Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
execute93
őstag
Srácok.. Amivel most találkoztam.. Bejelentkezek erre Starter Edtition-t írt ki az accomra. Ez mi?
Le volt blokkolva a team az 1v1 meg minden. Írta, hogy vegyem meg.. Azóta resiztem most jó. Érdemes jegyet írnom a blizznek? -
-
Alg
veterán
Spoiler: proxy 2gate -> stargate, fogalmam sincs mit csinált de elcseszte, pedig leszedte a spawning pool-t is az elején...
Mondjuk egy failed proxy után 2 dolog jöhet, stargate vagy DT
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wolverine
félisten
válasz
headhunter86
üzenetére
Olvasd a Twitteren a Blizzard CS EU üzeneteit, kb. az a leggyorsabb infóforrás.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Igen még mindig karbantartás van .Nézem ezt a [streamet] Sesumaru is szokta nezegetni a HOS-t os accountjat de meg karbantartás van.
Oxox : ez ilyen ..
de nem értik meg amíg bele nem esnek . Párom is amikor vettem neki gépet és felraktam neki anno zumat meg hasonlokat , aztan kérdem tőle vagy 4 óra mulva hogy nem unod meg ? Azt mondja alig jatszom meg fel oraja ... HEHE
Azóta nem csesztet ilyennekkel, igaz meg nincs gyerek .. 
-
oxox
addikt
válasz
execute93
üzenetére
evolúció amin mindannyunknak át kell esnie...papucsállatkából --- gyűrűsféreg

a családi bod'ogság fontosabb mint az sc2...és néha tényleg a gép előtt felejtem magam..."áhh nem értem mi a baj, nem volt ez csak fél óra"....."három órája ott ülsz..." oooppppsssss
amúgy most is fent vagyok...most gyaláztam le egy terrant 1v1-ben

-
icons
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
-
headhunter86
senior tag
Nálatok jó a HOTS? Mert nálam offline.
Karbantartás van? -
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
az este meg keplekeny...bk alatt talan
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
igen ezzel nehez vitatkozni...nincs is nagyon szuksege nydus maitt...gyorsabb mint egy drop, az eszrevetele sem feltetlen konnyebb....mas jatekot kivan a zerg...de jol is van ez igy.
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
tessek akkor egy erv mellette/ellene...nem kell kulon egyseget gyartania drophoz, mig a masik ket fajnak igen.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Jaja... a T meg beküldi a ghostot az atommal, a P meg a DT-ket, csak hogy tovább vigyem a gondolatmeneted.
Most kifejezetten a drop játékról volt szó. -
icons
addikt
Tegnap este megkaptam a beta keyemet, és le is szedtem a HotSot. Úgyhogy ma itt volt az ideje, hogy kipróbáljam. De sajnos nem engedi a jelszót beírni:
"Battle.net may be temporarily unavailable or your internet connection may be down. Please check your connection and try logging in again."
Másnak is ezt dobja?
Hogyha nem, akkor elkezdek guglizni ,hátha találok valami hasznosat....SC2 megy, tűzfalon átengedi, nem tudom mi mást lenne érdemes nézni. Router nyilván kiengedi, hisz SC2vel is hasonlókat tesz.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Z-vel lehet infestorral droppolni a marinet a fold alol.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alg
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Egyébként pont bio ellen nem megy annyira, mech-et már úgy-ahogy kiismertem, de mikor percenként tolja a képembe a 30marine+3-4 siege tank pushokat, az problémás tud lenni...
Szerk: még azzal próbálkozom mostanában, hogy nydus a mainre - ha észre is veszi, valószínűleg visszahúzza a teljes seregét és mehetnek a lingek az expre (sőt, nem is kell a mainre tenni, ha meghallja hogy valahol feljött, nagy eséllyel a mainre húzza vissza a teljes seregét
) -
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
viszont szerintem a zerget a legnehezebb meglepni...ez miatt nem erzekenyebb mint mas (szerintem)...p-nek ott a warp, terrannak ott a gyogyitas...kivanez talalva.
-
AlyArkhon
őstag
Egyébként Hun-1 szobában szoktak még sokan lenni , mondhatni szinte akármikor léptem be még mindig volt fent valaki , de nemritka hogy 40 en vagy 50 en is vannak fent ..
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Persze a P-vel ugyanolyan hatékonyan lehet droppolni mint a T-vel Z ellen (sőt még jobban is, lásd sentry drop + rámpazárás FF-el). Két okból írtam ezt. Az egyik, hogy szerintem a három faj közül a Z a legérzékenyebb a droppokra, mert elég egy-egy tech épületet snipe-olni (8 stimmes marine-nak néhány másodperc) ahhoz hogy nagy kárt okozzon zergnek. A másik, hogy Alg roach-hydra-infestor-BL kombót írt, tehát hiányoznak a speedlingek, az egyetlen egység amivel a Z tényleg gyorsan le tudja reagálni a droppokat (feltételezve hogy az infestorok a sereggel mennek, és nem szétszórva a bázisoknál álldogálnak).

-
Ghoosty
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Olyan furcsa, mindig a T dropot emlegetik mindenhol, pedig mikor p-t oszt a random, és sokkal többet "dropolok" mint t-vel. Azért időző jel, mert legtöbbször bewarpolok egy csapat zelát warp prism segítségével.
-
Alg
veterán
Érdekes ez... ha normálisan összejön a makró és megvan a 4 bázis meg 70-80 drone akkor annnnnnyira könnyűnek tűnik hogy valami hihetetlen... 200/200, roach/hydra/BL/infestor sereggel támadás az ellenséges expekre, ha mindketten elveszítjük a sereget resupply ultra-roach+maradék infestorok (ZvT)
Egyébként rengeteget segít az a pár roach meg hydra(!) a csatában, főleg creepen
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
fyi leszek ma 17:48-tol kb 1.5 orat

-
BeLucZ
addikt
vki este 10 körül egy kis teamgame?
ph szobának mi a neve? szoktak benne lenni emberek?
-
AlyArkhon
őstag
Ahhhh
) Átraktam ruRU ra azaz oroszra igy megy nade bakker .... Ez a karattyolás ez nagyon kemény

-
AlyArkhon
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szép .
A baj csak az hogy nem azért vettem meg a gamot hogy koreaiul tanuljak hozzá . 
-
AlyArkhon
őstag
LOL már megint Language pack required
mi a fene van megint ? 
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
jaja...de ha a halu is alap, akkor sakk-mat mindenkinek... sima ugy a vision

-
execute93
őstag
Jó egységeket kaptunk mi is (toss) csak ki kell használni rendesen

De az tény, hogy a Swarm Host + Window Mine elég imba. Utóbbinál azért van rendesen újratöltési idő.
2-3-mat játszottam a bétával, TvZ-ben (T voltam) a window mine early gameben nagyon adja. Ameddig nem lesz spore vagy overseer a zerg megvan lőve. Így a window mine dropp eléggé imba
Sajna játszhatatlan a lagg miatt.. De annak örülök, hogy játszhatok majd Koreai ellen is
-
föccer
nagyúr
A creep csak rámpán ferjed felfelé. Terjed akkor is, ha nincs közvetlen arra a területre vision, viszont a creep nem ad láthatóságot. Azt a creep tumor adja. Creep tumort csak olyan helyre tehetsz, ahol 1: van creep, 2: látod. Ha egy cliffen akarod fel- vagy leterjeszteni, akkor egy overlorddal fentre vagy lentre creepet kell köpni és arra tudod a tumort lerakni.
A zerglinges/warpolós részt nem értettem, nem esett le mire gondolsz.
Az IT az eléggé zerg special, nincs neki közvetlen megfelelője a másik 2 fajnál. A P-nél is vannak ilyen képességek, mint pl a hardened shield, vagy a halu. Ha mégis nagyon párhuzamot akarnén vonni, akkor leginkább a DT-hez hasonlítanám, lévén rejtve közlekedik (az infestor a föld alatt) és alapvertően harassmentre van kitalálva.
üdv, föccer
-
icons
addikt
A Reaper azóta durván kikapott a "rosszból" is. Nem kell hozzá Tech Lab, de hihetetlenül legyengítették. Profi szinten már senki nem használja (YTos commentary-k alapján). Épület ellen sincsen már bónusza (bár az egy jó ideje azt hiszem).
Jah, a Sentry meg alapból tudja a Hallucination-t.Meg persze van pár új tánc is
(ha jól emlékszem)Szerk.: közben jött pár hsz

-
föccer
nagyúr
A warp Z megfeleője a creepen való speed buff+larva inject. A fungral P megfeleője a forcefield + storm kombó.
Lehet nagy érvágás, de még mindig ott van a warp prism, amire majdhogynem fel lehet építeni ugyan azt a taktikát. Csak egy kicsit később érkezik a prism miatt. Frontból támadás, FF-el való szórakozás melletti felvarpolok és szétcseszem a maint. Rosszabb esetben felwarpolás után FF-el fogni a feljárót és ha nincs föld alatti mozgása a roachoknak, akkor gg, ki is lehet lépni. Ha be kell hozzá várni a prismmet, akkor talán több esély van ellene.
Szerintem jól teszik, ha nerfelik a warpot. Szíevsen oda adom érte a föld alól való IT köpkést, mert az is eléggé "vicces".
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
koma
...ha nincs ekezet az mit jelent???? igen, hogy nem otthonrol szorom a pixeleket
1803zulukor erkezik a madaram...nem hiszem, hogy emberi idoben erek ma haza.... -
oxox
addikt
termeszetesen latja mint minden burrow egyseget...pont videokat nezek..
mothership core..igen ezaz...nahh nekunk az pont arra jo 2v2-ben, hogy mehetek sok gate-re akar, mert eddig en gondoskodtam a visionrol...igy ez megoldva, csak rohadtul kell majd ra vigyazni, mert baromi torekeny...tehat obs/void johet kesobb..focceling ez a warp butitas azert eleg nagy ervagas a tossnak...ennyi erovel pl. a ghost se rakhasson nuke-ot felsobb szintre, meg winfestor se okadhassa fel a marinjait, vagy a fungalt........stb....bar ha meg ezt ki is veszik, akkor sem lehet egylapon emliteni, hogy mennyire kicsesznek a tossal.
-
Ybron
senior tag
Nekem kifejezetten tetszik p-nél a motherhsip cove, lehet vele szépen csesztetni a játék elején is azt ellen dolgozóit másra szerintem nem igazán jó.
A "leásó izé"(persze ha egyre gondolunk) az a Shredder, nekem nagyon tetszett mikor white-ra ellen bevetette az emberke, kapkodott is rendesen, mert nyirbálta a probe-jait.
Aztán mikor megölhette volna megint elásta az ellenfél. Bár ha minden igaz observer látja, de ebben nem vagyok biztos, de ha így van p-nek több observerre lesz majd szüksége. -
oxox
addikt
válasz
zuzu000
üzenetére
azt hiszem az a kovetkezo, hogy majd olcsobb lesz a prism, vagy a sebessegenek a fejlesztese....van ra egy uveg sorom

amugy nagyon probalkoznak...a reaper meg buzi eros volt mikor jatszottam vele /1-2 hete/ ..fellatott, ami nem kicsit volt op, de, hogy meg regeneralodott, nahh attol volt igazan gusztustalan...de ahogy hallom a tank mar siege moddal jon ki....lehet valltanom kene terranra...csak ne lennek vele hihetetlen bena

-
oxox
addikt
válasz
execute93
üzenetére
ahogy neztem a kiegeszitoben azzal a foldbeaso bl hasonmassal meg durvulni fog....sokat nem jatszottam a betaval, de nekem a toss legiegysegei kevesbe jo egysegnek tunnek, mint a terran/zerge...akna, meg ez a leaso ize nagyon durva...ami egyetlen hasznos az nexusbol jovo repulo akarmi (ez fekudni fog a taktikankhoz 2v2-ben)
apropo...nem is tudom ki mondta (talan szeki), hogy nem lehet majd felwarpolni a kiegeszitoben...tehat ha lent lerakok egy pylot fentre adok visiont, akkor sem lehet felwarpolni...valoban igy van ez? -
oxox
addikt
válasz
AlyArkhon
üzenetére
sorry, hogy lassan reagalttam (jatekban voltam), ill. hogy aztan nyorsan leptem (mar melozok)
amugy leginkabb 1v1-et jatszottam...1v1 mai tapasztalat
3-4loss,...idei szezonban nem jatszottam meg 1v1-et, es szokni kellett majd zsinorban 5-6win
.
-terrant nem kaptam
-tossokkal nehezen birtam (eroltetem a 3gate-robo > drop dolgot) a vegere belejottem...
-zerg...nem tudtak velem mit kezdeni...vagy 4-et kaptam egymas utan...ffe, majd kesleltetem az expelesuket (volt aki a kozeli exp becannonozasakor ki is lepett)...majd stargate...colo, stb...rovid jatekot nem tudok zergek ellen nyomni, de late gameben megettem oket, pedig vagy ket partyban bl-ig jutottunk. (mondjuk volt egy kemeny party, mikor az anyahajo igen nagy szolgalatot tett, mert mar a bazisomon jartak a roach-hydra-muta gombocok....amugy ez volt a legfontosabb tanulsag ma...a roach/hydra/muta hatasosabb a gw units /colo gombocom ellen mint a roach/hydra corruptor (utobbival nem volt gond) -
AlyArkhon
őstag
Úgy néz ki a hibát orvosolták.
" We're restarting some services and applying some fixes to try and fix this particular issue - I see that some of you are already able to log in, but the full restart won't be complete for a few minutes yet.
So please just try again in a few minutes - I'll update here with more details when everything's complete. "
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
...akkor örülj neki ..

-
AlyArkhon
őstag
Faja . Ujra raktam és ugyan az a hiba fogadott.. Fukk ..vajon mit szartak mar el ? Mind 1 akkor várunk . Blizzes forumon is dongetnek mar a hasonló hozzászólások szóval gondolom valamit csak kezdenek vele .
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Én el tudtam indítani, be is tudtam lépni.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Én már rakom ujra . Lassan végez is.. Olvastam hogy át kell írni két filet de az se segített szóval .. Írok ha végeztem hogy jo lett-e. .
-
AlyArkhon
őstag
Na mind 1, Uninstall és megy fel az egész újból. Ha így sem jó akkor meg kuka

-
AlyArkhon
őstag
Jelenleg frissítés van vagy miért nem tudok fellépni ? [hiba]
-
Wolverine
félisten
A BlizzCon 2011-en külön panel szólt arról, hogy csinálják a cinematic intro mozikat, ott hangzott el az is, hogy 1 évi munka van ezekben a 3-4 percekben. Nem kéthavi munka, amit csinálnak - és nem is olyan a felépítése, ami alkalmas lenne egy egész estés mozifilm elkészítésére.
szerk: ha figyelembe vesszük, hogy kb. évente 1 Blizzard-játék jelenik meg, akkor pont tartani tudják a tempót...
-
Ybron
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Nyilván nem pár napos munkáról van szó.
Diabloból úgy szintén megnéznék egy ilyen egész estés filmet, az is szuper lenne, de warcraftból biztos hogy nem.
Különben ha ráállnának többen és csak ezzel foglalkoznának, nem lenne olyan vészes az elkészülési ideje.
Meg különben is, bírtunk várni sc1 és diablo 2 után is
-
rt06
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
csak mondtam egy szamot, en sem gondolom, hogy 3-an csinaltak volna
az viszont, hogy gyorsabban halad-e a munka, ha tobben dolgoznak rajta, igencsak fugg a feladattol is
egy ilyen video elkeszitesenel a 20 fo lehet mar sok is, viszont egy egesz estes mozifilmnel igencsak keveske
a lenyeg, amire celozni akartam, hogy az a gondolat, miszerint ha ezt egy evig csinaltak, akkor egy mozifilm ki tudja meddig tartana, hibas -
Wolverine
félisten
Szvsz nem 3 főből áll a cinematic intrókat készítő gárda a Blizzardnál, de az is meglepne, ha 20-nál többen lennének. A cég kommunikációja szerint nem érzik úgy általában, hogy a "több ember dolgozik egy feladaton" valóban gyorsabb munkát jelent, mert ilyen méretnövekedésnél már felmerül az a probléma, hogy a friss emberek képességei felérnek-e a régiekével.
-
rt06
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
"Egy ilyen intrót a Blizzard kb. 1 évig készít. Számítsd ki, mennyi ideig tartana akkor egy komplett film..."
ez nem egeszen igy mukodik
lehet, hogy 3 embernek volt egy ev ez a video, de ha nekiallnanak 300 emberrel egy mozifilmnek, akkor az is meglenne egy ev alatt
ezert szoktak emberevben (embernapban, emberoraban) merni, ami azt mutatja, hany ember hany evnyi (napnyi, oranyi) munkajarol van szo, ugyanis az, hogy "egy evig keszult" csak az informacio fele -
icons
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Az elején levő ESRB Content Raiting-en szerepel egy ilyen:
"Use of Alcohol and Tobacco"
Én végignéztem megint (főleg mert annyira üt), és sehol sem láttam benne ilyet. Mármint igen, konkrétan leigáznak egy bolygót, megölik rajta a katonákat, a lakosságot is, és romba döntik az épületeket. Jójó, igaz! De senki sem iszik vagy dohányzik benne!
(esetleg arra utal, hogy a zergek elszívnak egy jóó kis szivart a nyertes csata örömére, az emberek pedig leisszák magukat a sárga földig? Mert így nézve persze van benne valami)Illetve a Language részt sem tudom teljes értelmezni. Mármint az hivatalosan ezt jelenti: "Mild to moderate use of profanity". Ilyen se történt... najó, a "World will burn" az lehet, hogy idetartozik

-
sith7
félisten
Jó videók, biztos a campaign is nagyon hangulatos lesz

-
Ybron
senior tag
válasz
Eyesis
üzenetére
A történet már meg van és az szerintem kiváló.
A rendező az blizzard-sc2 csapata.
Színészek meg már meg vannak, nem kell ide húsvér ember, mikor úgy is mindenki maszkolva lenne.
Így ahogy van az pont tökéletes, de lehet igazad van, csak én vagyok túl elfogult.oxox
Tetszetős nagyon is. Pláne hogy 6 éves, még ma is simán megállja a helyét. -
icons
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
Eeeez volt az

Amikor a HotS betát elkezdték játszani, akkor még ott is harakiris egység volt, még úgyis használták páran, de mostanra az egyik kedvenc egységem lett (és mivel már elő is rendeltem a HotSot, és kapok mellé beta keyt is, nemsokára ki is próbálhatom
). Ha a pályán a megfelelő helyeken elszórsz belőle párat, pl expeken, stb, akkor durva pusztítást tudsz végrehajtani.
Szemtől szembeni csatában persze olyan sokat nem ér, mert szinte mindig van detektor, meg egyébként is: max 1lövésre van ideje. -
Ybron
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.... nem ... nem ..... a "száj" 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most kifejezetten a drop játékról volt szó.

) Átraktam ruRU ra azaz oroszra igy megy nade bakker .... Ez a karattyolás ez nagyon kemény

.