- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Egyébkén day9 is ezt a szöveget "nyomta" a Newbie Tuesday-es videóiban. Ezt úgy értem, hogy szerintem is ez a helyes út

Ennek ellenére én sose csinálom ezt. Jobban szeretném élvezni a játékot, mint hogy tanuljak vele, kikapcsolódásként csinálom, és ez a mindig egy fő dologra koncentrálás valahogy elvenné az élményt. Lehet egyébként én állok hozzá rosszul, majd meglátom

Ennek ellenére minden meccsen próbálok mindegyikre figyelni, ami nyilván néha azt eredményezi, hogy valamelyikre nem tudok. Ez sokszor a supply. A költés már elég jól megy, és nem szoktam felesleges gyártóeépületeket se felhúzni. ami van, azt lehetőleg folyamatosan használom!
-
Formaster
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Ha megrendeled ezen az oldalon, munkanapon 4 orán belül küldik a béta kulcsot.
-
icons
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Az elején levő ESRB Content Raiting-en szerepel egy ilyen:
"Use of Alcohol and Tobacco"
Én végignéztem megint (főleg mert annyira üt), és sehol sem láttam benne ilyet. Mármint igen, konkrétan leigáznak egy bolygót, megölik rajta a katonákat, a lakosságot is, és romba döntik az épületeket. Jójó, igaz! De senki sem iszik vagy dohányzik benne!
(esetleg arra utal, hogy a zergek elszívnak egy jóó kis szivart a nyertes csata örömére, az emberek pedig leisszák magukat a sárga földig? Mert így nézve persze van benne valami)Illetve a Language részt sem tudom teljes értelmezni. Mármint az hivatalosan ezt jelenti: "Mild to moderate use of profanity". Ilyen se történt... najó, a "World will burn" az lehet, hogy idetartozik

-
JSaN
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Es itt is van mar a gamaeplay video is:
StarCraft II: Heart of the Swarm - Campaign Multiplayer Battle.net Preview
Nekem az a foldbe agyazodo legvedelmi egyseg teljessen uj volt.
-
Wolverine
félisten
válasz
D1Rect
üzenetére
Itt a hivatalos hír is róla Kaivaxtól.
-
icons
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Azt hiszem, hogy a legújabb nVidia driver tett keresztbe... (310.90essel rossz volt, 310.70essel most olyan, mint a régi szép időkben
)
Toltunk is egy 3v3at 2platina meg egy master ellen, és nyertünk persze
90%ban rusholunk, 10pool, 4gate meg mmm. Tehát csak úgy, hogyha nem sikerül, akkor ne kapjunk ki instant 
-
icons
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Milyen felbontáson? Nekem 1366*768on van, azt azért ne felejstük el

Ultra-n volt. Ez fix. Oda volt írva,hogy Ultra
Annyit tettem azóta ,hogy az életerőket mindehova kiírtam, lehet az a gond. Bár nem hiszem, hogy emiatt ekkora különbség lenne
Most szedtem le a legfrisebb drivert. Valójában akár az is bekavarhat, mert a driver és a patch közöttt nem játszottam:S Lehet kipróbálom az előző drivert

-
Eyesis
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
https://eu.battle.net/account/management/
Itt le tudod tolteni!
-
föccer
nagyúr
válasz
D1Rect
üzenetére
Friss husi, nyamnyamnyam

Üdv, a fedélzeten. Ha lesz időm/kedvem/energiám, akkor szívesen játszom veled is. Ha 0 tudású ellenfél elegendő, akkor T-vel vagy P-vel jönnék ellened. Z-vel már elértem a 2-es szintet a 100-as skálán

Első hsz-be mehet a neved/karakter kódod?
üdv, föccer
-
JSaN
addikt
-
Ptech
addikt
Jaja, ennyi. Mától már az Alien Swarm a menő, mert ingyenes a Steamen, és lesz benne 4 player coop mód

-
Thome
veterán
-
Djuree
félisten
bforge az jó, én is toltam. nem mellesleg tízezreket kerestem kártyák adás-vételével
igaz ehhez sokat kell fentlenni, meg már olcsók a pontok ebay-en, már ezt nem lehet olyan könnyen megjátszani 
első nap meg akartam venni a collectorst, de mivel motorra megy minden pénz így halasztanom kell sajna
-
-
föccer
nagyúr
Ez pontosan így volt. Egész pontosan a Games Workshop annó, 10 éve nem volt hajlandó megegyezn a blizardal (aki akkor még kicsi volt), így a Warhammer 40k-nak és a warhammernek készült SC és wow-ot kénytelenek voltak más néven kiadni. Azóra a GW belátta, hogy mekkora hibát követett el, és néhány év múlva megváltozott a véleménye. Így született meg a Mark of the Chaos, és a Down of War. De mindez már a múlté. Inkább várjuk türelmesen az SC2 béta 2. körét

Üdv, föccer
mod:
RE (#4498) Djuree: Nagyon helyes

-
sith7
félisten
Ezért mondom, hogy ez a ligarendszer ami most van nem az igazi, tuti más lesz a teljes esetében
A béta ideje alatt nyertem meccset a létező összes ligából (bronze - diamond) játszó emberek ellen, meg ugyanígy vesztettem is el, most akkor én melyikbe is tartozom ?

A ti ligátokba biztos nem , mert én - veletek ellentétben - nem vagyok profi

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... így megy tovább lemegyek bronz ligába ... bár úgyis jön a reset