Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A legjobb eddig az volt, mikor hallgattam egy albumot, x. tracknél megállítottam, mert ki kellett mennem pisálni. Mire visszaértem pár perc múlva, már szürke volt az egész album.
Ez az egész kb olyan, mintha a kiadói szerződés lejárta után megjelenne egy jóember és elkobozná, majd megsemmisítené a korábban megvett CD-ket.
-
Burt1793
veterán
Én akkor sírtam el először magam, amikor kiderült, hogy egy JBL Xtreme mit tud az otthon megszokott TEAC A-H500i-hoz képest (amin két Wharfedale toronyhangszóró van). Egy rockzenét se lehet lejátszani azzal a bluetooth-os szarral... egy-két mai elektronikus "zene" elviselhetően szól rajta, de ennyi. Hetekig azt hittem, hogy kínai hamisítványt vettem.

-
Szerintem direkt hagyják ezt ilyen lazán, no meg nem is a magyarokra gondolva találták ezt ki. A GPS bekapcsolást meg valami döntési pozíció körüli agyas dobta be és a hozzáértők ráhagyták.
Kicsit gondoljunk bele, egy átlag napon jórészt hol tartózkodik a dolgozó/tanuló ember.....
Szóval mi a búbánatot szűr le az én helyadataimból? 🏇 *-szt se. -
törölt tag
-
gabo91
aktív tag
Másold be kérlek, hogy szerinted a hozzászólásomban hol volt hírdetés, illetve hol kerestem családtagokat. Tényleg kíváncsian várom!

Családi csomag egy előfizetés szolgáltatásra, eddig működött ... frissítés óta viszont nem. Technikai információt kértem, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy nálam (app akármi) vagy náluk van e a hiba.
(Visszább kérdezte valaki hogy 5fős családi bővíthető e 6főre... vajon ő is bűnt követett el...?)

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)