Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A legjobb eddig az volt, mikor hallgattam egy albumot, x. tracknél megállítottam, mert ki kellett mennem pisálni. Mire visszaértem pár perc múlva, már szürke volt az egész album.
Ez az egész kb olyan, mintha a kiadói szerződés lejárta után megjelenne egy jóember és elkobozná, majd megsemmisítené a korábban megvett CD-ket.
-
Burt1793
veterán
Én akkor sírtam el először magam, amikor kiderült, hogy egy JBL Xtreme mit tud az otthon megszokott TEAC A-H500i-hoz képest (amin két Wharfedale toronyhangszóró van). Egy rockzenét se lehet lejátszani azzal a bluetooth-os szarral... egy-két mai elektronikus "zene" elviselhetően szól rajta, de ennyi. Hetekig azt hittem, hogy kínai hamisítványt vettem.

-
Szerintem direkt hagyják ezt ilyen lazán, no meg nem is a magyarokra gondolva találták ezt ki. A GPS bekapcsolást meg valami döntési pozíció körüli agyas dobta be és a hozzáértők ráhagyták.
Kicsit gondoljunk bele, egy átlag napon jórészt hol tartózkodik a dolgozó/tanuló ember.....
Szóval mi a búbánatot szűr le az én helyadataimból? 🏇 *-szt se. -
törölt tag
-
gabo91
aktív tag
Másold be kérlek, hogy szerinted a hozzászólásomban hol volt hírdetés, illetve hol kerestem családtagokat. Tényleg kíváncsian várom!

Családi csomag egy előfizetés szolgáltatásra, eddig működött ... frissítés óta viszont nem. Technikai információt kértem, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy nálam (app akármi) vagy náluk van e a hiba.
(Visszább kérdezte valaki hogy 5fős családi bővíthető e 6főre... vajon ő is bűnt követett el...?)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)