Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Persze, érthető, hogy nem kis startup, de ha megnézed a cégek méretét, akkor más liga. Spotify tavalyi éves bevétele 9 mrd dollár volt, ehhez képest Apple 275 mrd és Amazon 386 mrd. Szóval ilyen költségvetéssel simán tudja azt mondani a két nagy, hogy oké, akkor rádobunk pár mrd-ot most a zenei szolgáltatásra, a Spotify meg csak nézhet, hogy hrrrrr hogyan?
De amúgy bár ültek a babérjaikon tényleg, én mindig visszatértem hozzájuk, mert ami nekem fontos, azt kvázi csak ők adják. Például a DA nem érint, azt sem tudom mit kezdenék vele, ha lenne. iWatch képességek dettó. Dalszövegnek örülnék, de elvagyok így is. Ellenben a Spoti kb mindenen is fut és mindenen is megy a Connect. Így most működik az, hogy van egy RPi dobozkám, rajta egy Debian (GUI nélkül), azon egy Raspotify, és ez küldi a DAC-ra a digitális jelet. Tökéletesen működik, pár Wattot eszik csak és telefonról vagy laptopról távirányítom bárhonnan a lakásból. Ezt egyik másik sem tudja, mert nincs olyan API és funkcionalitás, amire építeni lehetne egy jó kis CLI klienst. És még ha mondjuk a Shield TV-t tenném be helyette, akkor sem menne, mert az Android klienseknek sincs Connect funkcionalitása a többi szolgáltatónál. Chromecast elvileg menne (Tidal-t próbáltam így), de tök instabil, néha megy órákat, néha számonként(!) leáll a lejátszás, néha nem is találja a Shieldet

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest