Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Konzolokszervize.hu oldalon megerősítették: holnap jön a game futárral mindenkinek, aki ott rendelte. Yeeessss.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
kovsol
titán
Én bármit rendelek mindig ilyen délután 4-6 között jön meg, jó lenne ha megjönni még délelőtt, mert a várakozást nem szeretem Meg tuti amint elmegyek itthonról akkor akarják hozni.
Remélem a single player azért játszható lesz a szerverek állapotától függetlenül. Gondolom lesz nagy ember áradat.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Carasc0
őstag
válasz execute93 #37310 üzenetére
Nem tudom! De elvileg küldenek sms-t hogy kb mikor érkezik meg a csomag. A szállító információs lapján ilyesmit olvastam. Tehát elvileg holnap jön egy SMS valamikor. Elvileg....
Új: jött megerősítő e-mail is. Akkor az SMS is megfog... Remélem.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz kovsol #37305 üzenetére
Erdekes, en meg meszebb lakok (zala) es barmit rendelek (ipon, CDG, pcx) delelott 10-12 kozott mindig itt volt. A diablo 3 volt az elso rendelesem tavaly a meex-tol, az kb delben volt itt, holnap is erre tippelek hogy a korul jon.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Ybron
senior tag
Ő már a host kampányt tolja: [link] szerintem.
-
execute93
őstag
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Carasc0
őstag
Igen épp most láttam egy youtube videón a HotS campaign 1. misszióját. De én nem nézem meg végig. Nem akarok előre mindent látni. Szeretek a meglepetés erejével élni.
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Tuti az lesz az első, hogy végig tolom brutálba a campaign, aztán achievements, persze most nem fogom túlzásba vinni hogy 200+ öljem le insane botot meg egyéb hülyeség amivel csak időmet pazarolom.
-
kovsol
titán
válasz Carasc0 #37316 üzenetére
+1
Na meg én nem koreai nyelven akarom látni, hanem angolul és akkor értem is a történetet.
Én nagyon kíváncsi vagyok mit alkottak történetileg. Tudom van itt olyan aki soha el se fogja indítani a single részt, de én szeretem a háttértörténetet is.May the Force be with you!
-
execute93
őstag
Most kaptam egy mailt a G4S-től.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
GeneraL_XTX
veterán
CD Galaxys-tól jó nagy kuss van, nem kellett volna már átadniuk a futárnak a cuccot?
-
Carasc0
őstag
válasz GeneraL_XTX #37321 üzenetére
CDG-nél kinn van a HOTS lapján hogy vidékre szállítás 13.án legkorábban. Pesten már holnap átvehető.
-
Montebá
tag
Bocs már, de ha haver tegnap rendelte elő a konzolok szervizéből, attól még ő is hnap kapja meg a gamet, vagy esetleg mivel keson rendelte, ezert nem fogja megkapni időben? Nagyon parázik
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Carasc0 #37322 üzenetére
Én ugyan nem vidékre rendeltem hanem pestre Ingyenes szállítás volt
Most nézem:"Csomagküldés esetén a házhozszállítás várható ideje: 2013. március 13., szerda"
Ha holnap nem lesz itt lazán megveszem valahol a digitális változatot azt meg visszaküldöm...
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
ugy felporgott a topic, es olyan tagokkal, hogy csak kapkodom a fejem
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
GeneraL_XTX
veterán
Hajj nem értem ezt a CD Galaxys-t, most nézem a mail-eket és már február 27.-én küldtek egy csomagindítási mail-t, még csomagazonosító kód is van benne,(mikor még csomag sincs ?!) amit lehet a GLS-nél lekövetni.Ott még az van, hogy kiszállítás Március 12. Akkor ezt most hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
HotS DVD magyar box hátlap: link
-
-
Alg
veterán
válasz atidzsiforc #37333 üzenetére
Pokoldenevér? Sőt, Pokol-baseballütő
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
adamkaa777
senior tag
Hali ma éjféltől lehet már tolni a kieget ?
El. Psy. Congroo.
-
Angelo69
senior tag
válasz GeneraL_XTX #37328 üzenetére
Most néztem a levelezésem, és a Meex game most írt, hogy holnap átvehetem a boltban a játékot.
Ami azért csodálatos, mert kb. 5-6 telefonos egyeztetés után (ők hívtak mindig), minden alkalommal megerősítettem, hogy házhozszállítást kérek..."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
JSaN
addikt
válasz Angelo69 #37338 üzenetére
Kozvetlen a meex-tol rendelted, vagy az sc2.hu vagy gs-en keresztul. En sc2.hu es futarral rendeltem es ugy is jott a mail hogy holnap hozzak.
szerk: es most jott mail hogy a meex mar at is adta a futarnak a csomagot.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Winner_hun
titán
Valaki leírná pontosan hogy ez a millenáris hol is van? Valahol a Moszkva tér körül. Parkolás ott hogyé? Ingyé vagy utcai változat? Már ha van ilyenkor hely
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
JamesHun
addikt
meex től most jött meg az online kód
beadtam battle.net nek, de olyan mintha a sima sc2 telepítőjét akarná rám erőszakolni
ez lehetséges, vagy a downloader nevével ne törődjek?
meg a game clients be nincs külön hots feltüntetve csak az alap sc2
vagy éjfélig várnom kéne?SeriesX: JamesSHun
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Angelo69 #37338 üzenetére
Én most gondolkodok h megrendelem tőlük a digitális változatot, legalább a futárt se kell várni.
Komolyan nem értem hogy engedheti meg magának ezt a CD Galaxis.....alap dolog h az előrendelt játékot megjelenés napjára eljuttatják, nem előbb, és nem később. Főleg h még drágák is a többi bolthoz képest, de legalább megbízhatóak voltak....eddig
[ Szerkesztve ]
-
Angelo69
senior tag
válasz GeneraL_XTX #37343 üzenetére
Nekem ez az első rendelésem tőlük, de lehet az utolsó...
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Tuco Ramirez
őstag
Basszus, hogy irigylek mindenkit, aki már holnaptól tolhatja a HotS-ot. Engem még 11 napig külföldön esz a fene...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #37340 üzenetére
Moszkvától a Margit híd felé kicsivel.
Parkolás a Mammut üzletközpont mellett vagy alatt (mélygarázsban)."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
JamesHun
addikt
válasz Carasc0 #37344 üzenetére
játszani nem is akarnék, csak le akartam tölteni, de fura, hogy bevette a kódot, felajánlotta a kliens letöltőt de annak csak sima sc2-en neve van és nem is látom a megvett játékok között :S
remélem nem kell a supporttal leveleznem majd, mert éjjel felkelnék nyomni pár pályátSeriesX: JamesSHun
-
Carasc0
őstag
válasz Tuco Ramirez #37346 üzenetére
11 nap múlva pedig te fogod élvezni a meglepetések és élmények halmazát, amit mi már nem, hiszen megismerjük addigra. Tehát lesz előnye is a dolognak.
James: Nem is azért írtam, csak azt hittem a kódot is éjfél körül fogják osztogatni. No sebaj, holnap én nem tanulok angolt az tuti, hanem élvezni fogom az új egységeket, meg az új fizikát. Ennyit megérdemel mindenki aki megveszi.
Szóval tényleg nincs mineral block ability?
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #37340 üzenetére
Mammut II mögött van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest