Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Ha sikerül beállítani ide vagy privátba írd már le please hogyan sikerült ..

Settings >> Broadcast Settings >> Play Path/Stream Key (if any ) ha ide bemásoltam a kulcsot akkor elvileg elindult a stream ( igaz a megadott címre nem csinált semmit sem ) ha pedig töröltem onnan a kulcsot akkor el sem indult.
Előre is köszönöm .
Szerk.: Mode > Live Stream Streaming Service >>Twich/Justin.tv ( ezt automatikusan felismerte az ID pw alapján ) FMS URL: EU Frankfurt, DE
Én ezekkel a beállításokkal próbáltam .. -
execute93
őstag
Picike Stream: http://hu.twitch.tv/bbqs01
-
Formaster
addikt
Teamplay valaki? Gyűlés a phCraft channelen

-
netpeti98
addikt
Pontosan mi az a Counter? Ha jól értem azaz egység ami könnyedén legyőzi a másik adott egységet?
Elnézést ha hülyeséget kérdezek, de mostanában elég keveset játszottam, azt is a kampánnyal.Üdv netpeti98
-
oxox
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
sok raven-el gyemantig nem nagyon fogsz talalkozni, pedig valoban nagyon hasznos multifunkcionalis egyseg (talan a sebessege az igazi hatranya)...sajat tapasztalat alapjan a leginkabb hanyagolt terran egyseg. 3v3, 4v4 videoban lattam mass raven taktikat (de az ugye elmeletben inkabb fun jatek....ott durva volt hozzaerto kezek alatt)...amugy a gep elleni harc pont olyan mint egy fps jatekban...a gep sosem ul be egy sarokba kempelni, s egy rovid ido utan meg olyan kiszamithato, hogy eros fokozaton sem okoz problemat...mig egy ember neha olyan szamodra logikatlan donteseket hoz (ugye az emlitett zea-val void ellen
), hogy orom ellene minden pillanat. meghat egy gepet legyozni teljesen mas erzes, mint mikor tudod, hogy valaki szetveri a klaviaturat miattad ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
icons
addikt
Tudom, hogy nem Starcraft, de nemrégiben többeknek eszébejutott, hogy a Blizzard igazán csinálhatna már valami filmet. Hát itt van. Nem Starcraft, hanem Warcraft, de ebből kiindulva elég fogékonyak a gondolatra
Úgyhogy reméljük nemsokára jön egy SC-s film is! -
Ghoosty
őstag
válasz
DopeBob
üzenetére
Na ezért lesz jó majd játékos ellen játszani. Mert elvileg lehet hátráltatni a másikat ravennel, viszont játékos ellen nagyon ügyesnek kell lenned hozzá. Általában senki se erre használja. Legtöbbször a pdd-t rakják ki, vagy a seeker missile-t.
Amúgy sok sikert, de készüljetek fel, hogy teljesen más játék lesz élő ellenfél ellen!
-
-
föccer
nagyúr
válasz
DopeBob
üzenetére
A gép ellen nagyon kiszámítható a játék. Kb 2x játszol ellene és pontosan tudod, hogy mikor, mivel fog támadni.
Másik player elleni játéknak 3 fő alappillére van: jó gazdaság, megfelelő scout, megfelelő counter. ezek mellé jön a jó mikrózás, a térképek megfelelő ismerete és a jó BO sorrend kiválasztása, illetve a special taktikák ismerete, alkalmazása.
Ha ladderezni akartok, akkor szerintem ne csak gépek ellen, hanem egymás elleni 1v1.et is játszatok, bár nem tudom, hogy starterben van-e erre lehetőség.
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz
DopeBob
üzenetére
broodwar-ban kiszamithato volt az ai, es meg annal is butabb
ott, ha az elso hullamot megfogtad (amirol pontosan lehetett tudni, mekkora, pl toss-nal vagy 12 zea, vagy 1 dt volt), utana gyerekjatek volt az egesz, valoban megoldhato volt egysegvesztes nelkul is (bgh-n pl a 7v1 is, ha jo pozicioban kezdett az ember)
az sc2-es ai ennel lenyegesen valtozatosabb es okosabb, ossze sem hasonlithato a ketto -
DopeBob
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Hát azt, hogy nagyon nehéz :-D
SC1-el mai napig tolunk néha olyat, hogy 6 zerg ellen úgy hogy ne veszítsunk egységet vagy ilyesmi... mondjuk ott nincs nehézségi szint. Itt meg egy szaros 2v2 nem megy há nehogymá

Visszanéztem pár tegnapi meccsunket, lehet kicsit el vagyunk kényelmesedve, mint új command centerek, mind egységek gyártása terén.
Egy pálya van csak a starerben, ahol lehet very hard gép ellen játszani. Általában az elején a feljárót elzárjuk egy-egy bunker aztán mikor lement az első támadás megpróbálunk valamit alkotni, inkább kevesebb mint több sikerrel :-)
De nagyon tetszik, valamiért sokáig meg se néztuk, mert jó az egy, de ez mégjobb, ha kapok otthon engedélyt, be is szerzem

-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
DopeBob
üzenetére
Very hard gép ellen azért már kell egy kis multiplayer tudás. Általában korán támad így erre kell készülni, de azt hiszem ez beállítható, hogy milyen játéksítust használjon.
Egyébként nem vészes, csak tudni kell mivel jön és counterelni kell. Zerg általában sima ling-roach pusht szokott tolni. -
DopeBob
addikt
Sziasztok,
pár napja egy régi egyetemi évfolyamtársammal egyutt feltettuk az SC2 Startert. Az egyel anno nagyon sokat játszottunk. Easy-Medium-Hard nem volt gond, a very hard az nagyon gáz :-D Pedig ha jól tudom még ez felett is van nehézségi szint, csak nincs benne a demoban. Ha két zerget kapunk az már a "majdnem" kategória, de a végére mindíg bedarál. Ez tényleg ennyire nehéz, vagy bénák vagyunk?

-
AlyArkhon
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Helyzet ? Később game ?
Csak haladjunk már át gyémántba 2v2 be aztán tovább .. 
-
zuzu000
őstag
Stream
helyszín: dél-korea(-i szerver)Szerk: nem, inkább nem, lagg elviselhetetlen. Vissza eu-ra.
-
icons
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én még az "adtól" jelentésében sem vagyok biztos... kb 5 sort bírtam belőle olvasni, de erős fizikai fájdalmat érzek:S
-
rt06
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
szerintem sztk-s szemuveg akar az lenni, csak fiatal meg ahhoz, hogy tudja mi az az sztk-s szemuveg
-
AlyArkhon
őstag
Lol Nézem a GOMTV-t ( GSL S1 Code S Ro32 Group F - MarineKing_Prime, vs SAMSUNG_Roro ) erre megint ír nekem [pár sor csak]
Ezen felborultam a nevetéstől .
érted az értelmi szinvonala annyira nagy skálán mozog hogy éppenhogy csak írni nem tud ..
kész ... -
AlyArkhon
őstag
Valaki ismeri esetleg a Hun-1 csatiról Leone nevezetű emberkét ?
[párbeszéd] [párbeszéd2] aztán volt még folytatása de akkor már csak igazán magában beszélgetett a csatin és szinte már már befordulós hangulatban hogy az apja nem hallgatja meg őt meg ilyenek ... Hogy ezek az idétlen emberek miért nem kapnak egy realy 6 poolt álmukban hogy az vinné el őket ?! Nem értem ..

Szerk . : lol már meg privátban irogat nekem a magánéleti problémáiról ... Ki ez te .?

-
AlyArkhon
őstag
Nézi még valaki ?
[IEM from Brasil ] -
föccer
nagyúr
Bakker, egymás után bekaptam 2 probe rushert....

üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
2v2 fun Stream! ^^
-
Formaster
addikt
Visszatértem
Talán ma már játszok is egyet -
JamesHun
addikt
4VS4 nem lesz a bétában szerintetek?
én azt szerettem mindig is a SC2 ben és sc1 ben is
Ott legalább ha bénázok a társak segíthetnek vagy én nekik
-
Eyesis
őstag
Ptak vs Gemini ma este 21-22 óra körül lesz leadva a Conn.Si csatornán angolul: http://www.twitch.tv/connsi Most dől el, hogy Breach tovább jut -e. Ha tovább jut, sajnos pont abba a csoportba kerül, ahol StuntR is küzd, szóval egymás ellen is kellene majd játszaniuk. A második forduló holnap kezdődik, a pontos időpontokat hamarosan megtudjuk.
http://starcraft2.hu/2013/01/29/magyarorszag-nemzetkozi-megmerettetese/
Korábban már lejátszott összecsapás rebroadcast lesz, ha nagyon nem férsz a bőrödbe, akkor keress meg privátban és elmesélem az eredményt!

-
Ybron
senior tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Nem érdekel

Nem kezdek semmit gyártani, beírom hogy gg és bőgve kilépek(ááh egyébként nem igaz, nem bőgök)
Ettől függetlenül érdekes az a bronz besorolás, gondolom sok mindent figyelembe vesz, 2v2 stat, meg a múlt szezon eredményedet, de így is min silverbe kellett volna szerintem dobnia, bár jobb a bronz, ott több a sikerélmény
-
oxox
addikt
válasz
AlyArkhon
üzenetére
1v1-ben ugy latom sajtolas van mindenhol...kb minden 5.ik jatek nem sajt nekem 1v1-ben.
szoknom kell meg...meg persze probalok nem valami szinten ellensajtal fogni.
reggel mar kaptam egy dia ellenfelet is...meg arany toppot is...szoval nem tudom mit akar kezdeni velem a rendszer
...ami meg feltuno, hogy sok terran 1base banshee-re megy toss ellen... -
AlyArkhon
őstag
Dehogy rusholtam végig .
Annak nem látom sok értelmét . Nem csináltam cannon rusht se , csak egyszerűen amikor megyek deríteni és látom hogy csak 1 db plyon van az ellenfélnél akkor nah mit kezdessz egy gyártani ? Nem a Cyberneticet hanem pakolod lefelé a gateket és hozok kifele gyorsba az egységeket . Aztan persze rendre sikerült is megfogni es megnyerni ezeket a meccseket .. 
-
csuszi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem tudom most hogy van, régen egység nélkül is üthetőek voltak. elég csak kattintgatni rájuk, és meghalnak.
amúgy régen olyanis volt, hogy elvileg gázos hely közelébe nem is mehetnek. rámpa, átjáró stb. -
AlyArkhon
őstag
Nah lol . .
huztam 4 játékot top liga gold ellen .... Jo hogy bronzeba rakott ..
De hogy folyamatosan cheeselni akarnak az azert teljesen beteg ...
Nem is gold liga , Cheese liga ... 
-
AlyArkhon
őstag
lol akkorat[huztam] most egy protoson

rakok 2 gatet direkt gate es csak zaelot rushra megyek erre latom gyereknel 1 db pylon van
nah mondom magamban ez vicces lesz plane ha a gyerek rajon hogy en ugyan azt csinalom csak helybol es nem koltoztettem a bazisom mint o
be is szivta siman levertem
Hiába volt 2 ligával feljebb, ezt megette ... 
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
~2-3 mineral veszteség?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Első dolgom amikor meglátom ezeket a vackokat mászkálni, akár probe-bal is.
-
Alg
veterán
Ezt meg érdemes lehet megnézni streamhez...
-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Le kell csapni...
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eliveleg ezek nem akadályozzák az építést. Simán rá lehet pakolni. Vagy mégsem?
üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az mi. Röhögnék egyszer egy MLG-GSL-en ilyen előfordulna.

-
Winner_hun
félisten
-
Ybron
senior tag
válasz
zuzu000
üzenetére
Ahhoz képest igen jól játszol, bár az első 4 ellenfeled... fárasztóak voltak

Nem volt undorító, előfordul a legjobbakkal is, így külső szemlélőként és utólag könnyű már okosnak lenni, más a pillanatnyi helyzetben dönteni mi lenne a legjobb megoldás.
A forge lehet jó lett volna amit elsőnek is gondoltál, bejáratott eltorlaszolni vele és két stalker.
Mikor látom hogy ilyenre készül, általában megpróbálom am unkását elkapni, mert azzal épít ugye, persze ha még nem kezdte el.
A zealottal le is mentél és én azt vártam hogy még pár munkással gyorsan lecsapod a pylonját.
Egy master szerintem simán van benned, idővel szerintem sikerülni is fog az.
De nn csak okoskodok itt, jobban játszol mint én
-
zuzu000
őstag
Stream Online!
NA szerverről, kiváncsi vagyok a pingre
-
AlyArkhon
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Mikor lészen ma ? Kéne tolni 1v1 et .

Jah meg sikerült összehozni a streamet
-
föccer
nagyúr
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Na ja, de ha az ellen expel, meg elmegy techelni, akkor meg azonnal toljuk rá a 3 rax stim timingot nem?

üdv, föccer
-
DarthPeeter
aktív tag
-
rt06
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
a kieg ad par uj egyseget fajonkent, amik teljesen megvaltoztatjak a jatekot, a taktikakat, mindent
az szamomra nem is kerdes, hogy erdemes-e megvenni, a kerdes csak az, hogy muszaj-e -
freelanced
addikt
Üdv! A többiek mondandója szerint lehet majd játszani az alapjátékkal a kiegészítő nélkül, csak valószinűleg a kiegészitő ad pár bónuszt esetleg plusz pályát( saját vélemény) illetve, gondolm csomó embernek meg lesz és azzal fogja nyomni nem a simával... de várjuk meg amíg megerősítik ők is, de amit eddig írtak abból ez jött le!

-
csuszi
aktív tag
100% hogy lehet. miért ne lehetne? megvetted, játszol vele.
sc1nél is ott volt a bw meg a sima. semmi köze nem volt a kettőnek semmiben egymáshoz. ha akartál bw-ztél, ha akartám simáztál. annyi volt, hogy a bw- hez kellett a bw (bár érdekes, mert a sima sc-éhez kellett kulcs, a bw-hez nem!!!! simán ment a warez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sikerült is . Thx .. 
fura 
...ott megmutatja, hogy mi minek az alapcountere...sac/kb jo is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgyhogy reméljük nemsokára jön egy SC-s film is!
Úristen, nem tudom leírni, mit gondolok, zseniális!!!

Talán holnap ... ihope