Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
válasz adamkaa777 #38250 üzenetére
Nekem megoldotta, úgy látszik mindenkinék más. Honnan törölted? A dokumentumok/sc2/replays-ból, vagy az accountod replay mappájából?
-
DeckardCain
senior tag
A kieggel kapcsolatban lenne kérdésem. Gépigény változott valamit az alaphoz képest? Megkérdezem mielőtt megvenném. Mert egy ideig maradni fog az őskövület e5200 + HD 4830...
-
Formaster
addikt
válasz DeckardCain #38253 üzenetére
Kissé emelkedett a gépigény, de nem jelentősen.
-
törölt tag
-
BeLucZ
addikt
válasz DeckardCain #38253 üzenetére
Saját tapasztalataim szerint nőtt a gépigény nem is kicsit, eddig nem zabálta ennyire a vgat a játék, jelentős fps esést tapasztaltam 7970-el kb 0 látványkülönbség mellett, nekem kicsit olyan mesterséges szagúnak tűnik az egész. Mondok egy példát van olyan hely ahol kezdéskor a 2.05ös patch előtt 125 fpsem volt, most ugyanott 85 körül van, ez igencsak sok difi, először nem is értettem hogy wtf van....
-
ÁdiBá
veterán
válasz BeLucZ #38257 üzenetére
Én pont fordítva gondolom, ugyan is marhára látni hogy egy két karakter fizikája jelentősen változott.
Nem igazán érdekel, legyen csak szebb ha kell zabálja meg a kártya erejét.
Majd veszünk új VGA-t.
StarCraft 2 HOST akkor is ha új gépet kell venni alá!Marhára tetszik mikor a Hostban *banelingel neki rajtolok a kis földi egységeknek és elrepülnek, szó szerint a robbanástól pattognak el a karakterek. Na, azon szakadtam. Végre valami új ficsőr a játéknak.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
BeLucZ
addikt
válasz Formaster #38259 üzenetére
Én csutka maxról beszéltem 1 vgaval 1920x1200ban, ami annyit takar hogy texture ultra és antiaalias bekapcsolva és extreme profil, amiben elvileg minden maxon van, lehet csak én nem vettem észre, lehet beletolnak vmi vga zabáló ao effektet, de vmitől jelentősen nőtt az igénye fullon, nyilván nem lowon játszom úgy igencsak élvezhetetlen tud lenni
-
zuzu000
őstag
Megy a stream ^^
-
szilva01
őstag
Én meg itt egy csóró mobility radeon 3430-al tolom 370mb vrammal ultra lowon
-
zuzu000
őstag
válasz adamkaa777 #38268 üzenetére
Mondhatnám, hogy gyakorlat kérdése, de nem ^^
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #38268 üzenetére
Rátette a bal klikket a görgőre.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
StarCraft 2 -ben hogy tudok szívet küldeni a másiknak?!
Vagyis arra gondolok hogy pár játékosnál láttam már olyat hogy amikor írják egymásnap Gl and Hf, végére rajzolnak egy szívet.
Azt melyik bill. lehet előhozni?!ÁdiBá
-
nepszter1
addikt
Pl. amikor megtámadnak és az épületeim szürkévé válnak az az használhatatlanná az miért van? Vagy mit tudok ellene tenni nem tudok rájönni ..
A játék nagyon nehéz nekem tényleg rengeteget kell gyakorolni -
föccer
nagyúr
válasz nepszter1 #38278 üzenetére
A P épületeinek psy energiára van szükségük a működéshez, amelyet a pylonok adnak egy bizonyos hatósugárban. Ha egy épület kikerül a pylon hatósugarából, akkor az nem működik addig, amíg azt újra energiával el nem látod.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
nepszter1
addikt
A fejlődésen segítene ha végig vinném a játékot single playerben ?
-
szilva01
őstag
válasz nepszter1 #38282 üzenetére
A kampány szerintem nem segít semmit, főleg ha nem terrannal játszol. A matchmaking menüpontban a legelső kép, normal gamespeed mellett írja hogy mire kell figyelni multiban, azt mindhárom szintem játszd végig azzal a fajjal amivel szeretnél játszani, aztán AI ellen játssz, amíg a csík ki nem maxolódik, Ezután már szerintem neki lehet vágni az ubrankednek is.
-
rt06
veterán
válasz #79621120 #38261 üzenetére
itt a forumon ket ember is arulja egesz jo aron, legalabbis akiktol mar vasaroltak topic-lakok, mindketto olcsobb, es mindketten kuldik a kodot az atutalas megerkezte utan
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
adamkaa777
senior tag
Kuvasz angol kiejtése tök poén Sör mellet élvezhetőbb mint egy esti showder
El. Psy. Congroo.
-
execute93
őstag
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Montebá
tag
válasz adamkaa777 #38286 üzenetére
Ilyeneket miért mondasz? Rá vett a kíváncsiság, hogy belenézzek, és már a hasam fáj a röhögéstől
-
whitezo88
nagyúr
Bronze league Husky kommentárral, végre valami nem pró sorozat 7:30nél még NULLA military egységük van [link] 31/24-es drone szám se semmi... nesze neked mutató, nem is nézi.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #38290 üzenetére
Jessz, ez kell nekem Egyébként jó, hogy az elején lediktálja magának, hogy nem fogja a játékosok vérét szívni, erre a második percben már ezt teszi
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #38292 üzenetére
Meg amikor a DT-k TV-t néztek Asszem ez a sorozat nekem kötelező lesz
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Dimagáék meg 2v2.t játszanak goldosok ellen Szerintem nem teljesen szomjasak
üdv, föccer
-
nepszter1
addikt
Csak azt nem tudom milyen játékosok lehetnek feljebb , broznba mindig kikapok feljutni sose fogok . Naponta 3órát nézek replayeket videókat de semmit se fejlődök kezdem megunni hogy mindig kikapok
-
adamkaa777
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest