Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #86564352 #5811 üzenetére

Persze, érthető, hogy nem kis startup, de ha megnézed a cégek méretét, akkor más liga. Spotify tavalyi éves bevétele 9 mrd dollár volt, ehhez képest Apple 275 mrd és Amazon 386 mrd. Szóval ilyen költségvetéssel simán tudja azt mondani a két nagy, hogy oké, akkor rádobunk pár mrd-ot most a zenei szolgáltatásra, a Spotify meg csak nézhet, hogy hrrrrr hogyan?

De amúgy bár ültek a babérjaikon tényleg, én mindig visszatértem hozzájuk, mert ami nekem fontos, azt kvázi csak ők adják. Például a DA nem érint, azt sem tudom mit kezdenék vele, ha lenne. iWatch képességek dettó. Dalszövegnek örülnék, de elvagyok így is. Ellenben a Spoti kb mindenen is fut és mindenen is megy a Connect. Így most működik az, hogy van egy RPi dobozkám, rajta egy Debian (GUI nélkül), azon egy Raspotify, és ez küldi a DAC-ra a digitális jelet. Tökéletesen működik, pár Wattot eszik csak és telefonról vagy laptopról távirányítom bárhonnan a lakásból. Ezt egyik másik sem tudja, mert nincs olyan API és funkcionalitás, amire építeni lehetne egy jó kis CLI klienst. És még ha mondjuk a Shield TV-t tenném be helyette, akkor sem menne, mert az Android klienseknek sincs Connect funkcionalitása a többi szolgáltatónál. Chromecast elvileg menne (Tidal-t próbáltam így), de tök instabil, néha megy órákat, néha számonként(!) leáll a lejátszás, néha nem is találja a Shieldet :U

Új hozzászólás Aktív témák