Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Ezer éve nem fizettem elő Spotira, most feldobott egy kéthónapos ajánlatot 1.100-ért, gondoltam kipróbálom A lossless tényleg csak alkalmazásból elérhető, böngészőből nem? Mert én inkább azt szoktam használni. Egyáltalán Magyarországon elérhető már a veszteségmentes?
-
borges7
aktív tag
Mi a fasznak küld a Spotify 2 hónap ingyenes promót, ha nem vagyok jogosult rá?
És mikor megnyitom, feldobja az amerikai oldalt/árszabást
okos Mielőtt valaki megkérdezné, volt már olyan ajánlat, ami érvényes volt, holott előtte is használtam a prémiumot.
-
borges7
aktív tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Én meg annyira rendszertelenül/csapongva hallgatok sokféle zenét,
régit, újat, hogy most megelégszem a YM újdonságok ajánlóival, ha meglátok
közte valamit, amit érdekel, azt meghallgatom. De ajánlókban tényleg a Spoti
a legjobb.Látom, már külön lehet választani a zene/podcast könyvtárakat, ez jó,
anno eléggé zavart a sok podcast ajánló, mert én nem nagyon hallgatom azokat. -
-
borges7
aktív tag
hm
"Jobban szól majd a Spotify: évek óta várja mindenki, most tényleg megtörténhet a nagy változás" [link] -
borges7
aktív tag
Neket volt már ilyen, hogy a Spotify önhatalmúlag belerakott valamelyik playistetekbe 10-15 számot? És a Spotify név mellett van egy kis +- jel, hogy megtartod, vagy eltávolítod. Nézegettem a többi playlistemet, de úgy tűnik, ez az egy, amivel ilyet csinált, oké, stílusban nagyjából odavalókat rakott, de wtf
-
borges7
aktív tag
Ezen még sose gondolkoztam, de a Spotify csak a premium előfizetők hallgatásai után fizet az előadoknak, vagy az ingyenes fiókoknál is? Gondolom az előbbi.
A másik, hogy van annak értelme(nagyon "kicsi", keveset hallgatott előadóknál), hogy mondjuk beállítom egy lemezüket automatikus ismétlésre, és megy "éjjel-nappal" a telón a háttérben?
"Spotify pays artists between $0.003 – $0.005 per stream on average."
Ez alapján 1000 lejátszás után 3-5 dollár jön ki, igaz? -
borges7
aktív tag
Azért fejlődik a Spotify is, a fiók kezelésében mindenképp
Emlékszem régen milyen
bonyolult volt megváltoztatni az adatokat, meg a Facebook-bejelentkezést, ilyesmi,
asszem némelyikhez levelet kellett írni, most meg könnyedén, pár kattintással el lehet
intézni mindent. -
borges7
aktív tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Én a rádióból is(Poptarisznya, és társai), középiskolában már volt iskolarádió, meg faltam a zenei újságokat(Rockinform, Wanted, még régebben Ifjúsági Magazin
).
Meg persze nekem is az MTV, és a többi zenés csatorna, aztán bejártam lemezboltokba
belehallgatni a lemezekbe, illetve a megyei könyvtárnak is elég szép gyűjteménye volt, oda is sokat jártam hallgatózni. -
borges7
aktív tag
Olvasva ezeket a posztokat, néha nem is értem, régen hogyan fedeztünk fel új zenéket
Persze tök jók a streamingek ajánlói, de ezer más módja is van rábukkanni valami másra.
Például ha valaki használ last.fm-et, azon is van háromféle ajánló rádió, illetve hallgathatod az általad követett(hasonló ízlésű) usereket is.Vagy ott a RateYourMusic [link] , azon is van sok ilyen, és még sorolhatnám.
-
borges7
aktív tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Na igen, nagyon nagy playlistekhez kevés, nekem a leghosszabb is csak 200 dal körüli.
-
borges7
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egyetértek. Aki mondjuk kicsit is kíváncsi erre a világra, annak érdemes a Hajógyár által létrehozott "Magam adom" című playlistekből is szemezgetni [link] , amikben egy-egy hazai együttes, vagy énekes mutatja be a saját kedvenceit. Pár név a teljesség igénye nélkül: Vitáris Iván, Platon Karataev, Henri Gonzo, Mörk, Carson Coma, Qualitons.
Ezek elég széles skálán mozognak, alter, pop-rock, jazz, és időben is a 60-as évek klasszikus rockjától kezdve a mai slágerekig sok minden megtalálható rajtuk.
-
borges7
aktív tag
Ekkor írta a nagy tudású Czutor Zoltán(Nyers, Belmondo stb.) a facebookon, hogy
Neil Young egy agyalágyult vén hülye, akinek nem fontos a zene
Annak, aki saját weboldalt csinált, hogy oda felpakolja stúdió!!!minőségben a zenéit,
filmjeit, videóit stb, amit kb. évi 20 dolcsiért lehet hallgatni, magasabb csomagban pedig mindenféle extrákat kapsz, még arra is szavazhatsz például, hogy melyik koncertfelvétel
videója legyen a következő megjelenés. -
borges7
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ő a Neil Young melletti kiállás miatt vette le a zenéit a spotiról, vagyis konkrétan egyik saját lemezét sem fogod megtalálni, legfeljebb ilyen-olyan válogatásokon.
Engem annyira nem zavar, mert majdnem minden lemeze megvan, amit szeretek,
de nyilván, aki csak azon hallgatná, annak gáz. (ugyanígy Neil Young sincs) -
borges7
aktív tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Nekem ugyanúgy mutatja a főablakban, középen, mint eddig. PC, Desktop app.
-
borges7
aktív tag
válasz
tomszli11
üzenetére
Én használtam már ezt, bár nem emlékszem, pontosan honnan hová vittem át vele,
de úgy rémlik, elég sokat nem talált meg. Vagy mire értetted a megbízhatót, hogy mennyire pontos?
Mert az gondolom attól is függ, hogy az adott track-nek(vagy lemeznek) melyik változata van fenn egyik, vagy másik szolgáltatónál. Egy próbát megér szerintem.
Vagy van a másik, a Soundiiz [link] -
borges7
aktív tag
Annak mi lehet az oka, hogy pl. ez a Pink Floyd album elérhető a Spotin, kivéve az utolsó dalt, az "Echoes"-t? [link]
Főleg azért furcsállom, mert úgy emlékszem, ők voltak azok, akik mindig is ellenezték, hogy külön, dalonként árulják mondjuk a lemezeiket online. Persze itt nem eladásról van szó, hanem streamről, de akkor is érdekes. Meg nem emlékszem, hogy ezelőtt bármelyik számuknál ezt tapasztaltam volna.
-
borges7
aktív tag
Szép, szép ez a helyi fájlok elérés mobilon, csak hát így ömlesztve, se mappa struktúra, se album nézet, ezzel sokra nem megyünk.
Arról már nem is beszélve, hogy a Spoti 10.303 dalt jelez, míg nekem 11.610 van a zenemappámban :Dps. ajánlás, meghallgattam ma reggel Adele új lemezét, szerintem nagyon jó(így elsőre), aki hallgat ilyeneket, annak érdemes tenni vele egy próbát
-
borges7
aktív tag
Podcast témához:
Én is csak a 3 hónapos akcióssal használom már a spotit, de mostanában azért elég sűrűn hallgatom. Néha hallgatok podcastet is, van pár, ami tetszik, szóval alapból nem zavar, de tényleg jobb lenne, ha egy külön lapon lennének. Bár én csak a zenékben is el tudok veszni, annyira sokfélét hallgatok
És ugye ott is van mostanában hallgatott, nemrég hallgatott, felfedezés, mára javasoljuk, stb. Szóval tényleg nem könnyű mindenkinek a kedvére tenni. -
borges7
aktív tag
Azt miért csinálja a Spoti, hogy elkezdek hallgatni egy lemezt, és egy szám lejátszása után visszavált egy előzőleg hallgatott(saját) playlistre? Mert műsorra tűztem előtte? Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
borges7
aktív tag
Létezik még ez a 10 ezer dalos megkötés(ha jól emlékszem ennyi volt) a kedvelt dalokra(albumokra), vagy már korlátlan?
Nagyon régen használtam már prémiumot, most újra előfizettem a 3 hónapos ajánlatra.
Bár azt sem tudom, jelenleg mennyi van így bejelölve. -
borges7
aktív tag
Filléres előfizetői csomagot tesztel a Spotify, néhány már használhatják.
Spotify Plus néven jöhet az új előfizetői csomag, ami adna néhány előnyt az ingyenes verzióhoz képest, de a hirdetések megmaradnának az appban. [link] -
borges7
aktív tag
Nemtom ez volt-e már, lehet playlisteket konvertálni, exportálni, borítót tervezni hozzájuk, meg Last.fm tablót az elmúlt egy hét/hónap/év stb. legtöbbet hallgatott lemezeiből 3x3-10x10 méretben, jópofa. Spotlistr: [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
OFF na ezt adom, bár nem ide tartozik, de League Pass(NBA) előfizető vagyok, és abban is van egy csomó reklám, minden büntetődobásnál beadnak valamit, meg mindenféle szavazások/quizek, utálom, de nem tudok vele mit csinálni. Bár ezek nem szakítják meg a meccset, de odatolják az arcodba, nem lehet kikerülni(illetve csak úgy, ha továbbpörgetsz).
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Elhiszem, különben nem tennék szóvá
csak nekem ezek olyan pitiáner dolgoknak tűnnek, amik 90%-ának nincs köze magához e zenéhez, legfeljebb ahhoz, hogy milyen kényelmesen tudsz zenét hallgatni. Én alighanem máshogy, más eszközön hallgatok legtöbbször, és nem igazán fontos a körítés. Na meg általában még mindig lemezeket hallgatok(mármint albumokat egyben), ott meg nem kell "piszkálni" közben semmit
-
borges7
aktív tag
nem könnyű nektek, az egyszer biztos
-
borges7
aktív tag
Többször is megvádolták már a legnépszerűbb zenei streamingszolgáltatót, hogy nem fizet eleget a művészeknek, akiknek dalait elérhetővé teszi. A Spotify egy új weboldallal próbálja bizonyítani, alaptalanok ezek a vádak. [link]
-
borges7
aktív tag
Rástartol a hangoskönyvekre a Spotify [link]
-
borges7
aktív tag
Playlisteket hogyan lehet rendezgetni, a húzogatáson kívül? Olyasmire gondolok, hogy megadok mondjuk minden dalnak egy számot, és aszerint sorba rakja, vagy valami hasonló. Van ilyen alkalmazás?
-
borges7
aktív tag
KIDERÜLT, MENNYIT KAPNAK EGY LEJÁTSZÁS UTÁN A MAGYAR ZENEKAROK A STREAMING OLDALAKON [link]
-
borges7
aktív tag
Öö, az ingyenes változatban az normális, hogy ha elkezdek hallgatni egy playlistet(vagy lemezt), egy dal után mindig visszadob egy pár nappal ezelőtt hallgatott lemezre? (mindig ugyanarra). Ja és ha ezután rákattintok az előre léptetőre, akkor visszaugrik a playlist következő számára.
-
borges7
aktív tag
majd, de még nincs...a magyar verzióban [link]
"Érdemes időnként megnézni, frissült-e már a Spotify mobilos alkalmazása, az új verzióban ugyanis a felhasználók már meg tudják változtatni személyes lejátszási listáik borítóképét." -
-
borges7
aktív tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Elolvastam, arra reagáltam. Kinek tiltsuk meg, hogy zenéljen? hogy ne legyen ennyi "szemét". Monopolhelyzet? Van legalább 8-10 hasonló szolgáltató a világon, miért mindig csak a Spotify-ról van szó? A Tidal pl. többet fizet, ha jól tudom. Ráadásul gondolom az előadók ahány helyen megjelennek, annyi helyről kapják a jutalékot, szóval ez sem arra utal, hogy nagyon egysíkú lenne a rendszer(ezt érdekes módon sose említik). A régi, kiadói rendszerben is a nagy sztárok kapták a nagy lét, nincs olyan, hogy mindenki jól keres vele. Pláne ekkora mennyiségnél, ahogy te is írtad.
-
borges7
aktív tag
Nevetséges ez a siránkozás, hogy azért nem keresnek "eleget" (jelentsen ez bármit is), mert a Spotify keveset fizet. Nem kötelező szerződni vele, illetve más platformokon is lehet árulni, reklámozni a zenéket(pl. Bandcamp), rengeteg lehetőség van, soha ennyi nem volt. Az nem a streaming sara, hogy a fizikai eladások így visszaestek.
-
borges7
aktív tag
Na, egész gyorsan válaszolt a support a kevert lemez ügyében. Pár napja írtam nekik, és tegnap már jött is az email, hogy köszönik, megnézték, látják a problémát, továbbították a Content team-nek felülvizsgálatra. Persze hozzátették, hogy hetekbe is telhet, mire konkrét eredménye lesz, de már ez is valami. Majd beszámolok, ha előrelépés lesz az ügyben.
-
borges7
aktív tag
Zavart érzek az erőben. Kaptam egy emailt, hogy 3 hónap akcijósan 4.99 euró, de ha megnyitom az oldalt, ott már 9.99 euró ugyanez...A megkötés alapján jogosult lennék: "Offer not available to users who canceled Premium after Oct 17, 2020." (utoljára kb. fél éve fizettem elő, de régebben használtam már ingyenes ajánlatot) [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen, de nem ez a helyes sorrend! Nézd meg a discogs-os linket, és hasonlítsd össze a számok hosszait! Az 1. szám címe helyesen "Ho Bo Bo"(ha belehallgatsz azt is éneklik, rögtön az elején), tehát az a 13.-kal van felcserélve. A 2. a 12.-kel, és így tovább. Tehát mindkét adatbázis rossz tulajdonképpen. A 12. szám a "Na Kamel Ma"(ezt az egyet már hallottam régebben is, asszem azt jelenti, hogy "nem szeret" ), kb. a 19. mp-től hallani is, hogy ezt énekli a Mitzu.
-
borges7
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
Az nekem már amúgy is el van cseszve, annyi zenét hallgattam(főleg régebben még) hibás, vagy hiányos adatokkal PC-ről
amúgy meg ha ugyanazt a lemezt meghallgatod mondjuk "eredetiben", aztán remastered, deluxe, vagy ki tudja még hányféle kiadásban, már nem stimmel a dolog. -
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Megnéztem a telefonomon 9467 file van a zene mappában(ez csak saját), ez több száz lemezt takar, ami kb. 600 óra zene, tehát majdnem egy hónapig tudnám ismétlés nélkül hallgatni, ha valakinek ez nem elég...
mondjuk írják is, hogy ez csak a felhasználók 1%-át érinti kb. A Spotin most 3800 szám van elmentve, ahogy nézem. -
borges7
aktív tag
3 hónapos ingyenes prémium új előfizetőknek. [link]
Returning users
If you cancelled your Individual Premium plan for one reason or another you can get three months of Spotify Premium for just $9.99 (or local market equivalent). This offer is available for individual Premium plan subscribers who cancelled their Premium plans on or before the 14th April 2020.The offer will be available until the 30th June 2020 in all markets except Japan where it is expected to be introduced ‘soon’.
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen, annak vége lett, ezt most olvastam, ahogy utánanéztem kicsit ennek. A Soundhound jó egyébként, én nemrég találtam rá, össze lehet kötni a Spotival, illetve gyakorlatilag bármilyen zenelejátszóval hallgatsz zenét mobilon, megkeresi a szöveget(ha felismeri, ami külföldi zenéknél szinte tuti, magyarnál azért gyengébb). Tényleg, PC-re nincs valami hasonló? az se lenne rossz
-
borges7
aktív tag
Mondjuk én annak még örülnék, ha behozná a Spoti, hogy lejátszás közben lehetne látni a dalszövegeket, erre nincs ilyen kezdeményezés, amit lehet támogatni, tudtok erről valamit?
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Az Amazon eléggé jön fel, igen, de szolgáltatásokban még messze van szerintem a Spotitól. Én kipróbáltam nemrég a 3 hónapost náluk(1 euro, vagy mennyi volt, szinte ingyen), nem rossz, zenében ugyanazt megtaláltam, amit a Spotin, a mobil app is tetszett, de ajánlókban, meg hasonló plusz dolgokban jóval gyengébb, bár ebben nyilván az is közrejátszott, hogy még nem használtam annyit.
-
borges7
aktív tag
Hú, ez jó részletes, köszi

1. jaja, én is variálok néha vele, ha úgy érzem mégsem illik oda
3. igen, én már 100 fölött meggondolom, hogy ne kezdjek-e újat
7(a) hm, ez jó ötlet! lehet kipróbálom, mert én is elég sokat hallgatok teljes lemezeket, és van ami hamar feledésbe merül , mert jön egy másik, ami tetszik
(tényleg jó lenne egy ilyen opció, ami csak az előadó/lemezcímet mutatná, akkor nyugodtan bele lehetne rakni akár 20-30 albumot is, most viszont ennyinél már egy csomót kell görgetni, ha végig akarod nézni)7(b) ez is tetszik, köszi!
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi, az 1600 az durva
nekem a legtöbb is éppen csak 100 fölött van, bár az is igaz, hogy annyiféle zene érdekel, hogy ritkán hallgatok direkt playlistet. 7. jogos, én is selejtezek néha, pl. kezdek rájönni(ezt nem is kérdeztem külön), hogy egy-egy kedvenc előadós listán nem nagyon érdemes csinálni, mert ott van mindre a Spoti saját "This Is" listája, amiben benne vannak a nagyobb slágerek. Ja, meg van amikor elkezdek egy listát, ami jó ötletnek tűnik, de aztán behal. Bár én főleg a nem saját listákról iratkozok le, ha már nem kell.
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy ti hogyan csináljátok a playlisteket, hátha kapok pár jó ötletet hozzá. Csináltam egy ilyen kis kérdőívet, ami hét pontból áll, akinek van kedve, az légyszi kommentben írja meg a saját szempontjait, köszi!
1. Hogy kezdesz hozzá?
-egyből beleraksz 20-30(vagy több) számot,
-vagy apránként, egyesével adogatod hozzá(ahogy épp meghallasz valamit, ami tetszik)2. Mi a koncepció, hogyan nevezed el?
3. Hány számos lehet? tól-ig
4. Felhasználod-e a Spotify ajánlásait, listáit, vagy kizárólag saját fejből csinálod?
5. Szigorúan stílusok szerint külön készíted, vagy van átfedés egy listán belül?
6. Mi van, ha valami nem igazán illik egyikbe se?
7. Egyéb tippek, trükkök
-
borges7
aktív tag
Warner Music and Spotify Announce ‘Expanded’ Licensing Deal [link]
-
borges7
aktív tag
Halihó, van valakinek mai magyar popzenei playlistje, főleg a rockzene felől, de jöhet bármi, majd szelektálok. Mostanában próbálom követni valamennyire ezeket, és mindig találok tök jó zenéket, amit még nem hallottam, de sokat nem is ismerek. Mondok pár nevet, amik tetszettek: Carson Coma, A kutya vacsorája, Middlemist Red, Nunki Bay Starship.
-
borges7
aktív tag
Hát ez az! Kíváncsiságból kipróbáltam, valóban kilistázza, de ki akarna így zenét hallgatni?? Hiszen ebben benne van minden, a klasszik rocktól kezdve, a mai "divatos" zenékig, tehát egy csomó olyan is lesz benne, ami nem tetszik. Nem is értem ezt a sírás-rívást, hogy nem jó a "rendszer", jó zenéket(vagy neked tetsző zenéket) nem úgy találsz, hogy valaki megmondja neked, mit hallgass. Ahhoz bizony keresgélni kell, belehallgatni sok mindenbe, akár a Spotin, vagy Bandcamp-en, de pl. a Last.fm se rossz ilyen szempontból, ott van ugye "Play your library" - csak a kedvelt dalok, "Play your mix" - ez vegyes, és "Play your recommendations" - ebben meg csak ismeretlenek vannak, de a te zenéid alapján(asszem). Persze ehhez az kell, hogy sokat használd, illetve lehet hallgatni az ismerőseid ajánlóját is.
-
borges7
aktív tag
Én most az Amazont hallgatom, három hónapot ad egy euróért akcióban, eddig tetszik. Bár az ajánlós része meg se közelíti a Spotit szerintem. Szóval inkább csak azokat hallgatom rajta, amit már ismerek. Erre viszont tökéletes. Mondjuk playlist-eket nem jöttem még rá, hogy lehetne átvinni.
-
borges7
aktív tag
Meh, semmit sem tudok szerkeszteni a fiókomban, se weben, se a mobil appban. Nektek működnek ezek? Ja és facebook-loginnal, meg jelszóval is próbáltam.
-
borges7
aktív tag
OFF Amazon HD-t próbálta már valaki? most látom, hogy 90 napos ingyenes próbaidő van náluk
-
borges7
aktív tag
Ha kicseréltem az SD-kártyát a telómban, amire mentve voltak a letöltött zenék, majd újra visszarakom, akkor ezek megmaradnak, vagy újra le kell töltenem? Illetve ha az utóbbi eset áll fenn, akkor hogy lehet megoldani, hogy ezek legközelebb megmaradjanak kártyacserénél?
-
borges7
aktív tag
Hát igen, a Neil Young csinált egy olyan oldalt( [link] ), ahova az összes eddig megjelent lemezét felrakta(illetve folyamatosan rakja fel az új, vagy régi, de csak most kijövő cuccait) master minőségben(illetve lehet választani CD, vagy 320 mp3-at is). Van hozzá mobil app is már, múltkor megnéztem itthon mennyit eszik egy lemez lejátszása legjobb minőségben, hát ilyen 7-800 MB-ok jöttek ki asszem. Ha nincs korlátlan adatod, akkor meg letöltöd a telóra amit akarsz, aztán hadd szóljon. Én örülnék neki ha bevezetnék, korrekt áron sztem elő is fizetnék rá.
-
borges7
aktív tag
nocsak [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
A hozzáadásra gondolsz, vagy a lejátszásnál? egyiket se lehet rosszul csinálni szerintem.
Az, hogy mobilon lejátszható, PC-n meg nem, szintén nem erre utal. PC-n is látszik az adott szám, csak ki van szürkítve, azaz nem lehet lejátszani. Amikor hozzáadtam, akkor még le lehetett. -
borges7
aktív tag
Az a nonszensz hogy fordulhat elő, hogy a mobilon lejátssza a "helyi fájl"-ként hozzáadott saját számokat, a PC-n meg nem? Pedig ezek a fájlok helyileg a PC-n vannak, ezek szerint mégis elmenti magának valahova a Spotify? Mondjuk nagyon esetleges, hogy ezek közül mit enged hozzáadni, és mit nem. Erre nincs valami szavazás, ahol támogatni lehet?
-
borges7
aktív tag
Na, most nálam is akad egy furcsaság. Egyébként ezt már csinálta párszor, valamikor régen, de mostanában nem futottam bele. Pár napja bejelöltem egy egész lemezt(Mentés a gyűjteményedbe), és azóta BÁRMIT kezdek el játszani, egy számot lejátszik róla, aztán "visszaugrik" arra a bejelölt lemezre, és azt játssza folyamatosan. Azóta persze kivettem a kedvencek közül, de hiába, minden alkalommal visszatér ahhoz, egy szám után...agyrém.
-
borges7
aktív tag
PC-n rendesen működik a last.fm scrobbling, de mobilon egyáltalán nem. Mit kell beállítani hozzá az appon, vagy valami telefonos beállítás/engedély lehet? (Redmi 4A, Android)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
okos
Emlékszem régen milyen