Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
az megint plusz pénz...van úgy 450 db cd-m, most kezdtem el felmásolgatni a telóra őket(egy részét flac-ben), ami ezen kívűl pluszban kell még, azt meghallgatom az ingyenes Deezer-Spoti kettőssel, vagy leszedem a youtube-ról
ami még bosszantó volt ebben a korlátozásban, hogy nemcsak hogy lementeni nem lehetett többet, de a gyűjteményedbe FELVENNI se, ami sztem abszolút nonszensz volt, mondjuk megláttam egy jó lemezt, és el akartam menteni, hogy később meghallgatom, de nem hagyta
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- ASUS routerek
- EAFC 26
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SnowRunner
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest