Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Spotify

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-12-25 18:18:56

LOGOUT.hu

Spotify

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5801) unravel


unravel
őstag

Spotify Community 2014.03.02.

2014 !!! :)) 😭

¯\_(ツ)_/¯

(#5802) borges7


borges7
aktív tag

Nemtom ez volt-e már, lehet playlisteket konvertálni, exportálni, borítót tervezni hozzájuk, meg Last.fm tablót az elmúlt egy hét/hónap/év stb. legtöbbet hallgatott lemezeiből 3x3-10x10 méretben, jópofa. Spotlistr: [link]

[ Szerkesztve ]

(#5803) Akelaus válasza norbertoth (#5800) üzenetére


Akelaus
senior tag

Én azt szoktam csinálni, hogy az adott dalhoz tartozó előadót megnézem, és van "A rajongók ezt is szeretik" rész. Macerás, de akadtam már így kincsekre. Illetve ha egy adott stílus akkor arra keresek listát, aztán abba belehallgatok.

(#5804) CptAdamica válasza #16820480 (#5797) üzenetére


CptAdamica
veterán

Mondjuk ez jó, mert akkor a Spotify is valószínűleg ingyen fogja adni.

#5800norbertoth
Én még úgy szoktam, hogy ha például véget ér az aktuális kedvencek listám, akkor hagyom menni és akkor is szokott beajánlani jó számokat. Vagy, ha teszik egy szám, akkor három pötty a sor végén és "Szám rádiójának oldala" és akkor bekever hasonlókat.

Megyen!

(#5805) norbertoth


norbertoth
senior tag

Köszi a tippeket! :C

• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S

(#5806) mobilizmo válasza tothjozsi96 (#5798) üzenetére


mobilizmo
addikt

Van azért olyan lejátszó ahol hallatszik a különbség.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#5807) Keem1


Keem1
addikt

Srácok, hogy állunk most SSD használattal? Pár éve már, hogy volt valami magas írási issue a Spotify-jal, kb akkoriban tettem át én is a cache-t HDD-re.
Mára eljutottam odáig, hogy a helyben szükséges fájlok elférnek az 1 terás SSD-n (a HDD-n filmek, tényleg elég ritkán használt egyéb fájlok és a Spoti cache van), minden más meg hálózati tárolón van.

Amióta van NAS, az 1 terás HDD-n most épp 30 GB foglalt, ebből 9 GB a Spoti. És az 1 terás SSD-n is van majd' 400 giga. Lehet "kukáznám" a HDD-t, ha a Spoti nem kezd el irgalmatlan írásba az SSD-n (jelenleg 13 TB a TBW).

Valaki esetleg SSD-n használja szeretett hangszerünket? :R

(#5808) #16820480 válasza CptAdamica (#5804) üzenetére


#16820480
törölt tag

Meglátjuk. Remélném, hogy biztos ők is beszállnak, de ezen a ponton már annak is ha egyáltalán valamennyiért adnák :U :D
Viszont azért arra lehet számítani, hogy a Spotify nem rendelkezik akkora tőkével, mint az Apple és Amazon, így nekik nem nagyon fog menni az ilyesmi csak úgy. Még azt is simán el tudom képzelni, hogy ezt amiatt csinálta az Apple, mert úgyse fogják sokan használni náluk (szinte csak BT eszközöket árulnak már és azok nem támogatják), de cserébe jól megszivatják a Spotit, hogy éppen idén készült nagy durral bevezetni extraként, erre tessék, itt vagy ingyé'...

(#5809) #86564352 válasza Keem1 (#5807) üzenetére


#86564352
törölt tag

Azt a régi bugot már javították akkoriban. SSD kímélés egy felesleges dolog. 13 TBW az semmi, nekem van olyan hat éves Samsung 840 EVO, ami 60-70 TBW és most is teszi a dolgát. Akár több száz TB írást kibírnak, előbb veszel új gépet.

(#5810) Keem1 válasza #86564352 (#5809) üzenetére


Keem1
addikt

Ez király hír, akkor vissza is pakolom az SSD-re a Spoti cache-t.
Thx :R

(#5811) #86564352 válasza #16820480 (#5808) üzenetére


#86564352
törölt tag

Azért a Spotify se egy startup cég, piacvezetőként sokat ültek tétlenül. Apple ellen harc, mégis hanyagolták az Android appot. Deezer előbb csinált Homepod integrációt és már Series 6 Watch offline zenét is. Dalszövegben is le van maradva a Spotify. A lossless szerintem kis réteget érint, ott nem buknak sokat. (a Tidal inkább, nekik az volt a megkülönböztető) Viszont a Dolby Atmos buliból ha kimarad a Spotify... mert az érdekesebb lehet a nagyközönség számára. USA-ban az iPhone, Airpods elterjedtség mértékével és alapértelmezetten DA fog szólni Billie Eilish olcsóbban. (árat emelt a Spotify) Amerikai piacon úgy vannak fej-fej mellett, hogy a Spotify erősebb több platformon és a playlist, social dolgokban. Ha ezeken is javít az Apple, amiatt inkább aggódhat a Spotify.

(#5812) Mr K


Mr K
senior tag

(Hátha valakinek hasznos lesz.)
Offline kérdezték tőlem, hogy hogyan lehet egy előadó összes albumát felpakolni egy lejátszási listára. Mondtam is neki a szokásos választ (itt is elhangzott: #5198), csakhogy kiderült, hogy ez a minapi hiper-szuper desktop alkalmazás redesign óta nem működik: egyszerre már csak egy album számait lehet kijelölni, többet nem. Azaz az albumokat csak egyenként lehet hozzáadni a listához, ami lassabb, és főként idegölőbb.

Viszont még így is maradt gyorsabb megoldás: rá kell keresni az előadóra (artist:akárki), és a számlistában működik a csoportos kijelölés, és egy lépésben át lehet pakolni egy lejátszási listába. Össze-vissza lesz, de a listában már lehet rendezni (korlátozottan).

(Valószínűleg ez a lehetőség sem marad meg sokáig: a Spotify rendkívül következetesen irt ki minden hasznos funkciót az alkalmazásból. Bennem már az is felmerült, hogy ez egész szolgáltatás valójában valami szofisztikált pszichológia kísérlet, ahol azt tesztelik, hogy miként lehet ügyesen elvenni dolgokat emberektől úgy, hogy beletörődjenek. ;] )

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#5813) #86564352 válasza norbertoth (#5800) üzenetére


#86564352
törölt tag

Előadóból, playlistből is lehet rádiót indítani.

(#5814) Mr K válasza norbertoth (#5800) üzenetére


Mr K
senior tag

Korábban írtam a témában: #4597.

Ha a heti ajánlók nagyon nem stimmelnek, akkor idomítani kell a Spotify-t. Figyeli, hogy melyik számot kedvenceled, milyen előadókat követsz, melyik előadó életrajzát nézed meg, milyen számokat mentesz saját listára, melyiket hallgatod meg többször, melyiket léped át, stb. Nekem már volt olyan ajánlásom, amit 90%-ban lementettem, de azért ez ritka. De amit ajánl, az legalább 80%-ban megfelel az ízlésemnek (azaz legalább egyszeri meghallgatásra oké), és rengeteg korábban ismeretlen előadó lett kedvencem az ajánlások alapján.

(Néha egészen ijesztően ügyes: vannak előadók, akiket nem kedvelek, és nem is hallgatok, de mégis tud tőlük olyan számokat ajánlani, amik viszont tetszenek.)

Ja, még annyit, hogy soha nem szabad olyasmit hallgatni (huzamosan), ami nem tetszik, vagy nem zsáner, mert elrontja az ajánlásokat. Tehát pl. az egész napos karácsonyi háttérzene szolgáltatást érdemesebb Private Session-ben lenyomni, ha az ember nem akarja, hogy hónapokig minden ajánlásban legyen legalább egy Csendes éj feldolgozás. (A private session alatt elkövetett zenehallgatás nemcsak hogy nem publikus, hanem az algoritmusok is diszkréten elfordítják a fejüket, és nem veszik figyelembe. Legalábbis régebben így volt.)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#5815) #16820480 válasza #86564352 (#5811) üzenetére


#16820480
törölt tag

Persze, érthető, hogy nem kis startup, de ha megnézed a cégek méretét, akkor más liga. Spotify tavalyi éves bevétele 9 mrd dollár volt, ehhez képest Apple 275 mrd és Amazon 386 mrd. Szóval ilyen költségvetéssel simán tudja azt mondani a két nagy, hogy oké, akkor rádobunk pár mrd-ot most a zenei szolgáltatásra, a Spotify meg csak nézhet, hogy hrrrrr hogyan?

De amúgy bár ültek a babérjaikon tényleg, én mindig visszatértem hozzájuk, mert ami nekem fontos, azt kvázi csak ők adják. Például a DA nem érint, azt sem tudom mit kezdenék vele, ha lenne. iWatch képességek dettó. Dalszövegnek örülnék, de elvagyok így is. Ellenben a Spoti kb mindenen is fut és mindenen is megy a Connect. Így most működik az, hogy van egy RPi dobozkám, rajta egy Debian (GUI nélkül), azon egy Raspotify, és ez küldi a DAC-ra a digitális jelet. Tökéletesen működik, pár Wattot eszik csak és telefonról vagy laptopról távirányítom bárhonnan a lakásból. Ezt egyik másik sem tudja, mert nincs olyan API és funkcionalitás, amire építeni lehetne egy jó kis CLI klienst. És még ha mondjuk a Shield TV-t tenném be helyette, akkor sem menne, mert az Android klienseknek sincs Connect funkcionalitása a többi szolgáltatónál. Chromecast elvileg menne (Tidal-t próbáltam így), de tök instabil, néha megy órákat, néha számonként(!) leáll a lejátszás, néha nem is találja a Shieldet :U

(#5816) ígyvanferi válasza Mr K (#5814) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A privat session tippet köszi, erről eddig nem is tudtam, hogy létezik, de most már végre nyugodtabban hódolhatok a bűnös élvezetnek és berakhatok alapvetően hulladék, de mégis valamiért tetsző zenét is, nem fogja elcseszni az ajánlókat.

(#5817) #86564352 válasza #16820480 (#5815) üzenetére


#86564352
törölt tag

Általánosan a Spotify a legjobb, ők a piacvezetők. Viszont inkább azt nézzék amíg állandóan panaszkodnak, hogy a náluk kisebb Deezer különösebb hiszti nélkül csinál funkciókat: hifi, spatial sound, dalszöveg, homepod és watch támogatás és magyar szempontból ők is forintban kérik euró helyett. A Spotify most a podcast témára költött sokat, engem hidegen hagy. A crossplatform, connect, ajánló algoritmus erősségük évek óta kész, viszont örökké nem fognak megélni ezekből, ha a többi cég is rámegy ezekre. Szerencsére userként könnyű váltani a szolgáltatások között, lehet kipróbálni három hónap egy áráért ajánlatokkal. Ami zavaró, ha nem is foglalkozunk a riválisokkal, hogy a Spotify önmagához képest néha egy lépést hátra, miért van az 2014 környékén könnyebben tudtam rendezgetni a listáimat, volt dalszöveg és hasonlók.

[ Szerkesztve ]

(#5818) #16820480 válasza #86564352 (#5817) üzenetére


#16820480
törölt tag

Igen, ezért örülök neki, hogy most többen is rákaptak a lossless-re, mert így ezt nem/sem tudják tovább halogatni. Az a jó, ha van verseny :K

(#5819) #86564352 válasza #16820480 (#5818) üzenetére


#86564352
törölt tag

Kíváncsi volnék, hány embernek van megfelelő füle és eszköze ahhoz. Szerintem ezért nem is siettek vele a cégek. (évek óta pletykálták) 90% mobilon, kocsiban, wireless hallgat. Elég jó - kényelem arány miatt.
Én 128 kbps MP3 és 320-as között észreveszem a különbséget, egy itunes master 256-os AAC és CD között már nem. Ha kipróbálhatok másnál méregdrága eszközökön lossless dalokat, persze azt mondom atom jól szól, azért hétköznapi életben nem költenék arra a hobbira.
Spotify-nál az alapértelmezett audio normalizációt mindig kikapcsolom, úgy már tetszik a hangzása. És a web playernél örülök 256 kbps AAC van náluk is már jó ideje, az Ogg Vorbis nem annyira tetszett. Megszokás kérdése volt, ha csak azt hallgattam jó volt, amikor AAC akkor tűnt fel más, jobb.

(kicsit furcsa, hogy hi-res és lossless szint előbb lett több streaming cégnél, mintsem az appokat kikalapálnák)

[ Szerkesztve ]

(#5820) Shokkolo válasza #86564352 (#5819) üzenetére


Shokkolo
addikt

Csak a magam nevében nyilatkozhatok, de még a kocsiban is hallom az eltérést a minőségek között pedig szerintem nincs kimagaslóan jó hallásom.

Ráadásul itthon egy "viszonylag" komolyabb láncon hallgatom.
Mellbevágó az eltérés a felvételek minősége között.

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#5821) ssgt1981


ssgt1981
senior tag

Mennyire életszerű ez az ajánlat:
[link]

Érdemes ilyen előfizetést venni?

(#5823) Mr K


Mr K
senior tag

Látom, mást is frusztrál, hogy merre tart a spotify, mint alkalmazás:
"I swear in a few years all versions of this app will just be a giant play button and you'll get what ever the Spotify algorithm decides you are going to listen to and just deal with it."
(innen)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#5824) #16820480 válasza #86564352 (#5819) üzenetére


#16820480
törölt tag

Eszközöm van amúgy hozzá, egy egész normális hangfalpár, meg egy igen normális fejhallgató, és akkor már kényelmesebb és olcsóbb lenne út közben is ugyanazt használni (oda úgyse kell feltétlen lossless letölteni a dolgokat, bár elférne éppen.
Nagyon sok dolog miatt lehet egyébként egy adott rendszert jobbnak (másabbnak) hallani a ténylegesen jobb hangkeltőktől a jobb DAC-on át egészen a más stúdió masterig, de igazából én csak azt szeretném, ha nem a hanganyag lenne a szűk keresztmetszet amennyiben ez megoldható. Aztán persze ha megszokik az ember egy hangzást, akkor addig nem fogja tudni a különbséget, amíg mellé nem rak közvetlenül egy másikat.

(#5825) #86564352


#86564352
törölt tag

Órások figyelem: végre bejelentették az offline lehetőséget. Állítólag egyelőre 96 kbps. Podcastra jó az is. ;]

Mr K: Mi frusztráltak vagyunk a kisebbség. :) A Spotify egy adatbánya, pontosan látják sokan már saját playlisteket se nagyon gyártanak, mert a gyári listák és rádiók lefedik a szóljon valami jó igényt. Majd ahhoz hasonló zeneajánlás. Ezt az algoritmus le tudja követni viszonylag jól. Aki pedig nagyon benne van a saját gyűjtemény rendszerezésében, az bosszankodik a kevesebb funkción.

sheratan: egyetértek, ha nem évente egyszer hallgatnék komoly eszközön, akkor jobban feltűnne. Pl. látom OLED iPhone képe szebb az IPS iPhone mellé téve, viszont ha csak utóbbit használom azzal is teljesen elégedett vagyok.

(#5826) #16820480 válasza #86564352 (#5825) üzenetére


#16820480
törölt tag

Vagy inkább az apple Bluetooth kodek mellé elég a 96kbps is ;]

(#5827) #86564352


#86564352
törölt tag

Kisebb csoda történt. Értesítést adott az app követett előadó új albumáról. Ilyen se nagyon volt még, hiába volt beállítva.

(#5829) pethYeti


pethYeti
addikt

Másnak működik normálisan az apple watch app? Nekem konkrétan nem képes mutatni azt a dalt amit épp lejátszom. Ha nagynhezen mutatja, és telefonon váltok számot, a watch egyáltalán nem vált át... :W

(#5830) Shokkolo válasza pethYeti (#5829) üzenetére


Shokkolo
addikt

Valahogy nem adja ki a "több eszközös" szinkron újabban.
Hasonló BUG van nekem amikor mobilról próbálok vezérelni egy Raspberryn futó klienst.
Ha pár szám megy magától, majd ránézek a telefonra, azt mutatja amit utóljára arról indítottam.
Sőt, néha nem mutatja hogy a lejátszás hogy áll (az eltelt / hátralévő időt a számból)

"it's not a bug it's a feature"

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#5831) Akelaus válasza Shokkolo (#5830) üzenetére


Akelaus
senior tag

Android - iOS szintén. Androidról indítom aztán azt veszem észre ott még ugyanazt a dalt mutatja csak már vagy 10 perces szerinte.
A műsoron rész is tré nálam Android alatt ha albumot hallgatok.

Lenne connent a YouTube music appban hagynám is a francba a Spotifyt.

(#5832) Shokkolo válasza Akelaus (#5831) üzenetére


Shokkolo
addikt

Az a baj, hogy a Raspberry streamer eléggé bekorlátoz...
Abban még ha minden igaz nincs YT integráció, maximum Tidal, az meg valamiért még mindig nem szimpatikus.
Illetve ugye a Spoti offline része a kocsiban is eléggé kényelmes.
Egyelőre együtt tudok vele élni, meglátjuk mit hoz a közeljövő...

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#5833) kmarci25 válasza Shokkolo (#5830) üzenetére


kmarci25
veterán

Hálistennek a Galaxy watch kliens egyelőre jól működik. :K

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#5835) RandomName


RandomName
aktív tag

Üdv. Galaxy S9+ többféle Bt headset, és a Spotify 10 percenként pause-ba vágja magát. A füles play gombjára reagál, elindul, de ugyanezzel már nem lehet pause-ba tenni. Hangerő jó.
Kiswipeolom a Spotify-t,, újraindítom, akkor egy darabig jó. Mi lehet a baj?

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#5836) vacs válasza RandomName (#5835) üzenetére


vacs
veterán

Hallgass letöltött MP3 zenét a gyári lejátszóval, lényeg hogy ne a Spotifyon.
Vagy böngészővel online rádiót.
Így kiderül, hogy csak a spotify szivat, esetleg a telefonban lévő Bluetooth.

[ Szerkesztve ]

(^)(>.<)(^)

(#5837) RandomName válasza vacs (#5836) üzenetére


RandomName
aktív tag

Ok. Kipróbáljuk, de vannak még bajok. Ezt most vettem észre:

A felső streamet hallgatom amire az van írva, hogy lejátszás. Tehát az fut. De alul a lejátszási sáv azt mutatja amit az alkalmazás indításakor először indítottam. A lejátszási sávban lévő play gombra nem reagál, ugyanúgy ahogy a bt füles play gombjára sem. Ha a zöld "Lejátszásra" kattintok akkor a futó stream torpan kb 0.3mp-t, majd folytatja.
A hangerő megy fülesen, és a telefonon is, csak a play nem.
Egyre gyanúsabb, hogy nem a füles a baj.

Elvben az appot beraktam a soha el nem alvó alkalmazások közé, hogy háttérben is kapjon erőforrást, de semmi nem változott. (Az első gyanúm az volt, hogy az android bealtatja, és az a baj)

[ Szerkesztve ]

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#5838) RandomName válasza RandomName (#5837) üzenetére


RandomName
aktív tag

Súlyosbítom.
Az értesítési sávon nem látszik a futó Spotify, pedig szól a fülembe.

Ha elindítom a Samsung Musicot, akkor a Spotify nem áll le, hanem egyszerre szól a két hangforrás.

[ Szerkesztve ]

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#5839) vacs válasza RandomName (#5838) üzenetére


vacs
veterán

Indítsd újra a telefont, használd, aztán ha nem jó, akkor töröld a spotify app összes adatát (telefon beállítások, Alkalmazások, Spotify, tárhely résznél, ezzel az offline zenék is eltűnnek, de jó eséllyel megjavul).

(^)(>.<)(^)

(#5840) RandomName válasza vacs (#5839) üzenetére


RandomName
aktív tag

Beállitások-> Alkalmazások -> Spotify minden adatát töröltem. Reboot. Csinálja. Megint töröltem, alkalmazás eltávolít, reboot, újrarak, bejelentkez....
Elvben jó. 40 percet hallgattam a Lenovo HD 200 fülesemen. Utána melóban váltottam a JBL E25BT-re. Működött. Csinálja. Egyszer áll a stream. Ok, nagy levegő, akkor ezt így engedjük el, nem nyúltam semmihez, pont élethelyzetben vagyok, pörgetem a GDP-t, akkor most nem lesz mellé podcast hallgatás.
De. Lett. Valami miatt kikapcsolt a kb 70% töltöttségű JBL füles, és random elkezdte a Spotify folytani a félbehagyott podcast-et, a telefon hangszórón. Lehúzom a legördülőt, nyomok hogy pause legyen, semmi. Ki kellett swipe-olni, hogy elhallgasson. Eltelik kb 10 perc, és újrakezdi. Az app már ki van lőve, és nem is indult újra, nincs mit elhúzni, hogy hallgasson el. Így rendesen meló közben amikor a GDP-t kell pörgetni a lehalkítás volt az egyetlen opció.
Ok. Még egy nagy levegő, akkor váltsunk telefont. Hàtha. És ezt a Lenovo-val.
Nem. Hallgattam kb 1.5 óra zenét, semmi nem volt a Samsung Music-al, majd a Spotify ha ezen is ha előtte x ideig hallgattad, 10 percnél leállt, újra, újra, és újra.
És az sem érdekli, hogy fel van oldva a telefon, rajta van a képernyőzár.... 10 perc után pause, és szerintem már nem bt füles hülyülés, mert a legördülőből sem fogadta el az utasítást.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#5841) RandomName válasza RandomName (#5840) üzenetére


RandomName
aktív tag

Ja, meg néha ilyenkor kb olyan, mintha egy démon futna, de az őt vezérlő app-tól külön.
Most ebben a percben bedobott valami rohadt régi Hack és Lángos podcastot, de az előző szalag van kint, és egy random WeAreTheVR podcastnak írja.

Szerk.:
És ez már egy Samsung Note 10 Lite. Nem az S9+
Létezhet, hogy maga az account lett elcseszve valahol?

[ Szerkesztve ]

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#5842) vacs válasza RandomName (#5841) üzenetére


vacs
veterán

Cserélj jelszót!
Más ötletem nekem nincs.

(^)(>.<)(^)

(#5843) RandomName válasza RandomName (#5841) üzenetére


RandomName
aktív tag

A történeti hűség kedvéért meg kell említenem, hogy mindkèt BT füles tud Dual módot. Azaz több telefonra tud kapcsolódni egyszerre.
Amikor még csak a JBL E25BT volt meg, akkor is ilyen fura volt. Az akkori beállitások szerint médiatartalom az S9+-ról, híváskezelés a Note 10 Lite-ról.
A nemrèg hozzámkerült Lenovo HD200 is tud ilyet, alapban azt is így állítottam be, viszont ma amikor magától elindult másodjára az S9+, akkor azt lehalkítottam, majd meló után átraktam a hívást a és a médiát is a Note 10 Lite-ra, És igy is csinálja.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#5844) RandomName


RandomName
aktív tag

Amúgy van nekik magyar nyelvű supportjuk, ahol lehet őket piszkálni?

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#5845) RandomName válasza vacs (#5842) üzenetére


RandomName
aktív tag

A jelszócsere szerintem nem megoldás az elcserélt indexképre. Vagy van valami extra ami ezzel jár?

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#5846) unravel


unravel
őstag

Ezt dobálja a Facebook

¯\_(ツ)_/¯

(#5847) jupp008 válasza unravel (#5846) üzenetére


jupp008
senior tag

Használd ki.

(#5848) unravel válasza jupp008 (#5847) üzenetére


unravel
őstag

Évek óta premiumom van. :F

¯\_(ツ)_/¯

(#5849) jupp008 válasza unravel (#5848) üzenetére


jupp008
senior tag

Akkor mit szerettél volna ezzel üzeni?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Spotify
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.