- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
skacok!
carplayen lehet valahogy a listákon belül rendezést beállítani?pl legutóbb hozzáadottat listázza felül?
az őrületbe kerget, hogy folyton a telón kell nyomkodni mert a carplayes spoti alkalmazason össze vissza pakolgatja a számokat adott listákon belül. -
TBMC
addikt
sziasztok!
spotify-apple carplay.
egyszerűen nem frissülnek a lejátszási listában újonnan hozzáadott zenék... nem látom a lejátszási listában.
hozzáadott dátum szerint sem tudom rendezni, sehol nem találtam ilyen opciót.mi a fenét lehetne kezdeni ezzel? már az őrületbe kerget...
-
TBMC
addikt
válasz
FoxiestFox #3093 üzenetére
igen azzal tisztában vagyok. csak mikor "..."-ra kattintva adnám hozzá a lejátszási listához, automatikusan a végére dobja. erre szeretnék megoldást. ha van
-
TBMC
addikt
előre is bocsi, nem vagyok követője a témának.
viszont lenne egy oly kérdésem, hogy amennyiben új zenét adok hozzá bármely lejátszási listámhoz, hogyan lehet beállítani, hogy ne a lista végére, a 2xx helyre, hanem az elejére adja hozzá azt?mind macen, mind iphoneon probléma.
köszi előre is! -
TBMC
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #2772 üzenetére
köszönöm!
-
TBMC
addikt
válasz
kmarci25 #2769 üzenetére
igen, tudom, hidd el rá googleztem kérdés előtt, nem poénból kérdezgetek..
az általad linkelt NEM működik már.. 2017es bejegyzés ha megnézed.. már nincs ilyen opció a spotifyba. kivették belőle.."I Cant believe this feature is no longer aviable, this is a mess, the way i have managed all my music is by using itunes playlist, this is a clomplete wth and dealbreaker for me, i would check itunes music"
"With the latest version of the Spotify app the "Import Playlist..." item is gone."
"GOODBYE SPOTIFY YOU ARE DESTROYING YOUR USER BASE"azért tettem fel ide a kérdést, hátha valaki tud rá működő megoldást..
-
TBMC
addikt
skacok!
oly kérdésem lenne, adott itunes playlistet, hogy a fenébe tudnék bepakolni spotifyba, hogy megjelenjen az összes eszközömön?
(mac)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged