Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Igen, a P nem erőltette a támadást a vége felé. Mondjuk sok mindent nem is tudott volna csinálni. Miután letalpaltam a tankokkal a bázisuk előtt, csak veszteséggel tudott volna kislisszolni onnan, mondjuk én ezt tettem volna a helyében
Meglátszott, hogy a Z masteres, a P meg platinás volt az biztos. -
Tuco Ramirez
őstag
Megnéztem mindhármat, tényleg ütős meccsek voltak. Durva ez a mass tank, ha nem sikerül menet közben elkapni őket, akkor kb semmi nem jön át... Mondjuk a hosszú meccsen ha a P ellenfél csak fele olyan jól tolja mint a Z, akkor necces is lehetett volna.
#34386 DarthPeeter: Köszi!

-
Ghoosty
őstag
Ezem van, nincsen kimeneti rész a reconding devie résznél. Lejjebb sem. Minden mást unpluged-nak jelez, így a properies-nél nincs listen beállítási lehetőség.
Ha van még ötleted, vagy valamit nem jól csinálok, akkor holnap megbeszéljük PM-ben, nem akarom összerondítani ezzel a fórumot.
(#34396) icons
Igen, ezeken túlvagyunk, még a noise/echo supression bellításokat is végigzongoráztam.
Most találtam még két beállítást, ami lehet, hogy segít, de majd holnap letesztelem valakivel. -
rt06
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
windoze (ha vista, vagy win7) hangszoro ikonjan jobbklikk, recording devices
ott kikeresed a hangkartya kimenetet (wave out mix?), tulajdonsagok es a listening ful alatt mondd meg neki, hogy ne hallgatozzon ezen az eszkozon
igazsag szerint a mikrofonon kivul semmin nem kell, hogy hallgatozzon -
icons
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
Igeeen, nyilván teljesen alapvető, meg gondolom átrágtátok már magatokat többször a témán, de TSen be van állítva, hogy halk hangokra még ne kapcsoljon be?
Illetve a Windowsos hangbeállításokkal próbáltál játszani?
Nekem win8 van, ami ezen a téren gyakorlatilag win7. Ha az értesítési területen vagy mifenén a hangszóróra jobbklikkelsz, akkor Sounds / Recording / Microphone / Properties / Levels-nél még vannak beállítások.
Ezeket végigzongoráztátok? (és persze itt a többi menüt is, hátha valahol valami olyan van beállítva, aminek nem kellene lennie)lehet, hogy mindent megtettetek, de jobb többször leírni, mint egyszer sem

-
Ghoosty
őstag
Sc2-ben amúgy felejtsd el a push to talkot. Így is kevés az embereknek az APM-jük, nemhogy nyomogassák a gombot, ha beszélni akarnak.
Nálam voice activation-on van. Valami gondom van az alaplapi hangkártyával, vagy a fülhalgatós mikrofonnal, mert kuss van a szobában, semmi hang nincs, de így is rögzíti a mikrofon a játék hangját. Ha van ötleted, hogy mi lehet a gond, kipróbálom, de a kutyát nem fogom lelőni.

-
execute93
őstag
Team?
-
BeLucZ
addikt
ts.jmk.hu és sc2 szoba
(#34374) zack: sorry, ne vedd sértésnek, de létezik ilyen hogy valakinek nem fekszik egy stilus, pl én vhogy a szerepjátékokkal nem vagyok kibékülve, wow se jött be pedig milliok játszák; csak párszor ugy éreztem, hogy nem szeretnél megérteni 1-2 dolgot vagy összefüggést, de akkor lehet félreértettem a dolgot, ha a reakcióidőn, a gyorsaságon tudsz javitani, akkor klasszisokkal jobb lehetsz majd a későbbiekben
(#34391) zob: kutyaugatás LOL
én még nem hallottam tsen olyat phrol -
Ghoosty
őstag
Töltöttem fel egy replayt én is. Tanulni, max annyit lehet belőle, hogy mit ne csinálj. De szerintem szórakoztató volt. 2x-es sebességgel ajánlom nézni, mert annyira nem pörgött.
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
-
zob
csendes tag
Mi ez a sajtolas cheese kifejezes itt sc-be?
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
igen egesz jol elvagyunk...mondjuk neha elgurul a gyogyszerem, es akkor mindenki mas hibas
..de Peti hidegverrel tud kezelni (szerencsere) 
Majd otthonrol toltok fel repet...lehet visszanezve nem lesz akkor szam, de dolgozott bennunk az adrenalin

platina top, dia ellenfeleket kapunk.
paros taktikaba a tank-marine + gate-void vagy gate-robo taktika jott be eleg jol (mostanaban a voidot eroltetem, es felwarpolas, de ez fugg a jatek menetetol, maptol, van nehany begyakorolt helyunk). a late gameben eddig gyengek voltunk...tegnap ezert volt kulonosen elmeny az emlitetter TZ elleni csata, mert probalkoztak szinte mindennel...igy utolag latatlanban az expjeinket kellett volna jobban vedeni, akkor simabb lett volna...a lingek joparszor berongyoltak...de nem nagyon volt idonk pihenni, ilyesmivel foglalkozni. -
oxox
addikt
ohhh.....a tegnap esti jatek Istenkiraly volt!!!! thx Peti

Dpetivel 4-bol 3win...es ami a legszebb, 4-bol 4 sajt....1 evett meg...valami uberbrutal csavo, a mineral lineom moge nyomta a duplapylo cannon parost, elzarva a probjaimtol...ezt benyeltem, pedig ahogy lattam, hogy nincsa a bazisan semmi, ment le a forge...sajnos megettuk...de makja volt a palyaval.a masik harom viszont brutal meccsek voltak...kaptunk ling+zea rusht (sikerult szarul falaznunk, de felwaroplas, tank garmada, mapkontrol, dt, nydus a bazisunkra, muta-corruptor, ultra, minden volt...32 perces meccs...DPetinek 21k bevetel a vegen 125k units-pont! ...en golyofogo voltam, meg cseszegettem az expeket, meg felwarpolassal szetcsaptuk a zerg mainjet....a zerg top master jatekos volt!
kaptunk egy cannon-rush reaper rusht is...ket supply+1 gate banta...visszatamadtunk, expeltek mar, + cannonoztak magukat...a terran brutalisan tolta, vagy 10-15percig folyamatos tamadasunk volt (ezt ugy kell elkepzelni, hogy a bazisomra nem volt idom visszanezni), ide-oda rohangalt az mm-el, a toss-t sikerult megcsapni, pedig pont elkeszult volna a darkshine....huhh brutal volt ennyi ideig nyomas alatt tartani oket.
a harmadik sajt mass marine (scout mutatta a 3 raxot+poolt) + lings....bunker, mass sentry....elkezdtek enni a fal bejaratot...force+siege, de meg igy is eleg sokat vesztettunk...gyorsan egy void lehozva (vision a tankoknak), visszatamadas /mass sentry+zeas, Petinel mass marine+tank/ +a vision...gg

K.VA jo meccsek voltak...ezt a format hoznank, masterbe lennek nagyon hamar...
Winner sorry, hogy nem tudtam visszairni, de 3sec "szabadidonk" nem volt...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
-
Tuco Ramirez
őstag
MAJOR BALANCE PATCH [link]
-
execute93
őstag
Haladsz ezek szerint!
Gyakorlás kérdése az egész játék, na meg a kezdésé.
Standard: 10 supply, 12 barrack, 13 refinery, 15 orbital command, 15 marine, 16 supply. innentől azt csinálsz amit akarsz
Vagy 10 supply, 15 command center, 15-16 barrack, de 1000millió kezdés van.
Csajodnak meg mondd meg, hogy egy Sztárjátékos akarsz lenni és ez csak sok gyakorlással megy, ha akar zsetont, akkor tűrje el a TS-t
-
zack
nagyúr
válasz
execute93
üzenetére
Tegnap az utsó kettő 1v1-et nyertem, ez kicsit felébresztette bennem azt a gondolatot, hogy nincs még minden veszve.

Aztán 21.30 körül Winner_hun kollégával gyakoroltunk egyet, hogy én mentem a gép ellen, ő meg nézte, hogy mit csinálok, és okított (jó oktató, amit innen is köszönök neki
). Sok-sok ilyen kell majd, ma is tolhatunk ha ráértek, de valahogy úgy kellene időzíteni, hogy 14h és 20h között legyen. Az ok egészen egyszerű, a TS zavarja a tévézést, 20h környékén ér haza a csajom, és tiszteletben szeretném tartani, hogy nem azt akarja hallgatni meló után, hogy TS-en megy a csevegés. Persze játszani ilyenkor is tudok, csak a TS-t mellőzve. 
A két győzelemmel mindjárt 22. helyre ugrottam, a sok vesztes meccs utáni 66. helyről a bronz ligában.
Ma délelőtt is játszom, aztán délután majd megvitatjuk ezek eredményességét (is).
Persze BeLucZ kollégának is köszönöm a segítséget, csak tőle azt kérném, hogy az olyan hasonló mondatokat, hogy "ez tényleg lehet hogy nem az én játékom" és az ehhez hasonló mondatok ne túl sűrűn hangozzanak el, mert ha nem megy + még ilyen megjegyzéseket is kapok, akkor görcsölni fogok, és tényleg el fog menni tőle a kedvem. Valahol mindenki elkezdte, és véleményem szerint kevesen is lehetnek azok, akik 8 nap játék után RTS rutin nélkül jobban csinálták mint most én.

-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mondta oxox, hogy ráírtál, fél óra késéssel vette észre persze, addigra meg elkezdtetek 3v3-azni

-
kovsol
titán
válasz
BeLucZ
üzenetére
3vs3 ban nekem még megvan a fix60 fps, 4vs4 ben nem néztem még. Mondjuk egy szálon elég erősnek mondható a processzorom azért van ez. Itt a képen kikapcsolt vsyncel mértem, amúgy jóval kisebb a proci használat fix 60 fps mellett. Ennél több nem is kell egy ilyen játékban, de szerintem ha csata közben 25-30 megvan az se zavaró még.
-
BeLucZ
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
nagy kár, pedig ha valahol lehetne javítani a játékon technikai szempontból, akkor az a cpu ideális kihasználása lenne és rendesen megoldani a skálázódás 4-6-8 magos cpukon jó teljesítménnyel és akkor vígan lehetne 100 fpssel játszani 4 v 4 ben nagy csatáknál is
(#34366) föccer : minél több résztvevős a játék, annál nagyobb sávszél kell hozzá, 4 v 4 ben már azért tudja enni a netet, de akkor se vészes, ha van egy 4 mbites neted legalább akkor nem lehet nagy gond
-
föccer
nagyúr
Egyszer néztem még viszonylag a játék indulása körül. Ha jól emlékszem, akkor 2v2-ben 240 kB/sec körül terhelte a hálót. Szóval gyakorlatilag sávszélesség nem sok kell neki. A mobilnettel inkább az a gond, hogy nagyon magas pinggel dolgozik, ami hatalmas delay-t okoz a játékban, folyamatosan laggolni fogsz és könnyen le is dobhat a szerver.
üdv, föccer
-
zob
csendes tag
Tenyleg azt merte mar valaki hogy mondjuk 2v2hoz mekkora savszelesseg kell?
Mennyit eszik max le/fel?
Pl mobilnettel kuldheto -e?
Regen sc1 siman ment isdnen, ez? -
kovsol
titán
Most toltam épp egy beta mérkőzést és kíváncsiságból megnéztem, hogy a cpu használaton javítottak-e bármit.
[link] úgy fest ehhez a részéhet nem nyúltak hozzá a motornak. -
zob
csendes tag
Hello!
En 2esfel honap alatt 3v3 es 2v2 sikerult platinat elernem. Mondjuk regen jatszottam starcraft#1-el. Meg par strategiai jatekkal ami sokat segitett. A starcraft a startegiai jatekok egyik legjobbika. En azt mondom hogy tan a legnehezebb is mivel nagyon sokan jatszak, sokat. Kb mint fps-ben a quake. Ha most kezdesz el quakeelni tuti mindenki legyak. Viszont ha quake helyett valasztod a legujabb fps-t, ott nagyobb sikered lesz. Erted az osszefuggest
En a helyedben eloszor csak gep ellen tolnam. Ott is 2v2 ilyesmi. easy,normal,hard
Amikor ezek mennek akkor 1v1 gep ellen normal, hard. Es utana kezdj el multiban 3v3 vagy 4v4.
Egybol multiba menni elegge lehozo tud lenni, mivel mas jatekat is elrontod ha teamezel, => beszologatnak es igazuk van
Nezz meg par doksit hogy kell nyitni a jatekban, mint a sakkban vannak nyitasi teknikak. Azokat AI ellen gyakrolgatod vedekezel tamadgatsz. Aztan majd felgyorsulsz.===========
Nem szeressük a szakmai topikban az adás-vételt.
üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
-
Winner_hun
félisten
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Aha persze mikor hívnak a platinások akkor meg elfuttok, mi?

-
BeLucZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi a mai gameket, klassz volt nagyon
főleg az utolsó darálás volt durva(#34357) Tuco Ramirez : egyet kell hogy értsek

-
Tuco Ramirez
őstag
Az 1v1 ladder a legkevésbé sem könnyed szórakozás, sokkal inkább kőkemény kihívás, amiben csak sok tanulás és gyakorlás után leszel csak eredményes. Ha laza meccseket szeretnél, akkor ismerősökkel játssz custom game-eket, vagy esetleg a teamplayt próbálgasd (ott nem bukod el a meccset az első nagyobb hiba miatt). Közben lassan megtanulod a játék alapjait és utána kevesebb kudarcélmény ér 1v1-ben.
Ez egy nehéz játék, rá kell érezni és ez időbe kerül. Ha kikapsz, nézd vissza a replayt hogy lásd hol ment el a meccs és legközelebb próbáld meg elkerülni a buktatót. Viszont ha egyszer elkap a versenyszellem, akkor az SC2 nem ereszt (én már gyakorlatilag több mint két éve nem is játszok mással). Vagyunk így páran ezzel így a fórumban.

-
Winner_hun
félisten
Több dolog van itt ami még mindig nem stimmel.
A barrackot nem átreptette a pályán hanem melléd építette a közelben és felrepült. Ha nem egyből hozzád építette.
A lingek betámadnak korán. Replay-t töltsd fel és megmondom hol volt a hiba. Van egy olyan érzésem hogy a Xel'Naga Tower-t nem uraltad (legalább a bázisodhoz közelebb levőt) így nem is tudtad hogy jönnek. Ha tudod akkor odahúzol pár SCV-t javítani és nem tudnak bejönni. Szerintem ott a reakcióidő is közrejátszott, amint láttad a lingeket nem egyből húztad az SCV-ket javítani.
Ha nem tudod hogy mi a gond akkor nyugodtan töltsd fel az adott replay-t, megmondjuk mi a gond.
Itt a fejlődést nem időben hanem lejátszott meccsekben kell nézni. -
execute93
őstag
Valaki TeamGame?
-
föccer
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére
Nem kell hozzá az extractor trükk. 6 drone közül az egyikből csinálja a poolt, aminek köszönhetően 5 szabad supplyja (jájj) lesz, amiből pont 10 ling jön le. Bár az, mint írták korábban megvan mint 3:30, és ilyankor lehet vinni a dronokat is, mert nincs értelme tovább szedni a mineralt.
A tisztességesebb 6 pool az úgy néz ki, hogy a pool után még lehoz 2 drone-t a Z, így 7 droneja lesz, amikor elindulnak a linget. Overlordot is lehetne hozni, csak akkor egy picit késik a 5-6. ling, mert nem lesz csak 2 lárva, amikor elkészül a pool. A kultúráltabb, nem teljesen all in ling rush, az a 10, vagy 12 pool. Ezekből még úgy ahogy fel lehet állni, még ha befuccsol is, mert talán lehet elég kárt okozni, hogy ne legyen az ellen hatalmas előnyben. Ehhez viszont már jó multi tasking kell, mert mikrózni kell a lingeket, közben expelni, dron-t gyártani, queennel foglalkozni...
Szóval lehet válogatni a ling rushok közül is.
üdv, föccer
-
zack
nagyúr
Mostaniban 3:30-nál jöttek a lingek...1 katonám volt készen, és a bunker készült...
A lingek meg voltak vagy 10-en. -
oxox
addikt
kitartas.....engem az elejen ugy gunyoltak a tobbiek, hogy cannon rusher....arany liga topig jutottam vele, pedig aztan nem volt nagy ordongosseg. ha a cenzurat jokedveben talalom ma, akkor baratok kozt fent leszek (es ha nincs dpeti fent), akkor segitek. amugy en is terrannal vagyok a legbenabb.
es ahogy Alg is mondja, ne eroltesd az 1v1-et...nekem is ott a platina a max szint (elizgulom, misclick, vagy siman nem scoutolok, elcseszem az idoziteseket, stb)...teamben meg dia, dia top osszeszokott csapattaggal (ha meg idonk is lenne, akkor mar masterben szenvednenk)
oxox
-
BeLucZ
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
szerintem az apm nagysága nem egyenesen arányos a játéktudással, inkább csak egy pluszt tud adni egy magas szinten játszó játékosnál, hogy nagyon pörög, még gyorsabb a reakciója, de pl a GMek is szarrá spamelik a gamet sokszor az elején, ezzel "melegítenek" be , ha lehet így fogalmazni
nekem elég hulladék apm-em van, de minden lényeges dolgot megcsinálok, szoktam nézni repekben, de 40-50nél nem nagyon szokott több lenni, max 60
a lényeg a stratégiai érzék, a reakcióidő és a játék nagyon alapos ismerete, ha ezek meg vannak, akkor lehet az apmen még javítani, de szerintem magas szinten lehet jelentősége ennek, de nem törvényszerű hogy akinek magasabb az apme az nyerni is fogvki este teamgame? TS?
(#34338) zuzu000 : egyetértek, teamgame élvezetesebb, kevesebb stressz, élvezhetőbb meccsek
-
Lokids
addikt
Falazáshoz nem szükséges a bunker.
Azt meg végképp nem értem, hogy 6-8 ling hogy a fenébe szedhet le egy supplyt míg odaér az scv-d. Főleg, hogy tudod, hogy figylened kell az adott időt. A sötét sarkokat meg illik körbenézni. Persze még magasabb szinten is előfordul, hogy benézi az ember, azzal ne foglalkozz.
Mellesleg tanuld meg a billentyűzetet használni. Sokkal könnyebb lesz a játék, ha nem egyesével klikkelsz végig mindent, hanem klikkelsz 1-et és 1 sec alatt lenyomsz 5 másik billentyűt. Időbe telik, de erre van a single, ott könnyen meg lehet tanulni.
Ne add fel. -
icons
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Teljesen egyetértek... kezdd el a kampányt tolni, utána még amit szeretnél, és a végén menj vissza.
Nekem is le van írva egy lapra, mennyi supply-nál mit kell, hogy csináljak, és így egész jól megy a dolog, de azért még sokat kell gyakorolnom
(haverral 2v2ben már goldban vagyunk
úgy, hogy egy hete van meg a játék, annyira büszke vagyok magunkra
)
De 1v1ben még én is csak Bronze-ban vagyok. De én már korábban végigcsináltam a kampányt, ezért ismerem az összes egységet, és annyi kommentált meccset néztem, hogy tudok jó pár taktikát is (nem megcsinálni, de tudom, ki mire szokott menni, mit érdemes, mit nem).Ez valóban nem egy FPS, ahol még a tegnap óta játszó vérpisitike is sikeres lehet. De pont ez a szép benne
(haverom CoD2ben EU CB 1. volt, és naponta órákat gyakorolt, pontosan tudta, honnan kell eldobnia a gránátot és az hova esik (ilyenekt gyakoroltak egyfolytában. Félreértés ne essék, nem csak random tudta, mikor hova kell dobnia, hanem mintha "buildek" lettek volna, megvolt honnan pontosan merre futnak, hova és mikor néznek be, az ellenség ennyi idő alatt meddig futhat el, stb. Minden be volt gyakorolva. A profik ott is így tolják, de lejjebb ott nyilván egyszerűbb érvényesülni
) -
adrian360
őstag
... Nem azzal van a gond, hogy nem tudom mit kell csinálni ...
nem bántásként, de szerintem de. bronz ligában senki nem játszik 30-40 apm felett, ami egyáltalán nem gyors, még billentyűzet nélkül, csak egérrel kattintgatva is megvan. én annak idején feljutottam goldba úgy hogy alig használtam a hotkeyet, kattintgattam összevissza. rusht nem úgy kell megfogni hogy 200 apmet kitolsz magadból, hanem hogy felkészülsz rá. deríteni kell, és ahhoz alakítani a buildet. ha tudod hogy jön előre felkészülsz, fallal, akár három bunkerrel, ha látod hogy jön scv-ket ráhúzod javítani a falra a bunkerre.
35 óra játék még semmi, főleg úgy hogy 20 óra után még azt se tudtad hogy milyen egységek-milyen épületek vannak. -
zack
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Én ezt értem, de hónapokig nem fogok szopni, sikerélmény nélkül, abban a tudatban, hogy egyszer majd biztos fogok győzni, csak ki kell várni.

Ez a bronz liga még erősebb mint az eddigi nem besorolt meccsek. Nem is értem miért sorolt be, ha azt látja hogy 60 meccsből csak 11-et nyertem, amiből reálisan kb. 7-8 meccset nyetem kalsszikus értelemben véve. Volt ebben olyan is amikor az elején valaki feladta. Gondolom telefon, vagy vendégek jöttek stb.. -
sith7
félisten
Akkor viszont csak a reakcióidővel van a baj, a bulid jó

Ha ennyire gyorsan jönnek a lingek, akkor az valószínű 6 pool, ami szintén cheese, 10 esetből 8 - szor bukja a zerg a meccset, ha nem jön be neki
Pár meccset toltam itt egy T - vel játsztó kollégával, de nem sok meccsen rakott bunkert, mégsem szedtek szét minket a korai lingek ... ha ennyire necces a dolog, akkor 1 scv - t, hagyj ott a bunker / barak mögött építés után, inkább az a pár mineral kiesés - amit mule - vel pótolni tudsz - , minthogy vége legyen a meccsnek
Ja, és ne add fel
, nem csak te kezded most, aki bronz ligában van, az nem játszik 2 éve ... 
-
sith7
félisten
Elvileg a kritikus első 5p fortélyai át lettek adva, de ennek ellenére sem megy, hogy tudom mit milyen sorrendben rakjak, és ne bukjak időt.
Akkor nem értem ... lefalazol, mögé marinok, jönnek a lingek , lövöd őket, 2-3 scv javítja az épületet, amit éppen rágnak, és ... ?

Hol jönnek be ?
szerk.: vagy csak a "sajtokkal" van a gond ?
Azokkal ne foglalkozz, ha beszoptad, lépj tovább rajta, ennyi
-
zack
nagyúr
Ja és ez alatt az 1 hét alatt napi szinten 5 órát foglalkoztam vele legalább. Amíg be nem sorolt, legalább hébe-hóba nyertem is. Most sanszot sem látok a nyerésre. Ha 35 óra játék után egyre rosszabb a helyzet, akkor ez később sem lesz jobb. Így öljek bele napi több órát, hogy semmi értelme? Kizárt...

(#34325) rt06
Nem azzal van a gond, hogy nem tudom mit kell csinálni. Megpróbálom megcsinálni, ami a megoldás lenne, de nem megy. Ennél gyorsabban nem. Elvileg a kritikus első 5p fortélyai át lettek adva, de ennek ellenére sem megy, hogy tudom mit milyen sorrendben rakjak, és ne bukjak időt.
Volt 1 kör, amikor 5 perc környékén átrepült a barakkal az enemy hozzám, letette egy sötét sarokban és hiába volt már 4 katonám, neki valahogy sokkal több lett, pedig folyamatosan gyártottam, és neki az átrepülés is idő volt ugye. Vagy sokan csalnak, és nem tudunk róla, vagy nem nekem való ez a játék.

-
zack
nagyúr
Rövidesen szerintem be fogom fejezni. Nem megy ez nekem. Hiába 1 hét játék van még csak mögöttem. Besorolt 1v1-ben a bronz ligába, de közöm nincs a játékhoz. Próbálok gyors lenni, ami ha sikerül ha nem, mindig rush áldozat leszek, pedig 5 perc környékén van már marine+bunker kombóm is, a falazás persze alap. Egyszerűen esélytelen vagyok. Ennél jobban nem tudom csinálni. Tudtam hogy a zerg elelnfél jönni fog az elején, megcsináltam a falazást, lett pár marine is, de azt a pár marine-t szétkapta szintén 5p környékén, igaz itt kb 15mp kellett volna a bunker elkészüléséhez. El se jutok odáig, hogy kiépítsek egy normális sereget. Az elejét elmondtátok már többen is, amivel elvileg nem kellene tudniuk lerusholni, mégis megoldják. Szinte mindenki. Hiába gőzerővel építem a factory-t hiába van kész 8-10 tank, kevés, mert olyan sereggel jön amihez az is kevés (ÍProtoss). Scan is van az elején, hogy lássam mit csinál, de hiába látom, átmegy rajtam.
Nem azért fogom abbahagyni, mert nem tetszik, hanem mert nulla a sikerélményem. Legalább 3-4 meccsből 1-et tudnék nyerni, akkor azt mondom ok. De 10 meccs óta zsinórban kikapok.
Legközelebb olyan játékot fogok venni, ahol az ellenfeleknek nem lesz 2 év előnye gyakorlásban, mert ez így fos.
Még szerencse hogy jóval olcsóbb volt a bolti árnál, mert most tökön is szúrnám magam az biztos. 
-
adrian360
őstag
válasz
quaddamage08
üzenetére
mondjuk az a poszter így négybe hajtva kicsit fail

-
quaddamage08
tag
hY !
Nincs valakinek kedve Desert Strikeozni velem ?
-
headhunter86
senior tag
-
oxox
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
plakatom mar nekem is van...ha kell valakinek amugy free of charge (gameit-en kaptam focceling peldanyahoz, csak neki nem kellett).
mennyi volt a rendelestol a kiszallitas, idoben? -
headhunter86
senior tag
Én CE-t rendeltem onnan elő. Múlt héten meg is jött a pakk. A bögrét nap mint nap használom teázgatásra

SC2 HOTS előrendelői csomagom.
A HOTS főmenüje rohadtul tetszik btw

-
BeLucZ
addikt
este 7-8 körül egy kis ph-s team game? vagy elég volt a reggeli?

-
oxox
addikt
valakinek nincs esetleg egy felesleges betakulcsa?

-
kovsol
titán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
En is benne vagyok,mehet a ts is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meglátszott, hogy a Z masteres, a P meg platinás volt az biztos.

..de Peti hidegverrel tud kezelni (szerencsere) 

Megint tanultam pár dolgot.