Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Persze, érthető, hogy nem kis startup, de ha megnézed a cégek méretét, akkor más liga. Spotify tavalyi éves bevétele 9 mrd dollár volt, ehhez képest Apple 275 mrd és Amazon 386 mrd. Szóval ilyen költségvetéssel simán tudja azt mondani a két nagy, hogy oké, akkor rádobunk pár mrd-ot most a zenei szolgáltatásra, a Spotify meg csak nézhet, hogy hrrrrr hogyan?
De amúgy bár ültek a babérjaikon tényleg, én mindig visszatértem hozzájuk, mert ami nekem fontos, azt kvázi csak ők adják. Például a DA nem érint, azt sem tudom mit kezdenék vele, ha lenne. iWatch képességek dettó. Dalszövegnek örülnék, de elvagyok így is. Ellenben a Spoti kb mindenen is fut és mindenen is megy a Connect. Így most működik az, hogy van egy RPi dobozkám, rajta egy Debian (GUI nélkül), azon egy Raspotify, és ez küldi a DAC-ra a digitális jelet. Tökéletesen működik, pár Wattot eszik csak és telefonról vagy laptopról távirányítom bárhonnan a lakásból. Ezt egyik másik sem tudja, mert nincs olyan API és funkcionalitás, amire építeni lehetne egy jó kis CLI klienst. És még ha mondjuk a Shield TV-t tenném be helyette, akkor sem menne, mert az Android klienseknek sincs Connect funkcionalitása a többi szolgáltatónál. Chromecast elvileg menne (Tidal-t próbáltam így), de tök instabil, néha megy órákat, néha számonként(!) leáll a lejátszás, néha nem is találja a Shieldet

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- AliExpress tapasztalatok
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest