pöttön #45055 üzenetére
barátnőm laptopján, egy Dell 7720-on fhd felbontáson, de erősen butítva néha elég szépen leesett az fps. 1v1-re ideális, de a 4v4 szerintem kiakasztaná pláne az általad felsorolt elvárásokkal.
Véleményem szerint multiban veszélyes a magas beállítás, rengetegszer azon kaptam magam anno, hogy elbambulok a hatalmas csaták közben és kb mindent elfelejtek.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz xavix13 #45057 üzenetére
Oda már tapasztalatom szerint max grafon egy 4500Mhz körülre húzott i5/i7 proci simán kell. Itt már AMD nem tud labdába rúgni, mert az optimalizálás hiánya miatt 2 mag fölött nem skálázódik a játék már érdemlegesen. Csak az egy magra jutó minél nagyobb erő kell neki, ott meg az intel fölény van. 3570k@4500Mhz egy 3vs3 replay nézés közben.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
hobizoli
nagyúr
válasz kovsol #45058 üzenetére
ahelyett, hogy egy patch-l megcsinalnak, hogy hasznaljon tobb magot is a CPU-bol...nem?
mint anno a Quake3-nal, hogy Palomino/Toroughbred/Barton core K7-s CPU-kban nem hasznalta alapbol a SSE-t, hiaba is ismerte a CPU azt, aztan egy par 100kB-s file utan jééé mar ment is, es 15%-t gyorsult a gamevagy max kozben lehet virust keresni meg videokat tomoriteni is, regen ugyis arra verte a nyalat mindenki a HTT-s P4-knel.
mondjuk nekem 1920-ban megy a jatek 560GTX-l, de nagyon ritkan van hogy beszaggat, amikor 2v2 jatekban osszes egysege egyutt van a kepen egy nagy osszecsapaskor, de ott is szerintem inkabb a VGA a keves, kulonben akkoris szaggatna a jatek ha a tobbi egyseg nincs a kepen, mivel a CPU szamolja akkoris hol vannak, csak nem kell kirajzolnia
több drón kell ;P
-
bodom88
csendes tag
sziasztok. lenne egy olyan problémám ,hogy kb. 2 napja minden harmadik játéknál befagy a kép mikor elkezdődne a játék és semmire nem reagál a játék fut tovább mert hallani csak beáll a kép és csak feladatkezelőből tudom bezárni esetleg másnak is voltak/vannak ilyen problémái mert elég idegesítő, már újra is telepitettem átraktam ssd-re de igy is ugyanugy befagy.
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #45053 üzenetére
Ez nem volt tul vicces.. Tuti nem terran senki a keszitok kozott
Eyesis
-
törölt tag
válasz Eyesis #45066 üzenetére
azért a szkennelős rész szerintem nem volt rossz.
egyébként egy brutál jó tvt Cure vs Salvation, ha valakit esetleg érdekel. a meccs 10 perc körül kezdődik. -
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #45066 üzenetére
Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy miért van ott a 2 observer. Ezt magyarázza meg nekem valaki.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #45071 üzenetére
Te adsz téma ötleteket a videókhoz?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Lokids
addikt
Azt meg tudná mondani valaki, hogy az sc-ben hogy hozza össze az ellenfelet a program?
Csak mert silver vs diamond valahogy nem fer. Oké, hogy annó diamondos volta, de régóta nem játszottam, most a silveresekkel vagyok kb egy szinten, vagy az alatt.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
oxox
addikt
válasz Lokids #45075 üzenetére
ha lejatszottal 200partyt egy szezonban, akkor a rendszer mar tudni fogja hol a helyed....engem meg silverbe rakott, mert kihagytam egy szezont, majd a kovetkezoben csak terrannal jatszottam (azzal meg kutyauto vagyok).
Ma lejatszottam a besorolot, es random fajra mentem...az ellenfelem pechjere toss-t kaptam (ami a fo fajom, es voltam mar dia is). hat szegeny zerg igy nem volt ellenfel...de silver lettem ismet (ennek az elonye, hogy random fajjal is funolhatok majd...es meg nyerni is fogok )Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Ghoosty
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz Ghoosty #45077 üzenetére
Az egy szép rózsaszín cukormázas fánk szerintem.
A sok fecskendő szétszórva a földön a marine előtt is jó kis adalék volt.
Meg a nagy scanelésben a barakkban a ghost a klotyón, aztán a végén mikor szalad el az atomvvillanás elől a talpára ragadva lobog utána a klotyópapír.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
bodom88
csendes tag
sziasztok. az lehetséges ,hogy elkezdtem a rankedet besorolt 1 meccs után silvernek 100. helyre utána még1 win és már gold?
-
mikromanus
veterán
válasz bodom88 #45081 üzenetére
Ugyan én kihagytam jó időt és lehet ez már változott, de season végén le szokták "zárni" a ligákat. Ez azt jelenti, hog yúj season előtt már nem rak se feljebb, se lejjebb, viszont (elvileg) az eredményeidet következő season kezdésnél beszámítja Bár rég volt. Lehet változott, vagy szimplán szenilis vagyok már és nem is épp ez volt régen se.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
hash99
senior tag
Feltűnt már nektek hogy ez a Sacsri gyerek mit művelt 2 hét alatt?! Aki nem tudná egy koreai profiról van szó aki júliustól a myinsanity-nél tolja EU-ban. Ladderen fossá vert mindenkit... 91-19 GM első. Holnapi Dreamhack Valencián fog debütálni a srác kíváncsi leszek ki fogja megállítani.
-
mikromanus
veterán
válasz hash99 #45083 üzenetére
KB hatból egy GM szintű ellen megteszi.
Szép eredmény mindenesetre. Megsasolom mit nyom. Biztos van pár "bemelegítő"' meccse a youtubera feltöltve...Ő lenne az?
Sacsri[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
hash99
senior tag
válasz mikromanus #45084 üzenetére
Igen ő az. "Szarcsi"
Csak még nem friss a profil mert SK1 Telecom csapatba írja pedig már Myinsanity-s.
[ Szerkesztve ]
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban tapasztaltabb játékostól, feljutottam goldba (zergel) , de itt elég sokat vesztek és lenne pár dolog amit szeretnék megtudni. Ha valaki esetleg rámérne skypon vagy tsen, ventrilon kicsit azt megköszönném.
Üdv.: Fl3x
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
föccer
nagyúr
Nézd vissza a replayeket, találd meg azt a pontot, ahol érzésed szerint elbuktad a meccsedet és az ott történteket elemezd ki, miért csúszott ki a kezed alól az irányítás. Nem volt elég jó a gazdaság, supply block? Nem volt AMP elég jól mikrózni? Hiányzott valami az egység kompozícióból? Ha ezeket felfedezed és figyelsz rá, röggzólnek a dolgok, akkor fejlődni fogsz tovább.
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
Na már megint előjött.. a játék megy tovább, hang is van, de a kép először megáll, lefagy, alt tab után meg fekete.. másik vga kártyával is...
Eyesis
-
hash99
senior tag
Sacsri aka szarcsi már bent van a legjobb 4-ben. Az egész verseny alatt eddig egy mapot vesztett. Stephano-t hazaküldte 2-0-ra zvz. Vicces lesz ha megnyeri a debütálásán a tornát MC vagy Hyun ellen.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz hash99 #45097 üzenetére
Jah. ZvZ a következő. ling-bling mikró hegyek vagy kinek van 1-el több roacha.
üdv, föccer
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest