Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
tegnap probaltam replayt nezni, de az sc2 nem inditotta el automataban...pedig eddig eleg volt raklikkelnem...valakinek otlet/hasonlo szitu?
-
zack
nagyúr
Ez már szerintem egész profi volt

Az utsó 3 meccsemet zsinórmban nyertem, továbbra is Top8...
Jövök fel mint a talajvíz. 
Volt benne az elején egy kis Banshee makro, azzal meggyengítettem, amíg odahaza hízott a sereg. Megérte beáldozni a 3 banshee-t. Előtte azért derítettem, láttam hogy földi egységekre megy, utána rögtönöztem a Banshee taktikát.

-
Eyesis
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
bírom, amikor bírnak
https://www.xsplit.com/blog.php?post_id=305
video encoding preseteknél ki van írva, hogy ha nem i7es a procid, akkor nem ajánlák, hogy beválaszd... vagyis nyilván mindenki hülye az xplitnél

-
-
icons
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
"nuke szerintem esélytelen, ahhoz hogy vki benézze elég lámának kell lenni"
Hát azért volt már rá példa felsőbb ligákban is, hogy valaki benézte
Mondjuk ez volt talán a 22. nuke a játékban, de végül bejött
(#34779) zack
"1 fajt kell elsajátítani profin, és utána tovább lehet lépni. Ide-oda kapkodni nem érdemes, mert egyikben se leszel profi."
Ez akkor igaz, ha közben valahogy megismered a másik két fajt is! Én Pvel játszom, kampányt Tvel vittem végig, és vele single-ztem a legtöbbet. Zvel is csak single-ben játszottam, DE 2napi átlag 1-2 közvetítést megnézek, úgyhogy ismerem az összes egységet, tudom melyik faj kb hogy működik, melyik egység mire képes, mi ellen jó, stb.
Anélkül, hogy tudnád mit érdemes a zergnek a te sereged ellen csinálnia (és AZ ellen neked utána mit érdemes), szerintem nehéz átlátni a játékot. Illetve azt se rossz érezni, hogy ha a Z seregét legyakod, utána tudod mennyi idő, mire újra fel tud állni. T relatíve lassan, Z és P pedig elég gyorsan.Tehát addig "profi" (nem M meg GM league-re gondolok, hanem akár aranyra, de már silvernél is tudni kell ezek egy jó részét) nem lehetsz, amíg nem tudod counterelni az ellenfél egységeit (tehát olyanokat gyártani, ami jó ellene).
Félre ne érts, nem azt mondom, hogy uccu neki, kezdj el a másik két fajjal is játszani, mert amíg egyet nem ismer az ember eléggé, addig tényleg nincsen sok értelme, de amint úgy érzed, hogy tudod már használni a T-t (csak még magában a játékban nem vagy elég profi), szerintem érdemes a másik kettőt is kipróbálni! -
kovsol
titán
-
oxox
addikt
válasz
Vitocska
üzenetére
en most csereltem videokartyat, de korabban sem volt a jatekkal semmi bajom, 2500k,8giga ram, 4890 vaporx oc 1gb volt eddig...most 7850 van helyette.
zack egy fontos dolog...mielott tobb v tobb multiba kezdesz mindenkeppen jatsz a tobbi fajjal is, mert eleg duhito tud lenni, hogy nyert partyt azert bukszs el mert kilep a tarsad, es nem tudsz drone-t csinalni (mert nem tudod, hogy kell)
rt06 mostansag en is hagyom a 3v3 randomot, es inkabb zergel fun-olok...ami szerintem a legnehezebb vele a lava management...nehezen talalom meg az idealis, sereg/drone/lufi nyomogatast....az elejen keves a nyersanyag a vegen meg sok (pedig dobalgatom a hatch-eket, crawlereket)
-
-
zack
nagyúr
válasz
Vitocska
üzenetére
Nem tudom...Én most kezdek ráérezni a Terran-ra, és a bronz ligában pl. tegnap csak akkor nyertek ellenem, ha valamit én kúrtam el a nagy akarásban. Az ellenfelek többsége protoss volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Talán ha 2 zerg ellen mentem tegnap...Az egyiket nyertem a másikat vesztettem, de ezt is csak a falazás miatt...Luk maradt.
Mondom ezt úgy, hogy a másik két fajjal még abszolút nem is foglalkoztam. 1 fajt kell elsajátítani profin, és utána tovább lehet lépni. Ide-oda kapkodni nem érdemes, mert egyikben se leszel profi. -
Vitocska
tag
gyerekek furcsa ez a játék
protos szerintem kisé erősebb minden classnál ez igy nem ér 
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
persze-persze.....kozben rajottem, hogy mi a mai programom estere...karacsonyi partyra vagyok hivatalos az egyik ugyfelhez...szoval ne varjatok ram

-
JSaN
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Igen meg kapod a diablos, wowos dolgokat, a tobbit meg majd marciusban. Sokan toljak mar most Kerrigan szarnyakkal.
-
Tuco Ramirez
őstag
Másnál sem megy a béta?

-
zack
nagyúr
Ebben szerintem nem hibáztam.

Elhatároztam hogy ghost tactic lesz...félig-meddig be is jött, aztán a MM+tank kombó feltette a pontot az "i"-re.
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi, közben mindenre rájöttem magamtól is, csak a kulcsot nem találtam meg a weblapon. Alig eszi a procit a program amúgy, guild wars 2 ben maxos grafikán full hd kép mellett is megvan a fix 60 fps.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kovsol
üzenetére
Setting / Broadcast Settings / Play Path/Stream Key (if any): - ide másold be innen a kulcsodat (twitch.tv-re legyél bejelentkezve). Jobb felül (nem legfelül) van a Show Key
Setting / Broadcast Settings / Save to file - innen fel tudod tölteni tecsőre. Amúgy a twitch.tv egy hétig tárolja, amíg ott megvan addig el is tudod menteni az ottani videót. Ha jól rémlik akkor van olyan beállítás hogy minden videót tartson meg de én ezt direkt nem állítottam be. Amelyik videót el akarom rakni ott rámegyek a videóra, majd jobbra lent a videó alatt van egy fogaskerékm, ott van Save forever link.
-
kovsol
titán
Múltkorában szó volt az Open Broadcaster Software ről. Hogy tudom megadni neki, hogy a twitch.tv/justin.tv csatornámra küldje a jelet ? Meg nekem valamiért csak fekete képet vesz. Igazából guild wars2 videót akartam volna vele csinálni, meg lementeni fileba is. Van olyan oldal ahol a streamet utána el is menti és mondjuk youtube vagy egyéb módon linkelhetővé teszi utólagos visszanézésre?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogyha megveszem a hots-t digital deluxe editonban akkor meg is kapom már a bónusz dolgokat (diablos szárny ,wowos pet, stb) vagy csak a játék megjelenése után ?
-
oxox
addikt
Platina Vs Master,,,mi voltunk a platina...nagyon felakar minket hajintani...talán nem véletlen

[link] -
BeLucZ
addikt
első meccs értékelése: (az 1 órásé)
szerintem sokat fejlődtél, főleg a macro játékod, most azért tudsz értelmes sereget csinálni, fejlesztésekre is szépen ügyeltél, már csak a timingon kell csiszolni. bansheeket nagy kár volt külön beöletni, sereggel együtt kellett volna vinni, több kárt okoztak volna, főleg hogy nem is hozott observert igy kb totál szétkaptad volna
szépen expeltél, több scv-t gyárts erre ügyelj mert nem volt elég, muleokat szépen hoztad, a végén nem értettem miért nem kukkantottál föl a jobb fölső sarokba, 20 peccel rövidebb lett volna a meccs, elég lett volna egy scan, igy hagytad picit felállni az ellent, akkor a végén még volt hogy 4 dtvel lekaszabolta az egész armydat, ha hallod hogy mennek a nyisszantások és látod hogy fogynak a unitjaid akkor durr bele egy scan és ennyi, igy végül feladta, de meg nyerted volna mindenképpakkor másik hiba: amikor volt a fő összecsapás akkor nagyon rosszul microztál, mert kb fél sereget bedaráltattad mire végül elkezdtek támadni, ilyenkor nyomj egy stimet vidd közel és a move és megint közel és megint a move, ne adj neki ajándékba ennyi unitot, összeségében jó volt, elején gyorsan hoztál tankot, védekezéssel nem volt gond
második meccs:
ellenfeled egy balfék volt, nem gyártott 1etlen egy probet sem és igy akart kivülről be canon rusholni, nem érdemel több hozzáfűznifalót

-
zack
nagyúr
Köszönöm!

Akkor ezzel a ligás dologgal nem foglalkozom. Megint a top 8-ban vagyok. Most nem tudom nevessek, vagy sírjak. Megint jönnek majd a dia-s ellenfelek.

Az utsó protoss meccsen sikerült visszavernem az első pár push-t, az ellenfelem fel is adta. Gondolom gazdaságilag belerottyant.

-
rt06
veterán
megprobalom elokotorni a cikkeket, addigis probald meg elfelejteni a liga besorolasokat, azok nem jok semmire
az elmult eredmenyeid, es az ellenfeled elmult eredmenyei alapjan az adott pillanatban ti voltatok a leginkabb osszeparosithatoak (vagyis nem volt jobb ellenfel, gondolom ha fel orat kellene varni, az sem lenne optimalis)a ligan beluli besorolas meg meg kevesebbet er, foleg, hogy ilyen trukkozessel (ha valoban direkt veszitett) konnyen lehet a bonus pool-bol elre torni
-
csuszi
aktív tag
ahogy írod, a mindenki a tudásának megfelelően kapja az ellenfelet. és az mmr (belső láthatatlan pontértéked) mutatja a legközelebbi tudásod, nem a ligarendszer. azért kaptál diamondost, mert ő éppen lefelé szánkázóban van, Te meg felfelé. sose nézd hogy milyen ladderben van az ellenfeled, a pontszámítás sokkal bonyolultabb annál.
úgyhogy bár úgy tűnik hogy nem, de így korrekt. -
zack
nagyúr
Érdekel, bár ez cseppet sem korrekt.

Tök mindegy hogy kerültem össze vele. Ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy mindenki tudásához mérten azonos ligából kapjon ellenfelet. Mert ha ez nem így van, akkor a rendszer szart sem ér.
Még ha silver-es ellenfelet kapok 1x-1x, azt még megérteném. De a diamond liga olyan messze van a bronztól mint makó jeruzsálemtől. Volt az embernek 90 nyert meccse 1v1-ben az én 28 nyert meccsemhez képest.Ahogy nézem Diamond ligában is az első.

-
rt06
veterán
ligaba sorolas az mmr mozgoatlaga alapjan tortenik, a matchmaking pedig az aktualis mmr alapjan (amit tovabb ront, ha kevesen vannak, mert nagyobb szorassal is bedob ellenfelet)
de az is lehet, hogy valaki mas vitte fel neki dia-ba, es most kezd beallni az mmr-je oda, ahova valo, vagy hogy szandekosan bukott par meccset, hogy konnyebb ellenfelet kapjonha erdekel komolyabban a mogotte levo matek, v9olt itt a topic-ban par kapcsolodo temaliquid-es cikk linkje
-
zack
nagyúr
Hogy rakhatott össze 1v1 ladderben diamond-os játékossal?
Pöcsöm kivan. 14p. Esélyem se volt. 
1v1-ben is ill. csapatban is diamond szint. -
BeLucZ
addikt
csak rajtad múlik hogy lesz e... t-nél a siege kötelező kellék, igy kb minden pusht lehet fogni az elején és ki tudsz fejlődni, erre figyelj oda, hogy gyorsan legyen tank, azt akkor az ilyen mass marine pushokat simán fogni tudod meg 1-2 bunkert is lerakhatsz, ha már annyit elérsz hogy nem tudnak becheeselni, sokat fejlődtél
-
zack
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére

Protoss ellen nehezen megy, ezért nem akartam a véletlenre bízni.
Ráadásul mindig 8p belüli támadásra állok be, max. kellemesen csalódok. 
Sajnos van még azért olyan játékos, akivel szemben beszopom, és 8-10p alatt vége. De szerintem ilyen mindig lesz, és hozzá kell szokni.
-
zack
nagyúr
Kezdek ráérezni, bár még vannak hiányosságok.

Bronz liga...Top 8.
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
na mjad a widow mine jól beleseggel a colo+prism-be

-
Formaster
addikt
Ez egy totàlis all-in. Szeretem az allint
persze akkor ha nagyobb az esélye hogy bejön, mint 50%. Ezt egyszer megnéztük sc2gears-ben és asszem valami 87% winrate-ünk volt erre a taktikàra. Persze nem mindig csinàljuk, pàlyafüggö, meg mikor ki-mivel van, és persze van-e kedvünk hozzà ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BeLucZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
meg lehet csinálni csak időben le kell rakni a 2 gázt és szarrá kell cronozni a robotics bayben a lense fejlesztést, általában 8:00-ra odaérek a prismmel pont a mainjére és akkor készül el pont a fejlesztés azt megy a szopatás, de ezt csak noobok ellen lehet bejátszani, mert értelmes játékos simán fogja, erősebbek ellen a double immo drop és közben hátul sereg gyártás vagy a dt instant warp hatékonyabb, minden azon múlik, hogy deríti e az ellen, időben reagál e, ha nagy kárt nem is csinálsz vele de a figyelmét le lehet kötni rendesen, főleg akkor nagyon jó ha 2 oldalról droppolsz egyszerre, na akkor azért tudsz zavart csinálni, de ha dia - master szinten van az ellen, fogja simán ezt is, de sztem a dt warp warp prismmel minőségi cheese, nem egy 6 pool na

-
Formaster
addikt
Ennek az a lényege, hogy ök bezàrkoznak, te meg kifejleszted a warpot és nyomsz kivülröl a szakadék alà egy pylont. én odarepülök overlorddal, te meg fellàtsz és észrevétlenül felwarpolsz
Majd mikor fejvesztve rohangàlnak a csicskàkkal a pàlyàn, beeresztem a nydus worm-el az összes egységem, plusz ha valakinek van még valami akkor az tàmadja a bejàratot. Total-KAOS ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
BeLucZ
üzenetére
de colonak mire oda értem pont ki volt techelve az extended lense
Azt hogy csinálod, honnan van rá elég gázod? Igaz én a warp prism sebességét fejlesztem előbb colo droppnál, viszont mikor kész van a robotics bay akkor ha jó voltam épp megvan a 300 gáz, 200 megy colóra 100 meg warm prism sebességre.
-
icons
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
úúúú, egyszer kipróbáltam a DT rush-t is
Sajnos annyira nem vagyok jó, hogy időben készen legyek velük, de nagyon lassú sem vagyok (ergó mire tudok csinálni, van elég pénzem, hogy sokat bewarpoljak).
A bejáratnál volt egy cannon, úgyhogy inkább kerültem
Végül T, P, P felállással legyőztük őket a "főbejáratnál" is, de oldalról közben besettenkedtem a dtkkel, és használtam az scv-ken a radír funkciót
De a legnagyobb fun az volt, amikor Dig Site-on ugye van egy expand elég közel mindhármónk bázisához. És hát nyilván ketten is pályáztunk rá
A terran haverom, meg a protoss jómagam. Ő ért oda hamarabb, de elkezdtem támadni az scvjét
Kergetőztünk, majd sikeresen ledobott egy barrackot a nexus-command center helyére, és mondjuk 100 hpnál abbahagyta az építést
Sajnos nem sikerült kinyírnom az scv-jét, úgyhogy utána megszerezte az expandet
Majd ezután elfoglaltam középen a high yieldet középen, és persze nyertünk
(20 perccel később)
Nekem sokkal élvezetesebb az ilyen 3v3as fun, mint a vérkomoly 1v1
(persze csak megfelelő társakkal) -
Formaster
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
A 10 pool az nagyon szigoru
én régebben tökélyre csiszoltam a technikàjàt. De azért a baneling bust se rossz terran ellen 
-
icons
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Csak általában expelni kell hozzá, vagy creepet kakilni, mert elég nehéz egy bázisra felhúzni 10 poolt:S
(najóó, najóó: tegnap játszottunk haverokkal, általában rush-ra mentünk, just for fun
3protossal 4gateltünk pl, elég vicces volt, rögtön Silver ligába rakott be minket
, olyan jó érzés volt
) -
Vitocska
tag
csak a phs tagoknak akartam szerezni egy rőppke kis örömet

egyébként viccet félre téve ennek a srácnak nagyon bejőn a játék stilusa http://hu.twitch.tv/mtwdimaga
gondolom valami profi ti ismeritek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
holnap játszol egyet egy öreg platinással?

Mondjuk ez volt talán a 22. nuke a játékban, de végül bejött
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nehéz vele fejlődni nehéz az utánpotlás egy nagy kalap foscsi

Pöcsöm kivan. 14p. Esélyem se volt. 

ha màr a poénnàl vagyunk