Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keem1
veterán
Na hát az van srácok, hogy lehet én bénáztam
Reggel elindultam dolgomra, PC-n pause, majd a kocsiban a Google Maps indításával rögtön indult a zene, ott ahol a gépen abba hagytam.
Úgyhogy élek a gyanúperrel és azt feltételezem, hogy PC-n visszanavigáltam vagy valami más gesztussal jeleztem a Spotinak hogy "nótavégestopkapcsojjaki".Szóval sorry a bénázásért, működik
-
Keem1
veterán
válasz
PhilBrick
üzenetére
Ez nálam is majdnem pontosan így van, azzal a szépséghibával, hogy a telefon ott folytatja, ahol a telefon abbahagyta korábban, és nem a PC.
Ez a része (az autóban a telefon ott folytatja, ahol ő maga abba hagyta) egyébként csodálatosan működik, csak én a gépes playlistet szeretném folytatni. De ezek szerint igazán jó megoldás nincs, csak az, ahogy eddig csináltam. -
Keem1
veterán
Srácok, tudom, régi motoros vagyok, de egyvalamire eddig még nem jöttem rá.

Hogy tudom átvenni az egyik eszközön játszott playlistet egy másik eszközre (később folytatni, nem azonnal)?A szitu: otthon, PC-n elkezdek valamit, majd mennem kell, tartok X lista Y trackjénél. Mire a garázsban beszállok az autóba, már elfelejtettem, hol tartottam.
Ezt eddig úgy hidaltam át, hogy ha nem felejtettem el, akkor még játszás közben átvettem a telefonomon a kontrollt, majd pause, leslattyogtam a kocsiig, kiálltam a mélygarázsból és telefonon (az autó BT-jén át) play.
Na de ezt 10-ből 7x elfelejtem és hirtelen valami tök mást indítok el bosszankodva
mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).Ötlet?

-
Keem1
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
Keem1
veterán
Nem bántásból, de szerintem neked a prémium kéne. Én (asszem) 2014 óta vagyok prémium előfizető, azóta egy percet se voltam a free planben és nem is szeretnék.
Szerintem mindenki megtalálja a megfelelő csomagot magának, elég jók vannak.
Mi az asszonnyal Duo-ban vagyunk, az fejenként ~3,2 EUR (~1100 Ft), de pl. a családi csomag fejenként már csak 440 Ft-ba kerül (oké, tudom, 6 rokon egy háztartásban, de ki tudja, vannak több generációs családi házak is már).Félreértés ne essék, nem akarok a zsebedben turkálni, sőt, a prémiumot se tukmálni, de ahogy küzdesz az erőkkel, már rég előfizethettél volna 3 hónap ingyenre, aztán utána eldöntheted, hogy menjen-e tovább, vagy vissza az ingyenes.
-
Keem1
veterán
#playlistrecommendation
Ahogy az #5788-ban már céloztam rá, folytattam a itthoni rádiós playlist projectet, már egy ideje kész a Rádió 1 Top 50, a műsor után ez is magától frissül.
Lehet követni... feltéve, ha valakit érdekelnek a hazai rádiós slágerlisták
Ja, azt nem említettem, de gondolom, hogy mindenkinek egyértelmű, hogy nemcsak a tracklist, de a sorrend is a műsoréval egyezik, tehát ami feljebb/lejjebb kerül, az a playlistben is ugyanoda vándorol.
Már megy egy ideje, de több előadó/szám is másképp van elnevezve a rádióban, mint a Spotin, így az algoritmuson csiszolni kellett, mivel nem akartam folyton kézzel utómunkázni, ehhez lusta vagyok
-
Keem1
veterán
Amúgy a dalszöveggel mi lett? Rég nem láttam már. Tudjátok, ha épp danolni támad kedvem
YT Musicban van, csak ezért jutott eszembe. -
Keem1
veterán
Srácok, hogy állunk most SSD használattal? Pár éve már, hogy volt valami magas írási issue a Spotify-jal, kb akkoriban tettem át én is a cache-t HDD-re.
Mára eljutottam odáig, hogy a helyben szükséges fájlok elférnek az 1 terás SSD-n (a HDD-n filmek, tényleg elég ritkán használt egyéb fájlok és a Spoti cache van), minden más meg hálózati tárolón van.Amióta van NAS, az 1 terás HDD-n most épp 30 GB foglalt, ebből 9 GB a Spoti. És az 1 terás SSD-n is van majd' 400 giga. Lehet "kukáznám" a HDD-t, ha a Spoti nem kezd el irgalmatlan írásba az SSD-n (jelenleg 13 TB a TBW).
Valaki esetleg SSD-n használja szeretett hangszerünket?
-
Keem1
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nekem nem lételemem amúgy.. csak a konkurencia miatt említettem. Én elvagyok az OG 320 kbps muzsikával is, egyrészt fülem nincs, másrészt lejátszóm nincs (telefon meg pc beépített dac), harmadrészt fülesem sincs (Galaxy Buds+).
Szóval voltaképp nekem is mindegy, én most is nagyon jól elvagyok a Spotival. Bár lett volna lehetőségem többször is váltani, annyira megszerettem 8 év alatt, amióta premium előfizető vagyok, még a sokszor hülyén megoldott GUI, még mindig béta állapotú group play és egyebek ellenére is. -
Keem1
veterán
...Playlist recommendation...
Srácok, ha esetleg valakit érdekel: Petőfi TOP 40.Ugyan láthatóan vannak ilyen kezdeményezések, de ahogy látom, ezeket egy idő után feladták készítőik. Amiben az enyém más, hogy adás után egy algoritmus parseolja a hivatalos weboldalt és teszi be emberi beavatkozás nélkül ezentúl minden vasárnap a playlistbe (és a korábbit törli belőle).
Az algoritmust még csiszolom, egyelőre nem ismert fel minden nótát (a Petőfi és a Spoti eltérő elnevezései miatt), de igyekszem a csorbát kiköszörülni.
Viszont tényleg meg van az az előnye, hogy adás után azonnal elérhetővé válik, akkor is, ha szabadságon vagyok, akkor is ha nem érek rá, mert nem emberi munkával frissül, hanem gépileg, programozottan. Ha valaki tud esetleg más rádiót, pl. Rádió 1, publikusan elérhető webes listát, akkor megcsinálom másra is. -
Keem1
veterán
válasz
üzenetére
Azt nem tudom, tudtátok-e, de van már duo spoti is. Bár nem vészes a különbség, lemondtam a családit (hisz fölösleges a 6 fős acc) és helyette asszonkával duo-zunk
Amúgy meg a mobilos felület bűn rossz pár éve, nem a desktop. Saját listámon belül keresés: felül 3 pötty -> [menü alul nyílik] Kresés -> [keresőmező felül nyílik] gépelsz.
Fent-lent-fent.... Nem értem, ezt hogy sikerült ennyire idiótára csinálni
-
Keem1
veterán
válasz
jambiyya
üzenetére
Magán a korlátozáson én is meglepődtem most, az okát én se nagyon tudom érteni, de ettől még akár lehet is rá racionális magyarázat (amit én még nem ismerek).
Esetleg azt valahogy vissza tudjátok keresni, hogy a szóban forgó family plan váltás mikor volt? Lehet hogy csak 1-2 hónapot kéne lehúznia új acc-ben és utána csatlakozhatna a tiédhez.A hivatalos dolgok megkerülésében egyrészt nem vagyok otthon, másrészt a fórumon tiltott is, így arról nem tudok és nem is akarok állást foglalni

-
Keem1
veterán
válasz
jambiyya
üzenetére
Remélem, ez segít, bár az első reply-t elolvasva ez sajnos eléggé egyértelmű.
Magyarán, egyik family plan-ből egy másikba 12 hónapon belül egyszer lehet váltani. Valószínűleg nektek már megvolt ez a váltás 12 hónap alatt.De írják a megoldást is: vagy önálló premium plan-re fizethet elő, vagy ő indítson egy family-t, amihez aztán pl. te tudsz csatlakozni (feltéve, ha nálad még nincs kimaxolva a váltás).
-
Keem1
veterán
A Spotify egy stream szolgáltató, a zenék nem a te tulajdonodban vannak, csak bérled őket
A hallgatott (letöltött) zenék nem fizikai valójukban vannak jelen, hanem DRM-mel védett ogg darabkák formájában. Ezen darabkák, még azonos fiókkal bíró másik eszközre se vihetők át, tehát a letöltött dal-darabkák hozzá vannak nőve az adott eszköz-fiók pároshoz.
A hosszú kitérő után: nem lehet őket hallgatható fájlként kinyerni (de legalábbis legálisan biztosan nem).A Google Play Musicnak amúgy volt egy nagyon jó feature-je, mégpedig a zeneszámokat, albumokat meg is vásárolhattad, így héltköznapi formátumban le is lehetett őket tölteni. Óriási öntökönrúgás hogy a GPM-ot úgy szüntették meg, hogy az utód (YT Music) nem kapta meg a zeneboltot.
Ez tipikusan az egyet előre kettőt vissza esete. -
Keem1
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Na, akkor ezek szerint inkább CC issue, semmint Spotify (ahogy fentebb írtam, Spotify + MiBox / Samsung TV nem problémás).
-
Keem1
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A következő ellenőrzés az épp egy hónap múlva lesz
30 napig él a teljes offlineság, ezt közli mikor offlinera rakod. -
Keem1
veterán
Az a baj, hogy lassan tényleg ezt érik el vele, a fagyi visszanyal. Az emberek, pláne a magyarok árérzékenyek. Nehezen vehetők rá, hogy valamiért fizessenek, és ha sikerült, akkor a negatív dolgokra rendkívül érzékenyen reagálnak. A Spotify eddig tök korrekt cég volt, a Facebookkal és társaival ellentétben, szerintem nekik simán törekedni kellene a felhasználói elégedettségre. A prémium userek fizetnek a szolgáltatásért, az ingyenesek pedig reklámokat hallgatnak. Innentől kezdve a Spoti oldja meg a dalok elérhetőségét. Nem lesz*rni kell, "hoppá, a licenctulajdonos beintett.. szegény userek.. így jártak". Hanem tökösnek lenni és megoldani, megoldást keresni. Mindenre van megoldás. Ahogy egy bolgár haverom mondaná, öcsém, amit nem tudsz megoldani pénzzel, azt oldd meg sok pénzzel

-
Keem1
veterán
válasz
üzenetére
Ez engem is az őrületbe kerget. Rendszeresen szembesülök vele, hogy a dalaim lejátszhatatlanná válnak. Esetleg egy ingyenes csomagnál (bocs free users) még megérteném, de én fizetek, 2015 óta minden egyes hónapban, szóval már nem kevés összeget hagytam a Spotinál. Ezért a pénzért megoldhatná, hogy ne tűnögessenek el csak úgy a dalok.
És még csak nem is értesítenek, hanem "hopp, ez szívezve van nekem spotin, meghallgatom" és akkor jön a kopp.
Próbálnám én megérteni, hogy jogi dolgok meg minden. De ez hol érdekel engem? Én a vevő vagyok, fényesre kellene nyalni a s...
-
Keem1
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Ahogy Rimuru is írja, a rendszer nyelvével változik az appok, így a Spotify nyelve is. Az Androidban - hála istennek - néhány dolog egységes a rendszer külső-belső konzisztenciája érdekében.
Nyilván lehet találni olyan appot, amin belül lehet nyelvet változtatni, de ez ugyan nem sértő módon, de inkonzisztensen szembe megy az Android ajánlásaival. -
Keem1
veterán
válasz
Corpuscle
üzenetére
Ha nem adtál meg bankkártya adatokat, akkor kizárt.
A próbához is kell a kártya, mivel ráutaló magatartásként, ha nem szünteted meg az ingyenes időszak vége előtt, a Spotify úgy veszi, hogy megtetszett neked, ezért utána már vonni fogja a havi díjat. Emiatt az ingyenes prémium időszakhoz is kérnek kártyaadatokat egy 100 Ft-os próbaterheléshez. -
-
Keem1
veterán
válasz
drmotto
üzenetére
Igen, listán/albumon belül random sorrendben játszik, nyilván nyomásgyakorlásként az előfizetésre.
Szerintem próbáld ki az előfizetést, mindig van valami promóció annak, aki még nem volt előfizető (ingyen 1 hónap, ingyen 3 hónap, 1 euró 3 hónap, ...).
Azt tippelem, maradni fogsz az előfizetésnél. 1 hónap (legrosszabb esetben is) 1500 forint, míg családiban kb. 2500 forinton osztozhat legfeljebb 5 veled egy háztartásban élő rokon, vagy 50% kedvezmény a diákoknak, ilyenek. 1500 forint...Egy havi (normál) fizetés kb. 0,33%-a (egyharmad százalék). -
Keem1
veterán
válasz
dodopek
üzenetére
Már jó ideje én is Spotit használok családi, baráti összejöveteleken, kerti partikon. Használtam már laptopot, másik telefont, tabletet. Most Xiaomi Mi Boxot szoktam. Előnye a többivel szemben a Bluetooth távirányító. Nem, nem csak erre a célra vettem, mivel nagyon hasznos kütyü fillérekért, de erre is bevált.
Ha neten hagyod a lejátszót, megmarad az az előnyöd, hogy a nálad lévő telefonról teljes körűen tudod vezérelni. -
Keem1
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez igaz... Nem sok hiba lenne benne, amúgy tetszetős meg minden, de az elrendezése, felépítése minden logikát és józan eszet nélkülöz. Utoljára akkor volt jó, mielőtt a hamburger menüt eltüntették. Full érthetetlen, hogy alul ott van a menüsáv, ami nincs is mindig ott, más képernyőn keresd még három másik módon. Egy modern, profi GUI esetén a főmenünek minden képernyőről elérhetőnek kéne lennie, ráadásul transzparens módon, erre mobilon a legideálisabb a hamburger menü, ami nem csak az esetleg túl magas háromvonalas ikonnal, hanem a képernyő bal széléről befelé söpréssel is behozható. De nem, ők ezt megszüntették. Szűrés a kedvenc dalok között... menj fel a 3 pötty ikhonhoz, majd ennek folyományaként tök logikátlanul lent nyílik a menüje, ott keresés, majd a keresősáv ismét fönt nyílik. Igazán jó pingpong megoldás. Röhejes.
-
Keem1
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Főleg úgy, hogy a mai okostelefonok igen nagy hatékonysággal javítják az elgépelést és az ékezet nélküli szavakat is ékezetesítik. Tehát az nem mentség hogy "telóról vagyok".
Engem is idegesít, pláne, hogy több olyan szavunk van, ami ékezettel mást jelent, mint nélküle.
És nem, az sem igaz, hogy angol billentyűzeten nincsenek ékezetek. Vannak, csak ráfestve nincsenek. -
Keem1
veterán
válasz
droti25
üzenetére
Ha az equalizert keresed, azt a lejátszó eszköz (pl. telefon) beállításai között keresd. A hangszín beállítása alapvetően az eszköztől függ, de persze vannak appok, amik API-szinten felülbírálnak bizonyos dolgokat (pl. a VLC is elég sok beállítást maga intéz). Ettől függetlenül ezt a telefon beállításai között keresd.
-
Keem1
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én pl. ebben a tekintetben az eddigiektől eltérő vagyok: 2015 óta vagyok előfizető, az ízléseimet frankón megismerte már a rendszer, így a home képernyőn elérhető ajánlókból hallgatok 90%-ban. Nagyjából 50-50% a már hallott és a még nem hallgatott zenék aránya, ami szintén megfelel. Általában nem hallgatok albumokat, vagy kész playlisteket. De le se töltöm a telefonomra őket (kivéve, ha olyan helyre megyek, ahol tuti nincs net - külföld), streamelem mindig (céges telefon, korlátlan a minden IS).
Szóval rábízom magam a Spotira, és nekem eddig bejött
Ehhez persze kell egy megfelelő hallgatási minta, az év végi Wrapped szerint pl. közel 40 ezer percet hallgattam (itthon, kocsiban, munkahelyen Spoti, telefonon, gépen, miboxon). -
Keem1
veterán
Wow... Azt hiszem, szabadidőmben ideje lesz átnyálazni az API-t
Ha ez sikerült és van rá érdeklődés, akár össze is hozhatok egy toolt a tisztelt csoporttagoknak (nem vagyok programozó, de van valamennyi tapasztalatom és a munkahelyemen gyakran segítem egy-egy saját magam által leprogramozott tool segítségével a mindennapi munkát). -
Keem1
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, a beállítások között (minden platformon) van egy kapcsoló arra, hogy ha vége (az albumnak, playlistnek, stb.), lejátsszon hasonló dolgokat. Ez alapesetben be van kapcsolva.
-
Keem1
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Így van, csak ha a próbaidő lejárt, utána vált vissza reklámmal támogatott verzióra.
-
Keem1
veterán
válasz
Uzsidoboz97
üzenetére
Így igaz, ez biza leginkább a lefedettség függvénye. Ha végig max LTE térerő van, akkor nem szignifikáns. Rossz térerő esetén viszont valóban jobb az offline zene.
-
Keem1
veterán
válasz
Uzsidoboz97
üzenetére
Összefoglalót én elolvasnám

Nincs jelentősége annak hogy stream vagy offline, a bitráta ugyanaz.Személyes adat: én havonta a mobilomon 2-4 GB-ot fogyasztok, és a mostani Wrapped szerint majd 50 ezer percet hallgattam (de nem mindet mobilon). Nem offline-ozok, mert nem érdekel a fogyasztás, a munkáltatóm fizeti.
-
Keem1
veterán
válasz
MiniXD55
üzenetére
Csak épp egy picivel előtted volt téma
A családi csomagba 2-5 olyan személy vehető fel, akik egy háztartásban élnek és rokonok is. Ezt nem lehet se túlmagyarázni, se mást mögé/belegondolni. Ez a feltétel, aki nem teljesíti, az a Spotify szabályzatát megszegi, és ezzel a fórumét is (mivel akkor innentől az wareznek minősülne). -
Keem1
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Jaja, én is már a második Samsung Evo Plus kártyát használom. A korábbi 64 GB-os meg ment a fényképezőgépbe (valójában ezért rendeltem, a 64-es is elég lett volna, de olcsó volt a 128-as és így a fgép is kapott egy jót). Biztosan elég gyors, mivel a 30 MB fölötti méretű RAW fájlt egy szempillantás alat írja rá a kártyára. Egy noname 2 GB-os C10-es kártyán az 1-2 másodperc

-
Keem1
veterán
Egyetértek. Igaz, családiban vagyunk ketten, de még teljes előfizetésben is megérné. Túl öreg vagyok már ahhoz, hogy innen-onnan összevadásszam a dalokat, vagy kétes minőségben hallgassam (YouTube)
Viccet félretéve, potom összeg ahhoz képest, amit kapsz érte (gyakorlatilag több millió zene, ha nem akarod, soha életedben nem kell kétszer ugyanazt meghallgatni, mindig lesz olyan, amit még nem hallgattál soha). Mindez a havi fizetésem 0,3%-áért, tehát még fél százalék sincs a teljes összegű prémium havi díj... Semmi. -
Keem1
veterán
Én is letakarítottam már a WinStore-os verziót. Eleinte jó ötletnek tűnt (közelebbi, nagyobb integritást véltem a rendszerrel), de pl. engem az kiidegelt, hogy hiába futott gépen a Spoti, a telefon mindaddig nem látta, míg a gépen el nem indítottam egy zenét. A hagyományosan telepített verzióval nincs gond, a gépemmel induláskor mindig indul a spoti is, és ahogy hazaérek, még azt előszobában telóról lövöm is a zenét úgy, hogy 1 lépést tettem csak a lakáson belül. Apró, de nekem fontos feature.
-
Keem1
veterán
Srácok.. Csináltam egy playlistet, típusa közös. De továbbra is csak én tudok hozzáadni dalokat, akinek átpasszoltam a linket, azok nem. Csináltam gyorsan egy másik fiókot, és tényleg nem lehet hozzáadni nótát.
Mit rontok el?Bal oldal: a saját fiókom, ahol a playlist tulajdonosa vagyok
Jobb oldal: idegen fiók, playlist követve, nem szerkeszhető -
Keem1
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Az lenne a jó, ha ugyanez egyetlen bökéssel menne.
Nagyon szeretem a Spotit, de a gui nagyon rossz irányba fejlődik, kb azóta, hogy eltüntették a marha kényelmes balról behúzható menüt.
Újabban zenéid közti keresés: fent jobbra menü, a menüpontok meg alul nyílnak.
Szerintem a spoti dizájnerei felmondtak. -
Keem1
veterán
A telefon ez esetben mindegy, mivel a stream a CC-re közvetlenül jön. Ez olyan, mintha azt mondanám, menj el a Damjanich utca 12-be, de nem én adom neked az instrukciókat (csak a feladatot), oda te magad találsz el.
Érdemes a Google Home appon keresztül újrakonfigolni a CC-t, hátha csak átmeneti dadogásról van szó.Nálam simán meg a Cast, Spotival is.
-
Keem1
veterán
Nagyjából úgy van, ahogy írod: többrétű a probléma. Nem akarja a jogtulajdonos tovább értékesíteni az adott dalt (mert másik többet hoz a konyhára), határozott idejű szerződés, stb.
Egyébként a kiadók folyton panaszkodnak, hogy mennyire kevés bevételt hoz a stream, pláne, a Spotival szeretnek vitatkozni, ennek nem titkolt kiemelt oka az ingyenes hozzáférés.Amúgy régóta hangoztatom, hogy a zene túl sok csatornán megy keresztül, így a bevételek nagyon elaprózódnak. A zenészeknek már inkább a koncertekből van bevétele, nem a lemezeladásból/streamingből.
4071 whbear:
Azért ebben az általad látott jövőképben is van pozitívum. A főnököm valami lízingkonstrukcióban bérel autót, 5 évre szól a szerződés, amit nem hosszabbíthat meg. A kocsit le kell adnia, és ha akarja, kb. változatlan feltételek mellett kell új autóval szerződnie. Viszont így nagyjából azonos lízing díj fejében 5 évente zsír új 0 kilométeres kocsija van.
Nem biztos, hogy mindig jobb a saját. Egy ismerős már évek óta Budapesten él, bérli a lakását, mert egy észak-mo-i kis faluban nem tudja eladni a családi házát, amit örökölt a szüleitől. Ha (HA) megvennék, kapna érte kb. 2 millát. Az a budapesti bérelt lakásának 1 évi bérleti díja. A ház állaga meg nyilván folyamatosan romlik. -
Keem1
veterán
Én sem értek egyet az eltűnögető trackek esetével, de amit leírsz, az sajnos nem teljesen úgy van.
1.) A CD-t örökre megvásároltad, a Spotin lévő dalokat csak bérled, nem a tieid.
2.) A Spoti se tud mit kezdeni azzal, ha a kiadó szerződést bont vele. Ha te autókereskedő vagy, és az egyik modell értékesítésére megszünteti a gyártó a szerződést veled, akkor ha a fejed tetejére állsz, akkor se tudsz a pattogó leendő vevőnek szállítani. -
Keem1
veterán
válasz
drmotto
üzenetére
- Ténylegesen azok lesznek.
- Szinkronizálni csak trükkel tudod: beteszed egy lejátszási listába a saját muzsikát, és miközben egy hálózaton csücsül a gép és a telefon, a telefonon letöltötté teszed a szóban forgó listát. Számolj vele, hogy random módon eltűnik majd a telefonról, és csak a fenti módszer újbóli alkalmazásával tudod megoldani. -
Keem1
veterán
válasz
üzenetére
Nem vitatkozni akarok, de tényleg ott van LG okostévén és működik is

Egy barátomnál a buli hangulatot az a tévé szolgáltatja 7.1-es házimozi rendszeren, ha összejövetelt tartunk.
A vízszintesen gördíthető app listában van, ahol pl. a youtube is. Még én is tudom telefonon b.zerálni, mivel ugyanarra a wifire csatlakozom. -
Keem1
veterán
A cimborámnak is Lucky Goldstar tévéje van, én ott nem jöttem rá ilyesmire sajnos. De tovább megyek, még Androidon is csak nagy nehezen.
De hátha segít (nincs most előttem LG tévé), Androidon a lista fölötti szűrő mellett volt egy ikon (két vízszintes vonás és alatta egy lefelé mutató nyíl), amire előjött a rendezés menü. Ha a tévén nincs ilyen, akkor nem tudod rendezni.
-
Keem1
veterán
válasz
intensa_man
üzenetére
"a jó minőségű hangkeltőre meg várnom kell míg fát állítunk"
LOL

-
Keem1
veterán
válasz
intensa_man
üzenetére
Jó füles és/vagy telefon (DAC) kell, a hangszínszabályzó a rossz eszköz ellensúlyozására való. Nem eretnekség, de nem az eredeti problémát hivatott megszüntetni, hanem látszat intézkedés. Ha mégis kell, akkor a telefon gyári ekvalizere ajánlott, nem külső app. A Spotify jelzi is, hogy 3rd party hangszínszabályzók önálló életet élhetnek.
Esetleg még a probléma forrása lehet, hogy ha free vagy, akkor ott ugye nem érhető el a legmagasabb minőség/bitráta, csak a premium előfizetőknek.
-
Keem1
veterán
Kevésbé voltam aktív tavalyhoz képest

Meg a toplisták is rendesen átrendeződtek.Ezek a listák csak prémium előfizetőknek érhetők el, vagy a free userek is le tudják generálni? Mert mindenkinél a premium feliratot látom (én is az vagyok).

-
Keem1
veterán
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Lehet hogy nem Magyarország a lokációd? Vagy a fiókodé.
-
Keem1
veterán
válasz
drmotto
üzenetére
A családi csomaghoz mindenkinek kell egy free fiók. A meghívott nem lehet másik családiban (ez biztos), és egyéni prémiumban (ez nem biztos). A családi invitálás alkalmával bevonható már létező free fiók, de létre is hozható a meghíváskor (amelyik veled egy háztartásban élő rokonodnak meg akkor épp nincs).
A családira nincs más akció, "csak" az, hogy 2-6 embernek 8 euró a díja.
-
Keem1
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Nem is feltétlenül kell korlátlan csomag. Nekem havi 6 GB van, ebből 2,5 körül (néha 3) használ fel a spoti.
Viszont csak akkor, ha úton vagyok és nincs wifi (buszon, metrón).
Wifin jellemzően 15-17 GB körül fogyasztok el.
Viszont nálunk otthon nem, vagy csak ritkán szól rádió, inkább a spoti. -
Keem1
veterán
válasz
Zsoltesz93
üzenetére
Hacsak nincs 50+ e-mail címed, amikre emlékszel, itt végigpróbálgatod őket. Szól, ha nem létezik a cím. Amelyiknél meg azt írja, hogy emlékeztető elküldve, akkor bingó, az lesz a regisztrált e-mail címed.
-
Keem1
veterán
WTF

Windows 10 x64, tegnap még jó volt. Restart megvolt, reinstall egyelőre még nem.
Android jó.
Winen nincs valami olyan, mint Androidon törli az app összes adatát? Mintha reinstall lenne, csak az app marad a helyén.
-
Keem1
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem igazán általános, inkább olyat tapasztaltam, hogy többször szinkronizál mint kéne.
Bár mostanában offline nélkül is elvagyok, 6 GB netbe a Spotify is belefér. -
Keem1
veterán
Esetleg egy full reinstallt (adattörlés - ha iOS-en van, uninstall, install) intézhetnél felé, ill. kipróbálnám másik platformon is.
Sajnos jobb ötletem nincs, mivel még nem tapasztaltam ilyet, ill. a topikban sem jelezte senki.Na basszus, új poszt lett, pedig az előzőt akartam szerkeszteni, rossz katt, sorry...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez tipikusan az egyet előre kettőt vissza esete.